Kooste viikon murhista ja räjähdyksistä

polisbilvisning

Meinasin tehdä lokakuun murhista, räjähdyksistä ja autonpoltoista koosteen, mutta jo puolenkuun maissa lopetin kirjanpidon. Ei jaksa. Juttuja tulee niin kovaa tahtia, että hommaan tarvitsisi ammattikirjurin.

Alla kooste kuluvan viikon tapahtumista, joihin olen kerännyt pahimmat räjähdykset ja merkittävimmät murhat tai niiden yritykset. Mitään autopaloja en jaksannut listata, sillä viikon aikana on palanut varmaan toistasataa autoa. Raiskauksetkin jätin listaamatta.

 • 2.11. Malmö, räjähdys kerrostalon eteisaulaan, suuret vauriot kiinteistöön.
 • 1.11. Malmö, räjähdys kaupungin keskustassa. Kiinteistölle vaurioita.
 • 1.11. Borås. pistooliammuntaa useiden henkilöiden toimesta. Kyseessä villin lännen tyylinen pistoolitaistelu, osumat kuitenkin hakusessa.
 • 1.11. Huddinge, mainittakoot tähän mainitsemisenarvoinen ryöstötapa: 9-10 nuorukaista menee yhtäaikaa tavarataloon ja vievät kärrykaupalla tavaraa ulos kaupasta. 8 henkilöä saatiin kiinni ja ovat nyt pidätettynä ryöstöstä.
 • 1.11. Göteborg, auto tai kaksi räjäytetään parkkipaikalle. Todella suurenpuoleinen jytky. Ihmiset kertovat, että yksi auto lensi monta metriä ilmaan ja laskeutui katolleen maahan.

s9nBAZmV4-Y30qLk2lOOZwjRVOU-jpg

 • 1.11. Växjö, kerrostalon edustalla räjäytetään iso pommi, Arabyn ongelma-alueella. Pommi kohdistetty tiettyyn huoneistoon.
 • 1.11. Malmö, räjähdys kerrostalon rappukäytävässä. Isot vahingot.
 • 31.10. Malmö, 28-vuotias gangsteri murhattiin hengiltä ampumalla.
 • 31.10. Linköping, räjähdys Skäggetorpin ongelmalähiössä. Koulu yritettiin räjäyttää.
 • 31.10. Botkyrka, pistoolitaistelu Tumban ongelma-alueella yleisellä paikalla.
 • 31.10. Helsingbor, Miatorpissa kerrostalon aula räjäytetään tuusan nuuskaksi.
 • 31.10. Helsingborg, Adolfsbergissä räjäytetään kerrostalon eteisaula mäiskäleeksi.
 • 30.10. Göteborg, murha. Mies löydettiin asunnostaan murhattuna.
 • 29.10. Tukholma, murha. Henkilö löydettiin asunnostaan murhattuna.
 • 28.10. Huddinge, murhan yritys. AK47:lla ammuttiin kerrostalon huoneistoon. Murhatarkoitus, ei uhreja.

Siinäpä sitä alkuun. Naapurimaat voivat laittaa paremmaksi. Jos asialle haluaa vahvistusta niin voi itse katsoa poliisin tilannehuoneesta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Kilttimies

“Katsokaa mitä tapahtui viime yönä ruotsissa, ruotsissa” vai miten se trumpetti töräytti taannoin?
Ruotsi on paskastania.

M

Tuosta töräytyksestä on jo melkein kolme vuotta. Voidakseen vähätellä valtamedia tulkitsi, että Trump luuli, että Ruotsissa oli tapahtunut “eilen illalla” jokin terrori-isku. Tämä oli tietysti helppo kumota, koska iskua ei ollut. Luultavasti vain ihan normaalia pikku pommitusta ja murha-ammuskelua. Tietysti hyvällä tuurilla “eilen illalla” ei tapahtunut edes niitä, mutta venäläisessä ruletissakin on paljon paremmat mahikset.

Suomi Finland

Ruotsalaiset ovat kusessa ja johtajat täysiä pellejä.
Kansalaiset joutuvat sietämään tällaista paskaa, eikä paluuta entiseen enää ole. Talouslaman iskiessä tulee eteen Ruotsin totuuden hetki. Vielä näyttää menevän lujaa, mutta sitten kun se kynnys ylitetään niin alkaa tapahtua.
Kaikkien talouden lakien mukaan liiallinen vapaamatkustus päättyy luhistumiseen. Ja kysehän ei ole pelkästään siitä. Jokainen paukku on nöyryytys ruotsalaisille.

fatwantarkistaja

Kansa äänestää itselleen kaiken sen kurjuuden. Valitettavasti sama tapahtuu Suomessa, ellei joku ihme tapahdu sitä ennen. Jossain päin Eurooppaa ihmiset ovat vielä jostain syystä järjissään, mitä lie niiden kaivoveteen pantu.

Suomi Finland

Iltapaskasta lainattua:
‘Sintéuksen mukaan poliisilla oli entuudestaan tietoa, että Malmössä on ryhmittymiä, jotka haluavat vahingoittaa toisiaan. Poliisipäällikön mukaan murha kytkeytyy näihin ryhmiin.’
Tätä tietoa on myös Pt-Median lukujoilla. Kukapa varsinaisesti ullattuu näistä AK:n laulatuksista?

Lyhyt oppimäärä

Jos asia hoidettaisiin sivistyneesti ja länsimaalaisella järjellä, niin sehän hoidettaisiin ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä jotta sivullisille ei aiheudu vaaraa.
Vaarallisiksi arvioidut henkilöt otettaisiin kiinni ja passitettaisiin ulos maasta takaisin lähtömaihinsa, jos ei voi palauttaa niin sitten pidettäisiin kopissa kunnes ilmoittaisivat halustaan itse poistua.

loordi

Ei onnistu. Vasta äskettäin Ruotsin turvallisuuspoliisi vapautti viisi vihasaarnaaja imaamia kun heitä ei voinut palauttaa kotimaihinsa. Saavat sitten jatkaa vihasaarnaamista

Isä Pilvinen

Karkkia vai kepponen, Halloween kestää näemmä koko vuoden kerrallaan Ruotsissa

jrty

Kokkelia ja kepposia

ed karvinen

..eikun kikkeli kokkelis mitä minä sanoin…..

Överraskning

Ruotsalaiset ovat nyt kovin yllättyneitä ja näistä asioista hieman surumielisiä. Ihan puskista tuli tämmöistä. Miten ihmeessä..???

Jarnor

Jep! “Miksei kukaan varoittanut..” 🙂

Särmääjä

Kannattaa käyttää jo teoista niiden oikeita nimiä eli puhutaan pommi-iskuista, vaikka viranomaiset tai media kuinka sössöttäisi ja kyse olisi milloin mistäkin välienselvittelystä niin se ei poista enää sitä tosiasiaa. Ei ole edes väärin puhua terrorismista vaikkei taustalla ei olisikaan mitään uskonnollista motiivia tai halua tappaa paljon ihmisiä satunnaisesti sen nimissä. Ei sillä paljon merkitystä ole onko se paukku laitettu räjähtämään Isiksen vai jonkun gangsteriporukan nimissä siellä kerrostalon, koulun, kaupan tai poliisiaseman oven edessä.

Aimo
Särmääjä

Näillä on kriminologinakin joku moniosaaja. Kukaan valkonaama ei ilmeisesti uskalla puhua tai sitten se ei kelpaa vastuullisille medioille, jotka on joutunut näköjään Suomessakin on jo puhumaan asioista kun tilanne alkaa oleen jo aika sakee läntisessä mokuhelvetissä. Enää ei jää kun mökinmummo pimentoon kun teevee-uutisissa se npc-hahmo ei kertonu mitään vaan ne jutut on vaan interneetissä.

Acc358

Erkki Tuomioja on vuonna 2017 ylistänyt Ruotsin nykytilanteeseen johtanutta politiikkaa.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tuomioja-ylisti-ruotsin-maahanmuuttoa-carl-bildt-torjui-karmean-huono-luku/09b80aee-c46e-3230-adeb-f185b522e344
Tuostapa tuli mieleen, että näitä poliitikkojen typeriä mielipiteitä olisi hyvä nostaa esille nyt, kun heidän politiikkansa hedelmät alkavat kypsyä.
Netti ei unohda.

fatwantarkistaja

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hella_Wuolijoki Miksei ne ampuneet tuota desanttia. Tuomiojaa ei voi ampua, kun ei ole sellaista lakia enää.
Tulipunaisia kommareita sikiää, kuin jostain likakaivosta rottia. Jokainen tekee juuri niin paljon tuhoa, kuin eläessään pystyy ja kansa maksaa näiden elämän.
Seinän sisään muuraaminenkaan ei ole enää laillista. Eihän noille mahda mitään, maanpettureille.

Anonymous

Meno on tosiaan kuin villissä lännessä konsanaan.

Roope

Kyllä on Säpo hampaaton, tiedossa varmaan on, mutta elokuvan vaan pitää jatkua. Montakohan osaa on tiedossa!