Marco de Witin vastine aiempaan tiedotteeseen

images

Aiemmin julkaistiin Lindströmin kanta SKE:n toimista. Pt-media julkaisee nyt myös Marco de Witin kannan asiaan.

“Puoluedemokratia takaisin! Lain ja Suomen Kansa Ensin puolueen sääntöjen mukaan ylimääräinen puoluekokous on järjestettävä, jos yli 10% jäsenistöstä sitä kirjallisesti vaatii.

Puoluekokous pitää järjestää sellaisena aikana ja sellaisessa paikassa, että paikalle saapuminen on mahdollisimman helppoa kohtuuhintaisilla julkisilla liikennevälineillä. (Lentokonetta ei lasketa tällaiseksi.)
Tämän takia ylimääräinen jäsenkokous järjestetään pääkaupunkiseudulla 28.12.2019 ja tulee alkamaan vasta klo 14. Näin myös kauempaa tulevat ehtivät paikalle saman vuorokauden aikana kohtuuhintaisilla julkisilla liikennevälineillä.
Riikka Salmen johtama SKE:n hallituksena laittomasti esiintyvä (asia oikeudessa) ryhmä kuitenkin perusteettomasti kehottaa jäseniä olemaan saapumatta ylimääräisen jäsenkokoukseen.
Jotta Salmen ryhmän laitonta toimintaa voisi paremmin hahmottaa, niin on tiedettävä seuraavat asiat:
Salmen ryhmä on aiemmin kutsunut koolle kaksi valikoitujen jäsenten kokousta, jotka molemmat olivat Pohjois-Suomessa eli Ala-Temmeksessä ja Kajaanissa.
Viimeisin Salmen ryhmän kokoon kutsuma kokous järjestettiin Kajaanissa 23.11.2019 monella tavalla ongelmallisesti.
Ensinnäkin he olivat pakoilleet Ala-Temmeksen kokoukseen liittyvää käräjäoikeuden haastetta, kunnes joutuivat oikeuteen sekä mitättömyys- että moitakanteiden takia. Salmen ryhmä nähtävästi kutsuikin Kajaanin kokouksen koolle siltä varalta, että he häviävät kanteet ja heidän Ala-Temmeksen kokous julistetaan mitättömäksi.
Toiseksi, nähtävästi varmistaakseen voittonsa Salmen ryhmä järjesti Kajaanin kokouksen alkamaan niin aikaiseen aikaan klo 12, ettei Etelä-Suomesta päässyt paikalle saman vuorokauden aikana kohtuuhintaisilla julkisilla liikennevälineillä. Jäsenistön valittaessa asiasta Salmen ryhmä ehdotti paikalle saapumista lentokoneella.
Kolmanneksi Kajaanin kokoukseen ei kutsuttu kaikkia jäseniä.
Lisäksi perustajia eli puheenjohtaja Marco de Wit, varapuheenjohtaja Mari Kosonen ja puoluesihteeri Olli Juntunen joukko”erotettiin” laittomasti juuri ennen kokousta. (Tämäkin asia on oikeudessa.)
Kaiken lisäksi kokoussaliin ei päästetty sisään edes paikalle tulleita kiistattomia jäseniä.
Osaa jäsenistöstä ei siis edes kutsuttu tai päästetty Kajaanin kokouspaikalle ja lisäksi kokouspaikalle saapuminen oli tehty tahallaan monille jäsenille kohtuuttoman vaikeaksi.
Näissä jäseniä epätasa-arvoisesti kohtelevissa olosuhteissa on lain mukaan oikeus käyttää valtakirjoja yhdenvertaisuuden varmistamiseksi. Näin myös Tuukka Pensala teki ja valittiin uusi hallitus, jossa Marco de Wit on edelleen puheenjohtaja, Olli Juntunen varapuheenjohtaja, Tuukka Pensala 2. varapuheenjohtaja ja Mari Kosonen puoluesihteeri.
Suuri osa jäsenistöä haluaa nyt kuitenkin vielä ns. sovintokokouksen eli ylimääräisen jäsenkokouksen mihin pääsevät sisään KAIKKI jäsenet. Tähän jäsenistöllä on myös lain mukaan oikeus.
Ylimääräinen jäsenkokous tullaan järjestämään 28.12.2019. Tarkka paikka on vielä avoin ja siitä voidaan neuvotella niin, että kaikkien toiveet otetaan huomioon. Jäsenistölle lähetetään virallinen kutsukirje myöhemmin tarkkoine tietoineen.
Kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikalle!
Tiedotteen on kirjoittanut Marco de Wit.”
 


 
HUOM! Pt-media ei ole osapuoli asiassa eikä ota kantaa asiaan millään tavalla.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Allu

Ensimmäiselle puolue tekeleelle SuomiEnsin, lähetin kannattajakortin mutta kun se meni joutavaksi riitelyksi niin tiesin ettei tästä porukasta koskaan tule mitään. Ja kuinka kävikään, SKE ja sama joutava riitely taas. 🤬

SKEde Spede

Mitäs sille Suomi Ensin viritelmälle oikein kuuluu? Onko sitä enää edes olemassa? Jos on, niin onko siinä enää kukaan?

Turhautunut Kansalainen

Kyllä SE:kin edelleen on olemassa kun itse näköjään sellaiseen FB-ryhmäänkin kuulun ja siellä välillä päivityksiä tulee. Viimeeksi eilen tästä samasta aiheesta. Mutta surullinen totuushan on, että SE/SKE ovat ihan itse tuhonneet molempien kannatuksen tällaisella täysin turhan aikaisella riitelyllä. Mikä on sääli koska molempaan osapuolueen kuuluu hyviä tyyppejä. Mutta saman aikaisesti näköjään liian tempperamenttisia tyyppejä myös…

Anonymous

Tuolla matut leireillee taas, mutta mitä tekee esim. SKE nynnyt? Ei mitään, siellä olisi jo vastamaidani, jos Marcolta ei olisi viety puoluetta alta vääryydellä ja olisi muita samanlaisia, nythän marco joutuu linnaan jos menisi johtamaan samalla tavalla MAIDANIt, kun poliisi keksisi rikokset anarkistien hyökkäyksestä isänmaallisten niskaan.
Nyt tarvitaan yhteistyötä – enkä tarkoita mitään MAIDANIt “jääkäri” juoppoja.

Sami

Hyvä Marco. Olet ensimmäisiä joka sai ihmiset heräämään.

Anonymous

Kyllä Marco de Witt ansaitsee hatunnoston, piti ääntä 2015 matuinvaasion jälkeen ja sai monien silmiä aukeamaan. Kunnon vänkyrää tarvitaan maailmassa yhä…

Turhautunut Kansalainen

Kyllä itsekin Marcolle tästä haluan pisteet antaa vaikka se aina – ja välillä täysin kohtuuttomastikin – persuja haukkui! Välillä toki aiheestakin. Mutta juurikin ne 2015/2016 mielenosoitusleirit keskustassa ovat niin hatun noston arvoinen suoritus, että kyllä niiden takia saa nyt vähän ylilevottomiakin muista aina välillä puhua! 😉

Rati

Perussionisteja saa kannattaa, mutta silloin asettaa globalismin kansallismielisyysen edelle. Halla-aho ajoi aggressiivista globalismia europarlamentissa, jattkoi Suomessa poliisivaltiolakipaketilla joten perussionistit ovat suomalaisten vihollisia.
Marco on kansan puolella, aina ollut ja Todellinen soturi.

fatwantarkistaja

Rati
Marcohan sen poliisivaltiolakipaketin taisi lanseerata, eikä kukaan muu. Nyt siis eläisimme poliisivaltiossa YKSIN persujen takia ja olisimmeko jopa leirillä. Kyllä Halla-aho teki meille tosi kurjan tempun, saisi hävetä.
Onneksi Marco meidät pelastaa tästäkin, kunhan muilta kiireiltään ehtii.

Hutisalo

SKE = suomen kusettajat ensin??
Mee marco sinne marin helmoihin itkemään. Ja pysy siellä. Vittu mitä vouhkasua ku yritettän olla niin suomalaista nii suomalaista. Samaa suvakkipaskaa ku muutki svakin idioootit. Enkä ole jäsen, enkä halua ollakaan moisessa köörissä. Ennen äänestän vaikka kommareita ku näitävatun hörhöjä…

Anonymous

Pöö!

Anonymous

Luultavasti äänestitkin kommareita. 🙂

Anonymous

Niin, äänestin Breznevia

Eki Vilen

Kuka tästä kaikesta hyötyy? Meneekö arvovaltakysymykset varsinaisen asian edelle? Miksi minun kansalaisena tulisi luovuttaa demokraattinen päätäntävalta kenellekään asianosaisista?

fatwantarkistaja

On kyllä kätevää, kun rikosilmoitukset voi laatia jo nyt. Monta viikkoa aikaa tehdä se huolella. Muutaman kohdan joutuu täyttämään vaikka tuolla kokouksessa, johon kaikkia jäseniä ei tulla kutsumaan.
Ala-Temmeksen kokoukseen yllä oleva herra kielsi jäseniä osallistumasta, eikä hän itsekään ollut paikalla. Olisi ehkä kannattanut mennä ja samalla asettua ehdolle. Nyt se on auttamattoman myöhäistä.

Anonymous

Etteköhän nyt hiukan liioittele suuruusharhassanne?

fatwantarkistaja

Suuruusharha, selvä peli. Eli tosiasiassa hän aikoo tulevassa kokouksessaan syyllistyä ainoastaan yhteen rikokseen. Tämä voidaan siis kirjata jo etukäteen ja täydentää muutama puuttuva kohta ja luovuttaa se poliisille heti kokouksen jälkeen.
Kysymykseni kuuluukin: Kuinka hän välttää vankilatuomion tehtailemalla rikoksia tahallaan?

peräpää

Eikö tuota Marsu de Wittiä voisi jo vaieta kuoliaaksi?

Vastuullinen Vastamedia

Kyllähän nyt PT-Median päätoimittajan ammattitaidolla tietää mitä tasapuolisuusharha tarkoittaa, eikä siksi sorru julkaisussaan sellaiseen… vai miten on?

Anonymous

SKE on nykyisin kuin marttakerho ilman Marcoa. Jos SKE:n tavoitteena oli alusta asti olla räväkkä puolue, niin miksi jotkut hyssyttelijät ylipäätään siihen liittyivät? Miksi eivät menneet suoraan persuihin? SKE:n piti olla puolue, joka nöyristele ketään, eikä esimerkiksi pyytele anteeksi muslimeilta koraanin heittelyä.

Patu

Persut on pateettinen puolue, stubbin ja hallahaon ero on ainoastaan volyymeissa. Halla-aho kannattaa tiukkaa, tulvaa eun kautta, Stubb taasen suurta tulvaa eun kautta. Suomalaisuus tulee laittaa roskakoriin ja monikulttuurisuus pelastaa suomen. Natottajia, ttippeja, gylyfosfaatti gmo porukkaa molemmat.
Kumpikaan Ei arvosta suomalaisuutta ollenkaan.

Ali Kessu

Marcohan sanoi aikanaan, että persutkin voisivat järjestää mielenosoituksia kuten hän. Eihän siellä eduskunnassa saa mitään aikaan, jos ei ole hallituksessa. Persuissakin on suvakkisiipi ja homosiipi kuten tiedetään, pahoin pelkään, että persujenkin into ja arvot vielä vesittyvät, kun kansanedustajan palkka ja edut juoksevat, sitten kun se valta on käsissä. Kyllä Marco on ollut oiva vastapooli vähän kaikelle, vaikka se ei aina niin supliikki olekaan.

fatwantarkistaja

Persujen kahdentoista hengen pikamiekkarit tuskin muuttaisivat maailmaa mitenkään. Marcon miekkareiden olisi tullut kasvaa, ei kutistua? Alkuun näytti hienolta, sitten alettiin rankasti haukkumaan kaikkea, mikä poikkeaa yhtään hänen tahdostaan. Ongelma sen miehen kannattamisessa on se, että hän ei muista viikon jälkeen omia mielipiteitään. Vaikka olisit siis samaa mieltä hänen kanssaan, olet ultrafakin supertörkee bimbomädättäjä ja kansantuomittava kuvottava retale. Ei hänen kannattajansa häntä kuuntele, paitsi iskulauseet painavat mieleensä. Näin toimii myös vastapuoli. Näin taitaa toimia eräät uskonnolliset yhteisötkin.
Ja siitä vaan mukaan, ei toivottavasti ole esim perheeltä pois, kun alkaa tulemaan lastia niskaan.

Särmääjä

Mitähän lisäarvoa ne nykyset kahvittelijat ja vässykät tuo puolueena kansallismieliseen kenttään mitenkään? Perussuomalaisetkin on niitä kymmenen kertaa kovempia ja talloo ne allensa jo kadullakin.

Anonymous

Niiiiiin, erityisesti Soini oli tosi kova, heh…

yksin ei vo riidellä

Marco, vaikka nostankin hattua journalismillesi ja ulostulollesi niin miten ihmeessä kerta toisen jälkeen teet yhteistyötä porukan kanssa joka aina riitaantuu kanssasi?
Eikö yhteinen agenda olekkaan isänmaallisuus? Ja jos on niin miksi isänmaallisten pitää riidellä keskenään? Riitaan tarvitaan aina vähintää kaksi.

PastoriNikulainen

Toisaalta Make uskalsi ja oli aina asiallisen tymäkkä suvakkien lannistus yrityksistä huolimatta.
Ilman Makea Ske olisi ollut tylsää mussutusta.
2015 invaasion jälkeen oli siis mies ja hattu.
Make on 2000 luvun Indiana Jones!
Maken paras puoli on terve matuvastaisuus. Siitä pastori tykkää ja dikkaa!
Amen.

Anonymous

SKE ilman Marcoa on kuin se kirjailijan ilmaus jokseenkin, että “kuin pilvinen päivä ilman aitan polulla astelevaa emäntää” tai miksei isäntää… No, kansallismielisten suurin vihollinen on kansallismieliset itse.

Sebu

fakta 1. Riikka Salmen hallitus on ainoa oikea laillinen hallitus Ske:ssa. mdw vetoaa oikeuden juttuun, jossa on siis kanne sisällä. Niin kauan kuin oikeus muuttaa asiaa niin temmes ja kajaanin kokous on laillinen. Temmeksen kokouksen moiteaika oli kulunut loppuun. Mdw osamaattomuuttaan sähläsi sen tilanteen. Vaikka olisi 7000 kannetta kokouksista niin niin kauan kun oikeus antaa tuomion SKE hallitus on Riikka Salmen johtama hallitus. Mdw voi tulkita sen laittomaksi jos haluaa , mutta se ei anna Mdw mitaa oikeutta toimia SKE nimissä. Jos kokous on Helsingissä klo 14 niin ihan samalla lailla sun pitää pohjoisesta Oulu,Kajaani jne.. tulla julkisilla yöjunalla tai yöbusislla. Saman vuorokauden aikana ei pääse paikalle muuten.
Fakta 2. Mdw ei ole missään asemassa puolueessa. Hänet on erotettu. Hän on ilmeisesti moittinut erottamista. Niin kauan kun oikeus ei ole antanut päätöstä Mdw on erotettu ja hänellä ei ole mitään asiaa SKE.ssa.
Fakta 3. Missaan laissa ei sanota kuinka halvalla tai saman vuorokauden aikaan pitaisi päästä kokouspaikkakunnalle. MDW on itse aikoinaan striimeillä sanonut että kokouksia järjestetään ympäri Suomea. Kokouskutsu lähetetään jäsenille hyvissä ajoin jotta he pystyvät järjestämään ja menemään kokoukseen. Se ei ole yhdistyksen asia jos on niin kädetön ettei osaa esim yöjunalla mennä Kajaaniin kokoukseen.
Fakta 4. Jäsenkokous on järjestettävä jos 10% jäsenistä vaatii. Se nimilistä ja vaatimus tulee esittää hallitukselle , joka sen järjestää säännöissä olevien aikoijen puitteissa. Sitä ei voi Mdw jolla ei ole asemaa puolueessa järjestää.
Fakta5 Mdw leikkii hallituksen pj. Jokainen joka on seurannut ske tilannetta, tietää kuinka marcon opetuslapsi toi kokoukseen oman nuijan ja nuiji itse itsensä puheenjohtajaksi. Valtakirjoja ei sääntöjen mukaan voi käyttää. Mdw oli itse aikoinaan halunnut että sääntöihin ei oteta valtakirjalla äänestämistä. Tilanne on vähän kuin Paavo tajutkangas menisi kokoomukaen kokoukseen muutama riisi paperia mukana ja nuijisi itsensä kokoomuksen puheenjohtajaksi. Mdw väittää että asianjajat on sanonut että valtakirjoja voi käyttää. Jos hän on sitä mieltä, hänen pitaa moittia kokousta ja sitten jos tuomari niin päättää niin se on ok. Mutta Mdw opetuslapsi ei voi itse tulkita marcon omien sanojen mukaan lakia. Ja miká tekee mielenkiintoiseksi… vaikka Tuukka Pensalan itsensä puheenjohtajaksi nuijiminen olisikin ok, mdw hallitus alkaisi sääntöjen mukaan toimimaan vasta tammikuussa 2020. ( kalenterivuosi on sääntöjen mukaan hallituksen toimikausi,
Fakta 6. Mdw väittää valheellisesti Riikka Salmen pakoilleen haastemiestä ja se on viivästyttänyt juttua. Vaikka Salmi olisi Sen hakenut kuukauden ennen haasteen vireille tuloa( mikä on siis mahdotonta) …juttu ei olisi vieläkään saanut lainvoimaista päätöstä. Jos juttu tulee vireille syyskuussa.. on täysi valhe väittää että oikeus ehtisi antaa lainvoimaisen päätöksen ennen joulukuuta. Syyskokous olisi joka tapauksessa sääntöjen mukaan pitänyt pitää. . 2017 Käräjäoikeuden käsittelyajat on olleet noin 12,3k ( riita-asioissa , joissa on suullinen käsittely. valtioneuvoston julkaisu ) ja pitää muistaa että Riikka Salmen tammikuussa tekemä moitekanne oli oikeudessa vasta elokuussa suullisessa alustavassa käsittelyssä…..eli siinäkin meni reilu 7 kk.

Sebu

Ja unohtu… Noista MdW mainostamista kanteista… Niissä on vaadittu täytäntöönpanokieltoa. Oikeus on katsonut että niille ei myönnetä täytäntöönpanokieltoa. Pitää muistaa että Riikka Salmi sai täytäntöönpanokiellon koska tuomari oli sitä mieltä että on todennäköistä että R.S oikeuksia on rikottu. Vastaavaa ei Mdw ja kumppanien kanteista ole löytynyt. Ja nämä asiat voi tarkistaa Pirkanmaan käräjäoikeudeltal