Malmössä todellinen lauantaisota, pommeja ja ampumisia

Kuvakaappaus 2019-11-10 16-14-31.png

Malmössä koettiin lauantai-iltana todellisia monikulttuurisuuden hetkiä. 15-vuotias nuorukainen ammuttiin hengiltä täpötäydessä pizzeriassa. Toinen selvisi toistaiseksi hengissä. Tapahtumiin kuuluu lisäksi pommi-isku.

Tapahtumat alkoivat klo 21.00  kun Fågelbackenille viritettiin pommi. Suuri pommi tuhosi kaksi autoa. Kyse oli siis aitoon mafiatyyliin viritetty pommi.

Kun pelastuslaitos saapui paikalle ja asiaa alettiin selvittämään niin viereisestä pizzeriasta löytyi hengiltä ammuttu nuorukainen ja toinen, joka toistaiseksi hengitti. Kolmas oli saanut pienempiä rintamahaavoja, mutta hengenvaaraa ei ollut.

Toistan: Kun pelastuslaitos saapui paikalle tutkimaan pommi-iskua, viereisestä pizzeriasta löydettiin raato, puoliraato ja varttiraato, mutta näistä ei oltu ilmoitettu mihinkään suuntaan. Kukaan ei uskaltanut soittaa jeparilaan.

Malmön alamaailman mukaan ammutut ovat kotoisin Afrikan sarvesta. Ampujien arvellaan olleen samasta sarvesta, mutta eri klaanista. Poliisi ei ole antanut asiasta kuin ympäripyöreitä lausuntoja. Asiaa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu putkaan pampulla hakattavaksi.

Seurataan tilannetta, sillä tämän jutun tiimoilta alkaa viikon mittaan tulemaan taas sen verran raatoja, että muistetaan mitä monikulttuurisuus todella tarkoittaa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Malmössä todellinen lauantaisota, pommeja ja ampumisia

 1. Noooh, POJAT ON POIKII. Se on niin helppo unohtaa miten omassa varhaisnuoruudessaan tuli murhattua ikätovereitaan, tuli raiskattua pikkutyttöjä ja mummoja; joskus yksin, usein kavereiden kanssa, tuli poltettua naapureiden kaikki autot ja väsättyä jos jonkinlaista pommia jotka sitten laitettiin ympäri kylää. Parasta katsoa peiliin vaan ennenkuin rupeaa täällä nuoria arvostelemaaaaaan!

  92
  1. Minä se poltin varhaisteininä lentokoneitakin. Tosin ne olivat kokoa jotain 1:32. Tuli pistettyä pommejakin niiden sisälle.

   33
 2. ”mutta ketään ei ole otettu putkaan pampulla hakattavaksi”

  Tämä taisi olla vitsi, koska kyse oli Ruotsista. Siellä ganstereilla on pamput ja poliisit pyllistävät kiltisti. Joka tapauksessa: monikulttuurisuutta ja diversiteettiä sen kaikkein värisevimmässä muodossaan.

  61
  1. Raain teko mihin Ruotsin poliisi pystyy lienee vehnätaikinaan upotettujen hiivasolujen uunitus.

   Oliko tuo pitseria siis pelastajien saapuessa täpötäynnä eli kivat ruokailu- ja ruoanlaittohetket jatkuivat ampumisesta huolimatta normaalilla tuiskeella?

   24
 3. Muuten, mitenkäs Ruotsin vasemmistolaiset ovat selitelleet näitä viimeaikaisia pommi-iskuja?

  Autopalothan olivat vasemmiston mukaan vain pelkkiä vakuutuspetoksia joissa kuulemma valkoihoiset ruotsalaiset ajavat tarkoituksella oman autonsa Rinkebyhyn poltettavaksi. Ja niillä ei ole tietenkään mitään tekemistä maahanmuuton kanssa jne.

  Onko pommituksetkin vain vakuutuspetoksia?

  51
  1. Kyllä ne ovat vakuutuspetoksia. Ja kaikki muut rikokset esim raiskaukset ovat pelkkää seksuaalista kanssakäymistä. Terrori isku johtui ahdistuneisuudesta. Kuten meillä esim turussa. Kyllä heidän motiivien arvostelu nyt yleensäkin on rasismia. ( petteri orpo ).

   47
   1. Yleisesti nuo autopalot eivät ole enää puheenaihe jos niitä ei tapahdu suuressa mittakaavassa. Joku kymmenen auton palo on… no sellaista sattuu.

    38
  2. Vihervasurit ei noteeraa näitä mitenkään,ne.elää niinkun näitä ei tapahtuisikaan…..elävät jossain kuplassa ja miettivät miten joka hurri ottais ainakin yhdennkotimatun nurkkiinsa…..ja autopaloja ei noteerata enään miksikään,siitä tullut ihan ”normaalia” samoin kun nämä ”tavalliset raiskaukset” ….joku kymmenen autoa tai joukkoraiskaus murhan kera voi päästä uutisiin…….että sellasta.se.meillä täällä kansankodissa…..vittu oikeesti mikä maa….tai maan päättäjät…ei tätä enään mikään pelasta…..

   30
 4. Afrikan sarven väki aktivoituu näemmä ihan kotomaansa malliin sopeutuneet siis..Afrikkalainen aivopitza jälleen tarjolla ,eikä onneksi vaaraa sivullisille eikä lukuisista silminnäkijöistä huolimatta ketään saada kiinni, helposti voisi luulla ettei ole halujakaan ,eikä ehkä edes lupaa ottaa ketään kiinni? Ohjaus lienee poliittinen tai sitten suoraan poliisin lahjontaa ,tai vain käsinkosketeltavaa pelkoa poliisissa ,en usko viehkeiden ponnarityttöjen poliisissa olevan kovin tiukkoja jengitappajien kanssa ,tai ylämummo Börjen pelottomuuteen kokeneiden psykopaattien edessä. Kyllähän nämä mystiset pommitukset ja jatkuvat ammuskelut kertoo jo homman lähteneen aikaa sitten käsistä ,ihmettelin kun jopa Hs julkaisi jutun ,Petterson lienee jo eläkkeellä ?Vahinkoa tässä tuskin yhteiskunnalle syntyi ,jopa mahdollista säästöä? tietysti voi kysyä olisiko maabrändille parempi lähettää somput sinne mistä ovat tulleetkin tappamaan toisiaan omassa ympäristössään , aina on pieni mahdollisuus tappaa sivullisia vahingossa.

  23
 5. Steffo on ihan kyllästynyt miettimään näitä samoja juttuja joka päivä sanoo:

  Ilman matuholaisia viettäisimme normielämää, rauhallista sunnuntaita. Miten mukavaa se olisikaan!

  23
 6. Minäkin huomasin iltalehdessä otsikon, että nuorukaisia on ammuttu. En tietenkään lukenut juttua, vaan mielessäni päivittelin, että voi kuinka kamalaa, että nuoria ihmisiä – nuorukaisia, joilla pitäisi olla parhaat vuodet edessään – tuolla tavalla ammuskellaan. Kauheeta, miten jollain voikin olla tuommoisia antipatioita nuoria kohtaan, että ihan pyssyllä ammutaan päin.

  17
 7. Olen joskus yrittänyt selvittää internetin kautta, että mistä nämä ”villit” hankkivat nämä räjähteet, ja käsiaseet. Ei vaan mistään löydy mitään.. Tässähän täytyy olla jokin Ruotsalainen taho takapiruna.. Olin aikansa hämillä kun yle-uutiset kertoi tästä Malmö tapahtumasta tänään. Piti tarkastaa tältä sivustolta, että pitääkö asia paikkansa. Yle ei kuitenkaan antanut tietoa osanottajen kansalaisuudesta, joten nyt ilmiselvästi on tuhansia ihmisiä jotka elää siinä uskossa, että Ruotsalaiset itse ovat asian takana.

  16
  1. Jugoslavian hajoamissotien ylijäämämateriaalia tiettävästi ainakin suurimmilta osin.

   10
   1
   1. Korostan että tuossakin sodassa yhtenä osapuolena oli muslimit. Mediassa heidät esitettiin uhreina kuten aina.
    Nyt tuon sodan aseita salakuljetettu uskonveljille ympäri Eurooppaa.

    13
  2. Nyt on pakko myöntää, ettei ole täysin selvillä vieläkään nämä räjäyttelijät. Harvoinhan noita kiinniotetaan. Muutamia vuosia sitten luulin näitä prätkäkerholaisiksi, nehän Suomessakin 90-luvulla sotivat keskenään. Nyt olen kallistunut uusruotsalaisten kannalle, mutta tilastoja ei taida olla saatavilla. Mahtaako järin kiinnostaa sellaisia tehdäkään, vaikka kiinnijääneitä olisi aimo liuta, saattaisi olla vihafaktoja liikaa siinä luettelossa.

   Tiivistettynä: normaali mediankuluttaja takuulla mieltää tekijät ruotsalaisiksi.

 8. minä en ainakaan ymmärrä suomen valtamedian journalistien sielun maisemasta mitään
  Varsinkaan ILTALEHDEN Tapauksessa
  he eivät puhutele tätä pyöveliä kertakaan ääri isöamisti terroristiksi hän
  on vain suomen terrorismi tutkijoiden suosituksesta *ISIS Morsian*
  IL Juttu
  Isis-morsian kehotti jihadisteja ”vuodattamaan kaiken veren” amerikkalaisilta –
  haluaa nyt palata kotiin: ”Kaikki ansaitsevat uuden mahdollisuuden”
  he jauhavat pienimästäkin syystä Ääri *OIKEISTO* Sitä ja tatä
  Mutta heidän on mahdontonta kirjoitaa juttuihinsa
  Ääri *ISLAMISTINEN* Terroristi
  kuten näette tästäkin jutusta
  Äärijärjestö Isisiin liittynyt 25-vuotias Hoda Muthana
  Äärijärjestö Isisin ”kalifaatti”
  tämä on jo niin paksua kuraa ettei tiedä miten päin olisi
  Hän nai kaikkiaan kolme **Isis-taistelijaa**, mutta** miehet kuolivat **taistelussa.**
  Anteeksi *Isis taistelijaa* siis mitä vittua
  kun he ovat oikeasti jihadiisti ääri islamisti psykopatti tappaja terroristeja
  jotka tämän koko paskan ovat aloitaneet teurastamalla 100 000 tuhansia viatomia ihmisiä
  Ihan kuin he IL Median Mielestä taistelisivat jonkun hyvän asian puolesta
  Tämän ilta lehden kuva valinnat tästä ääri islamisti hirviö naisesta
  ihmetytävät myös minua

  https://img.ilcdn.fi/SV080nWn2h0u4yLMptqaOwdaKXs=/full-fit-in/2048x/img-s3.ilcdn.fi/4c60da399154b28d26a78780697c14e6dc0a566233e0f3ae345dc2cc2d72f676.jpg

  he luovat kuvaa jostain normaalista iloisesta perheen äidistä
  joka ei voisi tehdä pahaa kärpäsellekään
  siteeraten hänen lausuontojaan ilman mitään kritiikiä ymmärtäväisinä
  hänen sekopäisille mielipiteileen anteeksi annosta

  IL n ANTTI HALONEN dikaatko jihadisteista
  mielestäni todelakin dikaat Sata lasissa
  joka on todella *terve piirre*
  suomalaisessa valta journalismissa
  nyky vajakki
  liberaali extreme vasuri journalisteissa

  12
  1. Kurkun ja kyrvänleikkaaja-ainesta kyseisen kuvan käikäles.
   Hutikuti-salo tahtoo noita ”auttaa”. Yhyy…yhyyy…
   Rinnettäkin ihan itkettää. Ja sipiläkään ei ole yhtään shokissa.
   Amen.

   12
  2. Ehkä asiaan valaisee kun ottaa selvää mikä taho omistaa iltiksenkin. Ja miten näkevät ihmiset ketkä eivät nyt satu olemaan jumalan valitsemia..selvä peli

 9. Isis-morsian kehotti jihadisteja ”vuodattamaan kaiken veren” amerikkalaisilta – haluaa nyt palata kotiin: ”Kaikki ansaitsevat uuden mahdollisuuden”
  Iltalehti
  Mietikääs jos tuo näinen olisikin ääri oikeiston uusio nazi samoin meriitein
  olisikohan iltalehden juttu muokautunut hitusen jyrkempään sävyyn kuin ääri islamistisen jihadisti rouvan hyysaus
  antakaa hänelle anteeksi jutussa
  ääri oikeiston uusio nazi -morsian kehotti
  uusio SS Pataljoonaa ”vuodattamaan kaiken veren”
  amerikkalaisilta – haluaa nyt palata kotiin:
  ”hän ei ansaitse uutta mahdollisuutta vaan kuoleman sähkötuolissa lapsineen
  mitenhän tuon jutun kuvituksen kanssa olisi
  jos kysessä olisi uusio nazi
  tuskin ihastelismme kuvia hymyilevästä rouvaksesta lapsineen — tuskin
  vaan kuvissa liehuisivat hakaristit
  Suomen vastarintaliike miehetkin oltaisiin sotkettu persujen kanssa kuviin
  tähän amerikan juttuun provona sisään
  Aatusta olisi kuva ja mein kampin kansi taidetta myös
  persujen kunnan talon verhotkin olisi paäseet kuviin
  ja Halla aho Trumphin syleilyssä kuva manipuloituna totta mooses
  ja pekka haavisto olisi lähdössä estämään henkilökohtaiseti
  tämän naisen paluuta sähkö tuoli mukana
  IL Toimituksen viimeinen komentti olisi
  toivotavasti oikeus toteutuu ja nainen istutetaan lapsineen
  vihreän pekan sähkö tuoliin *heti* kun haavisto on perillä
  ilman oikeuden käyntiä ihmisoikeuksia kunnioitaen

  erikoista kun tämän voisi kuvitella olevan huumoria
  mutta kun se on valtamedia journalismin nyky realismia
  ja esimerkki siitä miten eri tavalla nämä viher vasurit suhtautuvat jihadisti terroristeihin verratuna ääri oikeistoon
  vaikka islamistinen terrori on aiheutanut 1000 kertaa enemän
  pahaa lähi historiassa siis 5 vuoden sisään
  jihadisti ei vain viha puhu vaan yleensä toteutaa ne puheensa vihastaan muita kohtaan

  1. Täyttä asiaa kirjoitat. Pimeetä on meno. Ja vastenmielistähän tuo iltapaskojen valkopesu jihadisteja kohtaan on.

 10. Luulisi kasikakkosten (n. 82% ei äänestänyt SD:tä) olevan tyytyväisiä, koska he saivat mitä olivat tilanneet. Voisi sanoa että Suomen kasikakkoset ovat Ruotsin kasikakkasten (anteeksi, kasikakkosten) peilikuva ja heidän myös luulisi nauttivan uudesta ja jännittävästä Ruotsista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.