Asianajajan ampumisesta pidätetty nainen vapaaksi

Tukholman poliisi on vapauttanut pidätettynä olleen naisen viime perjantaisesta asianajajan murhayrityksestä. SVT:n uutisten mukaan näyttö ei riittänyt vangitsemiseen, joten nainen laskettiin vapaalle.

Tunnettu asianajaja yritettiin murhata viime perjantaiaamuna Tukholman keskustassa Kungsholmenilla. Uhriin ammuttiin useita laukauksia, mutta miehen tila on tällä hetkellä vakaa eikä hengenvaaraa enää ole.
Tapahtumat alkoivat perjantaiaamuna kun toistaiseksi tuntematon henkilö kohtasi miehen kerrostalon rappukäytävässä ja avasi tulen tätä kohtaan. Uhri pääsi pakenemaan kadulle, josta ambulanssi hoiti miehen sairaalaan. Tekijä poistui paikalta. Poliisi otti myöhemmin kiinni epäiltynä nelikymppisen naisen, mutta päästi tämän nyt siis vapaaksi.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ex-komukka

Sikäläinen suvakki ilmeisesti osoitti suvaitsevaisuuttaan ja toteutti n.k. Anderssonilaista ”parempaa” ja ”erilaista” väkivaltaa, joka kommunistien puheiden mukaan on ilmeisesti ok?

Jukka E-

Jenkkiräppärin seurue kun yritti päästä eroon lasittuneesta folkhälsanguldkort-kansalaisesta oli reippaampi meininki poliisilla. Mutta olihan se kullan kaataminen tietenkin huomattavasti suurempi rikos kuin asianajajan murhayritys. Mukava havaita, että Ruotsissa osataan keskittyä olennaiseen.

Töyhtöhyyppä

Sama ironia tuli mieleen. Expressenissä tms. luin, että poliisilla on tiedossa naisen (joka on tehnyt ennen alamäkikierteeseen joutumistaan hienoa uraa juristina ja tuomarina) yrittäneen murhata tämän lakimiehen jo 2015.
Nainen oli tekstin mukaan vielä nyt pidätetty rikospaikalta, ja edellisten tekojen vuoksi hänelle ilmeisesti oli myös määrätty lähestymiskieltoa lakimiestä kohtaan. Hän on mitä luultavimmin palkannut jonkun sekopään suorittamaan varsinaisen ampumisen, mutta palkkamurhaajan palkkaamisesta luulisi Ruotsissakin tulevan kova tuomio. Aihetodisteita on ja syytä epäillä on.
Tässä valossa A$AP Rockyn & kumppaneitten pidätys häirikköafgaanin pikku koulutuksesta (muutama naarmu) on entistäkin naurettavampi juttu.