Pikku tuomio Turun viime keväisestä joukkotappelusta

Kuvakaappaus 2019-12-03 15-38-28.png
Kuvaa toispual jokkee.

Muuan uusturkulainen Yaser Karim **** tuomittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vakavuuspuhutteluun  pahoinpitelystä. Itse juttu ei ole merkittävä, mutta kannattaa laittaa merkille muutama asia.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle viime keväänä kun suomalaisista miehistä koostunut seurue oli viettämässä iltaa Aurajoen rannalla Turun keskustassa. Joku sanoi, että naiselta oli varastettu käsilaukku ja tekijäksi kerrottiin Yaser. Tässä vaiheessa Yaser otettiin suomalaisten miesten toimesta kiinni ja laukku toimitettiin takaisin nuorelle naiselle. Oliko homma ohi, mitä vielä.
Tumma veri kiehahti ja Yaser kilautti kavereille. Ei yhdelle eikä kahdelle vaan nopeasti paikalle tuli ainakin 10 ulkomaalaista miestä ja alkoi yleinen tappelu.
Tapahtumien kulku on tämän jälkeen hieman sekava, mutta talvisodan hengen kanssa oli vähän niin ja näin. Kollaa ei kestänyt. VKT-linja murtui. Rintama romahti. Vihollinen pääsi asemiin. Osa suomalaisista heräsi myöhemmin sairaalasta, osalla taukopilli vihelsi nurmikentällä. Osa ei muistanut tapahtumista mitään, koska pää oli iskujen voimasta out of order.
Oikeudessa Yaseria syytettiin kolmesta pahoinpitelystä, mutta näyttöä riitti vain yhteen. Tästä hänet tuomittiin pieneen ehdolliseen vankeuteen ja muutaman satasen vahingonkorvauksiin.
Mikä tapahtumassa on merkittävää? Vaikka suomalaiset taistelivat urhoollisesti niin he jäivät alakynteen miesylivoiman edessä. Mikseivät suomalaiset rimpauttaneet paikalle lisävoimia? Jos jokainen olisi soittanut kymmenelle kaverille niin paikalla olisi ollut tuplasti enemmän suomalaisia kuin sotapakolaisia ja voitto varmaa ylivoimalla.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko
Huru-ukko
3.12.2019 16:00

Ehkäpä siksi, että se ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin, ja toiseksi se, että eipä juurikaan jäänyt aikaa kilauttaa kaverille. Piti yrittää torjua ylivoimahyökkäystä. Tai jotain sellaista, mene ja tiedä.

Kulma
Kulma
3.12.2019 16:25

Suomalaisilla ja heidän ystäväpiirillään on yleensä parempaa tekemistä. Tämä saattaa olla hyvä asia, mutta myös huono. Jos soitan jostain torilta parille kauppatieteen maisterille, yhdelle lääkärille ja lvi-insinöörille, että kolmannen maailman irtolaiset tappelevat täällä, tulkaa tekin tappelemaan, jokainen kyllä ymmärtää haluttomuuden osallistua. Liian hienostunut elämä on vienyt tarpeen ja halun toimia suoraviivaisesti. Mutta samalla meidän pitää tunnustaa, että katujen hallinta on menetetty. Näidenkin herrojen verorahoilla kustannettu poliisi ja oikeusvaltio ei tule nähtävissä olevassa tulevaisuudessa tekemään asialle mitään, päinvastoin, yhteiskunta rahoittaa ulkolaisten roistojen elämää. Surullista mutta totta.

Samovaari
Samovaari
3.12.2019 17:38
Vastaa...  Kulma

Kyllä suomalaisilta haluja tuollaisiin talkoisiin varmasti olisi, jos vaan sellinen paikallinen hälytysnumero jostain järjestyy. Se pitäisi olla tietenkin salainen, ettei siihen pystyttäisi ulkoa vaikuttamaan. Vanhanajan ”lällättimetkin” eli LA puhelimet voisivat toimia. Olisiko muita ehdotuksia?

Moonman
Moonman
3.12.2019 18:58
Vastaa...  Kulma

Suomalaisilla pitäisi olla joku yhteinen salainen solidaarisuus- appi tai keskusteluketju josta lisävoimaa saisi vastaavissa tilanteissa. Kyllä muutama tappelunhaluinen suomalainen varmasti löytyy, olkoot äärioikealta tai vaikka mistä. Kaverit, eihän ne tule: yksi on kotona, toinen ulkomailla, kolmas kännissä toisella puolella kaupunkia. Kehitysmaalaiset taas käyttäytyvät noissa tilanteissa kuin hyeenat, laumassa kyllä uskaltaa. Ja kaikki notkuvat kadulla/ostarilla, lähietäisyydellä

KABOOM!!
KABOOM!!
3.12.2019 16:30

👍juurikin näin. On tainneet olla vaan niitä näppis tuntuma miehiä.

Itsensä haudaten
Itsensä haudaten
3.12.2019 16:33

Paavon kysymys lienee esitetty ikään kuin kommenttipalstoilla esiintyvää perusteetonta uhoilua peilaten. Voinee kuitenkin myös olettaa, että suomalaisten ylivoiman kerääminen ja päinvastainen lopputulos olisi käsitelty epäilemättä useammallakin tapaa raskauttavien asianhaarojen vallitessa tehtynä, erityisesti rasistisena rikoksena. Lopputulema olisi kaiketi ollut ehdotonta vankeutta toisin kuin vastapuolelle.

Anonymous
Anonymous
3.12.2019 17:00

Sekä jättikorvaukset. Saatavien varmistamiseksi omaisuus mikäli sellaista on, takavarikkoon. Ja jos kotietsinnässä olisi löytynyt kirjallisuutta, esim reino lehväslaiho, olisi siitä saatu kytkös natseihin.

Vittuuntunu Stadilainen
Vittuuntunu Stadilainen
3.12.2019 18:18

…Ainakaan vielä.
Itse kunkin kannattaisi miettiä asiaa.
Tai hankkia ja kantaa mukana jonkinlaista ”equalizeria”……

Musta makkara
Musta makkara
3.12.2019 18:23

Ehkei suomalaisille tullut mieleen, että jäbä veisi asiaa eteenpäin? Varsinkin kun on jäänyt kiinni itse teosta, eikä laukun lopullinen omistus ollut siirtynyt vielä kunnolla hänelle.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.12.2019 19:06

Siinä on taas yksi turha turvis, jonka turvapaikan voisi saman tien perua ja potkia tyyppi eteläsatamassa soutuveneeseen.
Jos ei kiinnosta isäntien omaisuus ja sitten vielä kehdataan pahoinpidellä, niin ei minua ainakaan sellaisten jakamattomat ihmisoikeudet kiinnosta pätkän vertaa. Ulos vaan koko konkkaronkka.

Anonymous
Anonymous
3.12.2019 19:16

Onnistuu vaan musulmaanilta naisen laukun varastaminen ja sitten kun se otetaan.pois niin soittaa ”äidille ja isälle” että pojat ja yksi tyttökin kiusaa.

Nähtyon
Nähtyon
3.12.2019 19:28

Koska perkele Suomalaiset ei ole raukkoja kuten mokkanahat, nuo rotat jotka ei uskalla suomalaista miestä kohdata ilman että että on mokka-armeija mukana.

1/30
1/30
3.12.2019 20:01

Suomalaiset olivat kaato kännissä, sillä suomalaiset ei lähde perimään selvinpäin.
Selvinpäin olevalle suomalaiselle ei pikkiriikkiset kamelikuskit pärjää, sillä yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää.

Achtung!
Achtung!
4.12.2019 15:53
Vastaa...  1/30

”yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää”
Tämä on vuosina 1939 – 1944 pätenyt aseellisessa konfliktissa. Ei ole mitään takeita siitä, että nykyinen sukupolvi olisi kokonaisuutena yhtä kovaa porukkaa.
Osa maahanmuuttajista on kovia poikia tappelemaan nyrkein ihan mies miestä vastaan, jos sellaiseen tilanteeseen joutuvat. Tämä on kylmä tosiasia. Ei kannata aliarvioida kenenkään tappelutaitoja. Jos joku haluaa pärjätä tappelussa varmasti, on lähes tulkoon pakko harrastaa jotain kamppailulajia. Ihan turha olettaa, että pelkkä suomalaisuus on se, jolla tappelut voitetaan. Jos saa vastaansa sellaisen tyypin, jolla on kokemusta tappeluista, tulee suurella varmuudella turpaan, jos itse ei ole koskaan tapellut kunnolla. Kaikkein kovimmat jätkät eivät jää odottelemaan vastustajan reaktioita, vaan iskevät turpaan kerralla niin kovaa, että siihen tippuu saman tien, jos isku tulee perille. Kovat jätkät eivät välitä siitä, tuottaako isku vastustajalle aivovammoja tms vaan käyttävät voimaa surutta. Toinen mahdollisuus pärjätä on, että itse on luonnostaan isokokoinen tyyppi, jolla on pari metriä pituutta ja painoa reilut 120 läskitöntä kiloa. Sellaista eivät lähde kärpässarjan jätkät koskaan haastamaan, jos älliä on vähänkin päässä, vaikka olisi muuten kovempikin jätkä.
Tämän jutun laukkuvaras on ilmeisesti kokenut kunniaansa loukatun kun ei saanutkaan pitää jo kerran haltuunsa saamaa omaisuutta. Siinä oli osoitus, että kyse on erittäin röyhkeästä tyypistä, joka kenties ei tosiaankaan itse kuulunut tappelijoitten eliittiin. Mutta se ei estänyt tyyppiä ’palauttamasta kunniaansa’. Palautus kotimaahan on paras vastaus tällaiselle pellelle.

M
M
3.12.2019 21:37

Niin, miksi ei? Ja miksi he eivät poistuneet paikalta? Oletettavasti laukkua lainannut yksittäisherrasmies jäi paikalle soittelemaan. Miksi he eivät huomanneet, että herra jäi pyörimään paikalle ja soittelemaan. Eikö tämän olisi pitänyt herättää epäilyksiä? Miksi herrat eivät soittaneet hätäkeskukseen ja miksi miekkataksi ei vienyt yksittäisherrasmiestä? Niin paljon kysymyksiä mutta vähän vastauksia.

5-laukausta-päähän-riittää
5-laukausta-päähän-riittää
3.12.2019 22:51

Meillä suomalaisilla ei taida olla näitä kavereita niin paljon ja varsinkaan valmiina singahtamaan paikalle.
Suomalaispojat tekivät kuitenkin täysin oikein ihan jokamiehen kiinniotto-oikeuksia käyttäen vaikka turpiin tulikin.
On aina kuitenkin merkittävämpää toimia oikein.
Jihadisti-saastojen toimintamalliin kuuluu hyökätä ylivoimalla yksinäisten naistenkin kimppuun ja ovat pääsääntöisesti myös aseistautuneita.
Näin ollen olisi erityisen tärkeää myös suomalaisten aseistautua piilotettavin terä,- tai vaikka ampuma-asein vaikka se ei suomalaiseen kulttuuríin ole kuulunutkaan niin Suomen islamisoituessa omakin kulttuurimme muuttuu.

Hätävarjelu antaa mahdollisuuden käyttää suurempaa/ pysäyttävämpää voimaa uhan taltuttamiseksi.
On sitten eri asia jos jää viranomaisille kiinni ja joutuu demla-oikeuteen ottamaan vastaan tuomion.
Itsehän en silminnäkijänä ainakaan paljastaisi mahdollisesti pakoon päässeitä suomalaisia
Henkilökohtaisesti koen kuolleen jihadistin positiivisempana asiana kuin kuolleen suomalaisen.

Turkuun
Turkuun
3.12.2019 23:56

Turku. Kaikki mitä lihasi tarvitsee, mahdollisesti vielä enemmän. Hilpeä mesta, sanoisin monen vuoden kokemuksella. Ei ihme, jos siellä alkaa pinna kiristyä. En ole missään kolkassa, missä olen asunut Suomessa tai ulkomailla, tavannut yhtä paljon ilkeitä ja pahansuopia ihmisiä. Ihan omassa sarjassaan. Jos säilyttää hymynsä Turussa, säilyttää sen missä vaan.

Ali Kessu
Ali Kessu
4.12.2019 00:54

Noi ovat herkkiä soittelemaan toisilleen, olen huomannut, oli tilanne mikä tahansa. Vahinko, että känny on keksitty. venäjällä toi ei kävisi, siellä ei aropuput juhli.
Meillä näit ”oikeuksia” on liikaa, pois vaan, toivotaan, että politiikka muuttuisi maassa.

h44
h44
4.12.2019 14:14

Olisi tietenkin pitänyt toimittaa Yaser poliisin käsiin ja putkaan.