Mikä mies Dan Park oikeastaan on?

dan-park-roger-sahlstrc3b6m.jpg

Dan Park on Ruotsissa hyvin kiistelty henkilö. Kiistelty sen takia, että hänen luoma kuvataide on pilkkaa poliittista korrektiutta vastaan. Ja aina kun eetteriin lentää uusi kuva niin siitä syntyy kalapaliikki. Lisäksi Park on jatkuvat Antifan häiriköinnin kohteena.

Suomessa mitään vastaava taiteilijaa ei ole, ehkä paras vertaus olisi jollain tapaa Jösse Järvenpää sillä erotuksella, että Jösse tekee musiikkia. Dan Park tekee kuvataidetta. Park tunnetaan Malmössä “sähkökaappitaiteilijana”. Nimittäin aina kun uusi kuva tulee eetteriin niitä jostain mystisestä syystä niitä löytyy liimattuna myös ympäri Malmöä sähkökaapeista.
Kuvissaan Park, kuten sanoin, kritisoi poliittista korrektiutta. Kuviin löytyy päivän polttamat aiheet. Muutama oma suosikkini seuraavissa. Ensimmäisenä Viking Linen takavuosien suurta julkisuutta saanut raiskaustapaus, a´la Dan Park. Melko selvä viesti.
welcome to the jungle - rapeniggers.png
Oma ylivoimaisesti suurin suosikkini on performanssi, jossa Dan Park osallistui turvapaikka-aktivistien “laittomien ja paperittomien puolesta” pitämään marssiin. Papper till papperslösa = paperia paperittomille. Miten nerokasta. Koko tällä performanssilla Dan Park yhden miehen taidetempauksella asetti koko paperittomien tukimielenosoituksen niin naurunalaiseksi kuin vain voi.
papper-till-papperlc3b6sa2.png
 
A-poster-depicting-Jallow-001.jpgDan Parkista tehtaillaan sitä mukaa rikosilmioituksia kun uusia kuvia tulee. Viereinen kuva vaatii hieman selitystä Ruotsin yhteiskuntaa tuntemattomille.
“Vår negerslav är bortsprungen!!” = Neekeriorjamme on karannut.
“Hän katosi lauantaina 16. huhtikuuta ja tottelee nimeä Jallow Momodou.”
Jallow Momodou edustaa Afro-ruotsalaisten yhdistystä ja on valtakunnan rasisminkokija. Vähän kuten Husu Hussein, joka kokee rasismia milloin taksissa, milloin perussuomalaiset ovat rasisteja. Momodoun mielestä mm. asuntolainasysteemi on rasistinen, koska pankit eivät myönnä korottomia lainoja muslimeille.
Koraanin mukaanhan muslimille on syntiä ottaa lainasta korkoa.
Momodoun lausunnot ovatkin Parkin loputtoman inspiraation kohteita.
Pariisin terrori-iskun myötä syntyi seuraava:
dan-park-paris.jpg
 
Yksi takavuosien suuria kohuja oli kun malmöläisen taidegallerian ylläpitäjä Henrik Rönnqvist laittoi galleriaansa esille Dan Parkin näyttelyn. Muutaman päivän päästä poliisi asteli galleriaan ja takavarikoi ison osan näytteillä olleista Dan Parkin tauluista. Näyttelystä leivottiin useita rikosilmoituksia. Antifa häiriköi yötäpäivää gallerian ulkopuolella. Ikkunoita rikottiin ja seiniä sotkettiin. Muutama kuva galleriassa olleista tauluista.
 
Vuonna 2015 talvella Dan Park joutui murhayrityksen kohteeksi toisen ruotsalaisen taiteilijan Lars Vilksin kanssa. Porukkaa oli kokoontunut Kööpenhaminan kulttuuritalolle tapahtumaan, jonka nimi oli “Jumalanpilkkaa, sananvapautta ja taidetta”. Varsinainen murhakohde oli luultavasti Lars Vilks, mutta joka tapauksessa Dan Park oli myös paikalla. Hyvällä syyllä voidaan kuitenkin sanoa, että Dan Park oli ihan yhtä hyvin tappokohde. Vilks on tunnettu erilaisista Muhammed-pilakuvistaan.
Tekijäksi paljastui muslimi Omar el-Hussein, joka ampui ulkoa taloon monta lippaallista rynnäkkökiväärillä. Yksi henkilö kuoli ja kolme poliisia loukkaantui. El-Hussein kaappasi teon jälkeen auton ja pääsi karkuun. Seuraavana yönä hän teki iskun kööpenhaminalaiseen juutalaisten synagoogaan ampumalla rakennukseen useita laukauksia. Poliisi ampui lopulta el-Husseinin kuoliaaksi myöhemmin aamuyöstä Nørrebron ongelmalähiössä.
 

Dan Park ja Antifa

Ruotsin Antifa on häiriköinyt jatkuvasti Parkia ja hänen lähipiiriä. Parkia seurataan Antifan toimesta ja osoitteita sekä sukulaisten osoitteita jaetaan Antifan sisäpiirissä. Park on joutunut muutamaan otteeseen pahoinpitelyn kohteeksi. Lisäksi asunnon ikkunoita on rikottu ja oviin sotkettu tekstejä. Tämän takia hän on joutunut oleskelemaan useaan otteeseen Kööpenhaminassa ikäänkuin maanpaossa, jonne Parkilla on hyviä yhteyksiä. Tanskan suunnalla Dan Park nähdäänkin hieman toisin.
dan-park-ikea.jpg
Kaikenkaikkiaan Dan Park on yksi Ruotsin yksi pahimmista/ kovimmista/ suurisuisimmista (valitse oma termi) ruotsalaisen poliittisen korrektiuden kyseenalaistajia. Siitä hän on joutunut maksamaan kovan hinnan useiden vankilatuomioiden muodossa ja on jatkuvien rikosilmoitusten kohteena.
Tälläkin hetkellä lienee toistakymmentä rikosilmoitusta tutkittavana. Merkillisintä on sekin, että virkavalta suhtautuu Dan Parkiin kuin todelliseen rikolliseen.
 

Norrköpingin Pegida–mielenosoitus 2015

Loppuun pitää mainita eräs seikka. Vuonna 2015 olin itse jonkin verran yhteydessä Parkiin ja aiemmin mainittuun Henrik Rönnqvistiin, jotka olivat silloisen Ruotsin Pegida-liikkeen kantavia henkilöitä. He järjestivät useita Pegida-mielenilmauksia. Hurjin tapahtuma oli Norrköpingissä, jossa monet Pegidaan osallistujat eivät uskaltaneet tulla paikalle, koska oli tiedossa, että vastamielenosoitus olisi moninkertaisesti suurempi ja henki löyhässä.
Park ja Lönnqvist kahdestaan parin muun henkilön kanssa pitivät Norrköpingin torilla mielenilmauksen, jota sadat poliisit turvasivat. Tori oli aidattu poliisi-aidoilla ja kaksikko seisoi torilla kylttien kera (alapeukku) islamilla (yläpeukku) Pegidalle. Paikalla oli 3 000 vastamielenosoittajaa; antifaa ja uusruotsalaisia, jotka huusivat tappouhkauksia.
Dan Park ja Henrik Rönnqvist kuitenkin seisoivat torilla kuin miehet.
61a821c0dab91ddf67ec979185101a1216640c3429090bf19b22d337872e2361.jpg
 

Dan Park maanpakoon Unkariin

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
karri

Otsikon kysymykseen viitaten; Taiteilija minun makuuni tällä sivulla esitettynä, pitää perehtyä tarkemmin.
Papper till papperslösa ja paskapaperit toisessa kädessä, hieno mies luulisin.

Anonymous

Melko kookas klyyvari kaverilla.

Minä

Syyttävät kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Käytännössä ainoa todennettavissa oleva kiihottuneisuus on kansanryhmän kiihottuminen taiteilijaa itseään vastaan.

Hieno mies

Kyllä kiihoittuneet sosiaalidemokraatit laittavat tämän kaverin vielä tiilenpäitä lukemaan. Hienoa ymmärettävää taidetta niistä ongelmista joista ei uskalleta puhua ääneen.

Janis Petke

Miehessä on munaa. Pahintahan tässä on ruotsalaisen yhteiskunnan täydellinen sekopäisyys

Anonymous

Niin munaa kyllä. Mutta kaulasta ei voi olla niin varma. Miten kauan se on paikallaan.

Pessimisti

Rohkea mies. Rispektiä minulta.

hapessa

Akseli Gallen- Kallela ja Kullervon sotaan lähtö…

Anonymous

Täytyypä alkaa seuraamaan herran edesottamuksia. Iso peukku hänelle. Kari suomalaisen piirroksia on seinällä. Myös tämä herra osaa asiansa. Antifa kommarir ja muslimit. Viholliset nro 1. Kun se päivä koittaa.

Anonymous

Mihin etniseen ryhmään herra Park itse kuuluu? Ei näytä ruotsalaiselta.

Anonymous

Siltä ainakin näyttää. Mitään vahvistusta en kylläkään löytänyt (((googlella))). Eipä näytä silti oma tausta suojelevan herraa suvaitsevaisten vainolta.

Realisti.

Jokainen aikakausi tarvitsee ominaiset taideteokset.
Näin on aina ollut. Parhaimmillaan taide esittää
sellaista, mitä on ollut, kun sitä katsotaan myös
tulevaisuudessa.

Debis

Paavo..koita rauhoittuu…olet jo ylittänyt itsesi.eli pitä ..naama vähän pienemmällä…YOU aint no suclleader…ook?

Dickie

siis…..dont worry….mä..olin vähän liian..jyrkällä mielialalla..ei ollu sun syy..hhehh..sorry..eli..ei ..dont worry……mut..hmm..mitä tarkoitan? se että..rommaus..tuloo aina yllättäin..ei se muuten rommaus oliskaan..sori mä oon kännis..mut..yritän..selvittää asiani..ook..i like you…..http://hiddentruthsnow.blogspot.com/

Dickie

sehän tietty on selvää..että ruotsin kansa ja geeniperimä on tuhoon tuomittu, ja sitähän varten se valtiokin ikäänkuin on olemassa..eikä niinpäin että kansa ja rotu..geneettinen ryhmä olisi valtiota varten..esim..veronmaksajan roolissa
ainoastaan

Dickie

mut antaa olla..arvostan tätä palstaa

Dickie

hmm..pyydän ikäänkuin vähän anteeksi..vituttai vain niin paljon..ja purin sen..öök..väärään henkilööön..öök..zori..we try to go stronger..I will..ook..sees

Dickie

eli..Ruotsin rommaus..ei tule..hiljaa hiipien..vaan struktuuri puolustaa sitä viimeiseen asti..kuten Hitler ja natsit berliinii..sit kun se tulee..kaikkki suvakit ovat hävinneet..samalla lailla..miten kukaan ei tunnustautunut natsiksi kevään 45 jälkeen…..se rommaus tulee…svärjedemokrkaatttien kannatukserta riipppumatta.. talousrommausksen myötä..and only then…..valitettavasti liian myöhään..

Dickie

mut sithän me..tai ainakin jotkut..näkee tämän yhteiskuntakokeilun loppu..tai väli tulokseen 20 vuoden pääastä tai joskus..pointti on..et sitä on aika vaikee nyt ennakoida, riippumatta SDn kannatuksesta

Anonymous

sähän voit poistaa.. toisten kommentit. ja esiittäää elvistä..im sure of it..mut.sun..ana lyysit..ei vät tarkoita lopuullista totuutta..minkä näköjöjäään olet omaksunut itsesi..totuuden määriittäjäksi..