Asianajaja yritettiin murhata Tukholmassa

Kuvakaappaus 2019-09-06 12-51-27.png

Tukholmassa tehtiin tänään taas uusi huomiotaherättävä murhayritys. Uhrin tilasta ei ole toistaiseksi annettu tietoja, mutta eri lähteiden mukaan henkilöä ammuttiin useita kertoja päähän ja rintaan. Ampuminen tapahtui cityssa Kungsholmenilla.

Ampuminen tapahtui paikallista aikaa noin klo 09.00 aikaan Kungsholmenilla Norra Mälarstrandin varrella. Uhri on tunnettu ruotsalainen lakimies. Ampuja saavutti uhrin kadulla ja ampui kohdetta useita kertoja lähietäisyydeltä.
Ampumisen jälkeen poliisi saapui nopeasti paikalle. Kungsholmenin poliisiasema sijaitsee kivenheiton päässä. Suuri alue eristettiin tutkintaa varten. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja kiinniotettuna on useita henkilöitä.
Päivitetään juttua hetken kuluttua.