Aamuisesta ampumisesta epäiltynä nainen

ac312443-8ace-43a9-b829-73f55131c224.jpeg

Aamulla Tukholmassa tapahtunut murhan yritys sai päivän mittaan hurjat huhut liikkeelle ja salaliitot kukoistivat kun selvisi, että uhri oli Asap Rockya aluksi puolustanut asianajaja Henrik Olsson.

Huhut kiersivät sen ympärillä, että ampuminen oli mahdollisesti jonkinlainen kosto kun hän puolusti Asap Rockya. Motiivi on kuitenkin nyt selvinnyt hieman toisenlaiseksi ja melko “arkiseksi” jos näin voi sanoa.
Tapahtumien kulku on suurinpiirtein se, että Olsson oli luultavasti avannut huoneistonsa oven koputukseen tms, jolloin oven avattuaan ampuja oli ampunut Olssoniin useita laukauksia. Olsson pakeni rappukäytävää pitkin kadulle, jonne lyyhistyi. Ampuja pakeni paikalta. Olssoniin osui useita laukauksia.
Ennennkuin ambulanssi vei Olssonin sairaalaan ja vaivutti koomaan leikkausta varten, Olsson pystyi kertomaan kuka tekijä on.
Poliisi ottikin iltapäivän aikana kiinni useita henkilöitä ja luultavasti teosta epäillään 30-40 vuotiasta naista. Olssonilla ja naisella on ollut aiemmin jonkinlainen suhde, josta on muodostunut ajan mittaan vainosuhde. Nainen on seurannut ja stalkannut Olssonia mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla ja naiselle on haettu mm. ainakin lähestymiskieltoa.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rysä

Koko Ruotsi vaikuttaa olevan joukkopsykoosissa.

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Ampuuhan ne ameriikassakin! Vittuako täällä ihmetellään.

Theodore Mbututy

Oli varmaan suvakki horo.

John MacMunne

Noh, ainakin horo.

Anonymous

Se etta nainen posauttaa kuulan kalloon ja rintamaan on ruotsalaista tasa-arvoa jos mika. Kunhan tapahtuu viela niin etta huivipainen nainen posauttaa musulmaani-ukkoaan yllamainitulla tavalla niin sen jalkeen Ruotsi on valmis paketoitavaksi.

todella outoa

asiat alkaa olemaan jo sillä mallilla..ja olleet jo pitkään, että periaatteessa kaikki ihmiset pitäis tappaa.Tää vitun moraaliton pelleily ja kapitalistien rahanahneus ei johda mihinkään muuhun kuin äärimmäiseen kaaokseen.Luonto takasin luonnolle ja ihmiskunta pois kun eivät osaa täällä kunnolla elää.nuff said

todella outoa

jotakin alapeukuttajaa vituttaa kommenttini.aivan sama.me ihmiskunta ollaan kaiken paskan syylliset ja jos tulisi asteroidi(mitä salaa todellakin toivoisin ) niin uudella evoluutiokierroksella ihmistä ei todennäköisesti kehittyisi..toisaalta koko eläinkunta olisi täysin erinäköistä..toivottavasti se mikä evoluution kehittäessä tekisi viisaimman todellakin tekisi viisaamman kuin me

ike

Niin. Totuuden siemen. Kukaan ei voi todistaa kuinka mones evoluutiokierros nyt on menossa, Kuinka monta on jo aikaisemmin epäonnistunut.

todella outoa

mikä vitun kierros?? idioottiko olet? missä olis sitten ne edellisten kierrosten fossiilit ?

KJ

Teorian mukaan Kuu syntyi kun iso meteori osui Maapalloon jonka kappaleista tuli aikaa myöten Kuu. Teoriaa tukee se, että Kuu kiertää Maata aina sama puoli tänne suuntaan.
Jos tänne olisi siis ennen sitä syntynyt elämää ja kun meteorin isku sulatti Maapallon sitten ydintään myöten – ei voi edes löytää fossiileja – saati silloisten mantereiden paikkaa.
Eli ‘Ikeltä’ ihan hyvä pointti evoluutiokierrosta.

ike

Ihmisten suku (nykykäsityksen mukaan kehittyi noin 2-2,5 miljoonaa vuotta sitten. Maapallo syntyi n. 4,6 miljardia vuotta sitten. Maailmankaikkeuden ikä n. 13,8 miljardia vuotta. Jos ihminen on kehittynyt tähän n. reilussa 2 miljoonassa vuodessa niin tuohon 4,6 miljardiin vuoteen mahtuu kyllä aika monta tuollaista sykliä, puhumattakaan jos on saatu jotakin apuja joiltakin muilta maailmankaikkeuden sivilisaatioilta. Sekään ei edes oman sivilisaation arkeologisten löydösten mukaan ole kovinkaan kaukaa haettua. Kaiken lisäksi tämä siis koskee vain tätä nykyistä ulottovuutta. Ulottovuuksia saattaa olla rajattomasti. Eli en olisi nyt kovinkaan ihmeissäni arkeologisista puutteista tiedoissamme, se on pikemminkin väistämätöntä ja todennäköistä, ottaen huomioon että arkeologia ei nyt vaan tutki ja voi löytää todella vanhoja asioita.

KJ

Vaikka tämä ei mikään Science-lehden kommenttipalsta olekaan, niin uhallakin kommentoin.
Jos nyt lähitulevaisuudessa tulisi luonnonmullistus, mikä tappaisi kaikki ihmiset täältä, niin seuraava mahdollinen ajatteleva eliö löytäisi todisteita ihmisistä vain maanalaisten ydinkokeiden jäljistä. Ne ovat niin kuumia, että maa-aines muuttuu lasiksi.
Lisään tähän vielä, että itse en usko vieraisiin, vaikka sitäkin esitetään. Muuten olisimme periaatteessa KOE.
Multiversumiteoriaan uskominen jotenkin tuntuu paremmalta kuin täysateistisuus. Olen täysateistinen. (negatiivinen ateisti)

ike

Kuitenkin mieli avoinna kuten tuo KOE sana vastauksessai paljasti.

fatwantarkistaja

Petralla vähän keulii nyt?

DNA

Evoluutiota ei ole, on vain degeneraatio. Ihmiskunta kuolee sukupuuttoon noin 6 – 7 sukupolven aikana.

Alamäki

Ruotsista on tullut yleinen pimpola, syynä hallitsematon massamaahanmuutto ja sen tuomat koettelemukset, rikollisuus, epätoivo, viha. Mikään ei enää tunnu positiiviselta.
70- luvulla oli kaikki positiivista ja työpaikalle meni mielellään.

Hutisalo

Ei ruåtsissa mitään vikaa ole, joissakin ruåtsalaisissa ehkä. Eli näissä kermaperseissä jotka kokkelia ostaa mamuilta aiheuttaen ampumisia, pommituksia jne. Sanoo löveeni. Meikäläisten löveeni, tää anarinne kilpailee löveenin kanssa siitä, että kumpiko pääkanisteri päästää isomman sammakon suustaan. Perinteisessä suomi ruåtsi maaotteluhengessä. Vaan se on rikkautta rikkautta vaan kuten eräs x-kanisteri sanoi.

M

Kunnolla? Ja “luontoko” on siis pyhimys, joka osaa käyttäytyä? Taidat nyt syyttä inhimillistää luontoa olennoksi, jolla olisi oikeuksia ja velvollisuuksia.

Anonymous

Tietäisittepä millä tolalla on asiat oy suomi finland ab: n osalta. Ja nyt sanon lastensuojelun sekä itsemurhien yhteydestä. Olen ns vapaaehtois järjestössä, ja jaikkea on nähty. Esim se miten kantasuomalaisellw isälle vittuillaan. Vaikka olisi miten hyvä isä. Mutta kun tulee kysymykseen eaum arabi joka tappaa perheensä tms, sossu ämmät saavat tyylin raivarin. Itse tiedän koska ystäväni on työssä siellä matua tulee ovista sisään ja vaativat kaiken. Perhe tänne jne. Niin että haistakaa pitkä paska hallitus, poliitikot sekä virkamiehet jne. Jos ikinä tulee tilanne elin aikanani käyttää sekä osoittaa oppejani armeijasta, tottelen heti kunhan päättäjä/ käskyttäjä on oikea.

Anonymous

Miesten yleinen sorsiminen lähes kaikkien tätiviranomaisten (joita ne alkaa kaikki olla) toimesta ja varsinkin tuo lastensuojeluasia on itselläni suurin syy siihen, että lapsia en Suomeen tee. Halua on tässä perheessä kovasti, joten ainoa vaihtoehto jäljellä on poismuuttaminen. Tässä nyt katsellaan uutta maata. Suomi menettää kaksi tunnollista ja hyvää veronmaksajaa, onnea vihervassarikepulikokkarit!

Anonymous

Älkää nyt hyvänen aika luovuttako. Teitä tarvitaan täällä. Suomi tarvitsee suomalaisia ja lisää suomalaisia lapsia. Muuten ollaan kohta kansamme ja kielemme kanssa historiaa. Kyllä muutama sosiaalitäti saadaan kesytettyä.

Paavo Pökäle

TÄMÄ sUOMI NIMINEN MAA ON FEMINISTI EMAKKOJEN HALLUSSA. sE NE TEKIVÄT ALKAMALLA VAATIA SITÄ, ETTÄ EMAKON EURO ON 80 SENTTIÄ. Kunnon naiset eivät voi sietää tätä nyky touhua, vaan halveksivat noita emakkofemakoita yli kaiken. Nyt on saatava ensinnäkin Yle pois emakkojen hallinnasta, jolloin tuo jatkuva akkapropakanda loppuu. Sitten Hesari ja muut nuo akkain lehdet, joissa ovat päätöimittajina ämmät, niiden ostot lopetettava. Maa on saatava jälleen miesten hallintaan, muuten tulee tuho, sillä emakot eivät ajattele aivoillaan, sillä niitä ei ole niille suotu, ne ajattelevat sillä alapäänvehkeellään!

Anonymous

En jaksa uskoa, että biologiset erot miesten ja naisten välillä selittäisivät kaiken, koska aivan yhtä häiriintyneitä, idealistisia maailmanhalaajia löytyy molempien sukupuolien edustajista. Enkä menisi myöskään kutsumaan Ylen propagandaa suoraa “akkapropagandaksi”, koska Ylen suoltaman saastan tarkoituksena vaikuttaisi olevan enemmänkin kylvää riitaa ns. tavallisten suomalaisten välille, jotta ihmisten aika ja energia kuluu tapellessa kaikenmaailman tyhjänpäiväisyyksistä ja oikeisiin ongelmiin puuttuminen muuttuu näin hyvin vaikeaksi (jos niitä ongelmia tai niiden pohjimmaisia syitä nyt edes havaitaan). Suurin mysteeri onkin se, että kuka tästä hyötyy, kun tätä hulluutta pidetään yllä.
Ja koska haluat kaataa kaiken naisten niskaan niin, pohditaampas hetki, miten noista vihervasurifemakoista on tullut tuollaisia idiootteja…
Nuo ihmiset (tai ainakin osa heistä) haluavat saada jotain hyödyllistä aikaan ja auttaa muita ihmisiä, mutta koska jostain syytsä kriittinen ajattelu on täysin hukassa, lopputuloksena on täysi katastrofi. Heidän ajatusmaailmaansa ei mahdu se, että ns. hyvää tekemällä voi saada aikaan massiivista vahinkoa. Kriittisen ajattelun puutteen syitä pohtiessa suurimmiksi ongelmiksi muodostuvat kasvatus ja koululaitos. Jos tytöistä pyritään tarkoituksella kasvattamaan monikultturisuutta, maailmanhalausta ja kaikkea muuta turhanpäiväistä silsaa tuputtavissa kouluissa pelkkiä ns. kympin tyttöjä eli henkilöitä, jotka opettelevat lähinnä heille tuputettuja asioita ulkoa, mutta varsinaiseen omaan ajatteluun ei kannusteta, niin jokainen varmasti arvaa lopputuloksen. Kuva monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta saadaan muodostettua tämän joukon mieliin samanlaisena absoluuttisena muuttumattomana faktana kuin vaikka fysiikan lait, joten näiden asioiden kyseenalaistamisesta tulee aivan uskomattoman vaikeaa ja siksi perustelut ovat luokkaa: “Se on oikein, koska se on oikein ja se on aina ollut oikein, koska se on oikein”.

Allukaattori

Tuostapa tuli mieleen. >>> https://blockbuster.fi/elokuvat/vaarallinen-suhde <<< Melko hyvä elokuva.

filmimullah

Vielä kun Loiri on hengsissä niin voitaisiin tehdä viimeinen elokuva “Uuno Turhapuro Turvapaikanhakijana”, missä Loiri esittäisi yksintullutta alaikäistä. Antti Tuisku voisi sitten siinä sivujuonessa esitää jotain afgaanipalleroa, joka on saanut negan. Lopulta Krista Kososen esittämä SPR-vosu pelastaisi Antin.

No rock

Siis loistava. Näen jo sieluni silmillä täydet elokuvateatterit ja vuolaasti tyrskivän yleisön pyyhkimässä silmäkulmiaan. En tiedä, millä alalla olet, mutta lahjakkuutta käsikirjoittamiseen ainakin on! Fan-club? Liityn siihen.

Anonymous

Eihän tämä sen kummempaa ole kuin mitä miehet tekee ihan kaiken aikaa, vasta ammuttiin parit naiset kadulle Ruotsissakin ja täälläkin tapettuja entisiä tyttöystäviä löytyy siellä täällä useinkin.

t.p

niin mikä se motiivi nyt sitten oli. vainoaminen. huvittaa kun nyt mediassa herättiin kun ammuttiin asianajajaa. onko sen henki jotenkin arvokkaampi.

Veroero

On! Asianajaja maksaa veroa, autonpolttajakädellinen ei.

fatwantarkistaja

Vittu/faak! Autonpolttelija vasta veroja maksaakin, jotain 75% bensoistaan?

t.p

asianajaja on myös loinen joka elää veronmaksajien rahoilla. älä ymmärrä että vertaan kamelinkesyttäjiin. ne joutaisi painaa rämeikköön joka iikka.

Anonymous

Mistähän sais ostaa AK-47?

Pikkukaljoilla

“avattuaan ampuja oli ampunut Olssoniin useita laukauksia. Olsson pakeni rappukäytävää pitkin kadulle, jonne lyyhistyi. Ampuja pakeni paikalta. Olssoniin osui useita laukauksia.
Ennennkuin ambulanssi vei Olssonin sairaalaan ja vaivutti koomaan leikkausta varten, Olsson pystyi kertomaan kuka tekijä on.”
Retardit myyneet stalkkerille vissiin luftarin kun on kestänyt ottaa hittiä nuinkin riskisti ja pystynyt vielä bamlaamaan ennen ketamiini piikkiä. Hiemankaan normaalia järeÄmmällä reukulla (ei sylje panoksia ulos, eli rikospaikalle) olisi juristi täynnä reikiä ja siten hiljaisempi jäbä.

hemis

Sen verran sähäkkä pimu coltin jatkeena, että etunimi tuskin oli Margot tai Magdalena

Back to basics

Ja sitten Swedustanin uutiset: Luulajassa paloi pizzeria ja autoverstaa ja Enköpngissä räjähti kämppä koska asukit sekoittelivat kemikaalioita.

Mersumann e

Onko Tornion 12- vuotias kaahari pussihousu/kulmahousu?

Taxikuskia osui selkään

Taxikuskikin sai osumaa kun eilen vedettiin automaattiaseella Tukholman Nackassa. Matut ovat pilanneet Henriksdalin, Alphyddevägenin ja Sicklan. Mies Alphyddevägeniltä sanoo: ”Muutan pois, ei tänne voi jäädä. Asunto on pakko myydä”. (Expressen)

Sota jatkuu ja pahenee ja sossut vaan lässyttävät