Miksi maailmassa muka pitää olla sananavapaus? Suurin osa mielipiteistä on kuitenkin paskoja

censorship-3308001_960_720.png

Aina kun kuulee sanan ”sananvapaus” niin kannattaa vetää varmistin kyselemättä taakse ja antaa täyslaidallinen. Sananvapaus, ja toisaalta sen vastapainona oleva jankutus ”mitään ei saa sanoa” on kyllä rasittavaa kuunneltavaa.

Yleisesti ottaien kaikenlaiset nettikeskustelut, joissa ihminen saa sanoa vapaasti ”mielipiteitään” on perseestä. Keskustelu on epäjohdonnmukaista omien agendojen ilmaan huutamista. Eikä niillä olekaan keskustelun kanssa mitään tekemistä.
Otetaan joku arkinen uutinen, ihan mikä tahansa tapahtuma X joltain yleiseltä keskustelupalstalta. Ensimmäinen viesti on mitäänsanomaton joo-joo-viesti ja toisessa viestissä paheksutaan asiaa. Kolmannessa viestissä asiaan liitetään maahanmuutto ja neljäs viestinkirjoittaja sopertaa eetteriin sekopäisen teorian, johon on ympätty kaikki Natosa pedofiileihin ja siionisteista saatananpalvontaan. Viides kertoo George Soroksen ja Greta Thunbergin olevan asian takana ja kuudes kertoo miten persut ovat natseja. Seitsemäs käskee kuudetta painumaan sinne minne aurinko ei paista ja kahdeksas kertoo Eurostoliiton olevan nykypäivän Neuvostoliitto. Yhdeksäs kertoo pakkoruotsin olevan kaiken takana ja kymmenes viittaa neljännen viestiin ja kertoo, että raamatussakin kerrotaan tästä paholaisen ajasta.
Melko hyvin rullaa siis keskustelu? Yhdestoista keskustelija paheksuu keskustelun yleistä tasoa ja kertoo, että kouluopetuksesta kaikki johtuu. Kahdestoista liittää asiaan Natsi-Saksan. Seuraava kertoo jotain aivan käsittämätöntä ja sitä seuraava valittaa, että hänen viestejä moderoidaan. Missä sananvapaus, nykyään saa sanoa enää mitään. Viidestoista käskee hänen painua takaisin Itä-Saksaan, johon seuraava vastaa, että siellä oli ainakin töitä. Viimeinen sanoo, että kirveelle olisi totta tosiaan töitä.
Viestiketjussa on hirvittävä määrä yhdys sana virheitä, monia viestejä KIRJOITETTU CAPS LOCKILLA ja lähes useimmat viestit on kirjoitettu ilman pilkkuja ja pisteitä yhteen pötköön. Ja jotta asiasisällön ymmärtää pitää viesti kirjoittaa itselle puhtaaksi.
freedom-of-speech-156029_960_720Onko tällaisella keskustelulla muka jotakin arvoa yhtään mihinkään? Joku sanoo, että on ainakin sanavapaus, mutta mitä merkitystä tuollaisilla paskoilla ”mielipiteillä” on yhtään mihinkään? Ne eivät ole edes mielipiteitä vaan paheksuvien, sekopäisten ja yksinkertaisten ihmisten eetteriin huutamia vaahtoavia vuodatuksia. Ja miksi ihmisen muka pitää olla koko ajan jotain mieltä asioista? Eikö asioiden nyt vaan voi antaa olla eikä aina tunkea sitä omaa mielipidettä joka rakoon ja vieläpä pitää sitä ainoana oikeana.
Ovatko kaikki mielipiteet sitten muka samanarvoisia? Eivät tietenkään ole. Monet mielipiteet nyt vaan ovat aivan vitun typeriä ja sellaisia mielipiteitä pitäisi yksinkertaisesti rajoittaa. Niiden mielipiteiden takana ovat idiootit eikä idiooteilla pitäisi olla sananvaltaa yhtään missään asiassa.
Internet on kuin tyhjillään oleva kaivo. Kun sinne huutaa niin kaiku vastaa sekavaa mölinää takaisin. Kun joku sitten ymmärtää kaikuna tulevan mölinän hieman väärin ja ottaa sen itseensä, on soppa valmis: alkaa mielensäpahoittaminen ja uhriutuminen.
Seuraava askel sananvapaudessa onkin uhriutuminen. Se, joka uhritutuu parhaiten, se hallitsee peliä.