Trollhättanin levottomuudet jatkuvat, nyt kivitettiin poliisia

 

Kuvakaappaus 2019-12-10 07-47-39

Trollhättanin ongelma-alueella Kronogårdenissa levottomuudet jatkuvat. Eillisen illan ja viime yön aikana sattui ja tapahtui.

Sunnuntai-illan tapaan kadulla liikehti kymmeniä uusruotsalaisia nuorukaisia. Poliisin mukaan useilla paikoille oli kerääntynyt suurehkoja väkijoukkoja ympäri lähiötä. Erilaisia raketteja ja paukkupommeja paukuteltiin ja älämölöä pidettiin. Raketteja ammuttiin myös ihmisiä päin.
Illan vahingoiksi lasketaan yksi rikottu poliisiauto ja poliisin rintamalinjan murtuminen. Nimittäin uusruotsalaiset heittelivät poliiseja katukivillä. Tässä yhteydessä poliisi joutui perääntymään taemmaisiin asemiin.
Ketään ei otettu kuitenkaan kiinni epäiltynä rikoksista.
FAKTA: Trollhättanin Kronogården kuuluu yksiin Ruotsin ongelmaisimmista alueista. Siellä leimahtaa säännöllisen epäsäännöllisesti viikkoja kestäviä levottomuuksia, jotka useimmiten hiipuvat turnauskestävyyden loputtua.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Kun Pariisissa lähiögangstat pakenivat poliisia muuntajaan ja kärähtivät, kehitysmaamuslimit aloittivat mellakat ja lähiöt löivät liekkiä.
Jotenkin Ruotsissa on samaa tuntua. Että tarvittaisiin vain jokin näennäinen, mutta yhdistävä vääryyskokemus ja kymmenet lähiöt palaisivat.
Siinä voisi tarvita jo armeijaa. Jaa, sellaista ei tainnut enää olla… Noh, lukitkaahan muuntajat kunnolla.

Tulkaa auttamaan!

Suomen armeija hyppää panssarivaunuihin ja ajaa Vikinglinen aamulaivalla yli. Onhan meillä puolustusyhteistyö.

Anonymous

Ruotsilla ei ole eikä tule olemaan toimivaa armeijaa, joka virka-ajan jälkeen tarttuisi toimeen. Suomen tulee karttaa kaikkea yhteistyötä tämmöisen ”Rajamäenn rykmentt” armeijan kanssa.

Anonymous

Leo Mannermaalla on hyviä aiheeseen liittyviä videoita VKssa.
https://vk.com/video353410894_456239279

Aj! Älkää nyt! Aj! Tuo sattuu!

Nyt äkkiä Ruotsin tiernapoikahallitus Löven etunenässä iltavisiitille Kronogårdenin, mukavia juttelemaan ja pullapitsakahvittelemaan. Kyllä se siitä.

Gumbaijaa ja haleja

Älä unohda pizzoja pikku gangstoille.

Anonymous

Mokat viskoo poliiseja kivillä ja poliisi nuolee siitä hyvästä mokkien kasseja.

Varmaan auttais ihan hirveesti

Nyt tarvittais niitä Ohimosalon huivitettuja matupollareita.

Fatwantarkistaja

Niitähän ois kotoisa kivittää. Tapahtumaan tulisi yleisöennätys.

M

”viikkoja kestäviä levottomuuksia, jotka useimmiten hiipuvat turnauskestävyyden loputtua”
Eli periaatteessa poliisin ei tarvitsekaan tehdä muuta kuin seurata tapahtumia kivenheittämän ja raketinampuman päästä sitä turnauskestävyyden loppumista odotellessaan. Ja ovathan pojat aina ennenkin olleet poikia ja nuoriso™ nuorisoa™.