Tukholmassa sotatoimia – kaksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-09-09 15-16-11.png

Tukholman suunnalla vietettiin taas hurjanpuoleinen viikonloppu. Sunnuntai-iltana käytiin naapurikunta Nackassa sotatoimi, jonka seurauksena kaksi henkilöä vietiin haavoittuneena sairaalaan.

Sota alkoi klo 21.00 aikaan sunnuntai-iltana. Poliisi sai useita soittoja Sicklan suunnalta, josta kuului useita laukauksia. Poliisi pystyi selvittämään tapahtumien kulkua, joka oli suurinpiirtein seuraava: pihalta oltiin ammuttu huoneistoon, jossa yksi henkilö oli saanut osumaa ja saanut vakavia ampumahaavoja.
Toinen ammuttu ja haavoittunut henkilö löydettiin lähistöltä autosta. Poliisi ei ole toistaiseksi avannut tapahtumien kulkua sen enempää, mutta illan mittaan tullaan pitämään tiedotustilaisuus asiasta.
Ampumisista on otettu kiinni useita henkilöitä ja asiaa tutkitaan murhan yrityksinä. Polisen

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358

Rintama lähestyy kuninkaan linnan eteläpuolella Solsidania ja pohjoisessa Danderyd on jo saanut tulikasteen.

Myö antauvutaan

Toisinsanoen Löffykä & Co ja Kalle Kustaa miettivät jo antautumisen ehtoja.

Suomi Finland

Lööperi pitää kohta koko valtakuntaa koskevan vakavuuskeskustelun, jolla ongelmat häviävät nopeasti, kun kaikki tajuavat, että tällä kertaa hän on hyvin vihainen.
Odottelen jo, kuinka huumekauppiaat rukoilevat entisiä asiakkaitaan palaaamaan ja kuinka ruotsalaismiesten ja naisten tukat leikataan vähintään kolmellakympillä.

Anonymous

Jos Lööperi oikein haluaa korostaa asian vakavuutta, täytyy valtakunnalliseen tiedotustilaisuuteen ottaa kuningas taustalle ja jos sekään ei auta, niin Juhan af-Gran siihen vierelle ja molemmille samanlaiset kledjut ja arskat nahkahansikkaita unohtamatta.

Anonymous

Ukrainalla tulee vähemmän uhreja sotatoimissa ryssän kanssa.Hassua vai mitä?

Ulkonaliikkumiskielto seuraava?

Kannattaa mainita että ne kaksi, jotka saivat osumia, olivat sivullisia joilla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa muuta kuin että olivat väärässä paikassa väärään aikaan (SVT, TV4 Nyheter).