Asianajajan ampumisesta pidätetty nainen vapaaksi

Tukholman poliisi on vapauttanut pidätettynä olleen naisen viime perjantaisesta asianajajan murhayrityksestä. SVT:n uutisten mukaan näyttö ei riittänyt vangitsemiseen, joten nainen laskettiin vapaalle.

Tunnettu asianajaja yritettiin murhata viime perjantaiaamuna Tukholman keskustassa Kungsholmenilla. Uhriin ammuttiin useita laukauksia, mutta miehen tila on tällä hetkellä vakaa eikä hengenvaaraa enää ole.
Tapahtumat alkoivat perjantaiaamuna kun toistaiseksi tuntematon henkilö kohtasi miehen kerrostalon rappukäytävässä ja avasi tulen tätä kohtaan. Uhri pääsi pakenemaan kadulle, josta ambulanssi hoiti miehen sairaalaan. Tekijä poistui paikalta. Poliisi otti myöhemmin kiinni epäiltynä nelikymppisen naisen, mutta päästi tämän nyt siis vapaaksi.