Irakin puolustusministerin mielenkiintoinen tarina

Najah-al-Shammari

Irakin puolustusministeri Najah al-Shammarin tapaus on kyllä kaikenkaikkiaan hyvin mielenkiintoinen rypäs. Siinä tulee esiin niin monenlaisia tapahtumasarjoja, jotka ovat suoraan kuin elokuvasta.

Al-Shammari ilmaantui Ruotsiin jo vuoden 2009 syyskuussa, jolloin hän esiintyi nimellä Najah al-Adeli. Mies haki turvapaikkaa. Hakemuksessa tuli esille, että hän oli ollut Saddam Husseinin valta-aikaan Irakin armeijassa kenraali.
Vakituinen eli elinikäinen oleskelulupa myönntettiin 2011 ja vuoden päästä yhdistettiin perhe. Maahan saapui vaimo ja kuusi lasta. Neljän vuoden Ruotsissa vietetyn vuoden jälkeen al-Shammari sai Ruotsin kansalaisuuden eli vuonna 2015. Al-Shammari siis asui näihin aikoihin oikeasti Ruotsissa. Heille oli annettu Huddingen kunnasta Tukholman etelänaapurista huoneisto Vårbyn kaupunginosasta, jossa kenraali on edelleen kirjoilla.
Kansalaisuuden myöntämistä on nyt viime päivinä kritisoitu kovin sanoin. Henkilö, joka on toisen maan armeijan ylimpiä kenraaleita, ei ylipäätään pitäisi saada Ruotsin kansalaisuutta, tai ainakin pitkän karenssiajan jälkeen. Al-Shammari sai sen neljässä vuodessa.
Al-Shammari on viettänyt aikaa Ruotsissa leppoisasti. Koko aikana kun hän on asunut Ruotsissa hän ei ole käynyt missään töissä vaan nostanut erilaisia sosiaalitukia. Suurin osa tuloista koostuu lapsilisistä ja sairaspäivärahoista. Yksi sairauksista on mm. muistiongelmat.
Tarkkaan ei tule selville milloin al-Shammari on häipynyt Ruotsista, mutta ainakin vuonna 2016 hän on vielä ollut maassa. Tuolloin hän oli epäiltynä pahoinpitelyistä ja laittomista uhkauksista. Yksi uhreista oli teini-ikäinen poika, mutta vyyhdessä oli ainakin neljä muutakin uhria. Jutturypäs ei kuitenkaan edennyt ikinä oikeuteen, sillä nyt esiin tulleiden tietojen mukaan uhreja painostettiin ”Irakin suunnalta” sen verran kovasti, että pelko esti viemästä asioita eteenpäin.
Niin ikään on tullut ilmi, että al-Shammari on poikien perään. Hän on useaan otteeseen yrittänyt vongata Ruotsissa asuvia irakilaisia nuorempia miehiä sänkyhommiin.
Jossain vaiheessa al-Shammari sitten häipyi maasta ja on nyt siis ollut Irakin puolustusministeri viime kesästä asti. Nyt kun asia on noussut lehtiotsikoihin niin al-Shammari on uhannut viedä oikeuteen kaikki lehdet, jotka kirjoittavat asiasta ja mustamaalaavat kenraalia.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44

Kuinkahan tukien takaisinperintä luonnistuu, voiko valtiolta ulosmitata…?

Suomessa

”Jopa 1500 turvapaikanhakijaa on jäänyt vaille palkka- ja vastaanottorahojaan, kun Maahanmuuttovirasto vaihtoi käytössä olleet Moni-kortit huhti-toukokuussa PFS-kortteihin.”
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/turvapaikanhakijoiden-maksukortit-vaihdettiin-uusiin-ja-samalla-yli-tuhat-jai-saamatta-varojaan-maahanmuuttovirasto-ongelmaa-tyostetaan-ankarasti/822339/
Kertokaa jo meille veronmaksajillekin paljonko on tämä vastaanottoraha per pakolainen/turvapaikanhakija/kiintiöpakolainen/siirtolainen jne….

Proffa

Vastaanotto rahan suuruus on 316,07 euroa kuukaudessa. Googlella löysin. Tuosta voi laskea paljonko 32 000 turvapaikanhakijoille maksettiin vastaanottorahaa 2015. 32 000×316,07€= 10 114 240. Eli vähän yli 10 miljoonaan euroa. Lisäksi tiedetään, että 32 000 turvapaikanhakijaa maksoi valtiolle kaikkine kustannuksiin yli miljardi euroa vuodessa. Eli yksi pakolainen tai turvapaikanhakija maksaa yhteiskunnalle Suomessa 70 000 euroa vuodessa ja 5 833€ yhdessä kuukaudessa. Kaikki nuo rahat ovat poissa kantaväestöltä valtion ja kuntinen jatkuvina leikkauksina, verojen korottamisen ja jatkuvalla lainanottamisella.

Proffa

Eli tuo 10 miljoonaa vastanottorahaa meni siis yhdessä kuukaudessa ja vuodessa maksettiin 121 miljoonaa euroa vastaanottorahaa.

PastoriNikulainen

”Kuinkahan tukien takaisinperintä luonnistuu, voiko valtiolta ulosmitata…?”
Ei mitenkään kun vastassa on karvakourainen megaluokan karvakyrpä.
Kenraali on nyt nussinut humaania ruotsia ns, perseeseen 6-0. Eikä sille voi muuta kuin seurata sivusta hommia.
Amen.

Sami

Olen huolissani ruotsalaisten koventuneista asenteista. Luulin että Ruotsi on taas-arvoinen, ja että Ruotsi kuuluu kaikille.

Suomi Finland

Kyllä. Tavalla tai toisella tämä kaikki on rasistien syytä.
Ehkä jokin tarpeettoman penseä mulkaisu kenraalin päälle?

Patriootti

Kun kaikenlaisista lakkohässäköistä ym.irakilaisen kurpan kuppauksista Ruotsissa uutisoidaan ja itärajan ”salakuljettajasta”, tuli vaan mieleen, onkohan kenelläkään tiedossa kuinka hyvin Tornion raja vuotaa tällä hetkellä? Ainakin meikäläistä kiinnostaa, että jotain muuta kähmäilyä tapahtuu kuin mitä uutisoidaan. Yleensä mitä isompi ns.hässäkkä sitä isompia asioita tapahtuu muualla ihmisten silmiltä piilossa.
Tornion uutiset olisivat paikallaan!!!?

Anonymous

Juu. Laittaisivat pyörö ovet vaan länsirajalle. Ja kyltti ” Tervetuloa! Suomi kuuluu kaikille! ” Ja arabiaksi ym kielillä. Mitä tuohon kenraaliin tulee ja ruotsiin, voisiko ruotsi jo myöntää että ovat lähi-idän siirtomaa.

Naurismaan aidatkin nauraa plus Trump

Tämä juttu pitää penkoa perinpohjin jotta saadaan selville MISSÄ KAIKISSA KOHDISSA systeemi on vuotanut, ovatko esim. virkamiehet ottaneet vastaan lahjuksia, onko jotakuta painostettu tai uhattu, kuka ei ole hoitanut työtään?
Syylliset vastuuseen, keplottelijat pois viroista, rahat takaisin veronmaksajille ja pääkelmille ikuinen karkoitus.

Tane

Ei ole ketään rajalla ,ei ole eikä tule.

ike

Niin tuo sarkasmi. Aika vaikeaa tässä yhteydessä.

Esa

Eläpä nyt valehtelemaan heittäydy. Olihan siellä viikonloppuna tulli passissa, jos joku meinaa tuoda liikaa nuuskaa rajan yli

M

Tarkastivatko ketään tai mitään vai katsoivatko vain päältä?

Anonymous

No onhan Tornionkin rajaasemakin myynnissä jokohan on myyty. Xoisi järjestää kansallismielisen keräyksen ja ostaa kimpassa ei tiedä koska tarvitaan.

Herra Gud

Nohh, tämä ovela valehteleva homosossumuslimihan on oikeassa, sillä ruotsin kansalaisuuden sai, akkaa hakkasi, tukihuijauksia sekä kakkareikähomoiluja teki eriniminen mies =) Muslimien oveluus on silmiähivelevän kaunista katsottavaa! Asiaan liittyen: Ruotsin veroviranomaiset ovat nyt myöntäneet että heidän arvionsa mukaan jopa 50% mukapakolaisilla on monta eri identiteettiä joilla nostavat erinäisiä tukia. HUOM se oli vain ARVIO, jokainen tietää että luku on paljon suurempi. Eli Ruotsi maksaa tukia väärin suunnilleen noin 10-15 miljoonalle ”henkilölle”. Tänään ilmoitettiin että Tukholman sairaaloista saa nyt yhteensä noin 1.000 hoitajaa kenkää, mutta sehän ei liity tähän mitenkään.. ei niin. Tämäkin hoidetaan roudaamalla pari sataatuhatta valehtelijaa lisää maahan per vuosi. Det går JÄTTEBRAAA NU !

Satoja miljardeja kupattu

Lööperin hallituksella on kiire pilata niin paljon kuin kerkiää ennen seuraavia vaaleja 2022. Silloin tulee lopputili viimeistään.
Jos kaikki Ruotsista vuosien mittaan vilpillä kupatut rahat saataisiin takaisin voitaisiin niillä rahoilla maksaa koko kansalle vaikka edestakainen matka kuuhun.

Onko tämä sosialistien mielestä normaalia rahojensiirtoa?

Ketkä ottaisivat tehtäväkseen laskea kaikki Ruotsin ja Suomen tai koko Pohjolan ”Alter Egot” jotka ovat lypsäneet tukirahoja?
Siinäpä olisi kymmenelle ihmiselle täyspäiväistä hommaa noin 10 vuodeksi.

Täytyyhän rahojenkuppaukset korvata jollakin tavalla eli siis näin

Sama ruotsiksi:
”Två sjukhus i Stockholmsregionen – Södersjukhuset och Danderyds sjukhus storvarslar. Det handlar om sammanlagt 200 tjänster.
50 undersköterskor, 25 läkare och 25 personer ur den administrativa personalen sägs upp från Södersjukhuset, som måste spara 300 miljoner kronor.
Danderyds sjukhus meddelade på mån- dagen att man varslar 100 tjänster.
För bara tre veckor sedan meddelade Karolinska universitetssjukhuset att man varslar 600 personer.” (SVT)

ihanaa nyt leuhka rottilainen ”kackelerar” sisältäpäin. itse olen joutunun hurrin vainoksi

tintin

nyt rottalaiset saavat maksaa vanhoja kalavelkoja

Patu

Onhan näillä monia henkilöllisyyksiä suomessakin ja kovimmat keplottelijat nostavat useilla henkilöllisyyksillä tukia jopa useammasta maasta. Ettei vaan tuollakin ruskean reijän kenraalilla olisi jotkut tuet juoksemassa suomestakin.

Acc358

”Ruotsin veroviranomaiset ovat nyt myöntäneet että heidän arvionsa mukaan jopa 50% mukapakolaisilla on monta eri identiteettiä joilla nostavat erinäisiä tukia.”
Tämä tarkoittaa, että Ruotsissa on todellisuudessa vähemmän rikastuttajia kuin on virallisesti paperilla. Jos Ruotsissa on virallisesti 900.000 henkilöä, joilla on keskimäärin kolme identiteettiä, niin se merrkitsee, että tästä määrästä oikeita ihmisiä on vain 300.000. Tämä oli nyt vain esimerkki, vedin luvut mutu-tuntumalla hatusta.
Olemattomat matut ovat omalla tavallaan Ruotsille hyvä uutinen. Heitä ei tarvitse karkottaa eikä vangita. Riittää kun poistetaan henkikirjoista.

Proffa

Ruotsissa on myös eri arvioiden mukaan laittomasti maassa yli 100 000 jotka eivät ole missään tilastoissa eivätkä kirjoilla. Suomessa vastaava määrä on noin 30 000. Sinulla tuli laskuvirhe ja Ruotsissa on noin 700 000 rikastuttajaa jos tuo sinun oletus pitää paikkansa.

kanander

Herra Gud, mistä on peräisin arvio, että Ruotsissa ”jopa 50% mukapakolaisilla on monta eri identiteettiä joilla nostavat erinäisiä tukia”. En epäile lukua mutta tarkka lähde olisi hyvä tietää kun väittelee suvakkien kanssa.
Sinänsä tuo homosteleva ja sossurahoja huijaava irakilaisministeri on jättipotti meille maahanmuuttokriittisille.

Taas äimän käkenä

Ei turhapaikanhakijoiden moni-identtisyys vähennä Ruotsin matulukuja koska multi-identiteetit lienevät käytössä Sveitsissä, Itävallassa, Saksassa, Ranskassa, Benelux-maissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.
Ei tarvitse ihmetellä miten irakilaiset sotilaskarkurit kannattivat Tornion tullin läpi rahakasseja ja esittelivät internetissä paksuja rahanippuja joita olivat vaatineet refugeesalaryna raskaasta refugeetyöstä.
”Where is our moneeyyy!!!” oli ensimmäisenä mielessä ja kielen päällä kun pääsivät vokkiin…

Taas äimän käkenä
Herra Gud
ike

Harvemmin tässä kuulee että koko ongelma johtuu siitä että vääräuskoisille on oikein ja sallittua valehdella.Tämähän on suora seuraus koraanista. Meidän poliitikoilta puuttuu ymmärrys että kenenkään islaminuskoisen puheita ei saa ottaa tosissaan. En tiedä kuinka nämä esim. suomalaiset käännynnäiset elävät kun heille on jo kehdosta opetettu että täytyy puhua totta. Joku nyt sitten sanoo että näitä radikaisoituneita muslimeja on aika vähän. Islaminuskoisia n. 1,6 miljardia. Radikalisoituneita n. 15-25 % (arvio) puhutaan n. 180-300 miljoonasta ihmisestä jotka ovat omistautuneet länsimaisen sivilisaation tuhoamiseen. Ei ihan vähäinen määrä idiootteja, paitsi jos uskonasiat menevät kaiken edelle ja keskiaikaa kohti mennään. Nämä vihervasemmistolaiset eivät vain herää syväjäädytyksestään. Aika kyllä muuttuu koska kehitys ei nyt ole todellakaan kestävää. Kyllä noita verojakin jonkun täytyy maksaa Noiden ”husujen” verothan eivät riitä edes omien maahanmuuttajiensa elättämiseen. Laitoin tuon husujen lainausmerkkeihin koska lainaus ei suoraan koskenut häntä vaan tätä toimintatapaa.

Lemminkäinen

Olisi kiva tietää jos sairaaloista kenkää saaneet ovat yhteiskunnan kehityksen tulosta. Siis robotisaation, automatisaation ja digitalisaation hävittämiä työpaikkoja. Muutama vuosi lisää ja sairaala on suurilta osin tietokoneessa ja kännykässä. Jokin pieni ja sievä laite laitetaan ranteeseen ja tämä laite mittaa kaiken mikä on mittauksen arvoista kropassa ja mittauksen tulos menee automaattisesti johonkin appiin ja tämä appi ottaa selville mitä tehdään vai tehdäänkö mitään ja jos vaikka lääkitystä tarvitaan niin apin ohjelma hoitaa kontaktin apteekin kanssa ja lääkkeet kannetaan kotiin puoli tuntia mittauksen jälkeen ja jos joutuu vaikka leikkelypuolelle niin ambulanssi tulee ja hakee potilaan sairaalahoitoon ja robotti leikkaa sen mikä kuuluu leikata ja appiukko, anteeksi appiohjelma, hoitaa kaikki leikkaukseen kuuluvat rutiinit ja kaikki tämä kun vain viitsii laittaa pienen ja sievän laitteen ranteeseen.

sotaherra

joko puurokenraali on palannut irakiin suomen kansalaisena?
https://mvlehti.net/2017/03/15/oulun-puurokenraali-ihailee-adolf-hitleria/

Särmääjä

Tää ei ole lähellekään mikä tahansa karvaranne vaan paskastaninsa vaikutusvaltasimpiin klaaniin kuuluva ja ollu ihan valtioneliittiä jo vuosikymmeniä eli siis ruotsiksi hädänalainen lapsukainen.

M

”on uhannut viedä oikeuteen kaikki lehdet, jotka kirjoittavat asiasta ja mustamaalaavat”
Ironista on se, että ainakin Suomen kaikenkattavien kiihotuspykälien nojalla tuollaisen kanteen saattaisi voittaa. Ainakin Espanjassa on sama juttu, rikoksista ei saisi kirjoittaa, koska kunnia loukkaantuu.

Aappa

Etnisistä tehdyt sketsit on nykyään kielletty. Mutta ai niin – eihän tämä ollutkaan huumoria.

Ali Valottaja

Onhan tää niin viihteellistä. Muudan A. Hammarberg Hämeenlinnasta kiteytti asian:
Simmarit, damam-da-daa, Shammarit, damdam-da-daa, kummarit, damdam-da-daa – niin ja pipo myös!
https://www.youtube.com/watch?v=VwYcbJlRzrI

PastoriNikulainen

Kyllä oli mukavan näköinen mies, perkele.
Niin puhdas pulmunen, etten sanoisi, notta selvää demari ainesta ilmoilla nyt!
Missä luuraa nobelin pystit sun muut kilisyttimet? Saihan jahtivaarikin jonkin pytyn kouraansa muinoin.
Amen.

juu

Onhan meillä suomessakin politiikassa mukana mies jonka isä väitetysti olisi vaikuttaja juurikin irakissa ja omaisi hyvät
suhteet myös iraniin mm. saman uskonsuunnan johdosta.
https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyttavaa-sdpn-hussein-al-taeessa/
Toki muuten täysin eri case. Ei tässä tapauksessa ole tutkittu tukia, ei kai mitään muttakaan.

Anonymous

Jos irakilainen eliitti on tätä luokkaa niin millainen on irakilainen perustallaaja? Miettikää sitä.
Persereikävaltioista ei juuri muuta tule kuin paskaa. Sen takia niiden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä. Muuten omatkin kädet paskaantuu.

Sossurikos voi mennä läpi muttei sotarikos

Nythän se vasta myrkyn lykkäs kun ukko sai syytteen sotarikoksistakin. Tais loppua hienolla Bemarilla ajelut Tukholmassa vähäksi aikaa?
Tai sitten ei. Mutta yleisesti ottaen ei sotarikollisuus ole POP vihervassareitten maassa. Se ei ole trendikästä eikä Kreettakaan tykkää.

Sivusta seuraaja

Demari ainesta.Naapurivaltioissa on niin samaa. Monikultuurista olla pitää vaikka olisi kuinka rikollista. Ja kun kiinni jää voivotellaan, kauhistellaan ja sama jatkuu vaikka joku ehkä varoitteli näistä vempuloista.

Ensin puurokenraali, sitten sossukenraali

Migri syyttää SÄPOa siitä että sossukenraali sai oleskeluluvan ja sittemmin kansalaisuuden.
Kohta SÄPO syyttänee Migriä ja/tai jotakin muuta. Jokatapauksessa sossukenraalista on tullut suuri ongelma hallitustasolla asti.