Irakin puolustusministeri kirjoilla Ruotsissa ja nostaa sosiaalitukia

Ruotsissa nousi pienoinen kohu eräästä turvapaikanhakijasta, jonka myötä koko turvapaikkasysteemi joutuu todella outoon valoon. Nimittäin Irakin puolustusministerin Najah al-Shammarin kerrotaan olevan Ruotsissa kirjoilla ja nostavan Ruotsin Försäkringskassasta (vrt. Kela) sosiaalitukia.

Asia tuli ensimmäisenä julkisuuteen Nyheter Idag-lehden kautta. Asia lähti purkautumaan Irakissa olevan journalistin kautta ja lisäselvitysten jälkeen Ruotsin päässä selvisi, että al-Shammar on ilmaantunut Ruotsin maamme-rekisteriin väärällä nimellä vuonna 2012, jolloin hänelle on myönnetty oleskelulupa. Ruotsissa ministerin nimi on Najah Al-Adeli, jonka niminen henkilö näyttää olevan kirjoilla Tukholman Vårbyssä St. Mikaelin seurakunnassa.
Samassa osoitteessa kirjoilla on kolmen muutakin henkilöä, joista yksi on ministerin vaimo. Al-Shammari sai väärälle nimelleen Ruotsin kansalaisuuden 2015.
Puolustusministerillä ei ole ollut mitään tuloja Ruotsissa koko aikana, mutta hän on ollut pitkäaikaissairaslomalla. Ruotsin Kela on maksanut al-Shammarille ja hänen vaimolleen tuona aikana ainakin 5 200 kruunua kuukaudessa erilaisia sosiaalitukia ja lapsilisääkin 4 480 kruunua kuukaudessa. Pääsääntöinen tulo kuitenkin on sairaspäiväraha, koska sen maksaja on Försäkringskassa. Olisi mielenkiintoista tietää mitä pitkäaikaissairautta ministeri potee Ruotsissa.
Al-Shammarin kerrotaan käyneen Ruotsissa säännöllisesti kuittaamassa paikanpäällä sosiaalutuet ja näyttäytymässä, että hän ikäänkuin asuu Ruotsisssa.
Asiasta on nyt tehty useita rikosilmoituksia petoksista ja väärän tiedon antamisesta viranomaisrekisteriin.
Asiasta on kirjoitettu useissa muissakin medioissa.
 

Subscribe
Notify of
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny
22.11.2019 22:05

Onkohan Suomessa paljonkin vastaavia?

Patriootti
22.11.2019 22:54
Vastaa...  Johnny

Villiveikkaus, että ainakin toista tuhatta. Näistä vaan ei hiiskuta sanallakaan, koska arvopohja vai mikä p*erkele se nyt olikaan? Ei näinä päivinä mikään muu ole rasitteena, paitsi suomalainen ja sen ylitsepääsemätön rasistisuus yrittäessään käydä töissä ja saada voita leivän päälle.

M
22.11.2019 23:38
Vastaa...  Patriootti

Muistaakseni se oli Pohjan Arvo, joka tokaisi, että motiivien arvostelu on rasismia. Suvaitsevaisuuteen kuuluu myös luonnollisena osana, että kaikenlaista perseilyä tulee sietää. Rikosten esiin tuominen on sekin säädetty kunnianloukkaukseksi. Joten mitäpä tässä, tehdään kehitysmaa yhdessä!

kansallispukumies
23.11.2019 14:34
Vastaa...  M

Sama mies. Pohjan Arvo oli meillä naapurina. Oli ollut sitä ennen vuosia Maraboulla töissä, kertoi että Suomestakin kävi siellä aina kerran kuukaudessa jotain tyyppejä nostamassa sossurahaa. Tulivat Siljalla hirveän älämölön kanssa ja häipyivät sitten ruosteisella Mazdalla takaisin Suomeen. Vaikka käyttytyivät huonosti, niin olivat pukeutuneet kuin herrasmiehet. Pussihousut, nahkasaappaat ja kaikki.

Veronmaksaja
24.11.2019 10:32

Sinulla on vanhetunutta tietoa.Nyky muoti on kulmahousut ja lakeerikengät.
Siis ihan työasu. Ovat näetten liikemiehiä…

Huutonauru
22.11.2019 23:32
Vastaa...  Johnny

Ai prkl että repesin nauruun ja iltamyssy pitkin seiniä! Voi hemmetti tämä on jo kuin jotain parodiaa. Monenkohan muun maan ministerit sieltä vetää tukia? Siis kolmansista maista? Luultavasti tällä äijällä on varmaan joku luksusllukaali jossain yökerhon vieressä. Sieltä sitten vääräuskoista huoraksi.

fatwantarkistaja
24.11.2019 00:03
Vastaa...  näinseon

Homobaarista mieshuoria sitten.

Anonymous
23.11.2019 00:33
Vastaa...  Johnny

Tälläkin hetkellä monet ”pakolaiset” etenkin somalit on Somaliassa tai muissa länsimaissa ja nostaa tukia Suomessa.
Mahdollisesti useasta muusta maasta samaan aikaan. Näitäkin juttuja on tullut ilmi.

Anonymous
23.11.2019 00:53
Vastaa...  Johnny

Miten joku voi olla noin hidas ettei vieläkään tajua? Tämä on jatkunut jo 30v.
Miksi kukaan oikea pakolainen tulisi usean turvallisen maan läpi kylmään ja pohjoiseen Pohjolaan sen jälkeen kun on päässyt EU-alueelle?
Syynä on turvapaikkashoppailu jossa pakolaista esittävät huijarit haluavat eniten tukia maksaviin maihin. Montako kertaa tämä pitää selittää? Auttaako kuva/piirros? https://postimg.cc/cKGKZnks

PastoriNikulainen
22.11.2019 22:14

Koittakaa nyt jo ymmärtää, että nuo mulkvistit ottavat vain kaiken hyödyn irti täältä vääräuskoisilta
ja lopulta valtaavat koko Euroopan nussimalla jne. Pastori ei viitsi nyt ihan kaikkea sanoa, mitä mieli tekisi koska rassitsmi.
Amen.

Anonymous
23.11.2019 07:32

Lisääntyhän se suomalaisetkin.

Esa
23.11.2019 08:15
Vastaa...  Anonymous

Eduskunnan mukaan suunta on negatiivinen eli ei lisäännytä

Perehtynyt
23.11.2019 23:06
Vastaa...  Anonymous

Suomalaiset ovat abortoineet itsensä marginaalinn. 20 – 30 vuotialla miehillä on lapsi vain 10%:lla. Jotta yhteisö ei menettäisi kulttuuriaan, pitäisi pareilla olla lapsia yli 2. Nyt luku on 1,43. Suomi on islamiainen maa viimeistään kahdessa sukupolvessa. 1973 abortoitiin joka kolmas sikiö. Jälkeläisineen abortoidut muodostaisivat nyt 1 miljoona suomalaista. Että tälleen, ei mitään toivoa suomalaisuuden säilyttämisestä.

PastoriNikulainen
24.11.2019 18:04
Vastaa...  Perehtynyt

Vittuako tätä väkeä silti globalistien iloksi vaihtamaan.
Ja pastorista on aina normaalimpaa ja tervejärkisempää kaikin puolin
kun liika lisääntyminen pysyy ruodussa.
On tilaaa liikkua. Ei ole ruuhkia jne maaston sotkijoita.
Pelkkää positiivista kehitystähän tämä olisi ilman globalistisaastaa sun muita deepstate-spedejä.
Globalistit ovat nyt vain vaihtamassa euroopan väestöä nyt kovalla tahdilla.
Ja jos joku tavallinen juntti ei sitä vielä ymmärrä niin katsokoot ympärilleen.
On nimittäin jo melko pienissäkin kylissä ja kaupungeissa väri muuttumassa käikäleen puolelle.
Noita voi bongata jo jopa metsäpoluilta haahuilemassa. Että silleen!
Amen.

Pertti Grandell
22.11.2019 22:32

on meissä eroja. ite jo 63 päivääkään ollu saikulla 2 lasta, en ollut isyys lomilla. minkäänlaista tukea tai latin latia valtiolta..aina maksanut vitunmoisia veroja ja maksuja…vituttaa kun muut käyttää toisia maksumiehinä. nyt vielä maksetaan jo kaikille arabeille ja yön timpoillekin ympäri koko african koskahan tämä hulluus loppuu. sitten kun pottunokilta ei löydy enään nyhjättävää fuckin finnish goverment =tom of finland………

PastoriNikulainen
22.11.2019 22:37

…Pakko lisätä. Ei vittu mikä ilme siinä miehen-ikipuolikkaalla.
Ihan kuin seisoisi anustappi haitarissa ja onnellisena siitä ja kuudesta muusta.
On noilla kehareilla kyllä ja ministerit. Tosin ei täälläkään tuon paremmin pöhise tuolla ”rintamalla”.
Amen.

Suomi Finland
22.11.2019 23:26

Minneköhän se kehitysapu loppujen lopuksi päätyykään? Jonkin sortin pomo nauraa räkäiset naurut aina, kun rahat tupsahtaa tilille ja tuumaa että on ne niin saatanan tyhmiä, kun rahaa ilmaiseksi jakavat.

Anonymous
22.11.2019 23:35
Vastaa...  Suomi Finland

No niinhän ne nauraakin. Missäs afrikan maassa se nyt olikaan, kun gepardihattu osti jokaiselle muijalleen luksusautot? Ihan helvetin idiootteja nämä suvaitsevaiset ovat.

fatwantarkistaja
24.11.2019 00:13
Vastaa...  Anonymous

Ja kansa saa samalla kuolla vaihteeksi vaikkapa nälkään. Niille voi vittuilla, että hommatkaa tekin oma mesenaatti, jos äly riittää. Ei muuten riitä.

22.11.2019 23:31

No nii …oikein ministeri!! Ei voi kuin ihmetellä ruotsin sinisilmäisyyttä (ja myös suomen) näiden elintasopakolaisten touhuihin. Vai että ollaan ihan ministeriä? …..vai olisiko joku turhapuro kaukomailla??

Anonymous
22.11.2019 23:40

Systeemi on läpimätä. Kannattaa miettiä kuin paljon tällaista toimintaa haluaa tukea olemalla ”kunniallinen veronmaksaja”. Omantunnon tuskia on turha kärsiä jos ylimmälle johdolle kaikki on hällä väliä touhua.

fatwantarkistaja
24.11.2019 00:38
Vastaa...  Anonymous

Jos juurikin elää palkallaan, on kunniallinen veronmaksaja. Silti sinulle vinkuvat mm poliitikot, joiden elämän kustannat. He eivät kuunaan tekisi sinun töitäsi, vaan hankkisivat suhteillaan sellaisen homman, jossa pääsevät ruoskimaan sinua kovapalkkaisina johtajina. Kun et enää kestä, sinut heitetään pihalle ja vittuilu jatkuu. Mieluusti sinulta otetaan omaisuus pois ja sitten vasta solvaaminen alkaakin. Kun teet itsemurhan, omaisesi saavat kuulla sinun olleen luuseri ja että hekin ovat. Tämän kautta monet tuntevat elävänsä.
Mitään en neuvo tekemään, mutta johtajia ei ole ilman alaisia. On toki myös hyviä johtajia, sellaisia kuin Orban, hieno mies.

Bar Baari
22.11.2019 23:55

Tuntuu siltä, että jälleen kerran yksi historiallinen korkeakulttuuri on muuttumassa raunioiksi.

Naakka
23.11.2019 00:03

Eikä tässä vielä kaikki. Nyt on ilmennyt, että sama äijä on lähettänyt roiseja homoeroottisia viestejä parille nuorelle ruotsalaismiehelle. Lähde:Nyheter i dag.

Acc358
23.11.2019 16:10
Vastaa...  Naakka

Nyheter Idag julkaisi kuvia ministerin tekstiviesteistä intohimojensa kohteelle. Yhdessä kuvista on englanninkielisiä viestejä. Kahdessa muussa on arabialaisia kirjaimia.
”I want to f*ck you sex sex sex” – Här ofredar Iraks försvarsminister den unga svenska mannen
https://nyheteridag.se/i-want-to-fck-you-sex-sex-sex-har-ofredar-iraks-forsvarsminister-den-unga-svenska-mannen/
Ehkä irakilaisessa kulttuurissa on OK, jos mies työntää siittimensä toisen miehen peräsuoleen. Vastaanottava puoli on homo, joka pitää heittää katolta alas. Ministerin käytös vaikuttaa sellaiselta, että hän pitää käytöstään oikeana ja kunniakkaana. Ei ehkä ole yksittäistapaus.

Hauki
23.11.2019 23:01
Vastaa...  Acc358

Ministeri on vain oppinut ruotsalaisille tavoille.

fatwantarkistaja
24.11.2019 00:44
Vastaa...  Acc358

Epätarkka lainaus Juha Vuorisen kirjasta: ”-Kun meitä on kolme, voidaan jakaa vankilan raiskausvuorot silleen, että jokainen saa kahdeksan tunnin vuoron. -Ensinnäkään en ole menossa vankilaan ja toisekseen kukaan ei raiskaa mua. -Eihän sua siellä kukaan raiskaa, vaan sä raiskaat. Vai ootsä joku homo, häh?” Lainaus päättyy.

Realisti Reino
23.11.2019 01:24

Ministeri jäi myös kiinni parikymppisen poikaperseen vonkaamisesta. Vaimon ystävä arveli, että isäntä on hintti. https://nyheteridag.se/i-want-to-fk-you-sex-sex-sex-iraqi-defense-minister-sexually-harassing-young-male/

Kaikki on mahdollista
23.11.2019 01:55

Mitähän seuraavaksi? Saddam Hussein oli itseasiassa Lööperin veli ja sai palkkaa eduskunnasta?

Minä
23.11.2019 02:09

Ministeri: ”Olisi Allahia loukkaavaa olla ottamatta vastaan rahoja, joita Allah antaa vääräuskoisten taskuista. Mitään rikosta ei ole tapahtunut.”

Hähhähhääääääääää
23.11.2019 02:30

Kun katsoin kuvaa ensin niin aloin miettimään että kukas Suomen ministeri se siinä ja sitten alkoi naurattaan niin vallan perkeleesti että saikohan tässä jonkun naurumalarian ja parantuisikohan se hörppimällä kahvia.

Pikkujuttu
23.11.2019 03:03

Tämähän on aivan viatonta verrattuna siihen että Ruotsin Verohallinto on nyt huomannut koululaisten myyneen Joululehteä (Jultidningen) ilman että tuloja on ilmoitettu ja työnantajamaksuja maksettu!

Särmääjä
23.11.2019 03:42

Ei helvetti vielä henkilökohtasesti. Käyköhän saudiprinssi Salmankin Ruotsissa tai Suomessa kuittaamassa Kela-tukia?

Minä
23.11.2019 03:54
Vastaa...  Särmääjä

Milläs luulet sen maksavan huvipurtensa?

jrty
23.11.2019 07:42

No nyt on ministerin paikka ja henki vaarassa, kun homous paljastui. Vaan ei hätiä mitiä, ruotsi kyllä pitää huolen omistaan.
Koko uutinen on niin absurdi, ettei voi kuin pyöritellä päätä. Euroopan (niiden maiden mitkä sitä rahaa niin iloisesti jakavat) pitäisi tämän myötä herätä, ja syynätä aika helvetin tarkkaan keille ja mihin sitä rahaa työnnetään.

Anonymous
23.11.2019 08:31

Voi jee!

Anonymous
23.11.2019 08:41

Tässä olisi Ruotsiin sellainen sisäministeri jota tilanne tulee vaatimaan. Ei pasaa turhilla tutkinnoilla miestä suututtaa.

Anonymous
23.11.2019 09:31

Hahah tämä oli paras uutinen vähään aikaan. Kohta on muistakin maista eri ministerit hakemassa sosiaaliturvaa Ruotsista. Hei, tulkaa Suomeenkin, meiltä saa turvaa jopa presidetitkin. Suuren läntisen valtion päämieskin joutuu kohta syytteeseen, niin tänne vaan, meillä on kyllä millä mällätä, eli hänkin saa tulojensa mukaisen työttömyysrahan tai sosiaaliapua, ihan kuinka vaan.

Nestori Lundahl
23.11.2019 10:25

Just niin, oli shimmarit, shammarit, adelit ja mitä vielä, eikä kukaan tiedä keitä ne oikeastaan ovat, mutta rahaa niille kyllä pitää jakaa ihan kaksin käsin!
Maailman epärehellisimmät ihmiset kusettavat typeriä eurooppalaisia ja nauravat päälle.
Hävettää olla eurooppalainen!

Rättipäät kuseen
23.11.2019 11:04

Sossuministerin pitkäaikassairuden syyksi on ilmoitettu: ”muistiongelmia”. Sopii muuten tähän tilanteeseen oikein hyvin. Onhan se hauskaa kun tämä KAIKKIEN tiedossa oleva muslimien huijaussysteemi saa näkyvyttä VIHDOINKIN. Tukia nostava muslimi joka niitä nostaa omalla nimellään ja oikeilla syillä , asuu ruotsissa koko ajan, sekä on AITO pakolainen, on megaharvinainen yksittäistapaus. Noi on kaikki valehtelevia paskoja. Kaikki.

fatwantarkistaja
24.11.2019 01:02

Eivät kaikki ole valehtelevia paskoja, osalle maksetaan rasismin pelossa ilman valehteluakin.

Panzram
23.11.2019 11:12

Tämäkin tuli ilmi ainoastaan koska yksi muslimi vasikoi. YKSI. Mut näin se alkaa, ruotsi on ihan ylitäynnä muslimeita ja se näkyy jo heillä kaikessa: ei saa enää hienoja kämppiä ja kaikesta leikataan. Mitä enemmän heitä on, sitä vaikeampaa on sossuilu. Joten nyt he alkavat vasikoimaan, rottakansaa kun ovat.

Paljon tapahtuu piilossa ja salassa
23.11.2019 14:04

Muunmuassa Värmdön Varamamiyhdistys (niitä on monta Tukholmassa) kerää nyt joululahjoja yksintulleille pikkupojille.
Katso ihania kuvia tästä: https://www.ffpv.se/
Ei noita tyyppejä halua tavata pimeässä eikä edes valoisaan aikaan.

Lööperistit tuhoavat sen mikä Munapäältä jäi tuhoamatta
23.11.2019 14:14

Varamamiyhdistyksen seinällä on Lööperin sosialistipuolueen antama Diplomi vuoden parhaasta saavutuksesta…

Anonymous
23.11.2019 21:09

Kyllä se tiedetään mitä piparia nämä joulun hengessä noille jakavat.

Kaitsu
23.11.2019 22:57

Joo,huimaksi on mennyt..Näkyy olevan niillä Keskiviikon ”ohjelmassa” opastus miten saa jatkettua oleskelulupia..

Anonymous
23.11.2019 14:48

Kotoutuminen on onnistunut, kun osaa huijata paljon etuja hölmölältä. Ja kun palaa takaisin nauttimaan niistä maahan, josta on lähtenyt vainoa pakoon. Sehän on ilmastoteko.

Anonymous
23.11.2019 19:17
Vastaa...  Anonymous

Ajattelin kirjoittaa kotoutumisesta kuten edellinen. Lisään vielä tuon homostelunäkökohdan. Kohta paluu Ruotsiin onkin perusteltu. Siellä ei kysellä eikä syytellä, mitä teit Irakissa.

Kaitsu
23.11.2019 23:00
Vastaa...  Anonymous

Ja saattaa mennä ns.perheenyhdistämisenäkin,jos vaikka löytää jonkun parikymppisen ”Göranin” jonka kanssa vihitään..

fatwantarkistaja
24.11.2019 01:20
Vastaa...  Anonymous

Onpa muuten kätevää! Olet ihan yhtä ruotsalainen kuin kuka tahansa kantis, koska sait valenimellä automaatista passin. Sitten sarjahomoraiskaat Irakissa pikkuperseitä ihan työksesi. Tulet takaisin, eikä sinulla ole mitään hätää, takuulla ei luovuteta. Sitten tilaat aivan oikeat paperit ja menet taas eri nimellä raiskauslomalle rankan sairaslomasession lomassa. Riittää siinä sotapakolaisella ali-kenraalilla virikettä.
Huom tarina ei liity mitenkään aitoon lapsipakolaiseen, josta jutussa on puhe ja jonka nimeä hän itsekään ei tiedä. Kaikki nuo voivat olla kenraaleja, tai sitten yksikään ei ole.

Sam Colt
23.11.2019 16:02

Pääasia kuitenkin että etuuksia ei lopeteta kiireellä. Äijällehän voi tulla ministerihommasta kenkää tuota pikaa.
Iso vahinko tulee Ruotsille siitä, että miljoonalle ananakselle tulee voittamaton halua lähteä Pohjolaan.

Tommy the Who
23.11.2019 16:48

Pahaa rassszzzzimia toi, että noita asioita joku kehta tutkia! En tunne henkilökohtaisesti yhtään epärehellistä irakilaista.

Laarssoni
23.11.2019 18:32

Ei sitä kuulkaa tiedä, miten monta ”piiloministeriä” Suomessakin majailee näiden Rinteen heppatyttöhallituksen ministereiden lisäksi.

hiekkakansan valheet
23.11.2019 20:23

Irakin sisäministeri teki bisnestä, myymällä maan kansalaisuuksia 10% osuudella tuotosta.

Anonymous
23.11.2019 23:49

Tuo irak/ruotsin puolustusministerin homous ei tullut yllätyksenä enää, homo-status oli täällä suomessa yksi hyväsyy saada turvismesta ,mutta tuo on irakissa työssä olleiden mukaan yleisempää irakissa kuin pohjolassa ,mikäli mahdollista? Arvoitus on miten turvisbisnes on markkinoinut tämän olevan peruste saada turvapaikka ? Totuus taitaa olla se heikoin syy saada paikka ,kuten rikokset ihmisyyttä vastaan ? Suomessa on näemmä tukittu kaikki keskustelukanavat mtu.aiheesta jopa Ps julkaisusta ,ilmeisesti jonkunlainen hallituskriisi oli tämä Sdp ihmiskauppa skandaali ja sitten jatkuviin mtu.skandaaleihin tuli ruotsi-lisä kun juuri saivat omasta mielestään perusteen estää palautuksia ,kun yksi saddami ansioistaan kuulemma ammuttiin palautuneena ..palautui siis täydellisesti;)

Eka
24.11.2019 07:09

Tekeekö hän muutakin kun nostaa tukia, ja onko esim. yhteyksiä suomeen ?
Viitaan tohon vanhempään juttuun ja vain kysyen en väitä enkä tiedä.
https://pt-media.org/2019/08/18/mika-mies-on-hussein-al-taee/
”Yasa kertoo, että hän sai soiton irakilaisilta henkilöiltä, joiden mukaan al-Taee on aivan muuta kuin mitä hän antaa ymmärtää. Väitteiden mukaan al-Taee vakoilee Iranin ja Irakin hallitusten puolesta ja ilmoittaa toisinajattelijoita ja kriitikoita edelleen näille tahoille. Yasan mukaan irakilaiset eivät siksi uskalla kertoa asioista omilla nimillään, sillä heillä on sukulaisia Irakissa ja nimellä esiintyminen saattaa heidät suureen vaaraan.
Yasa kirjoittaa, Irakin hallitus on auttanut Hussein al-Taeeta pääsemään kansanedustajaksi Suomessa. Lisäksi esiin on tuotu kuvia, jossa al-Taee poseeraa irakilaisten kuolemanpartioilaisten kanssa”
No yasan nousun taustalla on väitetysti kovia kotimaisia nimiä niinkuin Ahti ja Saari, en tiedä noistakaan.
Ja nyt kun yasa on tunnustanut valehdelleensa niin kaikkihan on hyvin ?

Johnny Rotten
24.11.2019 10:46

Kyllä tästä on aika moni kateellinen Ruotsin turvallisuusviranomaisille. Ruotsalaisilla on nyt oma mies Irakin puolustusministerinä! CIA ja Mossad varmaan käy Ruotsissa kyselemässä, että miten Ruotsi siinä oikein onnistui.

Anonymous
24.11.2019 15:31
Vastaa...  Johnny Rotten

Keino saada tämä irakin ministeri ansaan on näemmä klassinen vakooja tarina,vuoteen kautta, ilmeisesti ministeri on mieltynyt ruotsalaisten nuorten miesten perseisiin siinä määrin, jotta on pantu viehkeät pakarat tarjolle ja tuon on johtanut sitten tapahtumiin mitä ei viitsi kuvailla tässä..

Oikopolku
24.11.2019 13:27

Tietyt hylsyn saaneet pakoloiset ovat kepulaisten jne ansiosta saaneet mahdollisuuden muuttaa asyylianomuksensa työvoimamaahanmuuttoanomukseksi. Siis viranomaiset ovat auttaneet jotain suspektia tyyppiä keplottolemaan itsensä maahan muka työnhakijana…
Irakin jeppekin voisi vaikka perustaa kauneushoitolan tai miesten fittuness- studion?
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/sparbyte-for-asylsokande-kan-stoppas

Anonymous
24.11.2019 15:22

Suomen Sdp menee skandaalista toiseen , SDP tähdistön nostama Balzari on jäänyt kiinni ja teot julistettu salaisiksi ,jutusta on vuotanut senverta tietoa että metoo piirteitä taitaa olla ,ihmiskauppaa yms salaista 😉 Onko nuoria naisia tarjottu politikoille Ebstein skandaalin tapaan ei kerrota sitäkään? Toimintaan lienee pidenmältä aikaa ,romani yhteisössä ei helpolla vuodeta tietoa ,eikä myöskään demariyhteisöstä ,kun tässä on koko kerma pinnassa..,ko herran liepeillä ,jossain oli myös viittaus kokomuksen häntä ja napamiehen olevan lähipiiriä myös tälle kulttuuriselle romanihenkilölle.. Paljon jääneen pimentoon tiedoistus suljettiin pikavauhtia .Hallituksen kriisi voi johtaa monissa maissa henkilövaihdoksiin ,jos ilmenee joidenkin politikkojen olleen tietoisia Baltzarin puuhista näin raskaissa rikosepäilyissä ,huhutaan että viranom olisi sulkenut suomen uutisten kommentoinnin tapauksen vuoksi? Toisaalta kohu irakin puolustusministerin liepeillä koskettaan myös suomessa lymyävien irakien mahdollisia väärinkäytöksiä , nämä lienee yleisiä myös suomessa ,aihe on erityisen arka koska sdp ja koko vihvas on kiintynyt irakin sotajoukkoihin suunattomasti, vastaavaa himoa ei ole nähty kuin venäläisten joukkojen ollessa ennen itsenäisyyttä maassa.

Anonymous
24.11.2019 23:19

Kela – Koko maailman terveyspalvelu henkivakuutus ja sosiaalitoimisto https://postimg.cc/cKGKZnks

Rahat tänne tai...
25.11.2019 14:11
Vastaa...  Anonymous

KELA = KEhitysmaalaisten LAhjontalaitos

Koululapsilta maito pois ja vanhusten huoneisiin alhaisempi lämpötila
25.11.2019 08:29

Järkyttävää ettei hallituksella ja viranomaisilla ole MINKÄÄNLAISTA HALUA JA MORAALIA ottaa selville mitä tässä maassa tapahtuu, keitä tänne tulee, millä tarkoituksella, mitä he täällä tekevät ja jos lähtevät niin mihin.
Pääasia on päästä itse niin vähällä työllä kuin mahdollista ja että palkka juoksee runsaana ja pitkään. Rahaa työnnetään kaksin käsin joka saatanan matuhuijarin taskuun eikä yhtään haittaa vaikka puolet Ruotsin kunnista on taloudellisissa vaikeuksissa ja joutuu säästämään mikä kohdistuu kaikkein heikoimpiin ryhmiin eli koululapsiin ja vanhuksiin.

Shame on sossurahat
25.11.2019 11:19

Al-Shameri eli Al-Aateli on myös useamman kerran jäänyt kiinni naisten ja nuorten pahoinpitelyistä. Sanoi mm. vaan pokkana että irakkilaisilla naisilla on tapana lyödä itseään kasvoihin. (Expr.)