Jäsentenvälinen Kista Galleriassa

EKuREXYX0AIR3NK.jpg large.jpeg
Tappelun jälkeen jälki oli sen mukaista.

Ruotsissa vietettiin ensimmäistä adventtisunnuntaita monin tavoin. Jotkut sytyttivät kynttilän, uusruotsalaiset pistivät pystyyn jättimäisen joukkotappelun.

Tukholmassa Kista Galleriassa (vrt. Itäkeskus, Sello tms) alkoi täysi rähinä klo 17.00 aikaan. Galleriassa oli tuohon aikaan sunnuntai-iltapäivällä tuhansia ihmisiä. Tappelu alkoi ravintolakeskittymän pöydistä. Tietojen mukaan tappeluun osallistui nuorukaisia joista ainakin osa oli yksintulleita afgaaninuoria. Arviolta 20-30 henkilöä otti enemmän tai vähemmän osaa iloitteluun.

Pt-median kirjeenvaihtajan mukaan nuorukaiset aivan yhtäkkiä, ilman mitään provosointia tms hyökkäsivät toistensa kimppuun. Paikalla syntyi tietenkin kaaos kun sivulliset ihmiset pyrkivät pakoon tantereelta.

Paikalla ammuttiin myös yksi laukaus ja tappeluun kuulunut henkilö sai osuman jalkaan. Ei vakavia vammoja. Poliisi saapui paikalle kymmenillä partioilla. Tilanne rauhoittui eikä ketään otettu kiinni epäiltynä mistään. Osa Galleriasta pidettiin kiinni loppuilta.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Jäsentenvälinen Kista Galleriassa

 1. UGU BHUGU HALA WHALA BHALA WAGA !!!!!!!!!!!!!!!! Se on kyllä kaunista katsottavaa tuo primitiivinen muslimikulttuuri. Ei tarvitse mennä syvälle viidakkoon hiljaa hiipien tutustuakseen apinoiden käyttäytymiseen, sitä pääsee ihan itse kukin nykyään läheltä kokemaan jopa kauppareissulla!

  99
  1. Eikun nimenomaan täysillä halutaan. Suomalaisten enemmistö kannattaa monikulttuuria ja rajatonta maahanmuuttoa ainakin jos hallituksen kokoonpanosta asia pääteltäisiin. Värisevää monikulttuuria, joka sisältää kivoja peli- ja ruokailuhetkiä sekä kulttuurin tuntemusta.

   24
 2. Niin niin rikasta kulttuuria ilman me emme menestyisi! Kaikkein menestyneimmät maat ovat myös samalla kaikkein monikulttuurisimpia.

  Jäin vain miettimään, onko sanalla ’menestys’ nykyään jokin uusi salattu merkitys, joka ei ole vielä minulle auennut.

  40
 3. Miksi Ruotsissa ei oteta ketään kiinni? Suomessa yleensä sentään pääpukarit ja poliisin kimppuun hyökkijät pannaan rautoihin.

  40
  1. Tänä päivänä asia menee toisin päin, jos vastapuolella on vieraslajinen eli otetaan hyökkäyksen kohde kiinni ja syytetään häntä provosoinnista.
   Jos taasen puolustat itseäsi tai lähimäistäsi olet provosoitunut agressioon joka ei ole koherentti vastaus hyökkäykseen.
   Suomeksi sanottuna; kansalainen lunastaa itsepuolustusoikeuden kuollessaan.
   Edes poliisin kimppuun kävijöitä ei välttämättä oteta talteen, jos he edustavat ”vähemmistöä”, jotteivät nämä radikalisoituisi ja tilanne eskaloituisi.

   35
   1. Pelkäävät Ruottissa jo niin paljon eskaloitumista ettei kiinni oteta kohta muita kuin murhaajia jotka kopsauttavat pään poikki. Ranskankin pitäisi ottaa giljotiini uudelleen käyttöön.

    26
 4. Ihme touhua !!!.
  Suomessa jos esim.suomalainen jää länkyttämään portsarille vaikkei käyttyisi,edes uhkaavasti ja poliisit tulevat paikalle,niin suunta on selviö,eli putkaan.
  Seuraavana aamuna sitten kysellään mistä oikein oli kysymys.

  34
 5. Hätävarjelun liioittelua sulkea koko kauppakeskus pienen nujakan ja yhden vaivaisen laukauksen jälkeen.
  Onhan meilläkin pikkujouluja ja niitten jälkeen jonoja grilliin ja taksiin.

  23
 6. Onneksi valtio suhtautuu myötämielisesti aseistamalla tupperwarepistooleilla nuorisogangstoja niin paljonkos niitä on kaikenkaikkiaa nyysitty Rosenbadista hallituksen kansliasta. Silloin kun olin nuori ja komea sotaväessä niin aseet oli säilytyksessä lukittuina.

  17
 7. Tuolla Kista Gallerian ravintolaosastolla on monikulttuurinen teema. Ruokaa saa joka puolelta mualimaa. Nyt myös monikulttuuriset ruokailutavat tekevät tuloaan. 🙂 Vain toksiset valkoiset syövät hiljaa ja rauhallisesti paikallaan, kunnon kulttuureihin kuuluu eläimellinen äbläwäblä ja väkivaltakohtaukset.

  25
 8. Juuri nyt julkaistaan uusin (2018 luvut) PISA- tutkimus. Ruotsalaiset ilakoivat kun tulokset ovat nousseet pohjalta takaisin vuoden 2006 tasolle.

  Onhan sekin yksi tapa nähdä asioita positiivisesti eli 12 vuodessa ei ole tapahtunut minkäänlaista kehitystä ja palautuminenkin lienee kiitos matuille annettujen ilotodistuksien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.