Taas uusi tapaus, jossa todistaja yritettiin ampua

Kuvakaappaus 2019-10-24 17-04-11.png

Keskiviikkoaamuna ammuttiin Torshällassa kohti asuntoa. Klo 06.30 aikaan sattuneessa tulituksessa kukaan ei loukkaantunut, mutta asuntoon sisälle osui useita luoteja. Ampumisessa käytettiin luultavasti konekivääriä.

Poliisilla ei ole tekijästä mitään tietoa, mutta teon motiivi on ilmeinen. Nimittäin asunnon omistajan oli tarkoitus osallistua myöhemmin päivällä pidettyyn oikeudenkäyntiin todistajana. Poliisilla oli jo alunperin tietoa, että todistajaan oli yritetty vaikuttaa, eli olemassa oli ns. uhkakuva. Oikeudenistunto siirrettiin sen takia Eskilstunasta Västeråsiin turvasaliin.
Todistaja oli silminnäkijänä pahoinpitelytapauksessa, jossa uusruotsalainen jengipäällilkkö pahoinpiteli henkilöä. Todistaja oli oma-aloitteisesti ilmoittautunut poliisille ja lausunnon takia teko päätyi oikeuteen asti. Kannattaa huomata, että pahoinpidelty kohde ei itse vienyt asiaa eteenpäin vaan syyttäjä. Joten kyseessä on ilmiselvästi jengin sisäinen välienselvittely.
Todistaja saapui kuitenkin oikeuteen ja istunto pidettiin normaalisti. Poliisi tutkii ampumista murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Mitä tästä voi oppia? No ainakin sen, että todistaja itse omaehtoisesti puuttui rikollisjengin sisäisiin asioihin. Nyt hän ei voi elää enää normaalia elämää. Taloa kohti on ammuttu ja seuraava luoti voi osua päähän. Sen kanssa on elettävä loppuikä.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
24.10.2019 17:16

Kaiken huipuksi jengipomo voi saada suorittamastaan pahoinpitelystä pikku päiväsakon, joka tietysti varattomalle jengipomolle on mitätön. Sen sijaan todistaja odottaa kuolemantuomionsa täytäntöönpanoa. Kyllä ruotsalaiset ovat helisemässä tämän järjestäytyneen rikollisuutensa kanssa. Erityisesti ruotsalaiset ikkunalasit.

T
T
25.10.2019 09:48
Vastaa...  M

No, tätähän ruotsalaiset ovat äänestämällä maahansa halunneet.

Musta makkara
Musta makkara
24.10.2019 17:35

Loukatulle jengipäällikölle pitää antaa käyttöön gps- paikannin, jossa tulevan päähänampumisen uhrin sijainti on koko ajan reaaliaikaisesti nähtävillä.
Onnea Ruotsi niiden jakamattomien ihmisoikeuksienne kanssa.!

ike
ike
24.10.2019 19:48
Vastaa...  Musta makkara

Olen aina ihmetellyt näitä ihmisoikeuksia jotka eivät koske kantakansalaisia ja kaiken maksajia.

sipilä, PF, ohmjj
sipilä, PF, ohmjj
24.10.2019 17:47

Pistetään pystyyn pieni muotoinen veikka.
1. Todistaja ei pääse kotiinsa asti ennenkuin epäonninen burana 9 on saavuttanut aivokuoren alapuolisen pinnan tason ja liike pysähtyy.
X. Todistaja vetää itse itsensä narun jatkoksi ja homma bueno.
2. Ketään ei ole eikäs oteta kiii.

sivustaseuraaja
sivustaseuraaja
24.10.2019 18:13

Ja jos jengipomo käykin pienen tutkintovankeus reissun, niin teloitushan hoidetaan jengiläisten voimin juuri sinä aikana. Näin jengipomolla on se varmasti pitävä alibi. Pelotevaikutusta voi lisätä tappamalla samalla kertaa myös lapset ja vaimon, niin viesti menee kunnolla perille.

Valtsu
Valtsu
24.10.2019 18:16

Kehitysmaalaisten kanssa ihan normaaleidenkin asioiden hoito on täyttä juhlaa. Jokainen on varmaan nähnyt erilaisia vessan- ja hellankäyttöohjeita. Siihen ei päälle tornitaloja rakenneta. ”Sina ei paina kaikki hissinappi etc.”

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
24.10.2019 19:42
Vastaa...  Valtsu

Vessan käyttö on helppoa, ei siihen ohjeita tarvitse.
Kylpyhuoneen lattialla on ritilä vedenpoistoaukon päällä. Sen kun poistaa on tuttu ja turvallinen kyykkyvessa heti valmiina käyttöön.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.10.2019 23:32
Vastaa...  Heppu Korhonen

Sinne paperia ja käy kuinka? Laitan ***tana sudokut sinne ja heti voittajaolo?

Anonymous
Anonymous
24.10.2019 18:27

Itse en tule koskaan näkemään mitään, kuulemaan mitään, olemaan missään jos poliisi-setä kysyy. Monikulttuuri-unelman saa siivota he jotka sitä tilasivat ja poliisihan on osaltaan ollut tämän tilaajaporukan yhtenä toimijana.

Kossu
Kossu
24.10.2019 19:23

Joo,tossa meiltä viidensadanmetrin päässä räiskivät….olin lähdössä liikenteeseen niin kadut oli suljettu ettei meinannut kylältä pois päästä…..vittu muutettiin tänne nurkille kun ei ollut vielä levinnyt toi rikkaus tänne suuntaan mutta ei se rajoja näköjään tunne…Ja siinä oikeassa että kun räiskintää kuuluu niin silmät kii ja korvat lukkoon……mutta oikeasti meno on totisen kovaa ja raakaa…..

Anonymous
Anonymous
24.10.2019 19:39

Saisinko alkuperäisen linkin?

Linkkiä linkin perään
Linkkiä linkin perään
24.10.2019 21:08
Vastaa...  Anonymous

Ainakin oheisessa jutussa kerrotaan tapauksesta ja siinä on linkki aiempaan artikkeliin.
https://samnytt.se/skottlossning-mot-fastighet-i-torshalla-vittne-skulle-skrammas-till-tystnad/

Anonymous
Anonymous
24.10.2019 20:54

Nyrkillä turpaan, söi koiran, ampui torrakolla….

JuhoL
JuhoL
24.10.2019 21:34

Konekivääri!
Somalit ajo Toyotan avolavalla talon eteen ja alko räiskiin konekiväärillä. ”Härregud!” vois sanoo koiraansa kusettava naapurin mummeli 😀

h44
h44
24.10.2019 21:34

Ruotsalaisten kannattaisi konsultoida USA:n lainvalvosien kanssa siitä miten tällaisten rikollisten kanssa kannattaa toimia. Voisi olla paikallaan myös koventaa rangaistusasteikkoa, varsinkin todistajiin kohdostuvista rikoksista. Keinot on jo keksitty, niitä pitää vaan uskaltaa soveltaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
25.10.2019 13:41

Tiedätkö löytyykö papereista myös syyttäjien, tuomarien ja/tai käsittelyyn muuten osallistuvien virkamiesten henkilötietoja? Eli onko esim syyttäjän tai tuomarin puhelinnumero ja kotiosoite mainittuna papereissa?
En tiedä kohdistuuko virkamiehiin uhkaa gansterien taholta. Voihan olla, että todistajien uhkaaminen riittää juttujen vesittämiseksi.
Avoin yhteiskunta… Ainoa mikä siinä on auki on kehitysmaapiikki ja hanuri.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.10.2019 22:04

Tuomarin tulee ennen loppupuheenvuoroja anoa jengipomolta armoa todistajalle. Jengipomo vastaa armonanomukseen siten, että tuomari tulee hänen pöytänsä luo ja antaa pomon pyöräyttää muutaman kerran anustappia tuomarin hanurissa. Sen jälkeen, ennen tuomion julistamista, tuomari kysyy jengipomolta, mikä hänen mielestään olisi sopiva rangaistus teosta. Kohteliaisuussyistä ja rispektiä osoittaakseen tuomari langettaa hieman alhaisemman rangaistuksen, kuin mikä oli jengipomon oma ehdotus.
Ja lopuksi syyttäjät, lautamiehet, kaikenmaailman viskaalit ja oikeudenpalvelijat sekä tuomari itse pyytävät jengipomolta anteeksi.

Nähtyon
Nähtyon
24.10.2019 22:33

Vaikka ei olsikaan todistanut, silti olisi päällä sama uhka, sillä nuo apinaterroristit haluaa varmistaa että ei koskaan tulekkaan mieleen todistella oikeudessa.

Acc358
Acc358
24.10.2019 23:20

Yle näytti 2019-10-24 klo 2200 dokumenttiohjelman ”Katkera saari”. https://areena.yle.fi/1-4666752#autoplay=true
Aiheena oli Pohjois-Irlanti eli Ulster. Siellä todistajat eivät näe eivätkä kuule mitään. Eräs haastateltu kertoi tietävänsä, kuka ampui hänen sukulaisensa tai oliko se tuttava, silti ei voi kertoa, kuka ampui. Syy on selvä. Kertominen kostettaisiin jollekin hänen sukuunsa kuuluvalle. Siis kaikki tietävät molemmin puolin, kuka milloinkin vastapuolelta tekee pahaa. Silti suut pysyvät kiinni.
Ehkä jotain vastaava on luvassa Ruotsiin. Ja hieman myöhemmin Suomeen. Tätä on tilattu.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.10.2019 06:31
Vastaa...  Acc358

Ja taas innovoitiin verikosto.

Ei kysynyt lupaa tulla?
Ei kysynyt lupaa tulla?
25.10.2019 14:10

Jengi käskytti Hasse Aroa (Efterlyst) Jordbrossa:
https://mitti.se/nyheter/efterlyst-reportage-jordbro/?omrade=hela-stockholm

AUVO
AUVO
25.10.2019 23:06

Heimosodat tuodaan paikan päälle. Olisiko mahdollista, että Suomessa olisi jollakin konekivääri?Niinku oikein kotikomerossa.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
25.10.2019 23:38
Vastaa...  AUVO

Torniojoen yli on helppo siirtää kalustoa Ruotsista, kyllä isis tietää.