Räsänen putkaan ja linnaan?

Aina kun kuulee sanan “sananvapaus” niin meikäläisellä menee korvat lukkoon, että löllöllöö. Enkä sen jälkeen kuule mitään. Tapaus Päivi Räsänen etenee.

2707443_3Räsäsen tapaus juontaa juurensa siitä, että Räsäskä kirjoitti Luther säätiön nettisivuilla käsityksiään homoseksuaalisuudesta. Kirjoitukset ovat kaikenkaikkiaan hyvin väsyttävää jankutusta. Vaikea uskoa, että maailmasta ja Suomesta löytyy ihmisiä, jotka oikeasti jaksavat lukea läpi Räsäskän juttuja. Lähinnä tulee mieleen, että onko aivan pakko aina saattaa maailmaan kaikki omat käsitykset asioista?
Homoseksuaalisuudesta ei tarvitse kenenkään pitää. Kukaan pakota ketään homoseksiin. Kukaan ei pakota ketään lutkuttamaan toisen miehen munaa eikä lipomaan muunsukupuolisen klitorista. Eikä kukaan pakoita ketään mukaan Pride-kulkueeseen. Vai pakottaako? Ainakaan meikäläistä ei voi pakottaa mihinkään.
Lisäksi, kun asiaa ajattelee näin vanhemman miehen näkökulmasta, jota ei kiinnosta enää kuin arkunrakentaminen ja puukäsityöt, niin miksi MIKSI nuorempien ihmisten seksuaalisuus pitäisi kiinnostaa? En yksinkertaisesti voi ymmärtää miksi joillakuilla on niin kova pervessio määrätä mitä toiset ihmiset tekevät sänkykamarissa tai vielä vähemmän jos aikuiset ihmiset haluaat rakastaa toisiaan.
 
Ainoa m e r k i t t ä v ä asia tässä Räsäsen tapauksessa on se, ja se on todellakin se ainoa, että valtakunnansyyttäjä eikä mikään esitutkintaviranomainen ole aloittanut esitutkintaa muutaman vuoden takaisen A-Talkin tiimoilta. Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour laukoi suorassa lähetyksessä, että homoille kuuluu kuolemantuomio, koraanin mukaan. Bahmanpourin käsitykset homoista ovat siten sitä samaa “vihapuhetta” kuin Räsäskän jonninjoutavat hourailut. Räsänen tyytyy sanoilla kikkailuun, Bahmnapour vaatii tositoimia. Jos Räsästä vastaan nostetaan syytteet, silloin Bahmanpour pitää myös hakea putkaan ja pamputtaa siniseksi.
Mikä yhdistää Räsästä ja Bahmanpouria?
Ja samalla islamia ja kristinuskoa?
1) Molemmat vahtivat naisten pilluja. Muslimit säkittävät naisensa kun taas esimerkiksi amerikkalaisilla tosikristityillä on monenmoisia teinien pillunvahtimisohjelmia. Tyttäret antavat isilleen kirjallisia seksinkieltäytymislupauksia, että toosaa säästetään avioliittoon.
2) Molemmat poolit katsovat olevansa siinä määrin parempaa porukkaa, että kummankin mielestä heidän OMA uskontonsa on parempi ja muidenkin ihmisten tulee noudattaa samoja dogmeja. Ja koska se uskonto on parempi, niin sitä myöten katsotaan oikeudeksi sanella toisille ihmisille ehtoja heidän seksikäyttäytymisestään. Ihan kuin kahden aikuisen miehen tai naisen keskinäinen suhde kuuluisi jollain tavalla Räsäselle saati vielä vähemmän Bahmanpourille. Mitä hän ylipäätään tekee Suomessa?
Eikö näitä uskovaisten perverssejä seksifantasioita voi näyttää heidän omissa kokouksissaa?
*** Räsänen ja hänen krisselikaverinsa eroavat Bahmanpourista, ja hänen mussekavereistaan vain siinä, että Räsänen on sen verran sivistynyt, että hän ei lähde heittelemään homoja katolta. Jos taas Bahmanpour saisi yksin päättää niin Mellunmäen moskeijan katolle rakennettaisiin paraatiportaat ja heittoistuin, jolla homoja (ja muuten vaan vääräuskoisia) singottaisiin Mellunmäen parkkipaikan asfalttiin urakkatahtiin. Ja krisselit salakatselisivat näitä tappajaisia salaa, orgasmin kourissa. “Olis se vaan niin hienoa päästä tappamaan homoja raamatun mukaan”.


Huom! Kaikki tappofantasiat poistetaan samantien. Ip-osoitteen perusteella bännään  tällaiset kirjoittajat suoraan.