Tukholman syysmurhajaiset alkoivat – nyt näitä alkaa tulemaan

Kuvakaappaus 2019-10-29 09-00-46.png

Syysmurhajaiset alkoivat Tukholmassa ja ensimmäinen erä käytiin Huddingen puolella Vårbyssä. Tosin Mononen sai tällä kertaa kääntää kylkeä ja ottaa Ikkuna-Volvon pois töpselistä.

Poliisin raporttiin kellonajaksi kirjattiin 23.46 kun AK47 alkoi laulamaan afrikkalaisen rytmin hieman haikeita säveliä. Tietojen mukaan autolastillinen nuorukaisia pysähtyi kerrostalon edustalle ja yhtä huoneistoa kohti laskettiin – ei lipastollinen vaan lippaallinen.

Osumista ei ole tietoa, sillä huoneiston asukkaat, kuten myös monet sivulliset talon asukkaat, pakenivat tulituksen jälkeen kadoksiin. Poliisilla ei siis ole tietoa ottiko joku osumaa vai ei, huoneistoon on joka tapauksessa mennyt kymmeniä luoteja.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen

Juttu liittyy aiemmin kirjoittamaani gangsterisotaan. Alamaailman vinkkimies on kuiskinut jo pitkään, että paine on kova ja kohta alkaa todelliset murhajaiset, suurpuhdistus eli eräänlainen lopullinen ratkaisu pienemmässä mittakaavassa. Saadaan loppuvuosi nauttia todellisesta monikulttuurisuudesta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Tukholman syysmurhajaiset alkoivat – nyt näitä alkaa tulemaan

 1. kohta jo ,ja on jo stadin seudulla. vantaa ja espoo ihan mukavasti jo alulla… kiitos kaikille hipeille……..roudataan enemmän näitä monikulttuurisia.. hienoa hölmölä……

  68
  1. Helsinki–Espoo ja ehkä Vantaakin on jo ollut vuosia ihmisviemäri jossa kaikenlainen ihmissaasta on elänyt ja tapellut keskenään päivittäin. Pako Helsingistä…

   43
   1. Tarkoitus oli palata Suomeen noin 20 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. No, en lähde tuohon helvettiin vahingossakaan kun tietää että tilanne 100 % varmuudella vielä pahenee.
    Nekkeä ja arabia pukkaa joka paikkaan.

    Missä päin maailmaa yhteiskunta on parantunut sillä, että ollaan otettu Afrikasta ja Lähi-Idästä porukkaa?

    14
 2. ”kun AK47 alkoi laulamaan afrikkalaisen rytmin hieman haikeita säveliä”….ei helevetti…hahahahah…näppiskahvit!

  50
  1. Tuo lause ”kun AK47…” on suorastaan runollisen kaunis. Paavo kirjoittaa itsensä kirjallisen ilmaisun uudistajien eturiviin. Tätä vauhtia kun jatkaa, niin kirjallisuuden Nobel odottaa.

   Monikulttuuri runsastuttaa suomen kielen sanavarastoa. Uusia sanoja kuten ”murhajaiset” ja ”näppiskahvit” syntyy vastaamaan ajankohdan tarpeita. Vanhemmat sanat saavat uusia merkityksiä. Kun ennen sanaa ”rikastuttaa” käytettiin kuvaamaan vaurauden ja positiivisen valinnanvaran kasvua, nyt se voi merkitä asioiden muuttumista kielteiseen suuntaan.

   10
 3. sipilä istuu jo oh-mjj vas puoleisella pukilla ja FMS on asetettu viemään muslimia turvaan kauas kauas pois ESSB platalta kohti EFOU.

 4. Tietääkös kukhan mihin mehtästys seurhan nuot afrikaanot, ja lähi-idän miehet kuulupi.? Mie ite olen hirviporukassa täälä ylälapisa, ei täälä saa mennä methän konekiväärien kansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.