Tukholmassa muutama teho-osastolle maanantai-illan ammunnoissa

Kuvakaappaus 2019-10-08 00-27-28.png

Tukholmassa on vietetty hurjanpuoleista maanantai-iltaa. Meno on ollut konsanaan kuin elämää juoksuhaudoissa, missä luotien laulu vain soi.

Sotatoimet alkoivat Etelä-Tukholmassa klo 19.50 aikaan. Tapahtumien kulku on vielä hieman epäselvä, mutta luultavasti kyseessä on murha, tai sen yritys, jos kohde on vielä elossa. Tietojen mukaan kuitenkin vakavasti loukkaantunut luodesta. Hökarängenin kaupunginosassa tapahtumat etenivät siten, että isolla parkkipaikalla alkoi jonkinlainen takaa-ajo. Yksi tai useampi auto yritti tavoittaa karkuun juossutta miestä.
Takaa-ajon aikana kymmeniä autoja kolaroitiin. Paikalta kuului useita laukauksia. Laukausten jälkeen paikalta poistui 2-3 autoa lujasti kaasuttaen. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin paikalta vakavasti haavoittunut mies. Poliisin mukaan henkilöä on ammuttu ja osumaa on tullut useammalla luodilla.
Toinen hieman sekin epäselvä ampumistapaus sattui Rinkebyssä, jossa vartijakaksikko yllätettiin nuorisojoukon toimesta ja ainakin toista vartijaa ammuttiin jalkaan. Tekopaikka on Degerbygrändillä sijaitseva maanalainen autotalli ja kellonaika 21.30 aikaan.
Miksi vartijaa ammuttiin, on hieman epäselvää. Poliisi tutkii asiaa murhan tai tapon yrityksenä, mutta ryöstöä ei mainita. Näin ollen on mahdollista, että uusruotsalaisjengi vain puhtaasti ampui huvikseen vartijaa koipeen kun siihen tuli tilaisuus.
Pt-median alamaailman asiantuntijan mukaan toinen vaihtoehto on uskottavampi, eli se, että vartija oli “brusha” (brother). Tähän viittaisi se, että vartijoilla ei ole mitään suoja- ja turvakohteita rinkebyläisissä kerrostalojen maanalaisissa autotalleissa. Eikä valkoihoiset vartijat uskalla mennä rinkebyläisiin autotalleihin lämpimikseen. Näin ollen vartijakaksikko saattoi olla autotallissa tekemässä bisnestä, joka meni pieleen. Tai sitten hän oli ottamassa vastaan velan viimeistä maksumuistutusta, joka on tönkköpolvi. Seuraava maksumuistutus menee suoraan perintään. Eli päähän.
Poliisi tutkii asiaa siis murhan yrityksenä eikä teosta ole otettu ketään kiinni epäiltynä teosta. Tuskin otetaankaan. Tehtäväksi jää hylsyjen tutkinta suurennuslasilla.
POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Päätönkkö

Ei Rövenillä ole halua eikä intelligenssia miettiä tällaisia asioita ja sen kyllä huomaa.

Great sompance

Low-end dhimmi.

Anonymous

Jaa-a, nyt kun ruotsin hovista on tullut ilmoitus että väkeä ” vähennetään ” jne niin tarkoittaakohan että calle on sanonut ” alkakaa pakata laukkujanne. ” 😆

fatwantarkistaja

Ensimmäinen ampuminen on salettiin rasismia. Porukalla ajetaan autoilla poikaparkaa takaa ja ammuskellaan. Uhri varmasti haavoittuvaa väestönosaa, nytkin haavoittui.

Vielä ei-kenenkään-maa

Mietinkin tuossa kun luin että hovin laset muuttavat pois maasta, jotta noinkohan he haluavat asua turvallisessa maassa? Eihän kukaan halua omia lapsiaa Ruotsin kaltaiseen sisällissotamaahan. Jossa pommit voivat räjähdellä ihan kuninkaankin portinpielessä. Tai harhaluodit voivat osua lastentarhan matkalla.
Koko Ruotsi on sellasita sisällsisota-aluetta että jo Suomessakin kuumottaa. Muutkin kun autopaljone loimotukset.

Minä

Eikö tätä tarkoitusta varten voisi perustaa jotain ampumarataa, niin kävisi tuokin yleisölle turvallisemmaksi.
Raiskaajillekin voisi luoda omat raiskauspuistonsa, jonne halukkaa uhritkin voisivat mennä varman nakin toivossa. Suvakeista varmaan löytyisi puistoihin vierailijoita.

Bolshevikki

Toimintaa varten on jo perustettu Afrikka ja Lähi-Itä.

Minä

Toimiiko Rinkeby franchise-sopimuksella paikallisena edustajana?

Mopoterrorismi

Jordbrossa mopojätkä ajoi tarkoituksella pienen koiran kuoliaaksi:
https://mitti.se/nyheter/mopedist-korde-sondagspromenaden/?omrade=hela-stockholm

Anonymous

Onko näiden “jengirikollisten” -hesarin nimikettä käyttääkseni- koostumusta selvitetty tarkemmin? Ovatko nämä suurimmaksi osaksi blokeista peräisin vai sekajoukkio?
Hesari on viimein alkanut kirjoitella itse tapahtumista, mutta siitä taitaa olla vielä pitkä matka siihen että avataan mitä nuorisojoukko tai jengirikolliset käytännössä tarkoittaa.

totuus ennenkaikkea

Hesariin ei pääse toimittajiksi kuin tämän viherkommariaatteen edustajat, jos kirjoittaa asioista oikeilla nimillä niin se on kenkää ja alan vaihto🤔 tupla aamen….

toni lajos

Ruotsin hoviin on kantautunut tietoja maata kohdanneesta väestönvaihdosta, Kalle on pöyristynyt, mutta otti varmuuden vuoksi hoviin kuuluvilta pikkuisilta etuuksia pois, jotta rahaa riittää vieraiden hyvinvointiin, ei ole imagolle hyväksi, että vieras kulkee kerjuulla.

M

Edustaakos tuo Ruotsin hovi ja kuninkaalliset kuitenkaan kovin hyvin kansaa? Pitäisikö ne saada vähän moniarvoisemmiksi?

Anonymous

Odotan sitä vaihetta ruotsin kähityksessä kun poliisia alkaa kaatua solkenaan ja paikalle kutsutaan armeija, olettaen että ruotsilla vielä on sellainen. Vai aikooko ruotsin hallitus Löfvenin johdolla bilettää loppuun asti vaikka bunkkerin ulkopuolelta kuuluukin jo pauketta ja räjähtelyä.

Korjaus

Kyllä poliisi ja/tai armeija nousee kehareita vastaan jos saavat käskyn. Niiden on pakko, muuten joutuvat oikeuteen ordervägranista eli käskystä kieltäytymisestä. Jos ollaan sodassa seuraa sotaoikeus.
Sen sijaan sitä KÄSKYÄ ei hallitukselta tule ennenkuin veri ja tuli virtaa kaduilla kuten Pariisissa, Hong Kongissa jne. Hallitus miettii tietenkin miten pitkälle muissa maissa on menty ja toimii sen mukaan mutta vähän feegimmin. Eli siis JÄRJESTYKSENPALAUTUS Light.

M

Vaikea kuvitella että Löveeniltä tulisi minkäänlaista järjestyksenpalautuskäskyä vaikka minkälainen sisällissota olisi käynnissä. Korkeintaan sieltä tulee jokin uusi lausunto, että nyt on kyllä pohdittava ankarasti tätä järjestyksen palauttamista. Väkivallalla ei ole koskaan saavutettu mitään. Sen sijaan väkivallattomalla aktivismilla on saavutettu kaikki tavoitteet. Minä tiedän tämän, koska Satu Hassi on sanonut näin.

PastoriNikulainen

Eikö nuo savipallerot ja vuohen-rytkyttäjät osaa chillata edes levottoman viikonloppunsa jälkeen?
Toisaalta eihän näiden pöljien tarvitse töihinkään maanantaina herätä, siinä yksi syy sadasta.
Pastorilla on tähän rakoon unelma.
Kohdellaan heitä kuin heiden oma maansakin tälläisestä kohtelisi.
Tunkeutujat ymmärtävät vain omien rangaistus ja kidutusmetodienpäälle. Sitäpaitsi eihän täällä
Euroopassa saa noita juuri rangaistakaan juuri mistään. Tämän heistä moni jo tiedostaakin.
Kiitos tästä kuuluu saastaiselle eu:lle ja sen uunoakin uunommille marioneteille.
Aaamen…

Tuumaaja

Juurikin näin. Nämä vuohipaimenet tai työvoimareserviläiset omaavat kulttuurin jossa ei todellakaan keskustella vaan siellä haetaan oma oikeutus huutamalla ja väkivallla.
Siksi näitä hiekkapiruja ei hetkauta vankilatuomiot tai virkavalta saati tavallisen ihmisen sanomiset, nauravat pukinpartaansa vain heikoille.
Oikea lähestymistapa on käänteinen vaikka pohjoismaaliseen tapaan, ensin tempaistaan kunnolla silmäkulmaan ja sitten aletaan epistola.
Normaalissa kanssakäymisessähän ensin kiistellään ja mahdollisen túnteiisiin menevän loukkauksen tai tyhmyyden aiheuttaman vastaanottohäirön vuoksi kopautetaan viittomakielellä lyhennetty versio saatteeksi.

Henki pois jos yskit

”Mies pahoinpiteli moskeijassakävijöitä Sollentunassa”. Näin uutisoitiin ja kerättiin paheksuntaa ja sympatiaa.
Nyt on totuus tullut ilmi: mies, itse muslimi, kävi moskeijakävijöiden kimppuun koska nämä yskivät ja köhivät ja häiritsivät hänen rukoushetkeään.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lALg6e/gav-sig-pa-moskebesokare-for-att-de-hostat–doms

Vartija = liian vaarallinen työ Rinkelikylässä

Nyt ovat työsuojeluviranomaiset laittaneet stopin vartijoille Rinkebyssä: liian vaarallista työtä.
https://mitti.se/nyheter/skotten-vaktarna-skyddstopp/?omrade=hela-stockholm
Voiivoi, tähän se poliitikkojen uusin idea eli vartijoiden käyttö tyssäsi siis jo heti alkuunsa.
Vai pitääkö hommata vartijoiden vartijatkin?