Liberiaano täräytti autolla urheiluluhallin seinästä sisälle

Kuvakaappaus - 2019-12-02 12-50-24

Tukholman kupeessa Märstassa sattui eilen merkillinen tapaus. Sen yhteydessä voi vain ihmetellä esimerkiksi poliisin toimia.

Märstassa sijaitsevassa urheiluhallissa Viikinkihallissa pelattiin lauantaina käsipallon nuorten Ruotsin mestaruus-kisoja. Kesken pelin ajoi hallin seinästä sisään auto. Tapahtumasta on urheiluseuran filminpätkä, joka näkyy ainakin SVT:n uutisissa.
Kun auto mätkähti sisälle halliin pelin selostaja kehoitti ihmisiä poistumaan paikalta ja kaikki menivätkin pukuhuoneisiin ja ulos. Muutama mies käveli autolle katsomaan mitä oli tapahtunut.
Poliisi saapui paikalle, otti miehen tiedot ylös ja päästi tämän vapaaksi. Poliisi epäili tässä vaiheessa miestä vain liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuoppoudesta, sillä mies oli humalassa.
Mutta tapahtuma saikin uuden käänteen. Nimittäin kun autoa hinattiin ulos hallista huomattiin, että auton kaasupoljin oli pohjassa akun ja akkukaapeleiden avulla. Tässä vaiheessa epäilyksi muuttui murhayritys ja mies haettiin uudelleen koppiin. Lisäksi tapahtumaan otettiin mukaan turvallisuuspoliisi SÄPO, sillä miehen hallusta löytyi joitain kirjelmiä, joissa mainittiin Osama Bin Laden. Nyt tapahtumaa tutkitaan mahdollisena terroririkoksena.

JAbrN9fzr7RD5bi2y-kQqViqxs4
Autoileva liberiaano.
Miehen tausta on mielenkiintoinen. Hän on vuonna 1990 syntyjään liberialainen David Hoffman. CV on hyvä, sieltä löytyy merkintää ainakin neljästä raiskauksesta, tuhopoltoista ja murhasta. Eli todellinen kulttuurinrikastaja.
Murhasta hänet tuomittiin 2013, josta istui lopulta vain viisi vuotta. Eli on ollut ehdonalaisessa pari kuukautta. Murhassa tapettiin yksissä tuumin 65-vuotias mies. 2011 Hoffman tuomittiin kahden vuoden vankeuteen raiskauksesta. Tuolloin raiskattiin huoneistossa ruotsalainen nainen. Hoffman kiisti ja väitti kaiken tapahtuneet yhteisymmärryksessä.
Lisäksi on massiivinen lista monenlaista tuhotyötä ja roskakorin polttamista. Kaiken kaikkiaan Hoffman on käynyt välillä lähinnä pyörähtämässä siviilissä kunnes on aina uudestaan joutunut vankilaan järjettömistä rikoksista.
Luultavasti tässä ei ole kyse ihan suoraan sellaisesta oikeasta terroristista tyyliin Tukholman rekkaisku vaan pelkästä vähä-älyisestä afrikaanosta, jonka päähän pälkähtää milloin mitä sattuu. Kun tutkii miehen taustaa niin tämä ajatus tulee väistämättä mieleen. Välillä poltetaan roskiksia, välillä murhataan ja sitten ajellaan päissään autolla päin talojen seiniä. Vaikka kaasupoljin oli akun painolla pohjassa niin mies kuitenkin istui itse autossa. Mitä järkeä tässä on? Tavallinen ihminen ei voi koskaan ymmärtää millaista rataa tällaisten tyyppien ajatuksenjuoksut juoksevat.
KORJAUS: Juttua korjattu sen verran, että epähuomiossa kirjoitin tekijän olevan libyaano. Hän on kuitenkin liberialainen eli liberiaano.
 

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
##&##

paavon satuja, onko niitä?

Totuus on tarua ihmeellisrmpää

Ei tämä mitään satua ole vaan aitoa matupainajaista Ruotsista, Märstasta, lähellä Arlandaa:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/bil-korde-igenom-mur-och-husvagg-rakt-in-i-idrottshall

Hei mehän tienataan tällä!

Miten on mahdollista että kombineerattu roskis- ja rallimatu istui murhasta vain 5 vuotta?
Saiko ”hyvänmiehenalennusta” ja jos niin miksi?

rocky

Teki siistiä jälkeä…

Valtsu

Ja miten on mahdollista, että lasten urheilutapahtuman keskelle ajava päästetään suorilta vapaaksi?

pöh

”Ja miten on mahdollista, että lasten urheilutapahtuman keskelle ajava päästetään suorilta vapaaksi?”
Varsinkin kun oli kännissä, pelkkä rattijuoppokin olisi pitänyt joutua koppiin.
Ilmeisesti päästettiin välittömästi vapaaksi taustaisuuden takia, kun ei edes auton virityksiä ensin tutkittu.
Afrikaanoja kohdellaan kuin pikkulapsia, eivät ole vastuussa tekemisistään.

Geenerisuukko

”Hoffman” =) Mwkwakwkwe Mumbwuntwumbwe taitaa olla lähempänä totuutta. Voi svartepetter-parkaa sentään minkä valkoiset rasistit taas pakottivat tekemään.

Vilmitähtinimi

Kas kun ei David Hasselhoff!

Jukkis

Liberialaisilla on monilla englantilaiset nimet koska valtio perustettiin ’kotimaaksi’ USA:sta takaisin Afrikkaan palaavien orjien ja heidän jälkeläistensä mallivaltioksi. Systeemi siis kopioitiin suoraan jenkkien perustuslaista. Odotukset olivat korkealla, mutta jostain syystä maa ajautui sisällissotien ja vallankaappausten kierteeseen…. Mikähän oli syynä☺️

Anonymous

Summa summarum. Ne vittuilevat meille. Lue lähi-itäläiset.

Se on yhtä vaille

Käsityskyky ei ole riittänyt, kuin siihen asti missä neuvottiin, että laita jotain painoksi kaasupolkimelle ja ja ja…….
Vai olisiko tuo himmeä villaämpäri lämmittänyt palleron yläkertaa sen verran, että neste kiehahtanut yli?

pöh

unohti pommin niin yritti itse räjähtää auton sisällä hallissa?

Se on yhtä vaille

No perke*le tuohan se on kun unohtelee asioita. Muisti ohjeet siihen saakka kun asensi akun kaasupolkimelle ja sitten sitten….. Pitää tuon palleron vain tyytyä siihen, ettei aina voi voittaa.

Heja Sverige

Suorastaan loistava CV. Eikö hänet voisi tuoda Suomeen, pääministeriksi tai ulkoministeriksi!

Anonymous

Ei. Se paikka on varattu. Tai ainakin ajattelisin niin. Kun kerran päin vittua mennään, miten olisi al tayee vai mikä sen demari muslimin nimi nyt olikaan puolustusministeri. Kun hesan apulaispormestari jo onkin afgaani, siitä on hyvä jatkaa. Ja kun tämä nykyinen hallitus jatkaa, saamme virkamiehiksi juuri niitä, jotka ideologian perusteella jatkavat agendaa. Ruotsin malliin. Se arvopohja on niin tärkeä. Mutta saapa nähdä.

Nyt Måniosaaja Pääministeriksi niinku olis jo

No nyt on paikka vapaana. Äkkiä tarjous David Hasselhoffille tai hänen isälleen Moosekselle.
Mooses halkaisi Punaisen Meren, tämä taas Märstan Vikinghallenin seinän.

KAAPI PAIKA

Husu!

Suomi Finland

Miksei tälle opetettu vankilassa koodaamista? Olisi varmaan jo oppinut kirjoittamaan ja olisi jo palkattu johonkin huippuosaajien firmaan ja tämäkin teko olisi jäänyt tekemättä. Nyt rasistien vuoksi hän menettää mahdollisuutensa oppia lisäämään tagit ja siten nousemaan viiteryhmänsä terävimpään kärkeen.

Anonymous

Hyvän vitsin murjaisit. Kyllä se tärkein agenda on, että suvakki ämmät ovat nämä muslimit tänne haalineet agendalla jota kutsutaan multikultiksi. Toisin sanoen sekä suoraan puhuen ruskeaa kullia. Ihan turha puhua muusta. Ne jotka mustaa ovat saaneet, ovat nyt tuolla päättämässä.

Moonman

5 vuotta murhasta? Kohta ruotsissa ei varmaan jakseta enää tuomita sitäkään koska ei se rikastaja siitä mihinkään muutu, maasta ei saa ketään ulos ja vankilassa pitäminenkin on kallista ja sieltä alkaa tila loppua. Tällainen rikastaja onkin sitä vaarallisinta sorttia, koska afrikka, niin aikakäsitys pään sisällä riittää seuraavat 10 minuuttia eteenpäin tulevaisuuteen ja kun mieleen juolahtaa raiskaus/tuhopoltto/autokepponen, niin sehän toteutetaan välittömästi.

fatwantarkistaja

Ja teon jälkeen varmaankin ihmetellään lankeavaa rangaistusta. Joka ehkä siksi, että teko sattui ajat sittten, tai ei ymmärretä sen olevan väärin.

”Rehellinen ja turvallinen” Ruotsi

Pitänee kai IQ- lakullekin iloja suoda koska poliiseille ja vartiomiehillekin…
*Jo kolmas (Securitas-) asevarkaus Rosenbadista (Expressen 1.12)
*Ruotsin Poliisi varastaa haltuunotettuja työkaluja (Expressen 1.12)

Anonymous

Ehdotan, että tuodaan pääministeriksi.

Anonymous

Ei käy koska ministerin pitää olla rehelliseksi tunnettu suomalainen. Mutta hoitoalan paikkoja on tuolle lahjakkuudelle runsaasti tarjolla: vanhuksia tai lapsia.

Anonymous

5 vuotta murhasta, tässä vedettiin kyllä pohjat, seuraava rimanalitus on varmasti taposta yhdyskuntapalvelua. Afrikaanon ÄO pyörii varmaan siinä 65-70 tietämillä, mutta luulisi ruotsin oikeuden tuomarien ÄO:n olevan edes normaalia tasoa.

Nähtyon

”##&##”
Siinä se suvakkien mätänevä sotanorsu pistää parastaan.

Jones

Toiset tekee kaikenlaisia rikoksia ja sitten ne ihmettelee, että miksi heitä yleensä epäillään.

Anonymous

On se kuvan haalarin perusteella ollut jonkinlaisessa työharjoittelussa, saattaahan tuo olla vankilan aikaisia kuvia. Ajaa traktoria kuten Lauri Johansson…

Aappa

Halus mennä pummilla katsoon käsipalloo.

PastoriNikulainen

Kyllä noilla kehareilla vaan aina välähtää päräyttää.
Oi että kun sitä ollaan niin viatonta kuvassa, että.
Nyt suvakit valppaina. Siinä on teille kunnon miesainesta.
Ei tarvitse seksileluja liata kun tuohon yhteyttä otatte.
Amen.

Anonymous

Saattoihan jäbällä olla rikoskavereita, laittoivat Davidin rattiin ja käskivät tuupata akun kaasupoljinta vasten. Vähän kuin Japanin WW2 itsemurhalentäjät ja ihmistorpedot.

Anonymous

Päästettiin vapaaksi????
Onko ruotsin poliisilla tapana päästää mahdolliset terroristiepäillyt heti vapaaksi???
Suomessakin tuo viettäisi väjhintään yhden yön putkassa.

Anonymous

..ja eiköhän poliisit todennut että – vanha tuttu minkäs voit.

Särmääjä

Sen verta sivullisilla tuntuu tuolla päin olevan tuuria että kukaan ei ole vielä vahingossa saanu luodista osumaa, palanu, räjähtäny ilmaan tai nyt jääny auton alle näissä pienissä levottomuksissa Ruotsistanissa.

Emme pärjää ilman näitä

Moniosaaja tekee sitä mitä parhaiten taitaa. Ja paikkaa kestävyysvajetta kautta lieventää eläkepommin tuomaa uhkaa.

Måniosaaja Moses

Moniosaajalla on kuulemma isä ja 2-3 veljeä, asuvat yhdessä ja kaikki ovat rikollisia. Paavolle hommia…?
Ja mikähän on taustaisuus sille saastalle joka työnsi ilmeisesti ei-tuntemansa naisen junan alle Lundin asemalla joskus 22.00 jälkeen eilenillalla. Saatiin onneksi valvontakameroiden ansiosta kiinni. Nainen on vaikeasti loukkaantunut.

PastoriNikulainen

Ei ne rikollisia ole omasta mielestään. Niillä on vain sellainen kusipäinen kulttuuri
missä vääräuskoinen on saastaa, jota pitää piirittää ja jolta saa riistää, nussia perseeseen jne.
On siis sanomattakin selviö, miten kantaväestön käy kun vastassa on pylly-kyykkijät ja miljoona muuta + tekeillä olevat.
Eurooppa on eu n myötä tilassa jossa sen kaikkia alkuperäiskansalaisia nussitaan surutta perseeseen isonenien toimesta.
Aamen!