Tukholman syysmurhajaiset alkoivat – nyt näitä alkaa tulemaan

Kuvakaappaus 2019-10-29 09-00-46.png

Syysmurhajaiset alkoivat Tukholmassa ja ensimmäinen erä käytiin Huddingen puolella Vårbyssä. Tosin Mononen sai tällä kertaa kääntää kylkeä ja ottaa Ikkuna-Volvon pois töpselistä.

Poliisin raporttiin kellonajaksi kirjattiin 23.46 kun AK47 alkoi laulamaan afrikkalaisen rytmin hieman haikeita säveliä. Tietojen mukaan autolastillinen nuorukaisia pysähtyi kerrostalon edustalle ja yhtä huoneistoa kohti laskettiin – ei lipastollinen vaan lippaallinen.
Osumista ei ole tietoa, sillä huoneiston asukkaat, kuten myös monet sivulliset talon asukkaat, pakenivat tulituksen jälkeen kadoksiin. Poliisilla ei siis ole tietoa ottiko joku osumaa vai ei, huoneistoon on joka tapauksessa mennyt kymmeniä luoteja.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen
Juttu liittyy aiemmin kirjoittamaani gangsterisotaan. Alamaailman vinkkimies on kuiskinut jo pitkään, että paine on kova ja kohta alkaa todelliset murhajaiset, suurpuhdistus eli eräänlainen lopullinen ratkaisu pienemmässä mittakaavassa. Saadaan loppuvuosi nauttia todellisesta monikulttuurisuudesta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.