Länsi-Ruotsissa rauhatonta viikonloppuna, puolen sataa autoa romuksi

Kuvakaappaus - 2019-12-09 13-23-01.png
Trollhättanin maahanmuuttajalähiön mellakkaa viime yöltä.

Länsi-Ruotsissa on viikonlopun aikana ollut monenlaisia rauhattomuuksia. Trollhättanin ongelmalähiössä Kronogårdenissa 30-40 uusruotsalaista aiheutti häiriöitä sunnuntai-iltana ja asiasta kirjattiin rikosilmoituksia ainakin väkivaltaisesta mellakasta ja vahigonteoista.

Rauhattomuudet alkoivat joskus sunnuntai-iltapäivän aikaan kun kymmenet uusruotsalaisnuorukaiset ampuivat ilotulitusraketteja pitkin poikin asuinaluetta. Joitakin raketteja ammuttiin päin ohikulkevia ihmisiä ja autoilijoita. Tästä tehtiin useita ilmoituksia hätäkeskukseen.
Iltaa kohti meno hurjistui ja paikalle hälytettiin kaikki maakunnan poliisivoimat. Klo 21.00 jälkeen tahtia antoi muutama tuleen sytytetty auto. Poliisiautokin sai osumaa. Uusruotsalaiset nimittäin mätkivät autosta ikkunoita rikki.
Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä vahingonteosta. Poliisi sai tilanteen joltiseltaan hallintaansa yöhön mennessä, mutta tälle päivälle ongelmalähiöön on varattu poliisin lisävoimia.
Göteborgissa taas saatiin aikaan kunnon autogrilli perjantai-lauantaiyönä. Smyckegatanilla Tynneredissä sytytettiin isossa maanalaisessa autotallissa useita autoja tuleen ja kaiken kaikkiaan lunastukseen menneiden autojen määrän arvioidaan olevan jotain 45-50 autoa.

“Lunastukseen menneiden autojen määrän arvioidaan olevan jotain 45-50 autoa”

 
Tässä kannattaa taas huomata se, että vaikka auto ulospäin näyttää palamattomalta niin suljetussa tallissa noki- ja savuvahingot tekevät ajoneuvosta ajokelvottoman.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kallunki

Voiko sulle paavo lähettää donatena bitcoo tai ethereumia?

Terhomatti Hämeenkorpi

Joo, Luojan kiitos (sanonta!), että sivus taas jatkuu, Pate !
Mistä muualta sais näin hyvää ja luotettavaa, ajantasaista tietoa lähinaapurissa tapahtuvasta… Ei oo!

Anonymous

Ruotsi siirtyy nopeasti autottomuuden kauteen.

Debis

Suomen uusi hallitus on ainakin omasta mielestään maailman edistyksellisin, demokraattisin, tasa-arvoisin ja oikeudenmukaisin.
Mun näkemys on, että tuo “hallitus” ei tule kesää näkemään ja uudet vaaalit on silloin edessä, ellei nuo aloita uutta punakapinaa (jonka tulisivat häviämään)..
PS-kannatus voi siinä vaiheessa olla jo 60 pros..vai mitä?jooh

Debis

täytyy nyt vain kädet ristissä venttailla sihen asti, ettei tule mitään kansainvälistä kriisiä..tässä ennen kesää..or we are doomed

Ali Kessu

Kyllä yhteiskunnalla pitäisi olla ne rankaisukeinot, kuten Raamatussa sanotaan, että “esivalta ei turhaan miekkaa kanna.”
Toivon raipparankaisun palaavan.

PastoriNikulainen

Tää on taas niin, TÄTÄ, TÄTÄ, TÄTÄ!!!
Ruotsi muuttuu kamelipelloksi ja sille ei näköjään kukaan mitään mahda.
Siellä eletään kuin pellola.
Amen.

Ingen Gripen

Tulevaisuuden Ruotsi koostuu no-go alueista ja turva-alueista sekä niiden välisestä ei-kenenkään maasta, missä korpilaki ja viidakon laki ottavat mittaa toisistaan.

fatwantarkistaja

Maaseudulla alkaa vaimonryöstö? Toivottavasti niillä on aseita ja hyviä ystäviä siellä naapureina.

ike

Kuinka typerä täytyy olla että ei näe tässä vuosia kstäneessä kehityksessä minkäänlaista trendiä. Täytyy ilmeisesti kuulua vihervasemmistoon, myös suomessa. Ei tuo tosiasioiden kieltäminen ole helppoa tosin vihervasemmistolla on siinä pitkät perinteet.