Tukholmassa ammuttu kuluvan vuoden aikana 15 henkilöä, yli 20 haavoittunut

Kuvakaappaus 2019-09-09 20-00-25.png

Tukholman alueella on kuluvan vuoden aikana kirjattu poliisin kansioihin ainakin 67 eri ampumistapausta, joissa on kuollut 15 henkilöä ja yli 20 enempi tai vähempi haavoittunut.

Joillakin tapahtumilla on suora yhteys Rinkebyn uusruotsalaisiin ja heidän keskinäisiin riitoihin kun taas toiset ampumiset ovat erillisiä tapahtumia. Ei siis yksittäistapauksia, vaan niillä vain ei ole yhteyttä keskenään. Ampumisjutuissa yleisimpinä motiiveina ovat erilaiset kahden tai kolmannen poolin väliset kiistat esimerkiksi reviireistä. Rajat ovat hyvin tarkat. Niin ikään ampumisia tapahtuu jos jotakuta epäillään vasikoinnista tai ”ohikkaista”. Rispektin palauttaminen on myös hyvä syy ampujaisille. Rispektin puutteessa ei yleensä ammuta hengiltä, rispekti vain palautetaan tönkköpolvella.
Henki on ollut löyhässä seuraavissa tapauksissa:

 • 12. tammikuuta ammuttiin Spångassa henkilö hengiltä.
 • 27. tammikuuta ammuttiin Järfällassa henkilö hengiltä.
 • 8. helmikuuta Norsborgissa henki pois.
 • 21. helmikuuta kahdelta henki pois Brossa.
 • 9. maaliskuuta Älvsjössä nuorukainen tuonpuoleiseen.
 • 10. huhtikuuta kaksi nuorukaista löydettiin ammuttuna Sätrasta autotallista.
 • 13. huhtikuuta niin ikään Sätrassa henkilöön kuolettavat luodinreiät.
 • 30. kesäkuuta Sollentunassa nuorukainen hengiltä.
 • 30. kesäkuuta Brommassa nuorukainen niin ikään henki pois.
 • 7. elokuuta Tenstassa henki pois.
 • 19. elokuuta Stocksundissa ampumisella henki pois.
 • 28. elokuuta nuori nainen ammuttiin Råckstassa hengiltä.
 • 7. syyskuuta Haningessa ammuttiin henkilö hautausmaalla hengiltä.

 
Yllä mainitut tapaukset ovat siis tapauksia, joissa kohteelta on lähtenyt henki. Ne ovat ampumistapauksia, listalla ei ole esimerkiksi hengiltä pahoinpidellyt, kirvesmurhatut. tai auton perässä roikotetut. Kaikkia yksittäisiä ilonlaukauksia tai hutiampumisia ei jaksa alkaa luetteloimaan. Kannattaa myös huomata, että ampumiset ovat siis vain Suur-Tukholman alueen ampumisia. Suur-Tukholman alueella asuu vajaa 2 miljoonaa ihmistä, alueena se käsittää Tukholman läänin. Alla kartassa Tukholman lääni eli Suur-Tukholma.
Kuvakaappaus 2019-09-09 20-37-55.png
 
Tukholman poliisi piti tänään tiedotustilaisuuden ampumisista
Varsinaisesti  mitään uutta ei tullut esille. Se tuotiin virallisesti esille, mikä on ollut ”alamaailman tiedossa” jo muutaman päivän. Nimittäin Råckstassa ammuttu nuori 18-vuotias nainen kuoli sivullisena. Råckstan ampumisen kohde oli eräs 35-vuotias uusruotsalainen, joka vapautui vankilasta viime keväänä 4,5 vuoden vankeudesta. Mies istui tuomiota mm. useista törkeistä pahoinpitelyistä, virkamiehen väkivaltaisista vastustamisista, huumerikoksista ja ampuma-aserikoksista. Hänet on tuomittu myös 2010 neljän vuoden vankeuteen tapon yrityksestä.
35-vuotias oli siis kohde tuossa Råckstan ampumisessa, mutta nainen sattui ottamaan vastaan luodit. Niin ikään sama mies oli luultavasti kohteena eillisessä Nackakn ampumisessa, jossa kaksi henkilöä haavoittui vakavasti. Tässä vaiheessa ei tiedetä olivatko he sivullisia, luultavasti eivät. Kuuluivat samaan piiriin, mutta ottivat vastaan oikealle kohteelle tarkoitetut laukaukset kun sattuivat oleskelemaan samassa seurueessa.
Haningen lauantaisessa ampumistapauksessa, jossa Öster-Haningen hautausmaalta löydettiin ammuttu henkilö, on poliisin mukaan erillien tapaus Nackan ampumisesta.
Niin ikään poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että tilanne on alamaailman piirissä nyt hyvin ”vakava”. Poliisin mukaan useita ”merkittäviä” henkilöitä on päässyt viime aikoina vapaaksi pitkiltä vankeustuomioilta ja siellä janotaan kostoa ja puhdistusta. Valta-asemaa halutaan pönkittää ja rispektiampumiset ovat se, mitä harrastetaan.
Poliisin mukaan alamaailmassa on nyt eriyisen paljon aseita liikkeellä. Ongelmana on myös se, että poliisi ei saa mitään konkreettista päästäkseen asioihin sisälle. Ne, jotka joutuvat ampumsen kohteeksi ja jäävät henkiin, eivät halua kertoa poliisille mitään. Siksi poliisi vetoaa yleisöön, että nämä kertoisivat poliisille mahdolliset tietonsa tai silminnäkijälausuntonsa.
Poliisi kertoo edelleen, että on mahdollista, että lähiaikoina tapahtuu taas uusia ampumisia.
Kommentti: Tosiasiassa poliisi kertoi tiedotustilaisuudessaan sen, että sinitakkiset ovat tällä hetkellä melko voimattomia gangsterien toimien edessä. Poliisi tietää, että ampujaisia tulee syksyn mittaan lisää ja Mononen saa painaa mustan Ikkuna-Volvon kaasua urakkalla, jotta raadot saadaan kylmiöön ajallaan. Mutta mitään ei voida tehdä.
Tavallisen ihmisen kannattaa painaa mieleen perusohjeet: älä ikinä puutu tapahtumiin, jos sattuu paikalle, jossa gangsterit ampuvat toisiaan. Lyö itsesi maihin ja kun homma on ohi – se kestää yleensä muutamia kymmeniä sekuntteja – sen jälkeen poistu paikalta äläkä näe äläkä kuule mitään äläkä jää auttamaan uhreja tai selvittämään poliisille tilanteen kulkua.
 
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pena
pena
9.9.2019 21:09

Tätä on se eliitin pakottama multikulttuuri joka on tosiasiassa terrorismia, murhia ja joukkoraiskauksia. Kaiken tämän maksaa valkoinen keskiluokka jonka lasten tulevaisuus on tuhottu eliitin toimesta. Poliittinen poliisi ei pysty eikä enää halua suojella kansalaisia ja lapsia.

Anonymous
Anonymous
9.9.2019 21:20
Vastaa...  pena

Keskiluokkaakin suurempi häviäjä on tavallinen duunari ja vähävaraiset joilla ei ole varaa muuttaa muualle. Koko paska kaatuu enimmäkseen heidän päällensä. Rikkailla on varaa muuttaa minne tahansa.
Miettikää tilannetta jossa Suomen suurimmissa kaupungeissa on sama määrä murhia per vuosi. Vielä on aikaa muuttaa suuntaa muttei kauan.

ike
ike
10.9.2019 11:17
Vastaa...  pena

Se ottaa päähän että me vielä maksetaan noiden tollojen palkat. Kaikkien tulisi nyt alkaa tukemaan vaihtoehtomediaa ja vaihtoehtoisia poliitisia liikkeitä ennen kuin se on liian myöhäistä. Olen alkanut ajatella että tuo ilmastohuijauskin on vain yksi vallankäytön väline. Historia on osoittanut että aika usein vähemmistö on oikeassa ja esim suurin osa tiedemiehistä väärässä. Mutta se on tieteelle luonteenomaista. Enimmän aikaa se on väärässä. Sitten se joskus jopa johtaa oppimiseen.

hususöipaskaajalensihevoisenvittuun#
hususöipaskaajalensihevoisenvittuun#
9.9.2019 21:20

”…sen jälkeen poistu paikalta äläkä näe äläkä kuule mitään äläkä jää auttamaan uhreja tai selvittämään poliisille tilanteen kulkua.”
Erinomainen neuvo, ellet välttämättä halua olla todistajalausontosi jälkeen seuraavan Monosen mustan ikkuna-Volvon hiljainen takapoksimatkustaja.
Muuten, tuo Tukholman alueen 15 ammuttua on enemmän kun kyseisen alueen ammutut koko toisen maailmansodan aikana.
Miten on swedustanian turvallisuustilanne, kysyy lappilainen Uppsalassa kouluttautunut psykolekuri?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
9.9.2019 21:57

Jos niille oli vokissa syötetty hapansilakkaa (surströmming) ja kostivat kun eivät ymmärtäneet kulttuuria?
Tuo kun nyt vaan on suuri herkku Ruotsalaisten keskuudessa,-
niin sikäli epäilen tälläistäkin vahinkoa.
Voin toki olla väärässäkin, mutta kun kyse on svennuista voi kaikki olla mahdollista.
Ei matkita Ruotsia pliis.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.9.2019 22:05

Onko ramadanin aikana ollut murhavapaata ja heinäkuussa on sitten pidetty aselepoa ihan muuten vaan? Muuten toimintaa näyttää tulevan aika tasaisen tappavaan tahtiin.

Hutisalo
Hutisalo
9.9.2019 22:26

Olette kaikki väärässä. Itse pääkanisteri löveeni on ilmoittanut, että ruåttsisa EI ole mitään ampumisia, väkivaltaa eikä muutakaan vikaa. Mitä nyt rasistifasisti ruåttalaiset kiusaa mamuja.

Husu
Husu
10.9.2019 00:10

Pikkasen paukkuu, se saa vain vihervasurinatsiakkojen haarat kostumaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.9.2019 00:55

Tämän täytyy nyt loppua. Vakavuuskeskustelemalla tilannetta ei enää voi korjata, joten taikarannekkeet otettava käyttöön ja pullamopot kanssa. Vahvaa johtamista osoittaisi myös pakolaisten ostaminen Suomesta, kerran niitä ammutaan ihan urakalla.

A. Stupido
A. Stupido
10.9.2019 01:31

Onpas Ruotsin äärioikeisto hurjana. SD on tietysti palkannut nämä äärioikeistolaiset gangstat jotta yhteiskuntaan saataisiin mahdollisimman paljon sekasortoa.

FTI
FTI
10.9.2019 01:45

se on sitä ihanaa vihervasemmiston multikulttia (rauhan uskontoa) 😂
yli sata pommia posahtanu swdenistanissa tänävuonna, ja suome valta (paska) media on aivan saatanan hiljaa, ettei vaan se utopistinen monikulttuuriunelma saa säröjä….

Anonymous
Anonymous
10.9.2019 05:01

No sitähän saatiin mitä tilattiin. Tilausta ei voi enää perua.

Sivulliset
Sivulliset
10.9.2019 06:56

Nackassa osumaa saaneet olivat täysin sivullisia, taxikuski ja talon asukas:
”När hennes (NDella Jacks) man åkte taxi till Nacka i söndags kväll trodde han sig kunna få reda på information om mördaren men i stället var det en fälla. Han möttes av automateld som träffade taxichauffören och en boende i huset. Ingen av dem har något med konflikten att göra.” (Fredrik Sjöshult, Expressen, 8.9)

Sam Colt
Sam Colt
10.9.2019 09:22

Mitä tuossa erikoista? Simo Häyhä teki kolmessa kuukaudessa 500 kalmoa.

Anonymous
Anonymous
10.9.2019 11:48

Alkaa hermostuttaa suomalaisten eläkeläisten naivius. Jos jotain pahaa ruotsissa niin ne on ne kaksi suomessa poliisia ampunutta. Ja kamalaa kun lasten lukutaito on huonontunut. Yritä siinä sitten selittää neekereistä ja ylestä. Ei uskota. Ei vaikka mistä vääntäisi. Olen siis eläkeläinen itsekin. Pösilöä sakkia ollaan eikä mikään muutu. Kuolo kyllä korjaa aikanaan mutta vielä on vaaleja jäljellä ja järjestöjä joille lahjoittaa. Vappusatanenkin kyllä vielä saadaan jonka voi sitten laittaa niille tarvitsiville. Omista lääkkeistä viis.

Väestönvaihto
Väestönvaihto
10.9.2019 12:07

Tämä sisällissota kantaväestöä vastaan alkoi Malmöstä, se laajeni Göteborgiin. Sieltä se nousi E4:sta pitkin kohti Jönkoöpingiä ja Lindköpingiä. Ja tämän vuoden se on ollut Tukholmassa. Onko se ensi vuonna Turussa?

##
##
10.9.2019 14:14
Vastaa...  Väestönvaihto

On

Rajatonta iloa
Rajatonta iloa
10.9.2019 14:42

Nyt se ilo vasta alkaa kun Ruotsi saa sosdemin (ent. kommunistin) EUn johtopaikoille migraatioasioita värkkäämään:
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/ylva-johansson-s-far-migrationsansvar-i-eu