Ruotsissa viikonlopun aikana seitsemän ihmistä hengiltä murhissa

shooting-3661550_960_720.png

Ruotsissa veri virtasi viime viikon loppupuoliskolla. Perjantain ja sunnuntain välisenä aikana kaikenkaikkiaan ainakin seitsemän ihmistä pääsi hengestään, joissa kuolemaa epäillään murhaksi tai tapoksi.

Burlövissä poliisi sai hälytyksen sunnuntaipäivällä Tågvirkesgatanille epäillyn väkivaltatapahtuman johdosta. Partio löysikin paikalta kaksi menehtynyttä henkilöä, vanhemman pariskunnan. Tapahtumaa tutkitaan murhina, ketää ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teoista. Poliisi ei ole avannut tapahtumia enempää.
Poliisi sai lauantaina niin ikään hälytyksen Surahammarissa asuntoon, josta löydettiin kuolleena 75-vuotias nainen. Poliisi otti murhasta epäiltynä kiinni 70-vuotiaan miehen tapahtumapaikalta.
Piteåssa menehtyi nuorukainen sunnuntaiyönä joukkotappelussa. Nuorukaiset pitivät juhlia huoneistossa, mutta äityivät mätkimään toisiaan lyömäesineillä. Poliisi saapui paikalle klo 02.10 aikaan, toimitti nuorukaisen sairaalaan, jossa tämä menehtyi myöhemmin. Yksi henkilö kiinniotettuna epäiltynä murhasta.
Perjantai-iltapäivällä poliisi sai hälytyksen Tukholmassa Sundbybergiin, jossa huoneistosta löydettiin kuollut nainen. Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni huoneistossa oleskelleen miehen epäiltynä murhasta.
Arvikassa harjoitettiin niin ikään murhausta. Poliisi hälytettiin perjantai-iltana huoneistoon metelin takia. Paikalta löydettiin nainen, hän tosin oli lopettanut metelöinnin lopullisesti. Murha. Yksi henkilö koppiin epäiltynä murhasta.
Norassa oli murhahimo kovana kun niin ikään huoneistomölinään saatiin poliisiapupyyntö. Partio löysi tästäkin huoneistosta henkilön, joka ei ottanut osaa mölinään. Hän oli kuollut. Yksi henkilö otettiin koppiin tekemään tilitystä illan tapahtumista epäiltynä murhasta.
Tapahtumista löytyy lista poliisin sivuilta, jos sille haluaa varmistuksen. POLISEN
En jaksanut tähän yhteyteen enää listata mitään pikku nirhaisuja tai ampumisia. Mitä nyt tänään esimerkiksi tänään poliisi löysi Tukholman Hökarängenistä parkkipaikalta pahoinpidellyn miehen, jonka tila on vakava.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara
Musta makkara
7.10.2019 23:13

Voodoopojat ovat tainneet manata zombin, joka tuolla riehuu? Kyse lienee kuitenkin vaan tavallisesta arkipäivän multikultista, koska yksinkertaisin selitys läpäisee Occamin partaveitsen. Mutta aikaansaavaa porukkaa ne voodoothypitkin varmaan ovat, joten saanemme kuulla heistä vielä.

Valtsu
Valtsu
8.10.2019 03:02
Vastaa...  Musta makkara

Tiedän oikeasti rikastajan, joka lukee kirjoja voodoosta ja noituudesta. Muuta ei sitten teekään. Pisteet kukutaidosta.

Array
Array
7.10.2019 23:34

Jos seitsemänkymppinen tappaa jonkun, kyseessä ei voi olla maahanmuuttaja. Kas kun maahanmuuttaja ei koskaan vanhene, hän ei koskaan tule rasittamaan eläkelaitosta. Kehdosta hautaan pelkkää nettoa.

Seitsemän murhaa/tappoa vkl on sellainen määrä, että siihen pitäisi jo hallituksenkin reagoida – aivan siitä riippumatta keitä tekijät ovat. Vaikkapa ihan vaan kokoontumalla keskustelemaan että mitä helvetissä tässä maassa on meneillään ja mistä johtuu. Vesi, kloori, finjävel, Gretan vastustajat?

Vaikka se selkein eli väkivalta lisää väkivaltaa purisi korkean tason pohdiskelijoita nenään, eivät he sitä tunnistaisi.

Venkuloilla hotellistandardin lasku
Venkuloilla hotellistandardin lasku
8.10.2019 06:54

Ruotsista aiotaan lähettää puolalaisia ja romanialaisia venkuloita istumaan omien maittensa vankiloihin, niitä oli jotain 60-80 kpl per kansallisuus.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 07:30

Näistähän ei välttämättä yksikään rikos johdu maahanmuutosta?

Just Joo
Just Joo
8.10.2019 23:13
Vastaa...  Anonymous

Eihän niin missään ole väitetty. Meno vaan raaistuu joka sektorilla.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 10:06

Kova saldo, mutta tuskin kehitys tähän pysähtyy.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 11:43
Vastaa...  Anonymous

Trendi on nousujohteinen