Trollhättanin levottomuudet jatkuvat, nyt kivitettiin poliisia

 

Kuvakaappaus 2019-12-10 07-47-39

Trollhättanin ongelma-alueella Kronogårdenissa levottomuudet jatkuvat. Eillisen illan ja viime yön aikana sattui ja tapahtui.

Sunnuntai-illan tapaan kadulla liikehti kymmeniä uusruotsalaisia nuorukaisia. Poliisin mukaan useilla paikoille oli kerääntynyt suurehkoja väkijoukkoja ympäri lähiötä. Erilaisia raketteja ja paukkupommeja paukuteltiin ja älämölöä pidettiin. Raketteja ammuttiin myös ihmisiä päin.
Illan vahingoiksi lasketaan yksi rikottu poliisiauto ja poliisin rintamalinjan murtuminen. Nimittäin uusruotsalaiset heittelivät poliiseja katukivillä. Tässä yhteydessä poliisi joutui perääntymään taemmaisiin asemiin.
Ketään ei otettu kuitenkaan kiinni epäiltynä rikoksista.
FAKTA: Trollhättanin Kronogården kuuluu yksiin Ruotsin ongelmaisimmista alueista. Siellä leimahtaa säännöllisen epäsäännöllisesti viikkoja kestäviä levottomuuksia, jotka useimmiten hiipuvat turnauskestävyyden loputtua.