Hyvää itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivän merkeissä menemme Mauri Peltokankaan tunnelmissa. “Sinivalkoinen tuo mies, arvonsa hän tuo ties, tätä maata hän rakastaa, rantoja sen hän rakenentaa…”‘
Pt-media toivotttaa omasta puolestaan kaikille suomalaisille sydämellistä päivää.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lebensraum

Eiks tää Mauri feikannut jostain valokuvasta todellisen soturin ja laittoi tilalle oman hyvin läskiytyneen naamansa. Ihan vaan naapurin puolesta kyselen, jonka isä oli sodassa.

Jooko

Ota nyt ne lääkkees, jooko.

Gooool

Suus kiinni punikki..

Suomi Finland

Paavolle ja lukijoille oikein hyvää Itsenäisyyspäivää! Unohtamatta Monokulttuuri FM:n työryhmää Junesta, Tiinaa ja Tuukkaa!
Vihervassareille ja imaameille, muhamedille ja allahille sitten ei niin kovin hyvää päivää…

Pidä Suomi Siistinä!

Parasta mahdollista itsenäisyyspäivää kaikille Suomea rakastaville Suomalaisille!
Muut voivat mennä vaikkapa sinne Sarveen tai Islamabadiin, Kabulista puhumattakaan.

Lebensraum

Niin: Ihan hyvää itsenäisyyspäivää Persuillekkin, vaikka te olette aina syömässä toisten kuormasta. Mutta: Mihin persujen puoluetukimiljoonilla järjestämään isänmaalliseen juhlaan vois tänävuonna osallistua. Onko Maurilla tai Paavolla tietoa? :))

Lebensraum

Vähän näin Pelto- ja Tajukankaan tasoisena persuna vituttaa, kun ei puolueella ole oikein varaa järjestää edes omaa itsenäisyyspäiväjuhlaa. Vähän jotenkin masentaa syödä AINA toisten kuormasta.

Jani Hermanni

Hyvää itsenäisyyden muistojuhlaa kaikille patriooteille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta.

Juha6

Hyvää itsenäisyyspäivää. Sateinen päivä joten illan juhlakulkueeseen osallistuvat sankarit huomioikaa pukeutumisessa..

Tervehdys Berliinistä

Hyvää ja onnellista Itsenäisyypäivää ja joulunaikaa kaikille isänmaallisille sinne Suomeen! Lähetän tässä samalla virtuaalisen joulukortin Junes Lokalle!

Lebensraum

Vähän käy Junesta sääliksi. Se tekee ilmaiseksi Halla-aholle ja persuille duunia ja ottaa Jussilta vielä ilmaiseksi kakkoseen. Ja kaikki nauraa sille. Ja se ei tule koskaan saamaan mitään palkintoa uhrauksilleen. Ja sä Paavokin naurat Junekselle. Mahtaa sitä vituttaa itsemurhayksiössään. Jos tajuaa.

Hutisalo

mees ny ne lääkkees ottaan, kyllä se ahistua siitä helepottaa. viä ku paat silimät kiinni.Kaikille mulee hyvvä pyhää ja joulun odotusta

Tuumaaja

Hyvää itsenäisyyden muistopäivää kaikille.
Kansallismielisille marsseille Helsinkiin kaikki ketkä kynnelle kykenevät. vauvat,nuoret ja vaarit mukaan.

Nanni-Ingrid Badminton

Kitoos. Enää varttitunti ja lähikaupasta saa keskikaljaa ja kolme tuntia kun Tuntematon näkkyy televiissiosta. Lippu korkialle.

Nanni-Petteri Badminton

minähän vihervasemmistolaisena sukupuolidystorfiasta kärsivänä isä-äitini ja äiti-isäni nurkissa asuva +30v reppanana en katso moisia ohjelmia, koska ihannoin maailmaa ilman rajoja, vaikkakaan en ole muualla kuin tallinnassa ja ruotsissa käynyt 😂

Nanni-Ingrid Badminton

Kukin juhlikoon tavallaan, juoden vaikkapa keskiolutta, katsellen Tuntematonta ja liputtaen, se nyt tuskin mikään rikos on. .

Sean Bisselius

FINLANDIA!

Ilkka

PT medialle myös hyvää itsenäisyyspäivää. Muistakaa ihanat lukijat jouluna PT:tä, pikkuinenkin lahja osoittaa arvostusta.

Löffen ruskea ite

Onnea Suomi! Älä tule Ruotsiksi. Ruotsi itsekin alkaa jo kyllästymään.
Sveridemokraatit ovat nyt suurin puolue jo toisessa mittauksessa peräkkäin:
https://www.expressen.se/nyheter/sd-storsta-parti-for-andra-gangen-i-rad/
Miten muuten on mahdollista että Löffen nimittelee Sverigedemokraatteja rasisteiksi, natseiksi ja fasisteiksi (nyt viimeksi), eikö se ole vihapuhetta?

Valtsu

Sytytän lasten kanssa kynttilän. Hyvää itsenäisyyspäivää.

Anonymous

Mauri Peltokankaassa ei ole muuta vikaa kuin, että miehellä on aina suuret puheet, mutta hyvin pienet teot. Sanoo kyllä perkelettä, mutta siihen se jää. Ei minkäänlaisia käytännön tekoja, vaan pelkkää leukojen louskutusta.

Suomi Finland

Politiikassa tuo on äärimmäisen tärkeää. Kertoa totuus, olipa se millainen hyvänsä juurin leukoja louksuttamalla. Ja sitten se pieni teko, eli äänestysnapin painaminen oikeasta nappulasta oikeaan aikaan. Muuta ei voi demokratiassa oikein tehdä. Tuloksia tulee hitaasti silloin, kun paljon erimielisiä puolueita, joilla on vain vähän toisistaan poikkeava kannatus.
Jos kansa olisi yksimielinen, niin tuloksia tulisi nopeammin. Osa kansasta on kuitenkin kanssamme eri mieltä ja heillä on siihen periaatteessa oikeus, vaikka mielestäni he ovatkin väärässä. Kansainvälisiä sopimuksia tulisi myös arvioida uudestaan siitä näkökulmasta, mikä on esim humataarisen maahanmuuton kautta tulevan ihmisen oikeus suojeluun, jos hän itse ei omalla toimillaan takaa turvallista elämisen mahdollisuutta muille ihmisille.
On suorastaan naurettavaa, jos ihmisoikeus on pakolaisella suurempi kuin vastaanottavan maan kansalaisilla. Sama pätee siirtolaisiin. Mielestäni rikollisia ei pidä päästää uuteen maahan siirtolaisiksi.

Nähtyon

Itsenäisyys tässä maassa loppui sillä hetkellä kun liityttii eu syöpään, joten miksi helvetissä juhlia jotain mitä ei enää ole.
Tekisi mieli kirjoittaa mitä lähisukulaiseni, talvisodan veteraani sanoi nykyisestä suomesta ja niin kutsutusta “itsenäisyydestä” mutta se olisi liikaa, sitä vihapuhetta ei tämä saitti kestäsi.
Juhlikaa te, minä en.

Kunnia Jumalalle itsenäisyydestä

Kunnia Jumalalle itsenäisestä Suomesta! Sen puolesta rukoiltiin ja itkettiin polvillaan sotien aikana, sitä ei kerrota Tuntemattomassa. Tänä päivänä suomalaiset kiroavat ja pilkkaavat Jumalaa. Sen sijaan valokuvassa rintamalta miehet rukoilevat vakavina pastorin pitämässä hartaudessa. Ei virnuilun häivääkään.

Kristinusko ulos, wahhabismi sisälle

Tähän sopiikin Sverigedemokraattien Björn Söderin kannanotto sunni-wahhabismin leviämisen helppouteen maissa (Ruotsi, Suomi) joissa yhä vähenevä kristillisyys jättää tyhjiön mihin ääri-islam ilman vastusta poksahtaa sisälle ja laajenee, mm. moskeijarahoitusten myötä:
https://www.expressen.se/debatt/wahhabismen-ar-ett-hot-mot-var-frihet/

PastoriNikulainen

Sikahyvä biisi!
Pastori siunaa Peltokankaan nyt, koska isot pallit.
Aamen.

Anonymous

Paras kuulemani esitys Jääkärimarssista on Sinfonia Lahten ja YLn esittämänä.