Södertäljessä lippaallinen ravintolan sisälle

Kuvakaappaus 2019-10-02 22-06-42.png

Södertäljessä koettiin pienimuotoisia kauhun- tai kotimaasta tuttuja hetkiä kun toistaiseksi tuntematon mies astui ravintolaan ja laski lippaallisen AK47:lla pitkin ravintolan seiniä ja kattoa.

Tapahtumat alkoivat kloi 16.45 paikallista aikaa kun Hövsjössä sijaitsevaan pizzeriaan astui aseistautunut mies, joka avasi tulen. Södertäljen tietotoimiston mukaan tekijällä oli AK47 rynnäkkökivääri, Ampuja latasi lippaallisen pitkin pizzerian seiniä ja kattoja ja poistui ampumisen jälkeen paikalta tuntemattomaan suuntaan.
Poliisi eristi alueen tutkintaa varten ja tutkii asiaa murhan yrityksenä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Tapahtumassa ei tiettävästi loukkaantunut kukaan. POLISEN
Alla filmiä paikalta ampumisen jälkeen:
[wpvideo P3Dl7bRQ]  
Mistä oikein oli kyse? Pt-median alamaailman asiantuntija kertoo, että teko oli ilmiselvä pelottelu tai viimeinen maksumuistutus. Ikäänkuin viimeinen karhukirje, ennenkuin velka siirtyy ns. perintään. Jos tekijällä olisi ollut halu ampua joku hengiltä se olisi ollut lastenleikkiä. Sen sijaan sarjat roiskittiin seinille. Motiivi siis kaikkein uskottavimmin joko velan maksumuistutus tai joku muu rispektin palautus.
Ampuminen oli samalla varoitusmerkki, lähiaikoina Södertäljessä sattuu ja tapahtuu ja Mononen saa painaa mustan Ikkuna-Volvon kaasua urakalla.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Vittu jos tämä meidän Suomi päästetään samaan kuntoon, niin en maksa enää senttiäkään veroa. Kun paremmat kulttuuripiirit täällä kotoSuomessa ampuvat ensimmäisen AK- sarjan ja tekijät jäävät poliisin ja oikeuslaitoksen tavoittamattomiin, niin nostan kytkintä.

Vihje

Värjää tukkasi mustaksi ja tule Ruotsiin sossuelätiksi!

sipilä mooney ohmjj

Muista taikasana simsalabim — eikun heikun keikun — eikun asylum arabian-somalian-irakian-syrian syöpä.

Suomi Finland

Ruotsiin muuttaminen ei tule tietenkään kyseeseen. Siellähän on tilanne paljon pahempi kuin meillä täällä Suomessa. Pitäisi olla ensin muutaman vuoden Ruotsidemokraattien 67%:n enemmistöllä vallassa. Tokko muutama vuosi edes riittää. Aatulle ehkä, mutta sellaista ei koskaan tule Ruotsissa tapahtumaan.
Täytyy etsiä joku muu maa, jonka sossukorvaukset ovat avokätiset ja kehitysmaamatuja minimaalisesti.

Kerro

Miksi juuri 67%?

Valtsu

Itsellä tulee mieleen, että esimerkiksi perustuslain muuttamiseen tarvinnee tällaisen enemmistön.

Suomi Finland

Määräenemmistö on jokin puolikasta suurempi enemmistö, esimerkiksi 2/3 tai 3/4, joka vaaditaan jonkin päätöksen tekemiseen äänestyksessä. Määräenemmistö on siis vaikeampi saavuttaa kuin ehdoton enemmistö eli yli puolet äänen antaneista.
En nyt tarkalleen tiedä mitä Ruotsissa vaaditaan tarvittavien päätösten tekemiseen, enkä jaksa tarkkoja lukuja selvittää. Uutisissa kyllä vaalien jälkeen kuulee, mitä jollain porukalla on mahdollisuus saada aikaan.

149 edustajan ero Suomen ja Ruotsin eduskuntien välillä

Ota huomioon että Suomen eduskunnassa istuu 200 kansanedustajaa mutta Ruotsin eduskunnassa istuukin 349. Joten ei voi ihan samalla reseptillä annostella lääkkeitä molemmille.

Kossu

Kyllä täällä ruotsissa tilanne on se että vaikka seuraavissa vaaleissa SD saisi 100% kannatuksen ja istuisi yksin hallituksessa niin ei täällä enään tältä paskalta mikään pelasta….armeijako kaduille ja täysimittainen sotatila…onnistuisi somaliassa tai jossain mutta ei täällä pohjolassa….täällä tämä syöpä leviää vaan eikä sitä estä edes perjantainen kanelipulla päivä eikä mitkään kotiapulaiset tai muut yhtä viisaat keinot,tää ruotsi on menetetty maa eikä sille voi mitään ei yhtään mitään….maastamuuttokin tuntuu vaan kiihtyvän heidän osilta jotka sen pystyvät tekemään….myös meillä se kohta ajankohtainen eikä se päivä ole enään kaukana……Ainut mikä voi suomen samalta jaskalta pelastaa on se ettei nykyisen hallituksen kaudella tapahdu samanlaista ryntäystä kuin vuonna 2015…..sillä näillä vihervasemmiston piipertäjillä on saranat porteista rasvattu ja niin levällään kuin voi olla…..jos se ryntäys tulee niin se oli siinä…….

Luovuttajat!

”Kaikki on menetetty” jos niin halutaan. Kirjoittakaa vaan lisää tällaista niin matut ja suvakit ovat onnellisia!
Jos kerran ”kaikki on menetetty” Ruotsissa niin PT- mediakin voi lopettaa Ruotsista kirjoittamisen, eikö niin?

Acc358

”Kyllä täällä ruotsissa tilanne on se että vaikka seuraavissa vaaleissa SD saisi 100% kannatuksen ja istuisi yksin hallituksessa niin ei täällä enään tältä paskalta mikään pelasta….”
Analyysisi osunee oikeaan. Kärjistän hieman. Vihollinen haluaa tuhota ruotsalaiset ja tehnee niin, elleivät ruotsalaiset ehdi tuhota ensin hyökkääjiä. Maahanmuuttohan on eräänlainen hyökkäys.
Käy niin tai näin, rumaa jälkeä on luvassa. Voitto tulee kalliiksi ruotsalaisille, häviö tulee vielä kalliimmaksi. On vain huonoja vaihtoehtoja.

Anonymous

Ostat vielä ruskeaa kenkälankkia ja tupsuttelet sitä naamaan ja jätät puhekielestä ä-kirjaimet pois tyyliin ”mika sina tehda, missa on alaikainen tytto” niin kyllä sossu ottaa avosylin vastaan.

h44

Mahtavatkohan nämä pizzeriaan astelevat aseistetut miehet osata lipastaa itse, jos vaikka löytyisi sormenjälkiä hylsyistä?

Acc358

Jos lipastajan henkilötiedot saadaan hylsyihin jääneiden sormenjälkien avulla selville, niin rohkeneeko Ruotsin poliisi pidättää häntä vaikka tulisi kadulla vastaan. Ruotsihan voi olla niin rappiolla, ettei poliisi enää edes vaivaudu puuttumaan matujen tekemisiin.

Hähhähhääääääääää

Höpö höpö. Tämä on rasistien vanha juju heittää lokaa moniosaajien niskaan.

OH-MJJ

natsimas rasistimas perskeles kokkares joo

Anonymous

No, eivät sentään miekkojen kanssa menneet sisätiloihin..

Anonymous

Sellainen maalitaulu tällä kertaa.

Catilina

Kyllä minä nyt vaan ehdotan, että ruotsalaiset ulkoistavat lainvalvonnan ja järjestyksen ylläpidon.
https://web.archive.org/web/20140203075853/http://slavcorps.org/

Acc358

Hyvä ehdotus. Ehkä toteutuu Ruotsin hajottua pienempiin enklaaveihin. Joissakin niissä päätöksenteko ehkä onnistuu.
Niin kauan kuin Ruotsi vielä on olemassa, se ei pysty pitämään järjestystä alueellaan. Se on nähty. Ruotsalaisten äänestyskäyttäytyminen on nähty, heidän johtajiensa päättäväisyyden taso on nähty. He eivät pysty parantamaan tilannetta, huonontamaan pystyvät kyllä.
Ruotsi voi kadota yhtä nopeasti kuin ikuiseksi uskottu Neuvostoliitto.

saska

Poliisi on pelle joka ei suojele enää naisia ja lapsia vaan neekereitä.

Tommy the Who

Taju hienosti käyttää tuota ”Monosen musta Volvo” – sanontaa. 👍

Anonymous

Taas pahansuopaa kirjoittelua. Tapahtumahan on eslamilainen versio karaokesta!

John MacMunne

Jätte hemligheten!

Juupeli

On tuo toiminta Ruotsissa järkyttävällä pohjalla, ja lisää järkytystä antaa se, että kukaan ei jää kiinni näistä terroriteoista.. Voisiko kyseessä olla semmonen seikka, että Ruotsin poliisia on kielletty korkeammalta taholta sekaantumasta tämän luokan rikostoimintaan.? Ehkä viranoimainen Ruotsissa pelkää ”kostotoimintaa” muita viranomaisia kohtaan näitten gagsterien taholta.

Siilinjärven tauti levisi heti Pariisiin

Nyt ”veitsihyökkäys” Pariisissa. Lieneekö saanut vaikutteensa siilinjärveläiseltä?
”Neljä kuollut Pariisin pääpoliisi­asemalle kohdistuneessa veitsi­hyökkäyksessä – hyökkääjä ammuttiin”
Tässä poliisi toimi reippaanlaisesti ja antoi tappajan myös itse kokea sen minkä muille teki. Ranskalaiset varmasti kiittävät.👏

Veitsihippasille ehdoton nollatoleranssi!

Ranska tarvitsee nyt Ohisalon kaltaisen sisäministerin ilmoittamaan kansalle, että kaikenlaisille poliisilaitoksille… eikun veitsihyökkäilyille laitetaan nyt kertakaikkiaan ehdoton nollatoleranssi tai sisäministeri… nii, mitä?

Anonymous

Ihmisillä voi olla viehättäviä, monimuotoisia tapoja ilmaista sisäisiä tuntemuksiaan. Ei nyt heti käydä tuomitsemaan. Ei vielä tiedä, mitä kaikkea hyvää ja runsasta tästä syntyykään.

Yökastelija P.Svenssonin murheet

Tämä on hvyin totta. Emme tiedä, minkälainen lapsuus hänellä oli. Kenties sekauaalisia estoja, – impotenssi? Yökastelua? Aivan. – ja joita miespolo purkaa nyt räiskimällä aseella (fallos-symbooli!) pitkin seiniä. Hyvin kuvaannolista! ”Tahtoisin naiselta seksiä, mutku…!” Kyseessä on hätähuuto! Mitä voi Ruotsin hallitus asiassa tehdä? Koska kyseessä on selvästikin lapsuuden trauma, on hänet palautettava siihen tilaan ja paikkaan, jossa hänen traumansa syntyi: takaisin lasten päiväkotiin! Tutti suuhun ja lattialle hiljaa istumaan tai hoitajatäti antaa piiskaa! Tätä miespolo selvästikin kaipaa: luotettavaa suhdetta hoitotätiin, joka hänelle onkin aina ollut kadulla itseään myyvän äidin korvike. Hoitotätiin, joka ottaa syliin ja kuuntelee pikku-Pellen murheita: ”Tättä-tättä-hik-nyyh-täääääää-tattoo-tätin-p*uu!”