Räsänen putkaan ja linnaan?

Aina kun kuulee sanan “sananvapaus” niin meikäläisellä menee korvat lukkoon, että löllöllöö. Enkä sen jälkeen kuule mitään. Tapaus Päivi Räsänen etenee.

2707443_3Räsäsen tapaus juontaa juurensa siitä, että Räsäskä kirjoitti Luther säätiön nettisivuilla käsityksiään homoseksuaalisuudesta. Kirjoitukset ovat kaikenkaikkiaan hyvin väsyttävää jankutusta. Vaikea uskoa, että maailmasta ja Suomesta löytyy ihmisiä, jotka oikeasti jaksavat lukea läpi Räsäskän juttuja. Lähinnä tulee mieleen, että onko aivan pakko aina saattaa maailmaan kaikki omat käsitykset asioista?
Homoseksuaalisuudesta ei tarvitse kenenkään pitää. Kukaan pakota ketään homoseksiin. Kukaan ei pakota ketään lutkuttamaan toisen miehen munaa eikä lipomaan muunsukupuolisen klitorista. Eikä kukaan pakoita ketään mukaan Pride-kulkueeseen. Vai pakottaako? Ainakaan meikäläistä ei voi pakottaa mihinkään.
Lisäksi, kun asiaa ajattelee näin vanhemman miehen näkökulmasta, jota ei kiinnosta enää kuin arkunrakentaminen ja puukäsityöt, niin miksi MIKSI nuorempien ihmisten seksuaalisuus pitäisi kiinnostaa? En yksinkertaisesti voi ymmärtää miksi joillakuilla on niin kova pervessio määrätä mitä toiset ihmiset tekevät sänkykamarissa tai vielä vähemmän jos aikuiset ihmiset haluaat rakastaa toisiaan.
 
Ainoa m e r k i t t ä v ä asia tässä Räsäsen tapauksessa on se, ja se on todellakin se ainoa, että valtakunnansyyttäjä eikä mikään esitutkintaviranomainen ole aloittanut esitutkintaa muutaman vuoden takaisen A-Talkin tiimoilta. Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour laukoi suorassa lähetyksessä, että homoille kuuluu kuolemantuomio, koraanin mukaan. Bahmanpourin käsitykset homoista ovat siten sitä samaa “vihapuhetta” kuin Räsäskän jonninjoutavat hourailut. Räsänen tyytyy sanoilla kikkailuun, Bahmnapour vaatii tositoimia. Jos Räsästä vastaan nostetaan syytteet, silloin Bahmanpour pitää myös hakea putkaan ja pamputtaa siniseksi.
Mikä yhdistää Räsästä ja Bahmanpouria?
Ja samalla islamia ja kristinuskoa?
1) Molemmat vahtivat naisten pilluja. Muslimit säkittävät naisensa kun taas esimerkiksi amerikkalaisilla tosikristityillä on monenmoisia teinien pillunvahtimisohjelmia. Tyttäret antavat isilleen kirjallisia seksinkieltäytymislupauksia, että toosaa säästetään avioliittoon.
2) Molemmat poolit katsovat olevansa siinä määrin parempaa porukkaa, että kummankin mielestä heidän OMA uskontonsa on parempi ja muidenkin ihmisten tulee noudattaa samoja dogmeja. Ja koska se uskonto on parempi, niin sitä myöten katsotaan oikeudeksi sanella toisille ihmisille ehtoja heidän seksikäyttäytymisestään. Ihan kuin kahden aikuisen miehen tai naisen keskinäinen suhde kuuluisi jollain tavalla Räsäselle saati vielä vähemmän Bahmanpourille. Mitä hän ylipäätään tekee Suomessa?
Eikö näitä uskovaisten perverssejä seksifantasioita voi näyttää heidän omissa kokouksissaa?
*** Räsänen ja hänen krisselikaverinsa eroavat Bahmanpourista, ja hänen mussekavereistaan vain siinä, että Räsänen on sen verran sivistynyt, että hän ei lähde heittelemään homoja katolta. Jos taas Bahmanpour saisi yksin päättää niin Mellunmäen moskeijan katolle rakennettaisiin paraatiportaat ja heittoistuin, jolla homoja (ja muuten vaan vääräuskoisia) singottaisiin Mellunmäen parkkipaikan asfalttiin urakkatahtiin. Ja krisselit salakatselisivat näitä tappajaisia salaa, orgasmin kourissa. “Olis se vaan niin hienoa päästä tappamaan homoja raamatun mukaan”.


Huom! Kaikki tappofantasiat poistetaan samantien. Ip-osoitteen perusteella bännään  tällaiset kirjoittajat suoraan.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander

Eihän siitä olisi mitään haittaa Suomelle, jos kaikki asukkaat olisivat heteroja.

MacGruder

No Suomelle ei ehkä, mutta jos homoja ei olisi ollenkaan, niin sitten ei voisi tehdä Poliisiopisto- elokuvia tms. Sellaisia ei nykyään ehkä poliittiisen korrektiuden hengessä varmaan tehdä enää Hollywoodissakaan. Vanhat hyvät ajat voivat kuitenkin yhtä hyvin palata.

fatwantarkistaja

Väärin meni. Homoja saisi olla ihan homona lisää, lesboja vaikeampi hyväksyä. Katsos asia on niin, että homoparia kohden jää kaksi naista ilman miestä, eli saat kolme. Lesbous turmelee tämän luonnon järjestämän, kauniin tilaisuuden niin, että saat sen hirvityksen omaksesi, jos tahdot, muuten olet sitten ilman.
Bi-seksuelleissa tytöissä ei ole mitään vikaa, päinvastoin!
P.S. Tuo oli puoliksi huumoria.

Puosuvaari

Pieniä outoja ääriryhmiä, joille nykyinen vapaamielinen liberalismi on antanut aivan liian suuren paino- ja ääniarvon. Makuukamarihommat kuuluvat sinne yksityiseen sfääriin, mutta jos julkisesti “vääriin reikiin” panevat pitää oppikirjan mukaan katolta heittää, niin eiköhän tässä itse kunkin pitäisi ryhtyä islamofoobikoksi, oli sitten homo tai ei.
Koraanissa kun sitä vihapuhetta – vieläpä käyttöohjeineen – on paljon enemmän kuin Räsänen koskaan edes uneksinut.

totuus ennenkaikkea

Olen lukenut koraanin läpikotaisin, siis alkuperäisen en kaunisteltua. Havaitsin siinä runsaasti vihapuhetta jotenka joudunko vankilaan?

Se nyt vaan on sotarikos taikka "rikos ihmisyyttä vastaan" siteerata raamattua

Se nyt vaan on sotarikos taikka “rikos ihmisyyttä vastaan” siteerata raamattua
3. Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):
“Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”.
Hallituksen esitys Eduskunnalle sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan koskevien rikoslain säännösten muuttamisesta
3.2. Keskeiset ehdotukset Esityksessä ehdotetaan rikoslain 11 lukua muutettavaksi. Lukuun sijoitettaisiin joukkotuhontarikoksia, rikoksia ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksia koskevat rangaistussäännökset, jotka muutettaisiin Kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman perussääntöä vastaaviksi ja nykyistä täsmällisemmiksi. Rikos ihmisyyttä vastaan ja törkeä rikos ihmisyyttä vastaan olisivat uusia rangaistussäännöksiä, joilla yhdessä sotarikosten kanssa korvattaisiin nykyiset säännökset ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa ja sodankäyntirikokset. Yksilöön kohdistuvat rikokset saisivat ihmisyyttä loukkaavan luonteensa siitä, että ne tehdään tietoisesti osana siviiliväestöön kohdistuvaa laajaa tai järjestelmällistä hyökkäystä.
Sen vuoksi ehdotetaan, että rikoslain 11 luvun otsikko vastaisuudessa olisi Rikoksista kansainvälistä oikeutta vastaan.
Rikokset kansainvälistä oikeutta vastaan ovat erittäin törkeitä ja laajamittaisia. Ne vaarantavat maailman rauhan, turvallisuuden ja hyvinvoinnin ja näin koskettavat koko kansainvälistä yhteisöä. Tämän vuoksi rikoksesta ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksesta ehdotetaan rangaistukseksi vankeutta vähintään yksi vuosi tai elinkausi.
https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f0b349d9-f402-48b1-b344-1851f8a61a74/eb9f8110-959b-4ae8-a521-5eb10ac717ba/MIETINTO_20111014021513.pdf
Sotarikos on sodan tai siihen verrattavissa olevan konfliktin yhteydessä tapahtuva kansainvälisillä sopimuksilla rikokseksi määritelty teko, josta on Suomessa tarkemmin määritelty kansallisesti rikoslain 11. luvussa: ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan”.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sotarikos
Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:
Otsikot ojennukseen
Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä
tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy
myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti
yleiskuvan jutusta.
http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2483

nyt tässä menee pussit sekaisin pt-media on niin sanottju vihapuhe media vihat menee joka suunta vapaassa euroopassa vihaajat vihaavat vähän kaikkea mitä voi vihata pitäis vähän miettiä Eurooppalaista menestys tarinaa. Mihin se perustuu että ollaan näin menestyviä? haluan haastaa lukiat mihin eurooppalainen menestys tarina perustuus? Se on suurempi kuin Amerikkalainen unelma. Kertokaapa se pt- median lukijoille ihmiskunnan suurimmalle ihmeelle missä me Eurooppalaiset elämmä.

Anonymous

Onko kiljulla osuutta tähän tarinaan?

Anonymous

Amerikkalaisten ja muidenkin maiden isien pillunvahtimisohjelmat tahtaavat vaan siihen etta isukki itse paasisi teinin karvalaukkua kopsauttamaan ja muslimeilla se taas on jotain muuta, ehka homouden piilottamista itseltaan. Sita sanotaan, ainakin ennen silloin Freudin aikaan, etta ihmisen seksuaalikayttaytymisesta saa kuvauksen ihmisen luonteen olennaisimmasta olemuksesta…

Liberaali konservatiivi

Pieni marginaaliporukka on saanut ajettua itsensä sellaiseen asemaan, että kaikkien on hyväksyttävä heidän sairaimmatkin perversionsa osana valtavirtaa. Lopputulos on toivottavasti normaaliuden vastaisku. Pt on näköjään tälle alttarille uhrattu.

fatwantarkistaja

Öö? Siis kaksi tai useampi äijä (katso kuva) vaikkapa suuressa yhteisymmärryksessä duunaavat toisiaan, niin mikä siinä on sairasta? Ihan sama asia, jos on mies ja nainen (tai useampia), jotka eivät ole lisääntymistarkoituksessa liikenteessä. Yhtä sairasta. Miksei saisi panna huvikseen? Nykyään on kortsut ja jutut, eikä raskaus ja miehen röökinhakureissu ole enää naiselle syntiä, saati karkotustuomio kotikylältä kurjuuteen (jotain tuollaista kai ennen ollut).
Aivan eri juttu on nämä ääri-ilmiöt, ne ovat kait marginaalissa “homopiireissäkin”. Ainakin naapurit olivat ihan kunnon väkeä, en kuullut edes vanhempien ihmisten heitä solvaavan, mitä lie sitten ajatuksissaan kävivät läpi. Toiset naapurit toivat toisen homoparin näytille, eivät hekään sairailta vaikuttaneet, hemmetin mukavia miehiä.
Sitten jos mennään transuhommeleihin, niin ei edelleenkään ole multa pois. Tuskin lapsetkaan pelkäävät, ellei toinen ole pelottava.
Paavo varmaankin omasta tahdostaan on sitä mieltä jota on, en usko sen olevan uhrieläin kynttiläin valossa huppupäisten hahmojen messutessa.
Tietenkään ei ole pakko hyväksyä erilaisuutta, silloin on itse hankaloittava omaa elämäänsä. Valinta se on sekin, johon muilla ei ole käskyvaltaa.

Anonymous

fatwantarkistaja, et kai vaan ole backdoor man ja tuhkaluukuttaja, mita…

Pasi Kuikka

Varsinainen ongelma ei oe AIKUISET toistensa kanssa vaan LGBT (?) yhteisön harrastama propaganda lapsille ja nuorille.

Eino Heikkinen

Nyt kirjoittajan kannattaisi vähän enemmän tutkia ilmiötä nimeltä Kristinusko .
Se olisi yleis-sivistyksen kannalta lähes välttämätöntä ymmärtää koska kyseessä on hyvin hyvin laajalti pitkän historian omaavasta ja hyvin suuresta kansan määrästä jotka Kristinuskoa tunnustavat.
Eikä siinä kaikki. Kristinusko on vaikuttanut hyvin voimakkaasti siihen , että yhteiskunta jossa elämme on nykykaltainen , mutta jota halutaan nyt kiivaasti muuttaa . Ja ne muutokset ihmisten sanan/ mielipiteen/ uskonnon vapauden sektorilla nyt ensimmäiseksi eivät ole mihinkään paratiisiin Suomea johtamassa . Jos ei nyt paratiisiksi lueta jotakin seta-sertifioitua punavihreän ideologian diktatuurisesti hallittua valvontayhteiskuntaa.
Kirjoittajalle suon toki mielipiteenvapauden ajatella ja sanoa mitä huvittaa kristinuskosta ja meistä kristityistä !
Ja samalla tasavertaisella oikeudella minä haluan oikoa näitä sinun , mielestäni hyvin kieroutuneita käsityksiä kristinuskosta ja meistä kristityistä .
Kirjoitit:
“Räsäsen tapaus juontaa juurensa siitä, että Räsäskä kirjoitti Luther säätiön nettisivuilla käsityksiään homoseksuaalisuudesta. ”
Virhe nro1
Räsäsen pamfletti on selvitys siitä minkälainen on kristinuskon seksuaalietiikka . ! Kristinuskon seksuaalietiikka perustuu raamatusta nousevaan ihmisyyteen ja ihmiskäsitykseen ! Ja niin ollen Kyse ei ole Räsäsen tai kenenkään muunkaan kristityn itse keksitty seksuaalietiikka!
Sinä itse kirjoituksestasi päätellen olet omaksunut toisenlaisen seksuaalietiikan joka on tekstissäsi luettavissa !
Kysymys on siitä on minkä näkemyksen me kukin valitsemme ja pidämme oikeana.
Meillä kristityillä on tasavertainen oikeus opettaa kirkoissamme ja muuallakin meiltä kysyttäessä siitä mitä raamattu asiasta opettaa. Ja luonnollisesti vakaumuksemme mukaisesti meillä on oikeus poliitiikassa edistää kristillisen seksuaalietiikkaa tukevia taikka sitä murentavia poliittisia päätöksiä yhteiskunnassamme. Koska uskomme että kristillinen seksuaalietiikka on koko yhteiskunnalle siunaukseksi.
Me ymmärrämme, että on myös muita kilpailevia näkemyksiä , emmekä ole salpaamassa minkään muun näkemyksen edustajia esittämästä näkemyksiään.
Virhe nro 2
Tämä Räsäs -tapaus ei juonna juuriaan varsinaisesti mainitsemastasi luther säätiön nettisivuilta. Se toki on vain yksi josta nämä omavaltaiset setaviranomaiset päättivät kehittää tarvitsemansa olkiukon!
Aineistoa olisi valtavasti paljon enemmän räsäsen lisäksi lukuisilta suomalaisilta raamatunopettajilta ja pastoreilta sekä myös yksityisiltä kristityiltä sekä kokonaisilta seurakunnilta ja kirkkokunnilta joten aineistosta ei ole pulaa.
Enemmän on pulaa siitä , ettei ole lainkaan halua eikä edes tarkoitustakaan ymmärtää mihin kaikkeen tämä liittyy.
Se liittyy suomessa lainvoimaisesti suojattuun uskonnonvapauteen . Se merkitsee sitä että myös meillä kristityillä on oikeus harjoittaa uskomme mukaista elämäntapaa . Raamatunopetus on siinä keskeinen asia. Ja raamattua opetetaan tässä maassa kaikissa kristillisissä seurakunnissa ja yhteisöissä .
Arvoisa kirjoittaja ilmaisi syvän tuohtumuksensa tälläista toimintaa vastaan ja kuvaili sen kuitenkin ihan oman ilmeisen puutteellisen perehtyneisyytensä mukaisesti.
Kirjoittaja kirjoitti :
——————————————————————————–
“Mikä yhdistää Räsästä ja Banhmanpouria?
Ja samalla islamia ja kristinuskoa?
1) Molemmat vahtivat naisten pilluja.
——————————————————————————————–
Tästä sanoisin , että kristillinen seksuaalietiikka ei ole seksuaalikielteinen. Vaan se ohjaa terveeseen seksuaalisuuden harjoittamiseen . Seksuaalisuus tarvitsee rajoja . Rajatonta seksuaalielämää ei ole olemassakaan !
Kysymys on siitä mitkä ovat seksuaalisuuden harjoittamiseen sellaiset rajat, jotka ovat ihmiselle itselleen , kumppanilleen , seksuaalisuhteesta syntyville lapsille , sitäkautta koko yhteiskunan parhaaksi,?
Niin ettei se ole vain hedonistista itsekästä toista hyväksikäyttävää ja välillisesti myös muita läheisiä ja varsinkin omia lapsia ja heidän kehitystään vahingoittavaa nautinnonhakua. Seksiin kuuluu vastuu myös!
Kaikkien pitäisi mielestäni arvioida ihan terveellä järjellä onko tuo sinun , islamin , ehkä vielä jonkun muun vai kristinuskon seksuaalietiikka nuo mielestäni eettiset terveet normit täyttävä seksuaalietiikka.
Siinäkin on kysymys valinnasta.
Oma valintani on ollut ja on edelleen kristillinen raamatusta nouseva seksuaalietiikka. Joka on myös hyvin yleinen suomessa edelleen , ja jopa niiden keskuudessa jotka eivät ole vakaumuksellisia kristittyjä.
Kirjoittaja kirjoitti :
—————————————————————————————————
2) Molemmat poolit katsovat olevansa siinä määrin parempaa porukkaa, että kummankin mielestä heidän OMA uskontonsa on parempi ja muidenkin ihmisten tulee noudattaa samoja dogmeja.
—————————————————————————————
Oikein :
Islam on ehkä enemmän totalitaristinen yhteiskuntajärjestys valtaanpäästyään , ja vaikka ei ole vallassa yhteiskunnassa , se valvoo totaalitaarisesti vallassaan olevia muslimeja, jotka eivät ole juuri saaneet koskaan valita minkään muun välillä , koska ovat syntyneet muslimiyhteisöön. He vainoavat mm kristityiksi ääntyneitä ex muslimeja.
Nämä asiat ovat hyvin dokumentoituja tosiasioita! On myös islamin pyhien kirjojen opetusten mukaista . He todella käyttävät pakkovaltaa ja jopa väkivaltaa ja sillä uhkaamista jolla alistetaan ihmisiä islamin valtaan. Ja siihen perustuu myös islamin levinneisyys! Vapaaehtoisuudesta tai valinnanvapaudesta siinä ei ole kysymys ellei valittua vainotuksi tulemista ja usein myös kuolemaa oteta huomioon. Ja tämä on totta kautta koko islamin historian!
Väärin
Kristinusko ei perustu pakkoon .!
Usein tämä todenperäinen väite yritetään tyrmätä vetoamalla joihinkin historiallisiin ääritapauksiin, tai sitten suomalaiseen luterilaiseen tapaan kastaa sylivauvoja ja liittää ne jo vauvina kirkon jäseniksi. Jota itsekään en näe oikeana , koska raamattu tuntee vain vapaaehtoisesti omasta halusta uskoon tulleiden kasteen. Mutta siltikään lut kirkko ei pakota ketään tälläkään tavalla jäseniään vaan kirkosta on vapaa lähtemään pelkäämättä vainoa tms.
Ja joillakin raamatun vanhantestamentin hyvin raakojenkin kertomusten asiayhteyden ja kokonaisuuden ymmärryksen puutteesta johtuvaan foliohattu teologiaan.
On kuitenkin niin, että kristinuskon perustuessa siihen mitä raamattu on kristinuskon peruskirja! Siihen kuuluu vanha testamentti joka kertoo Maailman luomisesta ja syntiinlankeemuksesta sekä Jumalan valitun kansan Israelin vaiheista , kutsusta ja tehtävästä jolla on oma merkityksensä todenperäisinä tapahtumina ja esikuvallisena viitaten uudessa testamentissa olevaan täyttymykseen . Näin lyhyesti.
Vanha liitto oli laki liitto Israelin ja Jumalan välillä jonka Israel rikkoi ja joutui siitä kärsimään .! Uusi liitto uudessa testamentissa jumalan ja ihmisen välillä tapahtui siinä kun Jeesus Kristus kuoli meidän kaikkien syntien puolesta ! Jä tämä liitto astuu jokaisen kohdalla voimaa henkilökohtaisesti ottamalla Jeesus Kristus vastaan.
Jeesus antoi sitten ennen taivaaseen ottamistaan lähetyskäskyn saarnata evankeliumia kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa ! Siinä ei puhuta väkivalloin pakottamisesta vaan vapaaehtoisuudesta …. se joka uskoo se pelastuu….!
Näin on tänäkin päivänä.!
Kirjoittaja kirjoitti:
—————————————————————————————————————————————————
Ja koska se uskonto on parempi, niin sitä myöten katsotaan oikeudeksi sanella toisille ihmisille ehtoja heidän seksikäyttäytymisestään. Ihan kuin kahden aikuisen miehen tai naisen keskinäinen suhde kuuluisi jollain tavalla Räsäselle saati vielä vähemmän Bahmanpourille. Mitä hän ylipäätään tekee Suomessa?
——————————————————————————-
Väärin :
Kristinusko eikä Räsänen myöskään ole sanellut seksikäyttäytymisehtoja! Kyse on raamatunopin mukaisesta seksuaalietiikasta jonka opettaminen kristityille uskoville kuuluu kristinuskon normaaliin harjoittamiseen ja seurakuntaelämään muun raamatunopetuksen lisäksi. !
Ja varsinaisesti Räsäskohu vastoin väitettäsi alkoi Päivin tviitistä HUOM!! Omalle seurakunnalleen ja sen papistolle ! SIIIS! Kyse on kristillisen seurakunnan jäsenen ja kirkkovaltuutetun Päivi Räsäsen sekä hänen seura/ kirkkokuntansa luerilaisen kirkon johdolle osoitetusta tviitistä.!
Näin rautalangasta väännettynä. Niin Päivi kuin me muutkaan Raamattuun sitoutuneet kristityt emme ole vastustamassa pridejä. Sen kun vaan marssivat ja juoksevat kikkelit ja tissit paljaina pitkin kaupunkien katuja tai mitä ikinä tekevätkään. Ei sen enempää raamatun kuin myöskään lääketieteellinen ja biologinen totuus muutu siitä yhtään mihinkään! Paheksumme kylläkin , ja pidämme sellaista hulluutta kaupunkiemme kaduilla häpeän ennemminkin kuin ylpeyden asiana ,!!
Kyse oli tuossa tviitissä ihan muusta joka on ihan jokisen joka osaa lukea luettavissa ja ymmärrettävissä!
Kyse on siitä, että Evankelis luterilainen kirkko on tunnustuskirjoissaan ja myös lut kirkon papit pappisvalassaan sitoutunut Raamatun auktoriteettiin !
Se merkitsee sitä , että luterilainen kirkko ja sen papisto on näin hyvin sovittamattoman ristiriidan edessä , jos luterilainen seurakunta ja sen papit osallistuvat tapahtumaan jossa ylpeillään (Pride-ylpeuys) sillä mikä on raamatun ihmiskäsityksen ja seksuaalietiikan vastaista “syntiä ja häpeää” ! Joka on täysin ymmärrettävää puuttua siihen kirkon täysivaltaisena jäsenenä! Lisäksi se on täysin oikeutettu ja perusteltu kysymys johon kirkon johto ja sen papit ovat velvoitettuja vastaamaan!
Vastauksia tosin saa odottaa niitä ei tule , koska mitään järjellistä vastausta siihen ei ole !
Jos mistä tässäkin jupakassa olisi nostettava haloo, on juuri tuo järjettömyys ja räikeä ristiriita kirkon opin pappisvalan ja käytännön välillä !
Näillä ihmisillä ei ole mielestäni selkärankaa ollenkaan! Miksi toimia yhteisössä joka ei vastaa sitä näkemystä ja arvomaailmaa jota vastustaa ?
Suomessa on uskonnonvapaus , edes papin tai muun kirkon johtohenkilön ei ole pakko olla kirkossa vaan siitä on vapaa lähtemään milloin vain . Ja sitten saa ihan vapaasti ilman peräänhuuteluja osallistua vaikka kikkelit paljaana pridemarsseihin yms. Kuka heitä siitä estää ? Ei kukaan!
Mutta se mitä ihminen pappina ja krstillisenä yhteisönä edustaa , se velvoittaa edustajansa senmukaiseen käytäntöön !
Siksi Päivin puuttuminen asiaan on täysin perusteltua ja todellisuudessa näiden kirkon liperaalipappien toilailuihin puututaan muutenkin ja monien muidenkin taholta palonkin. Ne vain ei ole julkisuudessa niin paljon esillä!
Ja niinkuin huomaat! Tällä asialla eikä myöskään luther säätiön pamfletissa ole minkäänlaista tekemistä homoseksuaalisten vihaamisen ja heitä , eikä ketään vastaan kiihottamisen kanssa. Koko juttu on niin läpinäkyvä kun vaan voi olla ja täysin keksimällä keksitty! Omavaltaisten Punaviher setasertifi poliisien järjestämä teatteri .!
Kirjoittaja kirjoitti:
———————————————————————————————————————————–
Eikö näitä uskovaisten perverssejä seksifantasioita voi näyttää heidän omissa kokouksissaa?
—————————————————————————————————————–
Mitä mahdat takoittaa tämmöisellä heitolla?
Tarkoitatko, että normaali hyvin yleinen raamatun opettama seksuaalietiikka ” perverssiä seksifantasiaa”?
Ja se mitä esim pride marssi edustaa kaikkine seksuaalielämän kieroutumineen onkin sitä oikeaa ja hyvää seksuaalietiikkaa?
Näinkö päin asiat onkin kääntynyt !
Kuulunee sinun uskontunnustukseen mutta ei minun!
Ja tosiaan Kristilliset seurakunnat opettavat tätä sinun uskontunnustuksen mukaan “perverssiä seksuaalifantasiaa” Jota me taas kutsumme raamatulliseksi ,kristilliseksi avioliittokäsityksesti kokouksissamme ! Joten siitä ei ole huolta. Tuskin meitä sitä opettamaan kutsutaan homoklubille!
Kirjoittaja kirjoitti:
———————————————————————————————————————————————————————–
*** Räsänen ja hänen krisselikaverinsa eroavat Bahmanpourista, ja hänen mussekavereistaan vain siinä, että Räsänen on sen verran sivistynyt, että hän ei lähde heittelemään homoja katolta.
Jos taas Bahmanpour saisi yksin päättää niin Mellunmäen moskeijan katolle rakennettaisiin paraatiportaat ja heittoistuin, jolla homoja (ja muuten vaan vääräuskoisia) singottaisiin Mellunmäen parkkipaikan asfalttiin urakkatahtiin. Ja krisselit salakatselisivat näitä tappajaisia salaa, orgasmin kourissa. ”Olis se vaan niin hienoa päästä tappamaan homoja raamatun mukaan”.
—————————————————————————————————————-
Tämä on jo niin asiatonta ja niin todella fantasiaa , jonka perusteella , jos kirjoittaisit tuollaista jollekin todella murhanhimoiselle kaverille , niin luulen että se olisit sinä joka heitettäisiin katolta!
Mutta uskon sinun tietävän että tuollainen väite ja syytös on niin valhetta kuin jokin asia tässä maailmassa voi vain valhetta olla.
Eli yksinkertaistettuna ja suoraan sanottuna olet astunut punaviher setasertifioituun ansaan . Eli olet ns. hyödyllinen idiootti monen muun kaltaisesi kanssa!
Tuohon idiotismiin on ainut oikea lääke joka takuuvarmasti tepsii!
Se lääke on tosiasiallisiin faktoihin tutustuminen ja riippumaton ja kriitinen omilla aivoilla ajattelu!
Ålä ole pullasorsa joka syö kaiken mikä sille tarjotaan totuutena oikeasti ottamatta asioiden todenperäisyydestä selvää!
Me emme ole sen enempää homovihaajia kuin ketään muutakaan vihaajia. Emme vihaa myöskään muslimeita emme atesteja emmekä sinuakaan vaikka siä ilmiselvästi vihaat meitä !
Kristinusko ei ole vihanuskonto !
Ota opiksesi hyvä ihminen nyt. Et sinä tämmöisellä kirjoittlulla mitään älyykkyyttä osoita vaan syvätyperyyttä jota kyllä tänä päivänä riittää näiden asioiden ympärillä.
Tämä on kaikella rakkaudella sinulle ja kaikille sinun mielisille kirjoitettu ihmiseltä joka ei näitä asioita seuraa ulkopuolelta mututuntumata vaan olen aktiivinen kristitty ja varmasti tiedän mistä minä puhun!
Siunausta elämääsi!
J

Tapiola

Kiitos tästä ansiokkaasta vastauksesta. Täytyy pureksia tuota illalla vielä uudestaan.
Samoin kiitos PT:lle kun sohaisi tähän sakeaan muurahaispesään, jotta asioista keskustellaan. Samanlainen asia oli kannabisavaus, jonka kommentoijista eräskin nationalisti kehoitti joitakin pysymään pois kansallismielisistä tapahtumista. Tätä kenttää hajoitetaan. Mikä on senkin infantiilin nationalistin todellinen missio? Hajoittaa kansallismielistä kenttää vain siksi, että avataan keskustelua?
Asioista pitää keskustella.
Nyt puheena olevaan asiaan lisäisin, että musujen ja krisujen(minä) lisäksi eräs sakea kolmas merkittävä ryhmä unohtui.

Jonne

Tarkoittanet sjitä rjhmää jota kommentoimalla saa PT sensuurit automaatiolla?
Täälläkin on omat tabut.

Morpho

Vaikka en ole erityisen uskonnollinen en tajua miksi Räsästä rangastaisiin kun samaan aikaan Koraanin sanaa saa jakaa ja kirjoittaa vapaasti.
Koraanissa kaikki vääruskoiset saa tappaa ja raiskata, siis kaikki muut kuin muslimit ja heistäkin väärän suuntauksen edustajat.
Lisäksi koraani yllyttää muhamedin esimerkillä pedofilliaan.
Alle yhdesanvuotiaaseen ei saisi yhtyä, mutta sitä nuorempia saa muuten käyttää hyväksi ja naida esim koeraanin suosituksesta reisien väliin hinkaamalla. tms.

fatwantarkistaja

Ehkäpä Koraani tuo lopulta sen kauan kaivatun työvoimapulan ja päättäjät pääsevät sanomaan: mää oon tästä vuosikymmeniä teitä varoittanut. Melkein kaikki siis otettu hengiltä ja viimeiset kalifaattipojat kiduttavat toisiaan löytääkseen vääräuskoisia vielä vähän lisää (näin teki isis viime hetkillään). Ei ole ketään, joka osaisi lukea muutakin kuin uskonnollisia tekstejä ulkoa=työvoimapula.

Särmääjä

Jos pysyisikin noi asiat vaan makuuhuoneissa mutta kun nämä pridettäjät tuo ne suoraan kaduille ja kouluihin ja julistavat että se on täysin normaali asia ja kuuluu kaikille. Ei ole normaali eikä kuulu kaikille. Kuka tahansa voi olla suhteessa myös serkkunsa, lapsensa tai vaikka kahden miehen kanssa ja vaikka nussia niitä mutta se ei tee siitä normaalia asiaa. Sukupuolensakin voi leikellä tai vaikka korvansa irti, mutta sekään ei normaaliksi muutu vaikka kuinka niin julistaisi pridetyksissä tai horisemalla että sukupuolia on niin paljon kun kukin itse päättää. Ja en ole tätä julistamassa mikään raamattu kädessä vaan ihan järki kädessä.

rocky

Asia on niin yksinkertainen että kun kurkkaa alapäähän niin näkee kumpaa sukupuolta on.Mikäli sen kokee ongelmana niin silloin se vika on siellä yläpäässä.Tai sitten pitää valtion maksaa operaatiot ja personal trainerit myös henkilölle joka kokee että olisi pitänyt syntyä Stallonen kroppaan Mel Gibsonin naamalla ja Ron Jeremyn mulkulla.

Anonymous

Tosi käytännönläheinen lähestymistapa. Like this :).

T

Itse toivoisin että tästä aiheesta eli homoudesta ei tule kansallismielisiä jakava asia, kuten kannabisjuttu oli..Sillä aina tulee olemaan liberaaleja kansallismielisiä ja konservatiivikansallismielisiä.

Anonymous

Eläköön järki! Tarkoitettu käyttöön :).

Sixten Korkki

Pyhän vitutuksen vallassa survaistu ejakulaatio. Mikäs siinä, mutta Paavo hyvä: suvaitsevaisuutta, suvaitsevaisuutta. On tässä semmoinenkin nyanssi, että mikä se on tämä maisteri Toiviainen sanomaan mitä tässä maassa saa sanoa ja kirjoittaa. Jos ja kun valtakunnansovittelija kiihottuu Räsäsen jutusta siinä määrin, että havaitsee jalkovälinsä muuttuneen vesilintujen pesimäalueeksi, niin olkoon se hänen yksityisyydensuojaansa kuuluva seikka eikä sitä sopisi julkisuuteen toitottaa.
Valitettavasti on aina ollut ja tulee aina olemaan niin, että suurin osa ihmiskuntaa vaeltaa tämänpuoleisessa uskonnollisten harhojensa riivaamana. Tämäpä se onkin varsinainen sylttytehdas ja kustannuspaikka, josta suurin osa ihmiskunnan kärsimyksistä kumpuaa. Tälle asiain
tilalle vaan ei voi mitään, mutta sille voimme, ettemme vastaan panematta luovuta Suomen oikeuslaitosta äärivasemmiston temmellyskentäksi.

Nähtyon

Mikä yhdistää kaikkia uskontoja? Ne on kaikki satua, joka niihin uskoo, on täysi seniili, hullu vailla vertaa.

En pilkkaa

Uskova on usein jollain tapaa lapsi. Näiden ei pitäisi antaa päättää muiden asioissa.
Päätösten pitäisi olla täysin reaalimaailmaan eli tieteeseen perustuvia.

En loukkaa uskonrauhaa

Ehkä olisi paras että uskovien kohdalla heidän asioistaan päättäisi joku muu kuten lastenkin asioista päättävät heidän vanhempansa,
toki joskus lapset ja vanhemmat myös keskustelevat asioista ja syntyy järkeen perustuvia kompromisseja.

Mitä ehdotat

Ehdotatko nyt että uskovat asetettaisiin holhouksen alaisiksi?

Anonymous

Niin reaalimaailma ja tiede? Tarkoitat siis, että tämä logiikka tänne itsestään räjähti ja kehittyi? Se on niin suurta uskoa, että itseltä ei sitä löydy. Uskon Luojaan ja olen kristitty ja nähnyt paljon Jumalan reaalimaailman tekoja omassa elämässäni ja muiden elämässä. Kaikkien vuosien jälkeen en voisi kiistää Jumalan olemassaoloa, vaikka lähtisin baanalle. Ei sen puoleen, että haluaisin kiistää. Miksi haluaisin? Jokainen hetki on lahja Luojalta. Ilma, jota hengittää. Jokainen hengenveto.

T

Itseäni ei kiinnosta vähääkään mitä Räsänen on kirjoittanut, mutta hänellä olkoon oikeus kirjoittaa se. Kyllähän esimerkiksi voima-lehtikin on täyttä jätettä, mutta sitä ei tarvitse lukea.

Nuorten osaston satoa

Räsänen ei kuitenkaan esittänyt asiaa natsityyliin kuten eräs joka puhui heikommasta aineksesta, kaikkia sitä on 😀

Tuumaaja

Alkoi kiinnostamaan, minkälainen on natsityyli? Entä kommunistityyli (ihan vertailun vuoksi)?

Anonymous

Kyllähän sinä ymmärsit.

Nähtyon

Miksei, ei uskovista ole päättämään toisten asioista kun eivät osaa päättää edes omistakaan,.

Sam Colt

Onhan tuo Räsänen vähän jakomielinen: lääkärin koulutus, vuosien kokemus eduskunnasta ja kuitenkin perustelee mielipiteensä uskolla.

Aikki.

Sinä perustelet mielipiteesi ilmeisesti ateismilla.

fanaattinen ateisti

Yhteiskunta on sellainen, kun siinä asuvat. Paavon lapset sitten ihmettelisivät, että missä ne aviopuolisot ovat.
Yhteiskunta olisi täynnä homoja niin miten perustat perheen ja rakastut.

Suomi Finland

“Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour laukoi suorassa lähetyksessä, että homoille kuuluu kuolemantuomio, koraanin mukaan. Bahmanpourin käsitykset homoista ovat siten sitä samaa ”vihapuhetta” kuin Räsäskän jonninjoutavat hourailut. Räsänen tyytyy sanoilla kikkailuun, Bahmnapour vaatii tositoimia. Jos Räsästä vastaan nostetaan syytteet, silloin Bahmanpour pitää myös hakea putkaan ja pamputtaa siniseksi.”
Täytyy hieman toppuutella tässä Bahmanpour- asiassa. Katsoin ko ohjelman taannoin juuri siitä syystä uudelleen, että halusin nähdä, onko siinä kunnon kiihotusta ja kiihottumista. Bahmanpour toki oli selvästi kiihottunut asiasta kertomaan, mutta häneltä nimenomaan kysyttiin sitä, miten islam suhtautuu homoseksuaalisuuteen ja homoseksuaaleihin. Eli hän tavallaan vain kertoi sen, että islamin antama rangaistus kun joku jää kiinni homoseksuaalisesta aktista, on kuolemantuomio.
Mielestäni siinä ei ole aihetta syytteeseen. Siis niin paljon kuin haluaisinkaan nähdä jonkun imaamin syytettyjen penkillä. Ehkäpä ohjelmassa varottiin tarkoituksella esittämästä Bahmanpourille kysymystä: ‘pitäisikö tätä islamin lakia soveltaa samalla tavalla myös Suomessa?’. Siihen kysymykseen myöntävästi vastaaminen olisi nimittäin jo paljon pahempaa kiihottamista kuin mitä Räsänen on missään yhteydessä koskaan tehnyt.
Ehkäpä lakia pitäisi muuttaa sanomisien ja kirjoitusten pikkutarkan tutkimisen sijasta suuntaan, jossa Bahmanpour ja toiset vastaavat imaamit, jotka edustavat tiettyä islamin suuntaa, joutuisivat suoraan vastaamaan kysymykseen siitä, mitä homoille pitäisi heidän mielestään Suomessa tehdä. Näin saataisiin varmistettua se, ettei Suomeen pesiydy ulkomailta tulevaa ainesta, jotka avoimesti kannattavat kuolemantuomioita seksuaalisuuteen liittyvistä rikoksista. Nythän he ikäänkuin voivat hiljaa olemalla luoda tällaista organisaatiota ja yhteisöä vaivihkaa. Eihän se niin saa mennä.

Suomi Finland

“Tämä on jo niin asiatonta ja niin todella fantasiaa , jonka perusteella , jos kirjoittaisit tuollaista jollekin todella murhanhimoiselle kaverille , niin luulen että se olisit sinä joka heitettäisiin katolta!
Mutta uskon sinun tietävän että tuollainen väite ja syytös on niin valhetta kuin jokin asia tässä maailmassa voi vain valhetta olla. Eli yksinkertaistettuna ja suoraan sanottuna olet astunut punaviher setasertifioituun ansaan . Eli olet ns. hyödyllinen idiootti monen muun kaltaisesi kanssa! Tuohon idiotismiin on ainut oikea lääke joka takuuvarmasti tepsii! Se lääke on tosiasiallisiin faktoihin tutustuminen ja riippumaton ja kriitinen omilla aivoilla ajattelu!”
Ei Paavo tietenkään oikeasti ajattele, että Mellunmäelle heittoistuin tuotaisiin. Miksi ihmeessä otit tuon kirjaimellisesti?
IS on tunnetusti järjestö, joka on heittänyt homoseksuaaleja kerrostalon katolta. Olen katsonut Youtubesta videoita, joissa Iran hirttää homoseksuaaleja nosturiautojen avulla. Se on kauheaa katsottavaa ja kun ajattelee, että homoseksuaalit eivät ole tehneet oikeasti mitään rikosta, niin kyllä sitä islamia, joka noin tekee, alkaa ihan aidosti ja syvästi vihata. Islam on uskonto, jonka ei pidä antaa vapaasti levitä ympäri maailmaa, elleivät he tee sellaisia uudistusliikkeitä, joita nykyisessä maailmassa täytyy noudattaa jo ihan senkin vuoksi, että tietyt ongelmat valtavan globaalin väestömassan kanssa voivat aiheuttaa koko ihmiskunnan kuolemisen sukupuuttoon.
Eivät nuo imaamit ole alati murhanhimoisia. Eikä kyse ole siitä, että he aktiivisesti etsisivät ketään tapettavaksi. Kyse on pikemminkin siitä, että he tietävät, mitä profeetta ja jumala heiltä vaatii ja he ovat valmiita toimimaan sen mukaan. Kyllä imaamit toimivat ihan normaalisti oikeauskoisten parissa ilman merkkiäkään murhanhimosta. Sitten vasta, kun joku rikkoo islamia vastaan, aktivoituu ns pyhä viha ja fatwat alkavat lentää.
Raamattu selkeästi kyllä kertoo, ettei homoseksuaalinen akti ole Jumalan mieleen. Mielestäni Päivi Räsäsellä on oikeus tuoda tämä mielipide julki ja soveltaa sanomisiaan pride- kulkueisiin. Yhteiskunta on naiivi ja pikkumainen yhdistäessään Räsäsen sanomiset kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Eivät ihmiset tuon Räsäsen mielipiteen vuoksi kiihotu ketään vastaan ja niin väittäminen on naurettavaa.

Anonymous

Miten koko asiasta on yleensä saatu näin sekava ja miksi siitä on pitänyt tehdä noin hlvetin iso numero?
Itse ainakin ajattelen että olen se mikä olen syntyessäni ollutkin, ja vastapuoli samoin.
Tavallisessa suhteessa eletään, kumpikin tekee niitä töitä mitä osaa, ei aina tarvi olla jakoa miesten ja naisten töihin.
Ja tiedossa on ollut aina, että noita toisenlaisia ihmisiä on, kuin mitä itse on, mutta ei ole ollut tarvetta niistä/niille huudella.
Olkoot keskenään kukakin mitä on, eivätpähän ainakaan meikää pakota omiin touhuihinsa.
Toinen juttu onkin kokonaan eräätkin uskonnot, sekä niihin helposti liitettävä väkivaltaisuus. Sellaisen pitäisi enemmän ihmisiä pelottaa ja laittaa toimimaan rauhan puolesta.
Uskonsotia on aina maailmassa ollut, eikä uskontoakaan tarvitse kenellekkään tuputtaa. Jos on kotona aikanaan päätetty kastaa luterilaisuuteen, siitäkin aikuisena pääsee helposti eroon.
Räsänenkin luultavasti puhuu ja kirjoittaa siten, kuin on ennen täällä totuttu tekemään. Mutta nytpä se ei enää sovikaan tämän päivän menoon.
Eniten ihmettelen sitä syyttäjää, alkaa kaivaa vanhoja kirjoituksia. Siinä hänellä tuleekin olemaan pitkä työsarka, kirjoituksia on saatavilla jo vuosisadan alusta alkaen ja mikä kielenkäyttö niissäkin on, kyllä hän joutuu ottamaan apulaisiakin kaikkia perkaamaan.
Ja kyllähän ihmisiä voi syyttää vaikka ovat kuolleet monta kymmentä vuotta sitten. Ainakin oikeus toteutuu.

Li imanhaistelija kannabispössyttelijä vihervassari

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cf06206d-2a82-42ec-ba99-0caafeb0ebb4
“Taksi Helsinki kertoi maanantaina, ettei kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Husseinin (sd) kertomus pidä paikkaansa: ketään ei ole jätetty heitteille eikä ketään ole poistettu kyydistä.
Viimeistään tässä vaiheessa Husseinin olisi pitänyt ymmärtää tilanteensa ja nostaa se kuuluisa käsi pystyyn virheen merkiksi.
Ei, sen sijaan alkoi selittely, mikä näyttää aina huonolta. Niin tässäkin tapauksessa.
Hussein perustelee valehtelemistaan sillä, että hän halusi herättää keskustelua. No, tämä onnistui, mutta mitä keskustelusta muistetaan?
Se, että Hussein valehteli.”
Mielestäni on hyvin rasistista alkaa selvittämään tarinan totuudellisuutta. Sellaiset, jotka epäilivät Husun kertomusta rasistisesti ja penkoivat lokidataa, pitäisi tuomita kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Hussein ilmoittaa jalon motiivinsa ja sen pitäisi riittää jokaiselle. Rasismi on niin kauhea asia, että sitä vastaan pitää taistella kovin keinoin:
1) Paremmat valheet
2) Parempi väkivalta
piste.

Kaakati-kaa

Räsänen on kävelevä ristiaallokko, ylempi korkeakoulututkinto tiedealalle ja uskoo henkiolentoihin.
Mitä tuohon voi enää sanoa.

Anonymous

Onko se pöhlö vai populisti ääntenkalastelija?

Turhautunut Kansalainen

Hyvä kirjoitus. Tämän jakaminen FB:iin ei luitenkaan onnistu kun tulee että “julkaisusi on yhteisönormien vastainen”. Varmaan kun ei peesaa noita äärisukovaisten ajatuksia? Olipa se ääriusko sitten sitä kumpaa vaan.

PastoriNikulainen

Nyt on ruma kuva, pthyi. Vasen svennu takoo tattia
ja oikean puoleinen on keskittynyt kyntöhommiin miehen kanssa.
Amen.

marko

jos jokainen järkevä ihminen ajattelee niin tietenkin että parhaat kukoistavat vaan niin ei ole kun vihan ja alistamisen kulttuuria näitten paskojen toimesta valkopestään ja edistetään