Taas nuori nainen kateissa Ruotsissa. Tyttö löydetty eikä asiassa rikosta

Kuvakaappaus - 2019-12-09 21-32-52.png

Ruotsissa on taas kateissa nuori nainen. 19-vuotias Amelia on ollut kateissa jo ainakin 27. päivä marraskuuta.

Uppsalasta kotoisin oleva Amelia on nähty viimeksi reilu pari viikkoa 27. päivä Hebyn torilla Uppsalassa. Tuolloin hänellä oli päällään musta takki, siniset farkut ja pitkä bootsi-malliset saappaat. Amelia on 170 cm pitkä ja 55 kiloa.

Missing People-avustusjärjestö on nyt aloittamassa etsintöjä. Tapauksen luonteesta ei tiedetä vielä mitään muuta, joten kaikenlaista spekulointia pyydetään välttämään.

EDIT Klo 21.00: Viimeisten tietojen mukaan tyttö on löytynyt eikä tapahtumaan liity rikosta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Taas nuori nainen kateissa Ruotsissa. Tyttö löydetty eikä asiassa rikosta

 1. Tulipa tuosta mieleen, että mitäköhän ruotsalaiset nuoret naiset ajattelevat tilanteesta. Ymmärtävätkö olla varovaisia vai elävätkö jossain punavihreässä mielikuvitusmaailmassa.

  59
   1. Saksalaisnaiset sanoisivat, että olen pahoillani, että joudut tappamaan minut.

    12
  1. Olin siis shokissa että taas annettiin ymmärtää että kyseessä olisi muslimipakolaisen tekemä henkirikos. Hävetkää!

 2. Ihmekös tuo, että Ruotsin tyttäriä katoilee, kun on tuo svea mammakin ollut kateissa jo vuosikymmeniä.

  37
   1. Viimeksi Ahmed ja ei kahta ilman kolmatta….veikkaan kuiten muhamettia.

 3. Ei ole ongelma. Ruotsia johtavien viherstalinistien mielestä on pieni hinta ihanasta värinästä. Kerran viikossa raiskausmurhan uhriksi joutuvat tytöt ovat vain valitettava lieveilmiö monikulttueismista.
  He muistuttivat että suomalainen kaarnalaivanvarustakin on sanonut että ne teke tööörggeen siistii safkaa, joten kaikki okeij.

  45
 4. Ameliahan on aivan samannäköinen kuin Emilia.

  Kukahan opettaisi noille nuorille tytöille ettei kannnata poseerata netissä kun maa on täynnä sekomielipuolia.

  25
  1. Kannatan ääri-ideaa. Tuli heti sillai isällisen suojeleva fiilis.

 5. Olipa iltapaskassa jutta raiskauksesta jossa mies oli rikastanut nukkuvan tytön nimi josatain syystä julkaistiin vaikka tuomio oli alle kaksivuotta oli kantaväestöä nimen perusteella. Luulin että kun aiemminkin on perusteltu nimen julkaisemattomuutta jopa asiakirjojen salaiseksi julistamista uhrin suojelulla niin miksi ei sitten tässä tapauksessa kun luultavasti on ollut tuttu kyseessä jossa uhrikin helposti paljastuu .Tosiasiahan on että tämänkin perusteella ei uhria ole tarkoitus suojella vaan kun kyseessä on etninen raiskari niin ei nimeäkään näy pelkkää poliittista valkopesua ja maton alla lakaisua.

  30
  1. Kysehän on siitä, että tiedostava kansanosa on asiaa tutkittuaan päätellyt, että jonkin ihmisryhmän kansanmurhat ovat aina käynnistyneet siitä, että murhaamisen suorittanut ryhmä on epäihmistänyt kansanmurhatun ryhmän puheissa ja kirjoituksissa esimerkiksi vertaamalla eläimiin. Tiedostavan kansanosan mielissä tästä seuraa se, että vähemmistöistä ei saa puhua pahaa, ettei vain vahingossa pääsisi kansanmurha käynnistymään. Tästä luonnollisesti seuraa perseilyvapaus. Mitä tahansa vähemmistön edustajat tekevätkin, sitä ei tapahtunut. Autot palavat, pommit paukkuvat, rynkyt rätisevät ja ihmisiä katoaa, mutta millään ei nähdä olevan yhteyttä mihinkään. Asioiden laskeminen, analysointi ja keskustelu kielletään varmemmaksi vakuudeksi, jotta mitään yhteyttä ei vahingossakaan kukaan näkisi. Kuten tiedämme, lopultahan syyllisiä ovat kuitenkin pimeitä partureita ja huumeita käyttävät.

   15
 6. Käsittääkseni tämä Amelia on nyt, tänään löytynyt. ”Elävänä”

 7. Tässä Missing People -järjestössä tuskin vaikuttaa samoja naamoja kuin kaiken maailman rajat auki -järjestöissä.

 8. Pastori ompeli juuri suunsa kuin matut rotestiksi jossain rajalla 2015 paikkeilla.
  Eli en kommentoi.
  Amen

 9. PT jatkuu? Hienoa, ennätin jo traumatisoitua ajatuksesta, että loppuu! Toivottavasti toivun tästä jouluun mennessä. Ei saa vetäistä kylmiltään noin rankkoja vetoja..

  1. Meinasin lätkäistä lapun luukulle, mutta ainakin kevääseen asti vielä.

 10. Bålstasta löytyi Bombi jonka poliisi räjäytti.

  ”Föremål i Bålsta var en bomb. Det föremål som polisens nationella bombskydd sprängde i Bålsta vid 19-tiden på måndagskvällen visade sig senare vara en skarpladdad bomb. Det rapporterar TT. Brottsrubriceringen har nu ändrats från till mordförsök.”

Comments are closed.