Erikoinen tuomio kiihotuksesta kansanryhmää vastaan

Kuvakaappaus - 2019-12-04 23-02-19.png

Viisikymppinen mies tuomittiin Kristianstadin käräjäoikeudessa hulppeisiin 22 200 kruunun (2 104 euron) sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tapaus on poikkeuksellinen.

Tapahtumat alkoivat keväällä kun ruotsalaisessa kriittisessä Facebookryhmässä Politikfakta julkaistiin lyhyt videopätkä, jossa kaksi arabiaanoa kertoi ruotsalaisille huorille totuuksia.
– Me arabiaanot olemme täällä [Ruotsissa] siksi, että valtaamme teidän vitun maanne. Joten mene polvillesi ja ime minun kyrpää ruotsalainen huora.
Ja:
– Allahu akbar sinä pikku huora.
Filmillä esiintyvän arabiaanon käytös on hyvin provosoivaa ja ruotsalaisia dissaaavaa. Luonnollisesti filmi aiheutti monille vihareaktion. Muuan 53-vuotias ruotsalainen mies kirjoitti Facebookissa kommentteihin:
– Ällöttävä arabioksennus, häivy täältä.
Siinäpä se. Noh, ruotsissa on olemassa sellainen joukkio kuin ”Näthatgranskaren” eli nettivihatutkija. Joukkio saa jonkin verran valtiolta apurahaa. Sen toimeenkuvaan kuuluu kytätä netissä josko ruotsalaiset erehtyvät sanomaan jotain ilkeää maahanmuuttajista. Ryhmä tehtailee rikosilmoituksia eli käytännössä on pahimmanlaatuinen nettihäirikkö.
53-vuotiaan miehen yhdestä lauseesta tehtiin niin ikään rikosilmoitus. Oikeudessa mies puolustautui, että vastasi vähintäänkin samanlaista kieltä sisältävän videopätkän sisältöön. Mies kertoi olleensa kiukustunut arabiaanon alentavasta kielenkäytöstä eikä pitänyt tekoa rikollisena. Lisäksi hän katsoi, että viestiä ei ehtinyt lukea monikaan.
Käräjäoikeus katsoi kuitenkin, että mies syyllistyi kiihotukseen. Päätöksessä kerrotaan, että miehen viestiä ei voinut tulkita muuten kuin siten, että se oli suunnattu kaikkia arabiaanoja ja mustaihoisia kohtaan yleisesti, eikä vain filmillä esiintyviä miehiä kohtaan. Käräjäoikeuden mukaan kun vertaa lauseita ”Me arabiaanot olemme täällä valtaamassa sinun vitun maasi” ja ”Ällöttävä arabioksennus, häivy täältä” jälkimmäisellä lauseella selvästi vähätellään mustaihoisia ja arabiaanoja, tarkoituksena kohdistaa sanoma etniseen taustaan tai ihonväriin.
Edelleen käräjäoikeuden mielestä koska viestin näki moni niin rikosta ei voi pitää lievänä. Palkinto oli siis 22 200 kruunun sakot ja ehdollinen vankeus.
Filminpätkän voi katsoa Friatidenin artikkelista.


 
Kommentti: Pakko myöntää, että oikeuden päätöksen perustelu ei auennut oikein. Kun ottaa vielä huomioon sen, että arabiaanoa ei ole haastettu käräjille filmin takia, vaikka miehen nimi on tiedossa. Luultavasti oikeus tarkoittaa jotain sellaista, että miehen vihaviesti oli kohdistettu juuri arabiaanoihin ja ruskeisiin ihmisiin taustansa takia kun taas arabiaanon maanvaltausviesti (oikeuden mukaan) ei ollut kohdistettu mihinkään erityiseen taustaan.
Kannattaa muistaa eräs perusasia, jos kutsu käy kuultavaksi kiihottelusta. Nimittäin, kaikki mitä sanot poliisikuulusteluissa niin sitä käytetään sinua vastaan myöhemmin käräjillä. Kun puolustaudut niin kaikki sanomisesi käännetään sinua vastaan. Kun siis istut siinä poliisin kuulustelupenkillä älä sano mitään. Kun poliisi kysyy, pidä suu kiinni. Älä vastaa edes ”en kommentoi” vaan pidät vain suusi kiinni.
Tavallinen ihminen ei osaa toimia poliiseja ja syyttäjiä vastaan, koska he kääntelevät ammatikseen ihmisten sanomisia heitä vastaan. Pienen pieni pelastus on olemassa kun ei sano yhtään mitään.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No nyt tuli taas sellaista settiä, että oksat pois. Eikö arabia voi haastaa edes kunnianloukkauksesta? Naisen kunniaa nuo nimittelyt loukkasivat takuulla. Vai onko se Ruotsissa asianomistajarikos ja nainen ei halua viedä juttua eteenpäin?
On kyllä kamalaa sakkia nuo, jotka tuollaista kehtaavat suustaan päästää.

Suomi Finland

Ruotsi on kuin Jeesus aikoinaan. Menossa vapaaehtoisesti teuraaksi. Ainoa ero ja samalla se oleellisin ero on, että Ruotsia ei ole herättämässä henkiin kaikkivaltias Jumala edes kolmen sadan vuoden päästä.
Tuollainen oikeudenkäyttö on kyllä alle kaikkien arvosteluasteikkojen. Suorastaan jakomielitautista.

fatwantarkistaja

Naista ei ole identifioitu, eikä nainen ole ihmisryhmä.

Ilmari

On se Suomessakin asianomistajarikos.

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Mikä vatun rikos ihmisyyttä vastaan

Kaikki kiihottamistuomiot kansanryhmää vastaa ovat oikeusmurhia
Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):
”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”..
Rikoslaki 11 luku
Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
Tuota on siten tulkittavat, että vain sellainen kiihotus kansanryhmää vastaan kiihottaminen on rikoslain mukaista kiihottamista, joka täyttää myös ”sotarikoksen taikka rikoksen ihmisyyttä vastaan” määritelmän. Sellaisia ei Suomessa ole tapahtunut, joten kaikki kansanryhmää vastaan kiihottamistuomiot ovat oikeusmurhia. Tuomioistuimet ovat tulkinneet lakia väärin.

3.2. Keskeiset ehdotukset Esityksessä ehdotetaan rikoslain 11 lukua muutettavaksi. Lukuun sijoitettaisiin joukkotuhontarikoksia, rikoksia ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksia koskevat rangaistussäännökset, jotka muutettaisiin Kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman perussääntöä vastaaviksi ja nykyistä täsmällisemmiksi. Rikos ihmisyyttä vastaan ja törkeä rikos ihmisyyttä vastaan olisivat uusia rangaistussäännöksiä, joilla yhdessä sotarikosten kanssa korvattaisiin nykyiset säännökset ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa ja sodankäyntirikokset. Yksilöön kohdistuvat rikokset saisivat ihmisyyttä loukkaavan luonteensa siitä, että ne tehdään tietoisesti osana siviiliväestöön kohdistuvaa laajaa tai järjestelmällistä hyökkäystä.
Sen vuoksi ehdotetaan, että rikoslain 11 luvun otsikko vastaisuudessa olisi Rikoksista kansainvälistä oikeutta vastaan.
Rikokset kansainvälistä oikeutta vastaan ovat erittäin törkeitä ja laajamittaisia. Ne vaarantavat maailman rauhan, turvallisuuden ja hyvinvoinnin ja näin koskettavat koko kansainvälistä yhteisöä. Tämän vuoksi rikoksesta ihmisyyttä vastaan ja sotarikoksesta ehdotetaan rangaistukseksi vankeutta vähintään yksi vuosi tai elinkausi.

Sotarikos on sodan tai siihen verrattavissa olevan konfliktin yhteydessä tapahtuva kansainvälisillä sopimuksilla rikokseksi määritelty teko, josta on Suomessa tarkemmin määritelty kansallisesti rikoslain 11. luvussa: ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan”. 

Patu

Ruotsalaiset eivät siis ole kansanryhmä tai kansa oikeuden mielestä? Myöskin jo pelkästään tuo huorittelu on täyttää selkeästi kunnianloukkausen tunnusmerkit. Jos laki ei ole kaikille sama, on turha puhua oikeudenmukaisuudesta tai yhdenvertaisuudesta lain edessä ollenkaan. Oikeussysteemi on siis kaatunut ja nykytilassaan rikki. Että tämmöistä EU:n diktatuurissa tänään. Ukon kannattaisi varmaan anoa turvapaikkaa poliittisen vainon vuoksi jostain sivistysmaasta.

Suomi Finland

Ruotsalaisista tulee kotvan kuluttua vähemmistökansanryhmä, mutta tuskin lain suojaa ruotsalaisille tulee siitäkään huolimatta. Se on varattu vain ja ainoastaan eksoottista alkuperää oleville ihmisille, vaikka nämä olisivat enemmistöasemassa.

Swedistan

Kymmenen vuoden päästä imuhommia saa tehdä myös ruotsalaiset miehetkin tuolla menolla.

Suomi Finland

Tuomarit laittavat vielä sanoja syytetyn suuhun ihan mielivaltaisesti. Mistä kummasta ne keksivät tuon tumman ihon tuonne, kun oli puhe arabeista.

fatwantarkistaja

Toivottavasti koko vitun maa on vallattu ja pikku ruotsalainen huora imenyt kyrpää. Allahu akbar! Kaikki muu olisi rasismia.

Anonymous

Hyvin menee taas Ruotsissa.

Debis

Terroristitkin ovat oma kuinnioitettava kansanryhmäånsä? ja parta-kaalepit?

Dickie

poistumiskehoitus on ”kiihoittamista”? ei oikein aukene..varsinkaan kun jos parasiitit poistuisi8vat, ei olisi enää ketään ketä kiihoittaisikaan..tosin näistä kiihoittuvat vain suvakit, kun ei mutapäät osaa edes suomee, tai ruottiii hahah tai yhtään mitään

Sivusta seuraaja

Ruotsi on matkalla helvettiin ja melkoista haipakkaa.Olisi kiinnostavaa tietää kuinka paljon on muslimi mielistä porukkaa,vanhan Ruotsin vihaajia ja kuinka syvällä tämä porukka on lainsäädännössä,tuomareissa, poliisissa, puolustusvoimissa ja yleensä yhteiskunnan rakenteissa. Ei tätä mutten ymmärrä.

Dickie

painukaa..hlvtiin`jooh? pian voi sanoa et mutiksille ja suvakeille et ”painukaa Ruotsiin” eli helvettiin..sekin tietysti kiihottamistä täh?

Debis

Siis..jonkin valtakunnan tai ideologian romahdus..ei yleensä tapahdu äänestämällä..eli hiljaa hivuttaen.. SD.. vaan.. jonkinlaisen kriisinomaisessa katastrofissa..ja siis ”yllättäen”.ideologiaa pönkitetäään viimeiseen lapseen asti..kunnes se yhtäkkiä häviää…kuten natsi-saksassa ei ollu kriisin jälkeen yhtään natsia..viimmeset oli Adolf-sedän taputtelemia lapsia….lol..eikä Neukuissa ainuttakaaan kommunistia..samaten kun suvakit päätyy konkurssiin…ei suomessa eikä ruotsissa löydy ainuttakaan suvakiksi tunnustautuvaa…hah

Kyrppä

Onko tämäkin kuvassa oleva kyrpäjulli, Löhveenin sossuhallituksen uutta tuontia vuodelta 2015 piru tietää. Hyvin näyttää intergroituneen nykyruotsiin. Kun maa alkaa mätimään oikein tosissaan, niin se ei ole poijat leikin asia. Terve hedelmä kestää mitä vain, mutta kun pintakuori on jyrsitty rikki, vetää se puoleensa kaikki ympäristön sontiaiset. Pintapuolisesti hedelmä voi näyttää vielä suhteellisen ehjältä, muuta sisällä jylläävät perkeleelliset voimat. Maailma on kuin luonto itse, jossa heikot ja puolustuskyvyttömät kansat tuhotaan. Ensin ne valloitetaan, sitten häpäistään ja orjuutetaan. Ja aina löytyvät nämä ns. hyödylliset idiootit, jotka ovat valmiit vaikka myymään oman äitinsä saadakseen valloittajilta myötätuntoa ja hyväksyntää sekä mahdollista aineellista etua.

Genocider

Toi saasta on kyllä sossuillut ruotsissa pidemmän aikaa, tuolle ruotsinkielen huvittavalle eskari-apinatasolle oppiminen kestää noilla semmoiset 15-20 vuotta. Just noi jotka hikisesti osaavat ruotsia ja tietävät miten tukirahoja huijataan ja miten keplotellaan eri nimillä itselleen velaksi omaisuutta ovat juuri maahantulleiden suuria sankareita.Opastajia, mentoreita, stora broschaneita. Saavat surkeille elämilleen myös uutta boostia kun juuri tulleet lukemattomat uskonveljet antavat hurjaa rispektiä, sitä ollaan yhtäkkiä arvostettua sotayliherraa ja suurta muslimivalloittajaa, ylirodun ylimmäinen edustaja oikein, verrattuna totuuteen joka on että ollaan ikuisesti työttömiä naistenhakkaja sossuluusereita. Ikävä kyllä, kun ensirispekti hiipuu eikä juuri saapuneet saakaan taloja, autoja, huumeita ja huoria näitten luusereitten kautta, niin silloin käy huonosti. Muslimi kun ei ole kovin lojaali otus teoissaan, puheissaan kylläkin.

M

Ei sinänsä mitään yllättävää. Kansankiihotuksen ja kunnianloukkauksen tarkoitus on tehdä selväksi, että tulijat saavat perseillä miten haluavat eivätkä joudu vastuuseen teoistaan. Ja hyvinhän tuo oppi näyttää menevän perille. Ja tasa-arvo ei tarkoita yhdenvertaisuutta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Pitikö tässä gheti aamulla ruveta lukemaan noitten paskaisten mulkkuperseitten saamaa ”erityiskohtelua” , äääsch!
Kai vanhalla viinalla on asiaan vaikutuksensa – myös siihen, etten kaiva rautaa esiin ja – lallalllaaa – onhan noita täälläkin maaleja! Tarttee ottaa kunon paukku, että pääsee uudestaan unen äidinlempeään helmaan:-)))

Päämunaaja kiihotti kansanryhmää vastaan

Päämunaajakin syytti toissapäivänä ampumisia ja pommeja sosdemien kannatuksen laskusta. Epäsuorasti hän siis syyttää matuja eikä näe mitään vikaa hallituksessa joka ei pysty pitämään kuria ja järjestystä maassa.

Ihanat voimavarat

Annetaan nyt ruman arabin uhota ja uhkailla naisia kotonaan ilmaiskämpässään niin se saa tuntea itsensä kovin miehekkääksi ja rohkeaksi. Aamulla sossutädin kansliassa on eri ääni ja ilme kellossa.

Viisauden alku

Ruotsin talous on menossa pohjaan, Ruotsin BNP/BKT- kehitys on lähes huonoin koko Euroopassa:
https://www.europaportalen.se/2019/11/kylig-hostprognos-sverige-spas-nast-lagst-tillvaxt-i-eu
Olisi parempi jos nämä nettivihasyynärit alkaisivat jaakata inspiraatiota siihen miten estää Ruotsin muuttuminen kehitysmaaksi?

Kiitos siitä että meillä menee huonosti?

Huomioikaa miten KAIKKI matuja haalivat maat, mm. Saksa, ovat pohjalla kun taas matuja karttavat maat ovat huipulla, mm. Unkari:
https://www.europaportalen.se/2019/11/kylig-hostprognos-sverige-spas-nast-lagst-tillvaxt-i-eu

Valtsu

Tuopa onkin mielenkiintoinen tilasto, sillä Ruotsin itsetuhon moottorina on tietysti toiminut huimassa tikissä ollut talous. Jos tulisi kunnon lama – niin kuin se ennemmin tai myöhemmin tulee -, niin eiköhän siitä mellakkaa synny, jos ei ole enää rahaa kipata kehitysmaalähiöihin. Sitten vaan kartottamaan vapaaehtoisia ilmoittamaan kehitysmaalaisille, että täytyy pikkuriikkisen ”tuloja” pienentää.

ike

Nämä vamhat puolueet eivät vielä heränneet siihen että tiedonvlitys ei ole vain kansallisten monopolien asia vaan melko vapaata (tuota vihapuhekirvestä lukuunottamatta). Joten tuo valehtelu tulee kyllä ilmi. Tätä Rinne ja Löfven kavereineen eivät ymmärrä. Rinne vetää lokaan ammattiyhdistykset ja Löfven vetää lokaan hitsarit. Ei niin suuri saavutus,

Jones

Näin sitä sanoilla pelleillään ja nauretaan seläntakana partaansa. Youtubessa on video, jossa selitetään juurtajaksain mistä on todella kysymys.
Juha Ahvio – Salaperäisen suomalaisen voimahahmon taustat paljastuvat
https://www.youtube.com/watch?v=XnCzUAe3og0&feature=youtu.be

Moonman

Onko maailmassa yhtään toista maata paitsi ruotsi ja Suomi (ja saksa tietty), joka vainoaa omia alkuperäisiä kansalaisiaan rikollisten muukalaisten kustannuksella, jotka normaalissa yhteiskunnassa diagnosoitaisiin ”criminally insane”-termin alle? Tätäkin p*skaa on jatkunut jo niin pitkään että tätä pidetään ihan normaalina. ruotsi ja pian suomikin voitaisiin luokitella ”failed state”-termin alle.

Aikki.

Niin kauan, kun miehet istuvat kotisohvillaan peläten muukalaisia ja maidemme valloittajia, nämä helvetistä nousseet uhittelevat maitamme valloittamisella ja haukkuvat naisiamme huoriksi. Eikö löydy yhtään rohkeaa miestä, joka tukkisi valloittajien turvat ja karkottaisi heidät ulos Euroopasta.

Sami

Videolla oli siis vaadittu, ”mene polvillesi ja ime minun kyrpää ruotsalainen huora.”, eikä tuomarikaan tätä ruotsalaisille naisille suunnattua käskyä kyseenalaistanut mitenkään.
No menikö ne kaikki jo polvistumaan ja imemään?
Mielestäni ruotsin kuninkaallisten pitäisi nyt käydä näyttämässä mallia, ja mennä edeltä tekemään niinkuin käsky kävi! 😉

Pera Peeveli

Entä korvaukset? Videolla esiintyneet arabiaanot ovat taatusti pahoittaneet mielensä moisesta vihapuheesta! Todennäköisesti ressukat kärsineet jopa unettomuudesta ja pelkotiloista, kunnon discoraha voisi auttaa. Ei sijaa ruotsalaiselle rasismille ja syrjinnälle sotapakolaisia kohtaan!
Arabi/afrikaano ei voisi koskaan tietoisesti syyllistyä rasismiin. Osoittaessaan halveksintaansa ja valloitushaluaan kantaruotsalaisia kohtaan hän käyttäytyy vain lajityypillisellä tavalla, vrt. kettu kanatarhassa. Ainoa kieli, jota hän ymmärtää saati kunnioittaa on voima. Tällaisessa tapauksessa pikainen palautus kotiin lämpimään on selkokielinen ja siten myös vieraammekin käsityskyvylle soveltuva ratkaisu yhteisessä rasismin (myös valkoisiin kohdistuvan) vastaisessa taistelussamme!

Anonymous

”When one thinks of mass murder, Hitler comes to mind. If not Hitler, then Tojo, Stalin, or Mao. Credit is given to the 20th-century totalitarians as the worst species of tyranny to have ever arisen. However, the alarming truth is that Islam has killed more than any of these, and may surpass all of them combined in numbers and cruelty.”
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

Aikki.

Siis mitä ihmettä, luulin että sakot sai tuo törkyturpa arabiaano. Hänen puheista luulisi järkevien oman kansan etua ajavien päättäjien karkottavan tuollaisen valtionvihollisen, mutta kävikin toisi hänet päästettiin, kuin koiran veräjästä taas jälleen kerran. Mitä tästä opimme ruotsalaiset päättäjät eivät enää suojele kansaansa, vaan ovat nostaneet kätensä ylös ja antaneet vallan viholliselle.

Juuso Karhu

No mutta mitenkäs Paavo nyt tällaista kirjoittaa? Paavohan oli aiemmin sitä mieltä, että poistaa varmistimen kuullessaan sanan ”sananvapaus” ja ”paskoja” mielipiteitä ei pidä suvaita. Sen mukaan Paavon pitäisi mielihyvin hyväksyä tämä tuomio, koska kyseessä oli mitä ilmeisimmin jonkun mielestä sellainen ”paska mielipide”. Onko takki nyt kääntynyt?