SKE: Puolueen nimissä lähetellään vääriä kutsuja

Suomen Kansa Ensin puolueen lehdistötiedote kuuluu seuraavasti:

Puolueesta erotetut Marco de Wit, Mari Kosonen sekä puolueen jäsen Tuukka Pensala, joka häiritsi jo puolueen syyskokousta Kajaanissa 23.11.2019, ovat lähettäneet puolueen hallituksen nimissä jäsenistölle kirjeen osoitteesta: suomenkansaensin (at) protonmail.com, jossa ”ilmoittavat” kutsuvansa jäsenkokouksen koolle. Tämä osoite ei ole puolueen käytössä, ja tästä osoitteesta tuleviin posteihin tulee suhtautua roskapostina.
Kirjeessä he myös kertovat että ”kokouksessa” valittaisiin puolueelle uusi hallitus.
Tällaiset kirjeet ovat erittäin vakavia väärinkäytöksiä puoluetta ja sen jäsenistöä kohtaan. Hallitus tekee kaikkensa jotta tällainen vakava häirintä saadaan loppumaan, ja pyytää jäsenistöltä kärsivällisyyttä näiden inhottavien tapahtumien selvittämisen aikana.
Puolue on jo aiemmin viime viikolla tehnyt rikosilmoituksen samojen henkilöiden rikollisesta toiminnasta puoluetta kohtaan.
Suomen Kansa Ensin rekisteröidyn puolueen hallitus pyytää jäseniään olemaan reagoimatta näiltä henkilöiltä tuleviin kirjeisiin tai tiedotteisiin millään tapaa!
Poliisiin otetaan yhteyttä ensitilassa.
Suomen Kansa Ensin r.p:n rekisteriin merkityn hallituksen puolesta
Ari Lindström, puoluesihteeri


 
Marco de Witiä on yritetty tavoitella oman kannan esilletuomista varten, mutta hän ei ole vastannut lausuntopyyntöön.
Pt-media ei ole tässä asiassa mikään osapuoli emmekä tiedä asioista sen enempää kuin mitä tiedotteessa kerrotaan.
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja

Kannattaisi jättää vastineensa Marconkin, kyllähän hän tahtoo oikoa valtavat erimielisyydet ja ainakin oman kantansa tuoda esille.
Näin sovinnollinen teksti sen yhden takia. Ei maksa, ellei bannata erimieltä olevia. Rahaa pitää aina olla.

Annette

Eihän tuo liene antanut vastinetta vielä Turun Sanomillekaan, vaikka niin lupaili. Tai tiedä lupailiko, mutta sitä ainakin pyydettiin. Melko sairasta menoa on henkilöltä, joka on polttanut sillat takanaan kaikelta, mihin on aikoinaan ryhtynyt. Ulostuloa SE:ltä tässä jo kovasti odottelisin.
Argenta?

fatwantarkistaja

PT eräs lopetti lahjoitukset Vihapuheelle, kun eivät bännänneet mua. Varoittamatta niitä ensin ollenkaan. Johtajaa solvasin. Joku kymppi siinä varmaan meni kuussa, en tiedä. Reilua olisi ollut etukäteen kertoa aikeistaan, en etenkään nimimerkillä ole halukas kenenkään tuloja “syömään”. Olisin mieluummin hiljaa.

T

Haastattelu olisi tosi hyvä siten, että kummatkin ‘puheenjohtajat,’ samaa aikaan eetterissä. Itseäni ihmetyttää se, että de Wit pääasiassa kiteytyy puolueriitoihin, eikä Suomessa tapahtuviin asioihin, jotka siis hänelle ‘sydämen’ asia…!?

Aleksi Rantanen

Kuvatunlainen viesti voi olla myös pelkkä digitaaliseen muotoon tehty kirjallinen teos.
— Väitettiinkö viestissä, että sen on lähettänyt Suomen Kansa Ensin r.p ja nimenomaan Suomen Kansa Ensin r.p?
— Sanottiinko, että kyseessä on nimenomaan Suomen Kansa Ensin r.p:n kokous eikä vain mikä tahansa kokous, jollaisen nyt saa kutsua koolle kuka tahansa jo perustuslain kokoontumisvapauden nojalla.

fatwantarkistaja

Pikkutyttökokouksia nyt voi kutsua koolle kuka tahansa. Haamupöytäkirjojahan niissä tehdään ja haamujäseniä valitaan haamutehtäviin. Nämä kummitukset eivät voi laillisesti edustaa mitään järjestöä/puoluetta. Näin lienee laissa säädetyn.

Hutisalo

Kyllä se onnistuu. Muistatko tapaus Katainen/Romakkaniemi?

sivusta seurannut

Kaikkihan alkoi siitä, että puolueesta erotetut perusti oman ns maltillisen osaston ja kaappasi puolueen nimiinsä.
Aika monimutkaiseksihan tuo menee.
Alusta astihan on hajoitettu kaikki radikaalimmat yritykset ja ajettu alas. Jos tuosta maltillisista jotain tulee, niin korkeintaan persuja myötäilevä “apupuolue”. Eihän siellä ole ketään varteenotettavaa ehdokasta esiintymään minkään puolueen nimissä varsinkaan missään tv:n vaalitentissä. (mutta maltillisilla ei näkemykseni mukaan ole ollutkaan tarkoitus mennä vaaleihin, vaan estää se.)
Tai sitten tämäkin vain pikkuhiljaa taputellaan pois puoluekentältä.

T

Mutta eikö ennenkin puolueet ole perustettu pienessä ryhmässä? Marco de Witin vetämänä tuokin olisi luullakseni PVL tilanteessa.

sivusta seurannut

Kyllähän PVL:kin keräsi kortteja puoluetta varten. Ei vaan saanut kasaan määrä ajassa. Tilanne olisi aivan toinen, jos PVL olisi saanut kortit kasaan. Puoluetta on vaikeampi kieltää, kuin jotain rekisteröimätöntä yhdistystä “demokraattisessa valtiossa”.
Ehkäpä PVL piti kieltää tekosyin ennen, kuin saavat puolueen aikaiseksi. Tosin kieltohanke on kesken.
Ruotsissa ainakin on PVL puolue.
Sitten alkuperäiseen SKE juttuun. Marcohan oli tv: vaalitenteissä, vaikka maltilliset yritti estää kaikin keinoin. Mielestäni tentit meni ihan hyvin ja sehän olisi kamalaa saada positiivista tv aikaa…joidenkin mielestä.
Kieroiluahan tämä kaikki on ja mielestäni kaikilla puolueilla pitäisi olla sama mahdollisuus saada näkyvyyttä rahoituksesta huolimatta.
Tietoiset ja ajantasalla olevat äänestäjät ratkaisisi vaaleilla. Nyt vaalikarja on kaikinpuolin aivopesty vihervasemmistolaisen median toimesta ja globalistit vetelee naruista.

Paszi

Ske ilman marcoa on samanlainen turha populistipuolue kuin persut. Persuille on ookoo kaikki globalisti firma, ja halla-aho uskoo sokeasti kaikkiin bilderberg Eva kyselyihin, ja haluaa vaalikrijan uskovan kaikkiin valheisiin. Suvereniteettia on persuille kirosana, samoin demokratia ja kansanvalta.
Ei, Ei ja Ei. Suomalaiset Ei kannata euta, Ei ole koskaan tehneet. Sama kaikkialla Euroopassa.

Penja

Politiikka on arvokysymys, Ei gallupkysymys.
Jos haluatte uskoa eun ja bilderbergin kyselyihin niin persut on oikea puolue.hekin kannattavat eu diktatuuria, aina tehneet.
Falskaa.

Ruupertti

Euro on supersuosittu…
Esimerkki bilderberg roskasta johon Halla-aho uskoo.
Ala Paavo ajattelemaan omilla aivoilla, ei tarvitse uskoa
EU on samanlainen projekti kuin neuvostoliitto. Laita Oma mies opposition, niin kontrolloitu senkin sanoi Lenin. Halla-aho on feikki oppositio.
https://www.eva.fi/blog/2019/07/23/euro-on-supersuosittu/

T

Mikä puolue nykyisistä on vähiten globalisti?
Mielenkiintoinen ‘toteama’ on – > Rakennuslehti: Eläkeyhtiöt ja ammattiliitot myivät Kojamoa isolla kädellä, ulkomaiset….. (lukekaa viimeinen lause ajatuksella…)

Faabian

Ei persut Tuo esille eun haitallisutta
Persut Ei aja eu eroa
Persut on turha puolue, kokoomus on aivan samanlainen.
Eun taustalla olevat sionisti johtavat Halla-ahoa, siksi se on hampaaton puolue.
Ruotsidemokraatit on samanlainen feikki oppositio. Totaalisen mamutettu feikki oppositio.

Esso

Soluttautuneet kaikkiin organisaatioihin Suomessa, siksi homma kusee kaikkialla.
Roshcild otti pankkihallinnan jo 1860-luvulla, nukkehallitus nukkehallituksia….
Halla-aho on rostchildin mies. Eli suomalaisten vihollinen.

Pontus

Juu, Halla-ahon sionisti oppositio Ei ole koskaan ollut kansallismielinen.
Puolue joka haluaa kuulua euhun, natoon, ja muut ttipi ja ceta systeemit Ei ole kansallismielinen. Tietysti feikkimedia on maalannut feikki oppositiota kansallismielisen, mutta se on toinen Juttu. Valehtelija Halla-aho viihtyy hyvin feikkimedian uomissa

Gunnar

Et Paavo ole snaijjannut miksi eu on olemassa?
EU on olemassa Euroopan tuhoamiseksi, ja persut toimii Hollywood statisteina.
Sionistit omistavat Hollywoodin(kin), ja persut ovat pelinappuloita.
Tietysti jos ja kun joku haluaa tuhota maasi (perussuomalaisetkin haluaa) niin sulla on velvollisuus puolustautua pettureita vastaan.
Halla-aho on samanlainen nilkki kuin muutkin, maanpetturi.

Nähtyon

Milloin neuvoa-antava äänestys on ollut oikea äänestys?
Sitä oikeaa äänestystä eu syöpään liittymisestä ei ole tehty, ja eu syöpään oli jo liitytty ennen neuvoa-antavaa äänestystä, joten kansa ei ole oikesti saanut koskaan olla oikeassa kansanäänestyksessä koskien eu paskaliittoa.

Ilmari

Suomen valtiosäännön mukaan eduskunta päättää tällaiset asiat.

JP

Tarkoitatko mitä asioita? Tietääkseni eduskunta ei saanut äänestää markan luopumisesta, NATO sopimuksesta tai yhdestäkään EU mafian tekemistä päätöksistä

Ilmari

Koko puoleen olemassaolo on käsittämätön. Suurin osa suomalaisista ei ole siitä kuullutkaan. Viime vaaleissa se ei saanut yhtään kansanedustajaa eikä tule saamaan ensi vaaleissakaan, jolloin se poistetaan puoluerekisteristä.

sivusta seurannut

Eikö olekkin uuden puolueen perustaminen helppoa, jos ei saa medianäkyvyyttä, ja mukaan soluttautuu heti ihme hajoittaja hyypiöitä.?
Uudet puolue yrityksethän ei saa, kuin negatiivista julkisuutta valtamedioilta.
Kansallissosialistinen tv kanava olisi poikaa tilannetta tasapainottamaan. Ehkä silloin liikuttaisiin jossain sopivassa välimaastossa vaaliuurnilla. tiedä sitten…

Nähtyon

Kohta 50, vaikka se tuskin tähän kuuluu mitenkään.
Kansanäänestys ei edellekään ole sama kun neuvoa antava äänestys, sillä toisella eli ensimmäisellä kansa voi vaikuttaa mutta tuolla viimeisellä on yksi paskan merkitys, sillä sitä ei hallitus tule noteeraamaan ollenkaan.

Nähtyon

Tässä vielä irrotus wikistä näille tolloille jotka väittää että kansanäänestys on sama kun neuvoa antava “kansanäänestys”
“Esimerkiksi Suomessa, plebiskiitti on muodoltaan vain neuvoa-antava kansanäänestys, jolloin äänestystulos ei ole sitova. Tällöin plebiskiitti on enemmänkin mielipidemittaus”
Joten luuleeko joku että suomen kansa ikinä sai päättää mitenkään liittymisestä eu syöpään.
Ei, sen teki hallitus ihan ilman kansan mandaattia.
Kansan ääni on niin vähäpätöinen että virallista äänestystä ei käytännössä ole enää olemassakaan tässä maassa, sillä hallitus voi pyöritellä miten haluaa siellä olevia puolueita, ja heittää pellolle kansanäänestämät henkilöt mikäli nämä eivät alistu nuolemaan samaa puuta.

JP

Ei hallitus vaan pari lahjottua globalistia Aho ja Lipponen

Nähtyon

Ja kaikille täällä oleville eu myönteisille, ei voi edes kirjoittaa mitä ja mihin voisitte suksia.

Kalle K

Pata kattilaa soimaa

Anonymous

Jos nynnyjen SKE:n jäsenistä lakisääteinen määrä todella vaatii kokousta, taitaa olla ihan laillinen kokous vaikka nynnyjen hallitus ei saapuisi paikalle. En sitten tarkemmin tiedä, pitäisikö hallituksen ensin suostua vaatimukseen ennen kuin jäsenten vaatima kokous voi olla laillinen.

Anonymous

“En sitten tarkemmin tiedä, pitäisikö hallituksen ensin suostua vaatimukseen ennen kuin jäsenten vaatima kokous voi olla laillinen”
Eikös “maltillinen” puoli tehnyt juuri niin ja nykyinen valta heillä perustuu siihen.

Ali Kessu

Näyttää ulkopuoliselta vähän oudolta, että kansallismieliset riitelee ja varsinkaan, kun ei ( en ) tiedä, mikä on alkusyy. Tuossakin liikkeessä, kun on sitä ns valtaa, joka perustuu maahanmuuttopolitiikkaan, Minusta Marcon mielenosoitukset ovat olleet paikallaan ja kaverilla on riittänyt virtaa ja asennetta. kenellä on käämit palanu? Mistä Marco on sanut ehdollisen tuomion, kun tuli striimissä esiin. Voisko paavo ( PT ) selvittää, mistä kaikki alkoi ja riidan koko kuvan?