Tukholman syysmurhajaiset alkoivat – nyt näitä alkaa tulemaan

Kuvakaappaus 2019-10-29 09-00-46.png

Syysmurhajaiset alkoivat Tukholmassa ja ensimmäinen erä käytiin Huddingen puolella Vårbyssä. Tosin Mononen sai tällä kertaa kääntää kylkeä ja ottaa Ikkuna-Volvon pois töpselistä.

Poliisin raporttiin kellonajaksi kirjattiin 23.46 kun AK47 alkoi laulamaan afrikkalaisen rytmin hieman haikeita säveliä. Tietojen mukaan autolastillinen nuorukaisia pysähtyi kerrostalon edustalle ja yhtä huoneistoa kohti laskettiin – ei lipastollinen vaan lippaallinen.
Osumista ei ole tietoa, sillä huoneiston asukkaat, kuten myös monet sivulliset talon asukkaat, pakenivat tulituksen jälkeen kadoksiin. Poliisilla ei siis ole tietoa ottiko joku osumaa vai ei, huoneistoon on joka tapauksessa mennyt kymmeniä luoteja.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen
Juttu liittyy aiemmin kirjoittamaani gangsterisotaan. Alamaailman vinkkimies on kuiskinut jo pitkään, että paine on kova ja kohta alkaa todelliset murhajaiset, suurpuhdistus eli eräänlainen lopullinen ratkaisu pienemmässä mittakaavassa. Saadaan loppuvuosi nauttia todellisesta monikulttuurisuudesta.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sitä odotellessa

Yhteiskunta > Gangstakeharit > Lopullinen Ratkaisu.

Pertti Grandell

kohta jo ,ja on jo stadin seudulla. vantaa ja espoo ihan mukavasti jo alulla… kiitos kaikille hipeille……..roudataan enemmän näitä monikulttuurisia.. hienoa hölmölä……

Anonymous

Helsinki–Espoo ja ehkä Vantaakin on jo ollut vuosia ihmisviemäri jossa kaikenlainen ihmissaasta on elänyt ja tapellut keskenään päivittäin. Pako Helsingistä…

beldar

Tarkoitus oli palata Suomeen noin 20 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. No, en lähde tuohon helvettiin vahingossakaan kun tietää että tilanne 100 % varmuudella vielä pahenee.
Nekkeä ja arabia pukkaa joka paikkaan.
Missä päin maailmaa yhteiskunta on parantunut sillä, että ollaan otettu Afrikasta ja Lähi-Idästä porukkaa?

Rankaisija

“kun AK47 alkoi laulamaan afrikkalaisen rytmin hieman haikeita säveliä”….ei helevetti…hahahahah…näppiskahvit!

Acc358

Tuo lause “kun AK47…” on suorastaan runollisen kaunis. Paavo kirjoittaa itsensä kirjallisen ilmaisun uudistajien eturiviin. Tätä vauhtia kun jatkaa, niin kirjallisuuden Nobel odottaa.
Monikulttuuri runsastuttaa suomen kielen sanavarastoa. Uusia sanoja kuten “murhajaiset” ja “näppiskahvit” syntyy vastaamaan ajankohdan tarpeita. Vanhemmat sanat saavat uusia merkityksiä. Kun ennen sanaa “rikastuttaa” käytettiin kuvaamaan vaurauden ja positiivisen valinnanvaran kasvua, nyt se voi merkitä asioiden muuttumista kielteiseen suuntaan.

Solitra ja kuokkasen komposantit

sipilä istuu jo oh-mjj vas puoleisella pukilla ja FMS on asetettu viemään muslimia turvaan kauas kauas pois ESSB platalta kohti EFOU.

Saamenlappalainenjuntti

Hyh, iina sydän Suomi ei tykkää ja kuittaa.

Anonymous

Kovaa menoa Ruotsissa jälleen kerran.

Rajaseudun Rambo

Tietääkös kukhan mihin mehtästys seurhan nuot afrikaanot, ja lähi-idän miehet kuulupi.? Mie ite olen hirviporukassa täälä ylälapisa, ei täälä saa mennä methän konekiväärien kansa.