Tukholmassa kaupunkisota, kaksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-11-29 22-03-12.png

Tukholman poliisi sai reilu tunti sitten hälytyksen Rågsvedin ongelmalähiöön suuresta pistoolitaistelusta. Poliisin saapuessa paikalle pensaikosta löydettiin kaksi haavoittunutta henkilö.

Hälytyskeskus alkoi saada soittoja kl0 19.50 aikaan Rågsvedin keskustasta. Useita laukauksia oli tietojen mukaan ammuttu. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta kaksi henkilöä, jotka olivat saaneet osumaa ja jotka toimitettiin sairaalaan tikkipöydälle.
Pt-median Rågsvedin kirjeenvaihtaja kertoo, että alueella on ollut jonkinlaista ”käymistilaa” pitkin päivää.
– Eri ryhmittymät ovat riidelleet torilla ja talojen pihoilla on ollut huutoälämölöä. Ilmiselvästi eri klaanit ovat riidelleet jostain. En tiedä kuitenkaan mikä on ollut riidan alkuperäinen syy.
– Illan mittaan älämölö kasvoi ja sitten alkoi kuulua pauketta. Ilmiselvää ammuntaa. Siinä vaiheessa katsoin parhaakseni laittaa Vihapuhen lähetyksen volyymiä isommalle.
Poliisin mukaan alueella on ollut iso operaatio ja paikalla on edelleen poliisin ns. piket-yksikkö. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä mistään.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Übersturm

Rikkautta, sitä ihkua rikkautta!!! Sattuuhan sitä, kun itämaan tapaan selvitellään asioita. Toisaalta melko varmasti koko kahinan takana on rasistiset äärioikeistolaiset. Lisää vaan aseita ja patruunoita noihin ”rikkaisiin lähiöihin”, niin saavat selvitellä asioitaan.
Onnittelut vielä kerran sveduapinoille hienosta kehityksestä! Monikultturisuus alkaa kantamaan vihdoinkin hedelmää.

T

Ikävä kyllä tuo sama on edessä myös meillä. Edellinen suurempi kärhämä taisi olla kurdit vastaan somalit. Aseita ei tosin vielä olut mukana,

Aappa

Etniset ritarit ottivat yhteen pitkäpiippuisilla pistooleilla.

Anonymous

Poliisin pizzalounas ei sitten toiminutkaan?

Hähhähhäääääääää

Nyt on kokeiltu pullat, kahvit ja pitsat ja tulos on 0-0. Jospa seuraavalla kerralla kokeiltaisiin rahan jakamista! Siis, jokaisen keppostelun jälkeen saa joku hakea vaikkapa kymppitonnin (kruunua) kahisevaa ja tietenkään nimeä ei tarvitse kertoa, koska integraatio voisi vaikeutua jos kaikki saisi tietää gangstan nimen.

Kari Kinnunen

Sinäsä noi jäsentenväliset ei kiinnosta. Sen ampuvat toisensa, ihan OK ja kuuluu kulttuuriin. Ikävää vain jos joku sivullinen sattuu tulilinjalle.

Tensta

Poliisi tiedotteessa näytääs nyt tällä hetkellä siltä, että Klo:08.00 on seitsemän henkilöä noudettu pizzalle.

Leso

Vieläkö ne elää? Miksi?

Sam Colt

Ruotsalaiset kadehtivat meidän kunniakasta Talvisotaa. Näillä pienimuotoisilla kahakoilla he haluavat näyttää, että osataan sitä sotia Svedustanissakin.