Miksi maailmassa muka pitää olla sananavapaus? Suurin osa mielipiteistä on kuitenkin paskoja

censorship-3308001_960_720.png

Aina kun kuulee sanan “sananvapaus” niin kannattaa vetää varmistin kyselemättä taakse ja antaa täyslaidallinen. Sananvapaus, ja toisaalta sen vastapainona oleva jankutus “mitään ei saa sanoa” on kyllä rasittavaa kuunneltavaa.

Yleisesti ottaien kaikenlaiset nettikeskustelut, joissa ihminen saa sanoa vapaasti “mielipiteitään” on perseestä. Keskustelu on epäjohdonnmukaista omien agendojen ilmaan huutamista. Eikä niillä olekaan keskustelun kanssa mitään tekemistä.
Otetaan joku arkinen uutinen, ihan mikä tahansa tapahtuma X joltain yleiseltä keskustelupalstalta. Ensimmäinen viesti on mitäänsanomaton joo-joo-viesti ja toisessa viestissä paheksutaan asiaa. Kolmannessa viestissä asiaan liitetään maahanmuutto ja neljäs viestinkirjoittaja sopertaa eetteriin sekopäisen teorian, johon on ympätty kaikki Natosa pedofiileihin ja siionisteista saatananpalvontaan. Viides kertoo George Soroksen ja Greta Thunbergin olevan asian takana ja kuudes kertoo miten persut ovat natseja. Seitsemäs käskee kuudetta painumaan sinne minne aurinko ei paista ja kahdeksas kertoo Eurostoliiton olevan nykypäivän Neuvostoliitto. Yhdeksäs kertoo pakkoruotsin olevan kaiken takana ja kymmenes viittaa neljännen viestiin ja kertoo, että raamatussakin kerrotaan tästä paholaisen ajasta.
Melko hyvin rullaa siis keskustelu? Yhdestoista keskustelija paheksuu keskustelun yleistä tasoa ja kertoo, että kouluopetuksesta kaikki johtuu. Kahdestoista liittää asiaan Natsi-Saksan. Seuraava kertoo jotain aivan käsittämätöntä ja sitä seuraava valittaa, että hänen viestejä moderoidaan. Missä sananvapaus, nykyään saa sanoa enää mitään. Viidestoista käskee hänen painua takaisin Itä-Saksaan, johon seuraava vastaa, että siellä oli ainakin töitä. Viimeinen sanoo, että kirveelle olisi totta tosiaan töitä.
Viestiketjussa on hirvittävä määrä yhdys sana virheitä, monia viestejä KIRJOITETTU CAPS LOCKILLA ja lähes useimmat viestit on kirjoitettu ilman pilkkuja ja pisteitä yhteen pötköön. Ja jotta asiasisällön ymmärtää pitää viesti kirjoittaa itselle puhtaaksi.
freedom-of-speech-156029_960_720Onko tällaisella keskustelulla muka jotakin arvoa yhtään mihinkään? Joku sanoo, että on ainakin sanavapaus, mutta mitä merkitystä tuollaisilla paskoilla “mielipiteillä” on yhtään mihinkään? Ne eivät ole edes mielipiteitä vaan paheksuvien, sekopäisten ja yksinkertaisten ihmisten eetteriin huutamia vaahtoavia vuodatuksia. Ja miksi ihmisen muka pitää olla koko ajan jotain mieltä asioista? Eikö asioiden nyt vaan voi antaa olla eikä aina tunkea sitä omaa mielipidettä joka rakoon ja vieläpä pitää sitä ainoana oikeana.
Ovatko kaikki mielipiteet sitten muka samanarvoisia? Eivät tietenkään ole. Monet mielipiteet nyt vaan ovat aivan vitun typeriä ja sellaisia mielipiteitä pitäisi yksinkertaisesti rajoittaa. Niiden mielipiteiden takana ovat idiootit eikä idiooteilla pitäisi olla sananvaltaa yhtään missään asiassa.
Internet on kuin tyhjillään oleva kaivo. Kun sinne huutaa niin kaiku vastaa sekavaa mölinää takaisin. Kun joku sitten ymmärtää kaikuna tulevan mölinän hieman väärin ja ottaa sen itseensä, on soppa valmis: alkaa mielensäpahoittaminen ja uhriutuminen.
Seuraava askel sananvapaudessa onkin uhriutuminen. Se, joka uhritutuu parhaiten, se hallitsee peliä.
 

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Rajat kiinni!

Heppu Korhonen

Tämä ei ole paska mielipide.

karri

Ei niin. Eikä siinä ollut yhdyssanavirheitäkään, eli plussapisteet!

Kalevi Koponen

Ei siinä tosin ollut yhdyssanojakaan:)

SSananvapaus

Sananvapautta halutaan rajoittaa ja polpo laittaa sitä valvomaan kun ensin omat pääsevät valtaan. Se on sitä pahinta diktatoorista toimintaa. Mieluummin antaa kaikkien kukkien kukkia, sillä jokaisesta ne omat tuotokset on asiaa ja muiden omien vastaiset näkemykset roskaa.

Tari Jervo

Paavo hyvä, kyllä sinä sen toki tiedät. Kunhan provosoit modaamisahdistuksesi krapulassa.
Kultaa pitää huuhtoa, se on työläs ja raskas prosessi. Käsien, lapion ja vaskoolin kautta kulkee kuutiokaupalla paskaa päivä toisensa jälkeen. Mutta lopulta sieltä joukosta löytyy…

Minä

Sananvapaudelle ei voi tehdä rajoituksia sillä perusteella, että jokin mielipide on turha, tarpeeton, typerä tai muuta sellaista. Sillä tavalla heitetään lapsi pois pesuveden mukana.
Pitää muistaa, että jos noiden määritelmien mukaan poistellaan sanottua, poistellaan poistajan mielipiteen mukaan, ei jonkin absoluuttisen totuuden mukaan. Sillä tavalla olisi menneisyydessä moni nerokkuus poistettu peepuheena.
Valitettavaa on, että artikkelin kuvaus kommenttipalstoista on aika osuva, vaikka onkin karikatyyrinen. Ihan noin pahalta ei tilanne kuitenkaan vaikuta. Kaikilla kirjoittajilla ei vaan ole kykyä ilmaista tai ajatella ja monilla on uskonnon omainen sanoma, jota vedetään paatoksella eteenpäin kaikkialla ja koko ajan.
Sille vaan ei voi mitään, että yhteiskunnan koko kuva tulee näkyviin, kun sana on vapaa. Jos kokonaiskuva ei tyydytä, voi alkaa tehdä töitä sen kohentamiseksi.

Ehdotus

Tappouhkaukset tietenkin pois sekä kokosivunmittaiset, tajunnanvirtaa muistuttavat kirjoitelmat ilman pisteitä ja pilkkuja.
Mutta kaikki muut saatkoon kirjoittaa! Mielenkiintoisuus vähenee jos kaikki ovat samaa mieltä.

Rtellinen

Tappouhkauksia sisältävien ja kirjoitusvirheitä vilisevien, humalaisen tajunnanvirtaa muistuttavien kommenttien yhteydessä kannattaa heti ajatella antifantti trollaajaa.

sipilä2ATC

Pate haastaa. Saa nähdä miten tuomarit näkevät homman videon replaystä. Take it easy pate.

Mikä on mielipide

Kiina on sananvapauden mallimaa. Uusien kännykkäliittymien saamiseksi on annettava kasvokuva. Se on hyvä jos puhelin hukkuu. Oliko tämä mielipide vai aivotonta tyhmyyttä jota näkee mm. rasmuksen sivuilla.

Savon Sulttaani

Niin paljon kirjoitusvirheitä, ettei jaksa lukea.
Kirjoittaja, kokeile ensi kerran selvinpäin…
Sitten niille, jotka vöyhöttää, että asia on tärkeämpi kuin kirjoitusasu;
Jos asia on tärkeä, niin se pitää pystyä kirjoittamaan sen verran rauhoittuneessa mielentilassa, että joku muukin sen viitsii lukea…

M

“miksi ihmisen muka pitää olla koko ajan jotain mieltä asioista”
“kannattaa vetää varmistin kyselemättä taakse ja antaa täyslaidallinen”
Eipäs nyt kehoteta rikokseen siellä!
“yhdys sana virheitä ym. ym”
Kielioppi-, kirjoitus- ja tyylivirheitä sisältävät tekstit tai tekstin kohdat jätän pääsääntöisesti lukematta. Ne eivät yleensä sisällä mitään lukemisen arvoista.
“miksi ihmisen muka pitää olla koko ajan jotain mieltä”
Se olisikin parasta, kun seurattaisiin kuin muurahaiset johtajaa olematta mitään mieltä mistään. Säästyisi aivokapasiteettia tekemiseen.
“Ovatko kaikki mielipiteet samanarvoisia?”
Jotta kysymykseen voitaisiin vastata, pitäisi olla jokin mielipiteen arvoa mittaava arvomittari. Minä en ainakaan tiedä, miten mielipiteen arvon voisi mitata. Olisiko arvo luokittelu-, järjestys-, intervalli- vai suhdeasteikollinen? Jos se olisi suhdeasteikollinen, mikä sen yksikkö olisi? Euroalueella ehkä euro?
“sellaisia mielipiteitä pitäisi yksinkertaisesti rajoittaa”
Mitenhän niitä siis rajoitettaisiin? Määrätään typerän mielipiteen esittämisestä (se olisi uusi rikos) pakkohoitoon, jossa syötetään (tarvittaessa väkisin) mielipiteiden muodostumista estävää lääkettä?
“Kun sinne huutaa niin kaiku vastaa sekavaa mölinää takaisin”
Itse kyllä olen huomannut, että kaiuntahuoneissa puheen ymmärrettävyys on heikoimmillaan ja se on kertaluokkaa huonompi kuin kaivossa. Kaivon vaste riippuu pitkälti sen tilavuudesta ja mitoista. Periaatteessa se on putki, joten sen vaste on putkelle tyypillinen kampasuodatinmainen. Aika tärkeä tekijä lienee se, sattuuko puhujan kantoaaltotaajuus kaivon tasoaaltoalueelle. Halkaisijaltaan pienet kaivot ovat aika kumisevia kun niihin puhuu.

Anonymous

Joo, aikoinaan tämä Jeremias huuteli totuuksia kylän raitilla ja pomomiehet loukkaantuivat ja laskivat Jeremian tyhjään kaivoon, että huuteleleppa nyt sieltä. Kävi kylläkin niin, että kävi kuin Jeremias oli paasannut ja pomoilla oli hätä kädessä ja muistivat kaivossa olevan vihapuhujan, jonka kiireesti hakivat terävään päähän kuultavaksi. Kyselivät, että kun tiesit, mitä tuleman pitää, kait tiedät mitä nyt tekemän pitää. On sitä osattu nämä teesit entisaikoinakin kirjoittaa.

Pessimisti

Rokki-Lenny sanoi aika nasakasti tästä. “Ihmisten mielipiteet ovat niinkuin persereikiä, jokaisella omansa”. Kannattaako niihin sitten tarttua niin hanakasti… Toisten persereikiin…?

Vaahtoa, komisario Palmu

Olen kyllä hyvinkin samoilla linjoilla kirjoituksen kanssa. Tosin, on sananavapautta ja sitten on sananvapautta. Siinä vaiheessa kun aletaan sulkemaan vaihtoehtomedioita jotka julkaisevat tärkeitä uutisia joita valtamedia tarkoituksella pimittää ja niiden päätoimittajia raahataan oikeuden eteen naurettavilla tekosyillä sekä lakkautetaan kansallismielisiä järjestöjä “hyvien tapojen vastaisina”, on äärimmäisen tärkeää taistella sananvapauden puolesta tai muuten ollaan kohta kaikki vankilassa pelkästään valkoisen ihonvärin vuoksi.
Mutta sitten tosiaan on nämä nettikeskustelut. Hyvänä esimerkkinä vaikka tämä kun joku sai selville että Jussi Halla-ahon äidin sukunimi on Bergroth ja koska on olemassa eräitä j-rodun edustajia joilla on myös sama sukunimi, on se heti todiste näille netin vaahtoajille siitä että Jussi on j-rodun agentti ja kontrolloitua valeoppositiota, samoin kuin koko Perussuomalaisten puolue ja kaikki jotka heitä äänestävät ovat j-rodun kätyreitä ja vaahtoa vaahtoa VAAAAAHHHTOAAA valuu suupielistä kun nämä peräkamarissa vaahtoavat sionisti-metsästäjät kertovat päästään keksimiä vainoharhaisia teorioitaan. “ETTEKÖ TE TAJUA ETTÄ…” Tosin, mitään virallista todistetta siitä että Halla-ahon äiti olisi oikeasti j-kansaa ei ole missään esitetty. Vain sukunimi on tällähetkellä se ainut “todiste”.
Joidenkin j-kansan metsästäjien teorioita kun lukee, tulee mieleen että jos kerta j-kansa on noin ylivoimainen että se hallitsee aivan kaikkea, mukaanlukien myös kaikki kansallismieliset puolueet, järjestöt sekä vaihtoehtomediat, niin eikö se lopulta todista vain sen että j-kansa on sittenkin ihan oikeasti kaikista ylivoimaisin rotu ja me valkoiset jotka aina lankeamme j-kansan virittämiin ansoihin, olla alempaa rotua kuin he?
Yksi pahimpia ongelmia kansallismielisissä piireissä on se että sen ympärille kertyy näitä idioottien tasolla olevia nettikommentoijia joilla ei ole mitään kontrollia. Oikein väen vängällä halutaan varmistaa että kaikilla kansallismielisillä on roskaväen leima otsassaan eikä sitä saa pois millään tavalla. En oikein osaa sanoa vieläkään että onko näiden caps lock pohjassa kirjoitettujen vaahtoamisten takana vain vasemmistolaisia trolleja, vaiko onko monet suomalaiset ihan oikeasti pelkkää ihmisarvotonta kuonaa? Ei somalitkaan vaahtoa netissä niinkuin kansallismielisinä esiintyvät vaahtoajat.
Husujen on loppujen lopuksi helppo tehdä uskottavia feikki-uhkauskirjeitä kun sen itse huonolla suomella kirjoittamat uhkaukset eivät lopulta paljoa eroa kansallismielisten vaihtoehtomedioiden kommenttiosioiden huonolla suomenkielellä kirjoitetusta öyhötyksestä.
Edelleen, Kohti Vapautta kansanliike on tällähetkellä ainoa porukka joka älyää sentään kouluttaa niiden jäsenkokelaita sekä heillä on myös kokelaisaika jolloin testataan onko oppi mennyt perille vai ei ja juuri siitä syystä heidän porukkansa on niin paljon terävämmän oloista kuin monet muut omista puolueviritelmistään pois potkitut öyhöttäjät. Mistä myös muille kansallismielisille suomalaisille saataisiin luotua järjestö joka kouluttaisi jäseniään oppimaan hieman kurinalaisuutta, vai ovatko suomalaiset kansallismieliset ihan oikeasti vähä-älyistä roskaväkeä?

Ilmari

Siis ihan oikeastiko väität että Kohti vapautta -“kansanliike” eli natsit on jotenkin terävämpää porukkaa?

El Comandante Cero

Heilläkin on oikeus tuoda mielipiteensä julki siinä missä anttifanteilla kun pysytään yhteisissä pelisäännöissä yhteiskunnassa joita kutsutaa laiksi ja asetukset. Eikä minun tarvitse tukea tai välittää kummastakaan porukasta mutta minunkin pitää kunnioittaa heidän oikeuksia ilmaista mielipiteensä.

Samovaari

Siinähön on se tietty ero, etteivät anttifantit osaa kirjoittaa.

Tapiola

Natsi on haukkumasana. Natseja ei oikeasti ole ollut edes Saksassa. Olet aivopesun uhri.
Oli kansallissosialistinen Saksa jossa oli paljon hyvää kaiken yliampuvan äärimmäisyyden seassa. Sinun kommentista en löydä hyvää tahtoa tai viisautta. Sinun kommentti näyttää punavihervassari-matuhyysärikommentilta sitten. Tuntuuko asialliselta kommentilta häh?

Tapiola

En myöskään käytä ryssä sanaa vaikka sellainen oli joskus oikeutettua menneille polville. Ei käyttänyt isänikään ryssäsanaa sodasta palattuaan kotinsa rajan taakse muorena menettäneenä kuten niin moni muukin.
Paasikiven-Kekkosen linja ja Tosiasioiden tunnustaminen. Hyvät suhteet isoon naapuriin, suurten luonnonvarojen haltijaan. En ihmettele jos jokin museo on twiitannut Mainilasta omiaan. Verta saa kun nenästä kaivaa.

Rtellinen

Ryssä on ryssä vaikka voissa paistais ja röhnöttää edelleenkin länsimaita pilalle paskovan tuhopunikismin selän takana.

Tapiola

Noh, sinullekin sodat käyneenä ja meitä muita paremmin asiat ymmärtävänä toki suon tuon ilmaisutapasi.
Onhan se tietysti paskomista kun Suomen raakaöljystä jättiosa tulee isosta naapurista. Samoin vuosikausia hyviä tuloksia tehnyt selluteollisuus sieltä saamastaan raakapuusta jalostamalla on vaurastuttanut kauppatasettamme jotta sinne paskomaansa länteen sitten maksamme velkaa, kun sata vuotta sitten pidimme afrikkalaisia orjina ja mitäs muuta on paskottu länteen?
Tosiasia on kuitenkin yli 70v rauhan itäraja, jonka vaaliminen pitäisi olla iloinen asia, jotta asiat ovat näin jatkossakin.

Rtellinen

Siitäkö se suomalaisten suuryritysten mokumyönteisyys johtuu? Eikö kauppa itärajan taakse suju ellei kumarra monikulttuurisuus-tuhosuvaitsevaista epäjumalaa?? Porvareille(länsimaille) tarjottava hirttoköysihän siinä.
Hyvinhän se lännen kautta paskominen sujuu kun eu-parlamenttia voi sanoa kgb-mafian kasvattien kokoontumisajoiksi ja yk:sta lähtien, instituutiot ovat puna-erkkien ja hölösten leikkikaluja.
Suomen armeijalta opittu koukkaustaktiikka toimii, kansallismielisten joukkoja kerätään samaan ryssänlöyhkäiseen katiskaan missä tuhosuvakkien laumat jo röhnöttävät, venäjän disinformaattoreina venäjän vastaista teatteria pyöritellen, kansalliseen itsemurhaan johtavasta punaisesta “suvaitsevaisuudesta” moskovaan johtavaa polkua peitellen.
Lontoon pörssin kautta suomalaisen kansallisomaisuuden haltuunotto sujuu ja kaupan päälle suomalaisten vihat saadaan suunnattua juutalais, siionisti, amerikkalaiskapitalisti, suurpankkiiri, kasino-pörssipeluri, länsiyhteyksien, usan, naton ym. länsimaalaisen hapatuksen syyksi. Näinhän se tekokansallismielisen roskasakin neuvostopropagandasta periytyvä litania kuuluu. Kuin suoraan perinteisten kgb-kommareitten suusta tai kynästä.
Putinin porukka nauraa partaansa, kiittää länsimaiden asettamia muka pakotteita. Niiden verukkeella sementoi valtansa ja rakentaa itsestään uutta isä aurinkoista, suurta venäjän kansan puolustajaa ja pahan lännen vastustajaa, jonka palsamoitua ruumista tulevat venäläissukupolvet jonottaisivat märy kurkussa katsomassa ja palvomassa. Ilmeisesti nm.tapiolakin kuuluisi kyseiseen joukkoon. Sitä porukkaahan pt-median kommenttiosastolla riittää.

Tapiola

Tuo sun juttu sakenee liikaa. Ei se mitään jos helpottaa.
Meinasin jättää ekaan riviin, mutta jos PT vielä tämän suo suvaitsevana mediana, niin kun olen jossain toisaalla sanonut, että sadassa vuodessa polarisaatio on kääntynyt 180 astetta, niin tarkoitan sitä. Kyllä ne Molotovin seuraajat hääräävät nyt enemmän lännessä. Kenties saadaan ihkauudet Mainilat ihan uudessa vaikka ilmastopaketissa jouluksi. Ei taida venäläisillä olla arpaa siihen,
tällä kertaa.

rtellinen

Totisesti Putinin eikun Molotohvin seuraajat hääräävät lännessä.
“Harasoo, ameriikka oli sankari kun “kukisti” kommarit ja sai glooriaa. Tehräänpäs mekin sama kun kerran apurimmekin ovat kerinneet avainasemiin lännessä. Neuvostoliiton kannalta liian myöhään mutta 180 asteen silmänkääntötempun, äitivenäjän ja gloorian kannalta juuri sopivasti. Omat länsitoverimme vastassa emme voi hävitä ja sitten koko maailma, lännen kansoista lähtien palvovat ja kiittävät äitivenäjää kylmäsota kakkosen voitosta. “Uuskommunismin” kukistamisesta”.
Kukapa ei Putinin housuissa käyttäisi tilaisuutta hyväkseen kun usasta lähtien länsimaissa suurinta mekkalaa pitävät puna-…kien, …ölösten ja muitten O.W.Kuusisten kaitsemat punaidioottien laumat, vastassaan samaisten Kuusisten kusettamat kuminauhaselkärankaiset muka kansallismieliset öyhöttäjät, joidenka historian tuntemus ja yleissivistys on tasoa, pornolehtien kuvien katselu.

Tapiola

No huh.. ihan kuin tuolla olisi jotain aiheelistakin, mutta on niin noh, jos joku kirjoittaisi nuo Rtellisen litaniat selkokielellä,mutta juu

Anonymous

Niin. Eihän se pornolehtien kuvien tavaamisen oppimäärällä porskuttaville minkäänlainen kirjoitus ole riittävän selkokielistä. Ei vaikka rautalangalla vääntäis.

Anonymous

Näinhän se paljolti menee. Vuosia sitten, kun näitä k-liikkeitä alkoi esiintyä netissä, koetin valistaa, että parempia tuloksia syntyy järkevästi asioita esittämällä ja että loppujen lopuksi nämä vyön alapuoliset jutut kolahtaa omaan nilkkaan. Jouduin silloin melkoisen, silloin vielä tuntemattoman, vihapuheen kohteeksi. Viisaat nauroivat, että kuka näitä netin miljoonia kirjoituksia muka pystyy seisomaan. Tuntui olevan porukalle käsittämätön juttu, että kaikki jää talteen ja seulotaan.
Toisaalta, kun 1850-luvun seuduilla muutama yliopisto-opiskelija alkoi kehitellä silloin uutta kansallismielistä aatetta, oli jo alle kymmenen hengen porukassa myyrä, joka paljasti Aleksanterin yliopiston rehtorille jutun. Seurasi vihapuhekäsittely ja rangaistuksia. Tosin myyräkin joutui pakenemaan Moskovaan.
Sama peli on jatkunut kautta koko liikkeen ajan. Kävi erittäin kuumana jääkäriliikkeessä ja koko itsenäistymisen kehittelyssä, kulminoitui tunnettuun selvitystilaan 1918. Tämä peli jatkuu. Sen vuoksi Suomi on jäänyt pieneksi ja häviää pois. Vaikka suomalaiset kansat olivat suurempia kuin venäläiset, hallitsivat laajoja alueita Volgan mutkasta Vienan merelle on seuraus se, että Venäjä on suurvalta, joka tekee mitä haluaa ja Suomi on pieni vikisevä ja pois kuihtuva kasakunta. Mistä lienee aikoinaan levinnyt suomalaisiin heimoihin itsetuhogeeni?

Anonymous

Kahvin ja munkin ostaisin sille, joka osaisi tämän ison veljen poistaa tästä koneesta, joka muuntelee ihan päin mäntyä näitä sanoja. On työlästä, kun pitää kolme kertaa oikolukea nämä kirjoitukset ja korjata virheet. Nytkin jäi yksi lapsus. “seulomaan” oli sitten muutettu “seisomaan” vielä jälkikäteen. Mokomakin idiootti, joka ei ymmärrä Suomen kieltä.

M

“Kahvin ja munkin ostaisin sille…”
Oletko poliisi?
“…joka osaisi tämän ison veljen poistaa tästä koneesta…”
Käytä oikeaa käyttöjärjestelmää eli GNU/Linuxia. Se ei vääristele sanoja. Käykö Pyynikin näkötornissa?

Rtellinen

Venäläiset ovat suomalais-ugrilais, balttilais, slaavilais, turkkilainen sekakansa, joka on ryhtynyt molittamaan slaavia ortodoksisen kirkon ja slaavilaisuuteen ihastuneen hallinnon toimesta. “Slaavilaisuutta” on sitten levitetty miekkalähetyksenäkin suomalais-ugrilaisten heimojen keskuuteen, venäläisiksi ja slaaveiksi itseään luulevien ugrien, balttien ja turkkilaisheimolaisten toimesta. Siinäpä se itsetuhogeeni. Joskus on pohdittu sitäkin, että mikä venäjällä mättää? Vastaus on, että kadonnut oikea kansallinen identiteetti, sekä valheellinen ja ylhäältä pakolla syötetty “venäläinen”, olematon identiteetti. Kansa joka elää valheessa.

M

“…kommenttiosioiden huonolla suomenkielellä kirjoitetusta…”
Lopetin lukemisen tähän, koska suomen kieli ei ole yhdys sana.

Nolottaako vähän?

Tarkempi lukija huomaa että “suomenkielellä” on tuossa lauseessa adjektiivi.
Täältä lisää selvennystä:
http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/122

M

Eivät suomi ja kieli voi koskaan olla adjektiiveja. Kielitoimiston ohje vain kertoo sen, mikä jokaisen pitäisi tietää. Otahan yhteyttä kielipoliisiin. Saatat tästä hyvästä menettää sananvapautesi määräajaksi tai sitä voidaan rajoittaa.

Nestori Lundahl

“Mielipiteet ovat kuin persereikiä, jokaisella on omansa”.
(Harold Francis Callahan)

Turpa kiinni rivissä

Paavo puhuu nyt täyttä asiaa.

Pruits von Anus

“Jos persereiät tukitaan niin jokainen hukkuu paskaan”.

El Comandante Cero

Useimmiten paljon parjatut arvokonservatiivit ovat aika suvaitsevaisia, suvaitsevaiset tuppaavat olemaan aika suvaitsemattomia. Se ei ole sananvapauden rajoittamista jonkin haukkumisen paskaksi sijaan aletaan kohdistamaan ilmaisuja jotka viittaavat hengen, terveyden tai omaisuuden vaarantamiseen kun puututaan näihin.

hahaa

VALE UUTINEN!

Turpa kiinni rivissä

Kyllähän tämä yleinen älämölö on kuin punaartin huutoäänestystä. Jotain J. Aroakin skriimataan (häiritään) kännykällä ja sitten ulistaan kuin ajokoirat kun vartijat taluttaa takavasemmalle. Mitä vitun sananvapautta on osoittaa tuntitolkulla kännykällä.
Tuntemattoman Rokkaakin pidetään kansallissankarina ja Lammiota pahana kun yritti pitää yhden suupaltin aisoissa. WW2 kahden aikoihin kun suomalaisia jermuja meni Saksaan sotakoulutukseen, niin ihan saksalaiset rivimiehetkin vittuuntui joittenkin suomalaisten Jukolan Veljesten jermuiluihin. Saatesanoilla; että mitä vittua te täällä olette sotakoulutuksessa, jos teille yksinkertainen sotilaskuri tuottaa niin suuria vaikeuksia.
Olkoon suvakka tai rajakki, niin meno on kuin potkupallokisoissa. Vaikea olla enää kenenkään kannattaja.

Leso

PT: “Ovatko kaikki mielipiteet sitten muka samanarvoisia? Eivät tietenkään ole. Monet mielipiteet nyt vaan ovat aivan vitun typeriä ja sellaisia mielipiteitä pitäisi yksinkertaisesti rajoittaa. Niiden mielipiteiden takana ovat idiootit eikä idiooteilla pitäisi olla sananvaltaa yhtään missään asiassa.”
Jees. Mä oon niin samaa mieltä.
Tuskastuttaa ja turhauttaa.
https://www.youtube.com/watch?v=XcVBW9JMYdQ&feature=youtu.be

Paino-Arwo

ITÄSAKSASSAEIUHRIUDUTTU!!!

Anonymous

Lukutaito on sananvapauden kannalta tärkein. Lukutaito myös siinä merkityksessä, että osaa valita mitä lukee.
Kaikki kirjoitettu ei ole lukemisen arvoista vaan hyödytöntä ajan hukkaa.
Sananvapaudessa on se ongelma, että tulee julkaistuksi primitiivireaktio, eikä viesti ole käynyt hetkenkään harkinnassa.
Toisinajattelijoitten lahtaaminen kyllä ratkaisee maapallon saastumisongelman…

T

Sananvapauden rajoittaminen alkaa häiritsemään kun se iskee omalle kohdalle. Yleensä sananvapauden rajoitukset iskevät ns oikeisiin aiheisiin, esim ketään ei häiritse kommentit jotka liittyvät maailman tylsimpään aiheeseen eli jalkapalloon. Jalkapalloon liittyvien kommenttien rajoittaminen voisi olla perusteltua, koska niiden lukeminen on hengenvaarallisen tylsää.

Burt Clintwood

Tottahan tuo. Olisi mielenkiintoista nähdä tulokset jos kokeiltaisiin niin että omalla nimellä, pankkitunnuksilla varmistaen, pääsee kommentoimaan mutta vain ja ainoastaan jos nettilaitteen sisäänrakennettu DNA/alko/huume-veritesti varmistaa että kyseessä on sama henkilö raittiina. Utopiaahan tuo on, mutta kommenttiosiot olisivat aikalailla tyhjiä.. Yhtälailla on utopiaa, tai melkeinpä naurettavaa, olettaa että anonyyminä sallittu kommenttiosio olisi millään muotoa sivistynyt, älykäs tai edes millään lailla johdonmukainen. Ylläpitäjän turhautumisen ja vitutuksen ymmärtää toki, sillä hänen noi vuodatukset/aivopierut pitää lukea. Myöskin mielenkiintoinen ja jännä piirre on se että täällä, kuten esim ylilaudalla ja muissa vastaavissa, niin pääuutinen on enää statistin roolissa kun kaikki “tärkeä”, kiinnostava ja viihdyttävä tapahtuu kommenttiosiossa. Tämä on meidän köyhien halpaa hupia ja mehän tykitetään menemään oikein kunnolla kun kerran saa huutaa! Saa netin kk-maksusta niinku edes jotain hyötyä.

M

“..kommenttiosiot olisivat aikalailla tyhjiä..”
Puppua. Kyllä siellä Vasepuukissa omilla nimillä kiihotetaan ja kunnianloukataan ihan sujuvasti.

Anonymous

Kaikilla ei ole sitä vasekyyläyspookia. Eikä kiinnosta. Silti voi olla joskus hyvä hieman avautua turvallisesti edes jossain määrin. En aina ole samaa mieltä tämän median kanssa, mutta paljon olen oppinut lukemalla, myös kommentteja. Kiitos työstä. Yrittäkää kaikki jaksaa jatkaa.

Siiri moderaattoriksi

Koko Suomi vasemmalta oikealla ja kaikki siltä väliltä on pelkkää Pekkaa ja Pätkää. Ihan hauskoja, mutta ketään ei voi ottaa vakavasti yhteiskunnan rakentajina. https://www.youtube.com/watch?v=cT12Drs8li4

Virkapsyko

Todellinen demokratia on sitä kun kaikki ovat samaa mieltä.
Kun on pakko olla tai…

AdAstra

Hehheh! Sananvapaus Suomessa: IS:n kommentteihin kirjoitin, kuinka Antti Rinteen sotkun aikana ei ollenkaan ole muistettu sitä, että Suomi on EU:n puheenjohtajamaa vielä vuoden 2019 loppuun. Ei julkaistu.
Että nyt yhtäkkiä Suomen maine ei olekaan puheenjohtajakauden aikana vaakalaudalla, vaikka pääministeri pakotettaisiin eroamaan?

Nähtyon

Eli kaikki mikä ei kiinnosta itteä, on heti vihakirjoitusta/puhetta, näin sitä sitten kannatettiin ihan suoraan poliisivaltiota, eli kaikki oikeus olla mitään mieltä jos ei ajatella samalla kaavalla kun joku sotanorsu, minä, minä ja minä tyyppi.

Tepi töpinä

Paavo pentele, varmistin otetaan pois päältä ja liikkuvat vedetään taakse.

Juuso Karhu

Paavolta pois sananvapaus ja vankilaan 10 vuodeksi, kun kirjoittaa paskoja mielipiteitä, joissa on kielioppivirheitä. Paska mielipide on aina se, joka on eri kuin minun.

AdAstra

Aika sinisilmäinen olet, Paavo…. 2015 invaasiota oli valmisteltu pitkään ja huolellisesti.
Katsopa vaikka MAVA2-hanke, jonka vetäjänä toimi Punainen Risti. Älä hetkeäkään kuvittele, että kyseessä oli joku spontaani juttu. Siellä opastettiin Suomen kaupunkeja ja kuntia vastaanottamaan jopa 80.000 “pakolaista”.
Mutta tutustuhan tuohon MAVA2-hankkeeseen…

AdAstra

Ja vielä, että Yhdysvaltain 6. laivasto, jonka päämaja on Italian Napolissa, piti hyvän huolen siitä, että Afrikan “pakolaisten” alukset/laivat pääsivät turvallisesti Italian Sisilian Lampedusaan. Hyvät rahat kääri myös mafia.

AdAstra

No jaa… Aivan nyt sananvapauden nimissä pistän juuri löytämäni ja hyväksi havaitsemani kirjoituksen, koskien ICLEI:tä.
Rautaisella näkemykselläsi voinet ottaa kantaa tähän ICLEI:hin?
https://www.democratsagainstunagenda21.com/iclei-when-they-say-local-they-mean-it.hthl

AdAstra
AdAstra

Kyllä nyt edes englantia sinun pitäisi osata…
Todella tärkeä sisällöltään viestini linkki, enkä jenkkidemokraateista muuten mitenkään piittaa, mutta tämä sisällöltään yllätti positiivisesti.
Eiköhän englanninosaajat tuosta selviä…