Uddevallan käräjäoikeus vapautti kaksi kiinniotettua Wilman murhasta

Uddevallan käräjäoikeus vapautti hetki sitten Wilma Anderssonin murhasta kiinniotetut kaksi muuta epäiltyä. Kyseessä on murhasta vangitun Ahmed Tishkon isä ja äiti.

Ahmed on siis ollut vangittuna jo aiemmin todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Viikonlopun aikana otettiin kiinni kaksi muuta henkilöä todennäkäisin syin epäiltynä törkeän rikoksen suosimisesta/ salaamisesta sekä hautarauhan rikkomisesta. Toinen kiinniottettu oli Ahmedin isä ja toinen kiinniotettu nainen olisi tietojen mukaan Ahmedin äiti.

Oikeuden mukaan tällä hetkellä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi näyttöä vangitsemiselle. Näin ollen molemmat vapauetttiin. He kiistävät rikokset. Rikosepäilyt kuitenkin ovat edelleen voimassa. Tarkoittaa käytännössä sitä, että poliisi tutkii edelleen heidän osuutta rikokseen.

Jo heti katoamisen jälkeen ilmassa on ollut vahvoja huhuja, että murhaan, tai lähinnä ruumiin hävittämiseen olisi osallisia useita sukulaisia.

Tytön ruumista etsitään edelleen. Vaikka varsinaisesti missään ei ole suoraan sanottu, että ruumis on paloiteltu ja hävitetty monin eri tavoin ja useisiin eri paikkoihin, tämä kuitenkin on tällä hetkellä jo melko ilmiselvää.

Seurataan tilannetta.

Poliisi otti Wilman katoamisestapauksesta kiinni toisenkin henkilön

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Uddevallan käräjäoikeus vapautti kaksi kiinniotettua Wilman murhasta

 1. Hellyyttävän tiivistä perhehenkeä, ihan kuin Suomisen Ollin perheessä…

  33
 2. Olisi mielenkiintoista nähdä salaa kuvattua materiaalia mitä näille opetetaan kotona ja moskeijoissa.
  Kovin samasta puusta veistettyä tämä porukka. Tulee mieleen muurahaiset.

  ”When one thinks of mass murder, Hitler comes to mind. If not Hitler, then Tojo, Stalin, or Mao. Credit is given to the 20th-century totalitarians as the worst species of tyranny to have ever arisen. However, the alarming truth is that Islam has killed more than any of these, and may surpass all of them combined in numbers and cruelty.”
  https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

  13
 3. Voi turkanen mitä porukkaa. Että oikein isää ja äitiäkin epäillään. Muistaako joku, että olisi ennen kuullut tapauksesta Pohjoismaissa, että poika tappaa jonkun ja vanhemmat yrittävät jeesata ruumiin hävittämisessä?

  Jos olisin lapsena tiennyt mitä tuleman pitää, olisin tuikannut kaikki minulle tyrkytetyt Ahmed Ahne sarjikset saman tien suoraan roskakoriin.

  20
 4. Nyt sitten Ruotsissa elinkeinoelämä pyörii: autoja tehdään, poliisi on työllistetty sekä haudankaivajat, siinä sitä jo kansantalous voi hyvin.

  21
 5. Jahans. Pastori sen sijaan ei vapauttaisi ikimaailmassa kutaan noin vakavasti
  epäiltyä ennen ”laadukasta” kuulustelua.
  Amen

 6. On traumatisoinut jälleen Ruotsin tämä karmaiseva teko. Ruotsi elää taas Lisa Holmin etsintöjen …
  kauhuelokuvan.
  Uusintana.

  1. Tällä kertaa Ruotsi on traumatisoinut Ahmedin, hänen mutsinsa ja iskänsä. Silloin kykenee paniikissa horjahtamaan, jolloin tytöstä voi irrota jonkin verran osia matkan varrelle. Tyttö voi olla uhri, mutta enemmän uhri on Ahmed pakolaisperheineen. Tovottavasti he saavat palkkion, kuten tapana on ollut. Myös anteeksipyyntö on kohdallaan. Lietsoa nyt pikkuisia valtion taholta holtittomuuksiin, tämä ei käy laatuun. Onkohan petoministerimme jo ryhtynyt vaadittaviin toimiin lapsen ja hänen äitinsä konsulikyydittämiseksi Suomeen. Voimia perheelle.

Comments are closed.