Tukholmassa kaupunkisota, kaksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-11-29 22-03-12.png

Tukholman poliisi sai reilu tunti sitten hälytyksen Rågsvedin ongelmalähiöön suuresta pistoolitaistelusta. Poliisin saapuessa paikalle pensaikosta löydettiin kaksi haavoittunutta henkilö.

Hälytyskeskus alkoi saada soittoja kl0 19.50 aikaan Rågsvedin keskustasta. Useita laukauksia oli tietojen mukaan ammuttu. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta kaksi henkilöä, jotka olivat saaneet osumaa ja jotka toimitettiin sairaalaan tikkipöydälle.
Pt-median Rågsvedin kirjeenvaihtaja kertoo, että alueella on ollut jonkinlaista ”käymistilaa” pitkin päivää.
– Eri ryhmittymät ovat riidelleet torilla ja talojen pihoilla on ollut huutoälämölöä. Ilmiselvästi eri klaanit ovat riidelleet jostain. En tiedä kuitenkaan mikä on ollut riidan alkuperäinen syy.
– Illan mittaan älämölö kasvoi ja sitten alkoi kuulua pauketta. Ilmiselvää ammuntaa. Siinä vaiheessa katsoin parhaakseni laittaa Vihapuhen lähetyksen volyymiä isommalle.
Poliisin mukaan alueella on ollut iso operaatio ja paikalla on edelleen poliisin ns. piket-yksikkö. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä mistään.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.