Malmössä taas ampuminen, poliisi kutsuu gangstereita huomenna pullakahville

Kuvakaappaus 2019-11-11 20-32-17.png

Tilanne Malmössä näyttää nyt melko katastrofaaliselta. Tänä iltana ammuttiin taas yksi nuorukainen. Hän epäonnekseen jäi henkiin.

Tapahtumat alkoivat klo 18.00 jälkeen Eriksfältetillä. Paikalla ammuttiin useita laukauksia. Kun poliisi saapui paikalle löydettiin pensaikosta vakavasti loukkaantunut henkilö. Poliisin mukaan oli vain hyväää tuuria, että kukaan sivullinen ei saanut osumaa. Paikalla oli mm. ainakin yksi auto, johon oli osunut useita luoteja, mutta poliisin mukaan auton omistaja ei kuulu alamaailmaan. Kohde oli luultavasti pyrkinyt suojautumaan auton taakse. Ampujat olivat tulittaneet autoa kohti välittämättä oliko autossa mahdollisesti sivullisia.
Tilanne kaupungissa on kaikenkaikkiaan hyvin katastrofaalinen. Poliisi ei osaa tehdä mitään. Ainoa konkreettinen toimi mitä on saatu aikaan on se, että poliisi on kutsunut alamaailman henkilöitä pullakahville keskustelemaan tappamisen lopettamisesta. Juttu saattaa kuulostaa epäuskoiselta, mutta Malmön gangsterit tottatosiaan on kutsuttu huomenna tiistaina dialogitilaisuuteen.
Mitä poliisi aikoo kertoa gangstereille, on epäselvää. Käyttääkö poliisi kovia otteita ja nuhtelee ”Himskatti vieköön, nyt saa riittää väkivaltaspiraali” vai lähdetäänkö kermakahvilla ja hillomunkeilla. ”Jos ampuminen loppuu saa toisenkin munkin”.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihmettelijä

Hulluja nuo ruottalaiset, kyllä keinot löytys ja halua, luulen. Mutta politiikka…

Kossu

eipä löydy politiikastakaan ratkaisuja enään…oikeastaan poikkeustila ja armeija kaduille mutta kaikki tietää ettei siihen lähdetä….ainoastaan armeija keräämään kaikki tunnetut koppiin ja maasta ulos ja sen jälkeen aina uuden imaannuttua sama laulu…vaan kuka tähän uskoo,ei kukaan…..pitää vaan myöntää että tää peli on pelattu sillä sen armeijan kutsuminen kylille johtaisi ”sisällis sotaan” nuo tuskin taisteluitta luovuttaisivat…..liian kauan on tarjoiltu kaffeta ja siimaa annettu…….

Ilmari

Kuka muka pelkää jos Ruotsin armeija kutsutaan kaduille?

Sam Colt

No armeija tietysti pelkää lähteä kaduille. Siellä on pimeää, kylmä ja märkää. Ja jihadisteja vaanimassa…
Vielä täytyy kysyä mummoilta ja toki gangstoilta itseltään, hyväksyvätkö he armeijan mukaantulon. Siinä keskustelussa meneekin muutama vuosi.

fatwantarkistaja

Tuostakin saisi hyvän elokuvan. Siinä nähtäisiin, kummalle puolelle asettuisivat ne, jotka ovat jollain tapaa samaa viiteryhmää gangstereiden kanssa. Imaamin perjantaisaarnassa saattaisi hyvinkin olla kehotuksia, uhkauksia ja öyhötystä tiettyyn suuntaan. Kalifaattia ehkä pikapikaa alettaisiin puuhaamaan ja muuta mukavaa. Oikeastaan jokainen 60-luvun raiskaama lähiö voisi olla oma kalifaattinsa ja jokainen lähi-imaami julistautuisi Mahdiksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_puolustusvoimat 50 000 sodanajan vahvuus. Sillä varmaan saisi eristettyä no go -alueet jollain tapaa, ei kuitenkaan tehokkaasti. Busseista tulisi huutava pula, kun metroja ja junia ei voisi enää käyttää eräiden miinoittaessa raiteet/sen pelossa. Nyt on jo pakko valita puolensa, katusulkuja todellakin tullaan koettelemaan pyssyköiden toiveessa, eikä sisäpuolella voi puolustaa esivaltaa joutumatta kivihommiin.
Mutta entäs sitten? Rahaa ja tavaraa niille on pakko edelleen antaa, eli elämästä tulee ehkä jopa toivotunlaista monen mielestä. Ei kait kukaan nälkäkuolemaansa ala vartoomaan. Elleivät ole tyytyväisiä, livahtavat tiehensä ja aiheuttavat sitten ongelmia muualla, eikä sinne riitä joukkoja mitenkään enää.
Mikä nyt olisi muuttunut? Ei pääsisi keskustaan enää discoveivaamaan, ketä se haittaa? Vaimoja voi ostaa ruåttalaisten rahoilla ja lisääntyä niiden kustannuksella. Vääräuskoisia koiria koirineen ei näkyisi missään. Toisaalta ruattalaisille tämä tulisi aivan helevetin kalliiksi. Sotiminen ei todellakaan ole ilmaista, vaikkei koko aikaa ammuta kranaattiakaan. Taloushan siinä kusee aika piankin. Ne 50 000 ovat vielä pois työvoimasta, eikä tilalle saada hetikään ketään. Montako vuotta poikkeustilaa aiotaan jatkaa ja millä rahkeilla? Ali-ihmisillä ja muilla edistyneillä on käytössään kaikki maailman jäljellä oleva aika, he eivät stressaa mistään.
Elokuvalle pitää tehdä jatko-osia. 10 vuotta kulunut. Alkaa infra pettämään. Korjaajat kivitetään. Lähiöiden uhreilla on Allahin itsetäyttyvän seinän ja halalkaupan ansiosta asiat melko hyvällä mallilla.Väkimäärä on tuplaantunut. Vääräuskoisten seinä on kaatunut jo ajat sitten, mutta näin on saatu lisää sotilaita saartorenkaaseen. Vastapuoli ei silti ole moksiskaan, ne eivät edes ajattele koko asiaa. Miten tässä näin kävi. Puuttuvat työläiset on korvattu vuosia sitten ”valikoidusti laadukkailla” työperäisillä. He ovat tulleet lähi-idästä. 150 000 kappaletta huippuosaajia.
20 vuotta, eikä piiritys ole johtanut mihinkään toivottuun. Taloihin on rakennettu runsaasti lisäkerroksia, viemäreiden käyttötarkoitusta ei kukaan muista. Alkuun nähden porukkaa on nelinkerroin, eli nelinkertaisesti. Ruotsalaiset ovat jo pitkään muuttaneet mm Ecuadoriin poimimaan banaaneja, sillä Ruotsissa on miltei mahdoton elää rehellisellä työllään. Asunnot on pankin omistamia. Niin ne ovat aina olleet, mutta nyt maksetaan pankille lainan lisäksi vuokraa, ellet sitten löydä kaupungin vuokra-asuntoa, joihin jonot ovat 300 vuotta ja jäljellä oleva laina vaikuttaa sen saantiin. Rikkaat toki ovat saaneet lainansa maksettua jo ennen ”suurta pompsahdusta”, jolloin korot todella pompsahtivat, aina 30%:iin asti. Rikkaat ottavat mielellään ”lohtupiikoja”, koska niitä on tarjolla ja halvalla lähtee. Ihmisen elämä on hyvin lohdutonta, vaikka olisi työ ja asuntokin. Verot ovat karmeat, koska ”erityistarvitsijoille” tilitettävä summa on noussut sietämättömäksi pikkuhiljaa hivuttaen. Yhä on olemassa luokka, joka saa kaiken heti, eikä sillä luokalla ole ollut tapana hiihtää kouluun kesät talvet. Sille luokalle on opetettu ihmisten tapoja jo 20 vuotta, ei ole mennyt hyvin.
30 vuotta ja joku suvakki keksii avata keinotekoiset rajat tasa-arvon nimissä. The end

Olavi

Saamatonto ja pelkoa porukkaa on ruotsissa. Jos joku organisoitu sotavoima hyökkäisi sinne maa antautuisi vuorokaudessa. Tervemenoa vaan.

tintin

olipa kerran setä 60 luvulla…. lapset me kuunneltiin höröllä mitä vanhammat puhuvat ja saatiin kuulla miten huono ruottin koulu ja yliopisto olivat verrattuna Suomen kouluihin. Se on nähtävissä tänä päivänä, täyttä totta. yhteistkunta ruottissa on ihan ällikällä lyöty sosse politiikkaa jolla ei ole päätä kuin häntää. Sosse on sellainen tyyppi puoluekirja kainalossa ja toisessa kainalossa Pää (pääomaisuus). Sossun aatemaailma on persereijästä, periaatteessa toinen käsi ei tiedä mitä toinen tekee. Sossut ovat pilanneeet aate maailman ruottissa joka on tänä päivänä rottien maailma. Malmö oli ennen tanskan hallinnassa ja hurrit taistelivat sen rotille ja kohta Skåne on musliimi tasavalta sharia määrää vallan. Toivon että Suomeen ei koskaan tämmöistä tapahdu!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Demarin kädet tietää mitä ne tekee silloin kun vasen käsi raapii pyllyä ja hätistelee kärpäsiä pois ja oikea käsi käivaa nenää, kysykää vaikka Hupsukka Husseinilta!

Kumitonttu

Tulee mieleen Hill Street Blues ja Andy Renko.

John MacMunne

Ehkä vähän, kun taas Belkerin asenne ja otteet olisivat paikallaan…
Ei mut hei; sillä aikaa, kun gangstat syöttävät poliisille ”pikkukakkosensatuja” ja syövät ilmaista pullaa, ei ainakaa ketään ehditä ampua kyseisten velmujen toimesta, nerokasta!

Multikultti

Tärkeää olla poliittisesti korrekti, ampuuhan ruotsalaisetkin ja jopa Suomessa saakka.
’monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta’

tintin

ihanaa ruott ihanaa saatte kaikki kalavelat 100 prosuilla takaisin mihin hurrin aivot hirtettiin

vasta alkusoittoa

Mitä se Trump sanoikaan Ruotsin tilanteesta.

Nestori Lundahl

Mitä se Stubb vastasikaan Trumpille?

ike

Niin, olivat yhdysvalloissa paremmin selvillä ruotsin tilanteesta kuin suomessa konsanaan. Jotenkin pää kääntyy tuohon onnettomaan valtamediaan.

Anonymous

Ruotsin poliisi ei enää yllätä mutta menevätkö gangsterit tosiaan kutsuttuna kahville..?

rocky

Olisi hyvä jos menisivät ja poliisit skippaisivat tilaisuuden,voisi tulla vähän harvennusta.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Aappa

Jassåå. Poliisin varmaan kannattaa tehdä pieniä diilejä kakkukahvituksen lomassa, ettei gangstat suutu.

Acc358

Ei siis kuollut. Näitä tapauksia tulee liikaa. Pistää vihaksi. Gangsterien tulisi nyt herätä ja vaihtaa suurempaan kaliberiin!

Hillo Munkki

> Mitä poliisi aikoo kertoa gangstereille, on
> epäselvää.
Itse kysyisin:
Mitä gangsterit aikovat ”kertoa” niille gangsterinaluille, jotka ryhtyvät veljeilemään poliisin kanssa?
— Tehdäänkö heistä eunukki-munkkeja vaiko hilloa verilettujen päälle?

Anonymous

Kyllä ruotsi on menetetty…ruotsi on pilannut tän ennen niin rauhallisen pohjolan…kohta ruosi on sisällisodassa joka kestää vuosikausia…kaupungit raunioina ja pakolaisia rajoilla…ruotsista ei pifä ottaa yhtään pakolaista vastaan vaan kaikki on käänytettävä takaisin…ruotsi pilaa ja onjo pilannut pohjolan rauhan…ruotsi alkaa olla uhka mulle pohjoismaille…jos naapurimaat eivät pistä rajojaan kiinni,niin myös muut maat kokevat saman kohtalon..pakolaisia ruotsista voi ottaa ainoastaan kantaruotsalaisista jotka eivät ole suvakkeja ja jotka eivät ole millään tavoin sotkeutuneet mamuihin…muut saavat taistella olemassaolostaan.

Suvakki

Tämä on väliaikasta.
Kyllä ne muutkin on aikoinaan tehny samaa.

Särmääjä

Jospa siellä maalataan vesiväreillä tuntemuksia papereille ja pelataan yhdessä tutustumisleikkejä. Käsikranaatit ja konepistoolit pyydetään pitämään repussa tunnin ajan. Välitunnilla voi sitten leikkiä niillä.

Minä

Juohan ruotsalaisetkin kahvia.

Anonymous

Tällähän ne varmasti loppuvatkin.

Aikki.

Kuulinkohan oikein, kun Ylellä juuri äsken uutisoivat Tanskan suorittamia rajatarkastuksista Ruotsinrajalla. Ylen toimittaja sanoi, että Malmön pommi-iskut olisivat vähentyneet tänä vuonna. Uutisessa sanottiin tekijöiden olevan ruotsalaisia, sanallakaan ei mainittu tekijöiden syntyperää. Joten ketkä niitä valeuutisia todellisuudessa jakavat.

ike

Ainakin yhdessä YLE:n uutisklipissä toimittaja totesi että tanskan rajojen sulkeminen on kai enemmän sisäpoliitiikkaa. No ehkä sitten niin mutta ehkä suomenkin tulisi ottaa siitä oppia. On se kumma että meillä ei saada rajatarkastuksia aikaanvaikka muualla kyllä. Eivät ne nk. kansainväliset lait tunnu muita maita häiritsevän.

monisyinen vihreä huumepolitiikka

Ruotsin poliisi Malmön kuohunnasta: Kannabiskauppa lietsoo väkivallantekoja
Ruotsin poliisi ryhtyy erityisjärjestelyihin Malmön kiihtyneen väkivallan vuoksi.
Vihreät haluaa, ettei huumeiden käytöstä rangaistaisi
ilmeisesti viher vasemmiston anarkisti haluavat pössötellä pilveä vapautuneesti
ja samalla he haluvat tukea mamujen työllisyyttä
jolla he elätävät itsensä eli myymällä näitä huumeita
viher vasemmiston elitisti narkeille
heidän miljoona euroa maksavissa omakotitalo bileissä
tunnelmaa piristämään
tilanne kuvaus tulevasta
Marja mene avaamaan ovi
mustafa on tuomassa kannabis lastia perille
ja on odotamssa sinua ASUNTOSI taka ovella
touko Aaltohan siellä näytäisi jo olevankin parin miehen kanssa öljytynä miehesi oljystä
mutta mene sinä kuitenkin sinne henkilökohtaisti
koska sinähän ne huumeet tilasit
muista otaa L.I Andersosinin ja Antti rinteen antamat
*puolue tuki rahat *vihreille*
*huume maksua* varten piironkin laatikosta
koska huomasin että mustafalla on ase mukana
hän on juuri ja juuri selvinyt hengissä ruotsin
kannabis diilaus huumesota selkauksesta
ja on pakomatkalla ruotsin poliisia
ja sen takia hitusen pinna kieränä

Yassar Arafat

Aivan väärä taktiikka Ruotsin poliisilta tämä pulla kahvittelu. Pitäishän kaikkien tietää, että nämä Malmön arabialaiset teinisotilaat ovat vesipiippu / tee kansaa..https://youtu.be/pnszivKthzA

ike

Ja vesipiipussa palaa kannabis, ehkä nyt ei niin suuri rikos jos verrataan päiden leikkaamiseen tai yleiseen terrorisointiin.

media hijaisuus aiheesta hämmästytää

kun huumeiden veto suomessa lisäänty yhtäaikaa matujen määrän lisääntyessä
Tutkija yllättyi: Nuorten alkoholinkäyttö vähentynyt edelleen
**kannabiskokeiluissa huolestuttava ilmiö***
Ilta-Sanomat
mietikää tätä yhtälöä miksi ruostsissa pommit räjätelvät
ja mistä suomalainen tutkija on huolisaan
YLE
Ruotsin poliisi Malmön kuohunnasta: **Kannabiskauppa** lietsoo väkivallantekoja
Jengien jäsenet ovat usein **maahanmuuttajataustaisia**
. Viime aikoina räjähdykset ovat ilmaantuneet keinovalikoimaan.
**Suomessa **kannabiskokeiluissa huolestuttava ilmiö***
Kuka ne myrkyt niille nuorille toimitaa ja mistä ei kai vaan,,,,
**Kannabiskauppa**
Jengien jäsenet ovat usein **maahanmuuttajataustaisia**
ja sitten mitä suomen viher vasurit
haluaisivat tehdä huumepoliitikalle
järjetöntä paskaa
nämä huume hommathan ovat lähi idän veijareille
arki päivää epidemioineen
Addicted IN Afghanistan – Documentary 2009
Award wining documentary about the*** children’s drug addicted **in Afghanistan. Afghanistan’s Billion Dollar Drug War | 101 East
siis **lasten**huume ongelmista ehkä myös parta lasten
ymm ym.. irak iran syyria intia
katsokaa näitä dokumentteja niin ymmärätte
mistä suomen liberaali poliitikot valtamedia
myös vaikenevat näiden mamujen suhteen
. Afghanistan’s Billion Dollar Drug War | 101 East
https://www.youtube.com/watch?v=RmidGuRsQmY

Nähtyon

Muistetaanpa myös suomessa miten viherhörhöt sekä kansalaisaloitteen vääntänyt sekakäyttäjä Lokan eukko vaahtosi
että hasis elikkä Kannabis pitää vapauttaa vapaaseen käyttöön.
Noiden mukaan hasis on niin terveellistä eikä käytössä ole mitään haittoja, noin puhuu joka narkkari.

Jaffari 2016-2019

15v. Jaffarin ampumisessa oli kannabiksesta kysymys, sanottiin. Aika huolestuttavaa muuten että Syyriasta 2016 pakolaisena tullut Jaffari JO NYT päätyi ruotsalaiseen ruumishuoneeseen ja oli jo kerinnyt rikollistua.

Minkä nuorena oppii

Molemmat ammutut pojat olivat syntyneet 2004, toinen kuoli, toinen ei vielä. Molemmat olivat jo poliisin rekisterissä. ”Hän halusi tulla liikemieheksi”, kertoi omainen.
”– De är båda födda -04 och vi känner till dem i kriminella sammanhang även om de är så unga, säger han. ” (Malmön poliisimestari)

ike

Bisnes on bisnestä. Jos kannabis vapautettaisiin niin siitä saatavat verotuotot ja muutkin tuotot menisivät muualle ja koko bisnes olisi rikollisilta pois. Sen kannattavuus ei enää riittäisi. Tässähän on myös valtiollisia toimijoita ja korruptiota. Tosin kuvaan tulevat sitten muut huumeet, kaikkia ei kuitenkaan voi vapauttaa. Tosin tämä kannabisjahti on aiheuttanut sen että edes sen lääkinnällisiä ominaisuuksia ei ole kunnolla tutkittu. Kyllähän kaikki ymmärtävät eron esim. keskiajan ja nykyajan välillä ja aika moni asia on muuttunut, myös lääketieteessä.

Ilmari

Saman logiikan mukaan voitaisiin vapauttaa kaikki huumeet. Jos huumeiden myynti ja käyttö laillistetaan, huumerikollisuus lipuu siihen

Ilmari

Siis LOPPUU siihen

Konsumin vanha käntty = BIG NO NO

Nuuka Malmö- poliisi on Konsumista ostanut eilispäiväistä, kuivaa känttyä puoleen hintaan (50%) eli gangstat suuttuvat, jättävät neuvottelupöydän ja ammuskelu ja pommitukset senkun lisääntyvät. Jos olisi ollut Prinsess- tårta ja ”7 sorters kakor” niin kaikki olisi muuttunut!

PastoriNikulainen

Jos paukuttelijoissa afkaaneja, niin poliisihan voi antaa niille vaikka persettä.
Amen.

Ilmari

Ruotsin poliisi näkyy ilmoittaneen että asiat saadaan kuntoon puolessa vuodessa. Siihen ei mene niin kauaa jos kutsutaan Venäjältä 0MON:in miehiä apuun.