Asianajaja yritettiin murhata Tukholmassa

Kuvakaappaus 2019-09-06 12-51-27.png

Tukholmassa tehtiin tänään taas uusi huomiotaherättävä murhayritys. Uhrin tilasta ei ole toistaiseksi annettu tietoja, mutta eri lähteiden mukaan henkilöä ammuttiin useita kertoja päähän ja rintaan. Ampuminen tapahtui cityssa Kungsholmenilla.

Ampuminen tapahtui paikallista aikaa noin klo 09.00 aikaan Kungsholmenilla Norra Mälarstrandin varrella. Uhri on tunnettu ruotsalainen lakimies. Ampuja saavutti uhrin kadulla ja ampui kohdetta useita kertoja lähietäisyydeltä.

Ampumisen jälkeen poliisi saapui nopeasti paikalle. Kungsholmenin poliisiasema sijaitsee kivenheiton päässä. Suuri alue eristettiin tutkintaa varten. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja kiinniotettuna on useita henkilöitä.

Päivitetään juttua hetken kuluttua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Asianajaja yritettiin murhata Tukholmassa

 1. Viimeisen tiedon mukaan ampuminen tapahtui rappukäytävässä/huoneistossa josta uhri pakeni kadulle huutamaan apua. Ampuja oli mies mutta mahdollisesti naisen (myös korkea juristi) palkkaama. Nainen on pidätetty, ampuja on vapaalla. Uhrilla ja naisella ovat sukset ilmeisesti menneet ristiin, liekö joku vanha, jäytävä rakkaussuhde taustalla?

  Uhri on ilmeisesti sama heppu joka oli ASAP Rockyn puolustusasianajaja mutta joka vaihdettiin toiseen.

  21
 2. No mutta. Taas ampuminen. Meneekö Ruotsissa päivääkään ilman ampumista nykyään?

  Montakohan poliisia työllistyy yhden ampumistapauksen selvittämiseen?

  Saa nähdä, koska tekoja on jonossa niin runsaasti, että kaikkea vakavaakaan ei ehditä tutkimaan ja jos kysymyksessä ei ole kunniakansalaisen murha, joutuu poliisi lyömään kansioon leiman: ’ei johda toimenpiteisiin’.

  Näin henkirikoksetkin tulevat jäämään vähitellen avoimiksi ja tekijät jäävät kiinni vain erittäin poikkeuksellisessa tapauksissa.

  52
  1. Niinpä. Ei päivväkään ilman ampumista Ruotsissa, noh siitä voi parantaa. Kohta se on ei päivääkään ilman kahta ampumista.

   46
  2. Apujille täytyisi vastata vaan samalla mitalla lopettaen ne siihen paikkaan missä löydetään kuten jenkit tekee. Menoina on vaan panos kustannukset ja saapumisen vaiva.

   24
  3. Näinhän se menee. Yhteiskunnan häiriönsietokyky hyvin suppea. Yhteiskunnalla on x-määrä poliiseja, näiden rikoksenselvittämiskyky on rajallinen. Kun rikoksia tapahtuu yli rikoksienselvittämiskyvyn, ne jäävät ratkaisematta, jolloin yhteiskunnassa ei ole enää oikeutta. Yksi rikos merkitsee y -määrän poliisityötunteja, jotka veronmaksaja kustantaa.

   38
 3. Wau.Wau.Wau. Länsinaapuri jaksaa yllättää pirteillä tempauksilla. Miten olisi ”toiminnallinen kaupunkiloma Ruotsissa”?

  42
  1. Niin. Kun puolustus yhteistyötä armeijoiden kesken ns tiivistetään, miten olisi jos ” harjoiteltaisiin ” kaupunkisotaa ns tosioloissa. Sinne vaan malmöön jne joukko – osastot taistelemaan kovat piipussa. Mälmö. Ruotsin stalingrad.

   13
 4. Riitelevätkö Ruotsin sossut keskenään?

  Ruotsin ulkoministeri eroaa tehtävästään. Tilalle toivotaan vähemmän YK/UN- halaavaa, enemmän NATO- ja EU- suuntaista tyyppiä (Expressen etc).

  10
  1

Comments are closed.