Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu: romua ja raatoja

Screenshot from 2019-09-30 12-17-31.png

Ruotsissa vietettiin hurjanpuoleinen viikonloppu. Oli ampumisia, autopaloja ja monenlaista tappelunnujakka. Todellinen monikulttuuriviikonloppu siis.

Tyresössä poltettiin viikonloppuna kymmeniä autoja lauantai- ja sunnuntaiyönä. Lauantaiyönä poltettiin viisi autoa Krusbodan kaupunginosassa. Mutta sunnuntaiyö vasta oli roihujen yö. Samalla alueella kahdessa eri paloryppäässä sytytettiin useita autoja tuleen ja tuhoutuneiden autojen määrä on jotain parinkymmenen auton pintaan. Tietojen mukaan kyseessä olisi nuorukaisten kostoisku, sillä poliisi teki perjantaina useita ratsioita eri kohteisiin ja mm. huumeita saatiin takavarikkoon.

Botkyrkan Albyssä räjäytettiin perjantaiyönä pommi. Poliisi sai soittoja 01.30 aikaan ja räjähdys paikallistettiin parkkipaikallle. Useista autoista oli ikkunat rikki räjähdyksen voimasta.

Tukholman Kistassa ammuttiin lauantaiyönä klo 01.10 aikaan rynnäkkökiväärillä kadulta huoneistoon. Muutama luoti ikkunasta sisälle, ei henkilöosumia.

Lauantaiyönä Haningessa jättimäinen joukkotappelu, johon osallistui kolmattakymmentä nuorukaista. Yhtä tuikattiin puukolla ja sairaalaan. Tutkinta tapon yrityksestä, ei kiinniottoja.

Sigtunassa iso sotatoimi lauantaiyönä klo 02.30 aikaan. Paikallisen ravitsemusliikkeen edustalla kaivettiin pistoolit esille ja ammuttiin lippaalliset toisia kohti. Kaksi vakavasti haavoittuneena sairaalaan ja murhayrityksestä tutkinta pystyyn. Ei kiinniottoja.

Malmössä autoja poroksi lauantai-iltana klo 20.30 aikaan. Kattarpsvägenillä muutama auto tulessa.

Malmössä Rosengårdissa poltettiin muutama auto sunnuntaiyönä. Klo 03.40 aikaan tuikattiin pari autoa tuleen.

Hässleholmissa niin ikään autotuhopoltto klo 02.00 aikaan sunnuntaiyönä.

Borlängessä nuorukaiset riehaantuivat täysin ja laittoivat tanssipaikalla pystyyn kaaoksen. Ihmisiä pahoinpideltiin ja naisia ahdisteltiin. Poliisi soitettiin puolen yön aikaan paikalle. Ei kiinniottoja. Useita rikosilmoituksia.

Sunnuntaiyön Tukholmassa oli kaksi jättimäistä joukkotapppelua: klo 02.40 aikaan Hägerstenissä aloitettiin kymmenien nuorukaisten joukkotappelu ja klo 02.25 aikaan Norrmalmilla. Norrmalmin joukkotappelusta otetiin kiinni kuusi henkilöä.

Sunnuntaiyönä tehtiin Örnsköldsvikissä raiskaus. Teko tapahtui huoneistossa ja poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä kaksi parikymppistä nuorukaista.

Malmössä sytytettiin rakennustyömaan kontti tulee maanantain puolella klo 00.20 aikaan. Palo levisi viereiselle parevekkeelle. Ei kiinniottoja.

Helsingborgissa räjäytettiin auto maananatiaamuyöllä. Klo 05.20 aikaan viritetty pommi räjäytti auton kokonaan ilmaan. Merkuriusgatanilla tehty isku vahingoitti viereisiä autoja ja läheinen kerrrostalorakennuskin sai pienempiä osumia. Ei kiinniottoja.

Kristianstadissa harjoitettiin sotatoimia maanantaiyönä klo 03.30 aikaan. Skogsvägenillä oli hälytyskeskussoittojen mukaan ammuttu useita laukauksia. Poliisipartio löysi pensaikosta vakavasti haavoittuneen nuorukaisen, joka sairaalaan. Nuorukaista oli ammuttu jalkaan, joten varsinaisesti murhautus ei ollut mielessä vaan pelkkä polvitönkötys. Ei kiinniottoja toistaiseksi.

Siinäpä sitä alkuun.

Polisen

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Ruotsissa hurjanpuoleinen viikonloppu: romua ja raatoja

 1. Ei hätää, onhan meillä feministihitsari joka kuitenkin nyt on keksinyt että kaiken takana on koulu joka sorsii poikia. ”Löfven menar att skolans undervisning är utformad på ett sätt som missgynnar pojkar, och att flickor gynnas i betygsättningen. (SVT)

  Kas kummaa kun se aina aikaisemmin on ollut niin että pojat pitävät mekkalaa ja tytöt istuvat kuulokkeet korvilla.

  Summa summarum: lellikää poikia ja muistakaa pyytää heiltä anteeksi jos kumminkin ryhtyvät rikollisiksi.

  23
 2. Minä arvasin, kun viikonloppu alkoi, että Paavo tulee tekemään yhteenvedon. Tuli meinaan tapauksia siihen tahtiin ettei kaikista ehdi kirjoittaa erikseen.

  Mitä tekee sosialistifeministiviherhallitus? Ei mitään. Sosiaaliministeri itse on ollut kuukauden palkallisella sairaslomalla omaisen kuoleman takia vaikka hänen alaisuudessaan oleva Försäkringskassan on heittänyt ja heittää vakavasti sairaita ihmisiä ulos vakuutuksen piiristä.

  34
  1. Haha!!! Ovat saaneet kiinni varmaan 30kpl hiukan ylinopeutta ajanutta pottunokkaa – rikastumista tuoneita kinuskimunia näet ei uskalleta sakottaa koston pelossa. Tätä saavutusta ne varmaan kehuvat jokaisessa hurrilehdessä tuloksien parantumisena, jotta ihmiset saadaan unohtamaan sotatoimet maassa.

   13
   1. Voisiko tuosta mahdollisesta sakotuskohteiden etnisestä profiloinnista saada lisää tietoa? Ulkomaalaisena huonolla ruotsilla on vaikea itse hakea vahvistusta tämäntyyppisille huhuille.

   2. Feministihallitus läntisessä naapurissa on perseestä ja Isänmaamme seuraa perässä tuhon partaalle😠 Luoja meitä armahtakoon kun täälläkin vallitsee kusipäisyys😠

    13
 3. Himoraiskauksia, paukuttelua ja kaikki hajoava vaan pillunpäreiksi, tatam!!!
  Siis aivan helevetin kehittävä on elämä epäkehittyneillä muukalaisilla kehitysmaista.

  11
  1. Joo, mutta kun siitä tulee kotoinen olo, ihan kuin siellä paskastanissa mistä on lähdetty.

   12
  1. New Yorkin raiskauksissa on hyvin korkea ilmoituskynnys. Ruotsissa taas erittäin matala. Tämä selittää kaiken ja pää voidaan jättää pensaaseen ja paljas pylly esille kunniakansalaisia varten.

   t: feministihallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.