Tukholmassa sotatoimia – kaksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-09-09 15-16-11.png

Tukholman suunnalla vietettiin taas hurjanpuoleinen viikonloppu. Sunnuntai-iltana käytiin naapurikunta Nackassa sotatoimi, jonka seurauksena kaksi henkilöä vietiin haavoittuneena sairaalaan.

Sota alkoi klo 21.00 aikaan sunnuntai-iltana. Poliisi sai useita soittoja Sicklan suunnalta, josta kuului useita laukauksia. Poliisi pystyi selvittämään tapahtumien kulkua, joka oli suurinpiirtein seuraava: pihalta oltiin ammuttu huoneistoon, jossa yksi henkilö oli saanut osumaa ja saanut vakavia ampumahaavoja.
Toinen ammuttu ja haavoittunut henkilö löydettiin lähistöltä autosta. Poliisi ei ole toistaiseksi avannut tapahtumien kulkua sen enempää, mutta illan mittaan tullaan pitämään tiedotustilaisuus asiasta.
Ampumisista on otettu kiinni useita henkilöitä ja asiaa tutkitaan murhan yrityksinä. Polisen