Isis-muslimiterroristit Suomen kunniakansalaisia?

burka-1003353_960_720

klo 17.15

Al Holin leirillä vankina olevat isis-muslimitterroristit ovat selvästikin aiheuttaneet kriisin Suomessa. Joidenkin mielestä tilanne on hyvin vaikea. Mutta ei kannata panikoida. On olemassa muutama hyvä ratkaisu.

Suomen 1.5.2019 voimaan tullut laki kansalaisuuden menettämisestä ei koske al-Holin isis-terroristeja. Laissa sanotaan mm:

“Kansalaisuuden poistamisesta ei voi säätää taannehtivasti. Kansalaisuuden voi siis menettää vain sellaisen rikoksen vuoksi, joka on tehty lakimuutoksen tultua voimaan. Nyt tehtävä lakimuutos ei mahdollista esimerkiksi sitä, että Lähi-idän konfliktialueella toimineilta suomalaisilta Isis-taistelijoilta poistettaisiin Suomen kansalaisuus.”

 
Tämä vie pohjan pois monelta hyvältä ratkaisulta. Suomi olisi voinut hakea leiriltä kaksoiskansalaiset, poistaa heidän kansalaisuutensa ja potkia sen jälkeen henkilöt ulos maasta.
Nyt tilanne on toinen. Lain mukaan Suomen kansalainen pääsee aina sisään Suomeen ilman mitään poikkeuksia. Näin ollen jos isis-muslimi konkoilee Suomen rajalle niin maahan pääsee. Mutta, mikään laki ei velvoita Suomea kustantamaan tai tarjoamaan kyytiä kansalaisilleen ulkomailta Suomeen. Esimerkiksi Miika Mustosen tapaus on tästä selvä esimerkki. Mustonen sairastui Thaimaassa vakavasti ja monien vaiheiden jälkeen lopulta kuoli Thaimaassa. Valtio ei missään vaiheessa tarjonnut Mustoselle ns. konsulinkyytiä.
Näin ollen Suomen ei kannata edes pohtia haetaanko isis-terroristit kotiin.
Jos ulkomailla sairastunut kantasuomalainen ei saa valtiolta kyytiapua Suomeen niin miksi sitä pitää tarjota ehkä Suomen kansalaisille, mutta taustaltaan islamilaisista maista tulleille henkilöille? Mikä näissä isis-muslimeissa on niin tärkeää, että asiaa pitää pohtia hallitustasolla ja ministeriötä myöten suunnitella heidän hakemistaan Suomeen?

“Mikä näissä isis-muslimeissa on niin tärkeää, että asiaa pitää pohtia hallitustasolla ja ministeriötä myöten suunnitella heidän hakemistaan Suomeen?”

 
Suomi ei siis ole velvollinen kustantamaan ja tarjoamaan heille minkäänlaista kyytiä. Heidät voi puhtaasti unohtaa sinne ja jos joku sieltä nyt omin neuvoin pääsee Suomeen niin se on sitten eri asia. Mutta antaa naisten olla leirillä. Vankeja aletaan jossain vaiheessa hirttämään, joten asia on siltä osin kokonaan ratkaistu.
Lasten kohdalla voidaan ehkä, ehkä, tehdä poikkeuksia. Jos siellä on Suomen kansalaisia niin mahdollisesti lapset voidaan hakea tiettyjen kriteerien sisällä. Mutta lapsi, joka on syntynyt jollekin isis-muslimille jossakin islamilaisessa kalifaatissa, mitä tekemistä lapsella on Suomen kanssa? Ei yhtään mitään.
Mikä tässä oli muka niin vaikeaa?
Tietenkin useimmat suomalaiset ja kansanedustajatkin mieluusti unohtaisivat koko asian, mutta on ongelmallista se, että ministereinä on kiiluvasilmäisiä fanaatikkoja, jotka ajavat “kotiinpaluuta” vaikka toisten selän takana.
 

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kake

Poliisi, HUS, Finnair ja Suomen poliittinen eliitti unohtavat ja jättävät kantasuomalaisen miehen ulkomaille kuolemaan. Poliisi, HUS, Finnair ja poliittinen eliitti tuovat terroristit VIP-kuljetuksella salaa Suomeen. Tämän jälkeen terroristeille annetaan kaikki ilmaiseksi.
Vittu että vituttaa!

hieno homma

Haavisto?

pzkw

No kukapa muukaan kuin Pekka “hemoroidi” Haavastohan se taas tässäkin asiassa on pääpukarina suhmuroimassa.

Anonymous
Puolueeton

Mikä on punavihreitten motiivi tekoihin? En voi keksiä mitään muuta, pitää hankkia ja ylläpitää kannattajakuntaa varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Rikollinen demari

Oulun vihaimaami Abdul Mannanin tytär on uutisartikkelien mukaan yksi leirillä olevista naisista, Mannan on SDP jäsen ja ollut Oulussa SDP varavaltuutettuna.
Demarit ovat nykyään ihme rikollisjengiä, ja eläkeläiset äänestää vanhasta muistista kun miettivät 70 lukua.

Rikollinen demari

Ainiin, Antti Rinnehän toki tuotiin ambulanssilennolla espanjasta kiireellä koriin kun dokaus ja röökaus meinasi viedä hengen.
Mustosta ei vaivauduttu tuomaan, eihän hän ollut demari…

Ilmari

En tiedä onko lähdettä mutta Rinteellä luultavasti oli matkavakuutus joka korvaa kaikki hoitokulut ilman ylärajaa, siis myös ambulanssilennon.
Aina on kuitenkin myös ihmisiä, jotka eivät ota matkavakuutusta, mutta sitten kun jotakin sattuu, olettavat, että joku muu maksaa kulut ja suuttuvat kun näin ei olekaan.

Anonymous

Ei siihen lahdetta tarvita koska Rinne olisi tuotu takaisin parhaalla mahdollisella tavalla oli vakuutus tai ei.

Ile

Muistan termin sormi-imaami. Olikos siellä sormeteltu jotain alaikäistä tämän hiljaisessa hyväksynnässä? En muista tapausta nyt tarkemmin mutta sormi imaami jäi mieleen

hieno homma

Samaa mieltä kanssasi👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮

hieno homma

Tyyppi punottaa kovin ja yrittää selitellä, tästä tulee taas alapeukku viherkommareilta🤔👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮

hieno homma

Vihervassari kehtasi alapeukuttaa🤔

Übersturm

Niinpä, oma kansa on tälle nykyiselle eliitille vain p**kaa ja pohjasakkaa, joilta nus**taan rahat ja omaisuus omaan taskuun ja loisväen elättämiseen.
Maassa ei enää saa poliisia syrjäseuduilla apuun ja terveyden huoltoa on vain isoissa kaupungeissa kuukausien jonottamisen/odotuksen jälkeen. Kaukomaan kultamunille ja kunniakansalaisille rahaa ja resursseja riittää, kuljetuksetkin hoituu omalla lentokoneella erikoislennolla.
Suomalaisen sairastuessa ulkomailla kommentit on vain “onnea matkaan” ja kaikki kääntävät selkänsä. Tärkein asia maassamme on terroristiämmien ja heidän kakaroiden rahtaaminen Suomeen vaikka maa on taloudellisesti konkurssissa. Onneksi Suomi-Pojalla on vielä palkkaa&omaisuutta sosialisoitavaksi ja voidaanhan valtion vähäinen omaisuus myydä ulkomaille, jotta raha riittää eliitin järjettömiin palkkoihin&palkkioihin sekä papu-ukkojen&ämmien elämiseen.
Hyi VITTU tätä valtakuntaa!!!

todella outoa

ainoo toivo, että ne hirtettäis ennnen kun ideologisti feministit niitä kerkii hakea

Suomi Top Pop

Ei voi vituttaa! Suomalaiset ovat todistetusti maailman onnellisimpia!

Ola

Silkkaa politiikkaa ja sosiaalipornoa, kukaan noista ei huolisi naapureiksi daesh-rikollisia ja jotkut vaan on niin yksinkertaisia.

Pertti Grandell

eipähän suomenvihaaja jaakonsaarikaan sanonut sanakaan kun mustonen pyysi apua, kuoli sinne skorpparin puremaan, ei ollut minkäänlaista halua saada oma kansalainen, mutta koska ei ollut mediaseksikästä…kyllä poliitikot ovat suurinta sceidaa mitä löytyy…,,

Anonymous

Kusipäitä ovat nämä päättäjät? Voi mainita eriävän mielipiteen👍🇫🇮

Kake

Poliittinen tuomarikunta ei tule syyttämään terroristeja mistään. Joku vertasi hyvin asiaa siihen jos suomalainen lähtee Espanjaan tappamaan paikallisia ja saa valtiotason kuljetuksen takaisin kun on jäänyt kiinni ja kun uhkaa kuolemantuomio. Suomen poliisi ja tuomarikunta ei syyttäisi vastaavassa tilanteessa kantista mistään vaan antaisi kaiken ilmaiseksi eikö karkoittaisi Espanjaan.

hieno homma

Eivät syytä kun kuulemma ei ole todisteita sotarikoksista🤔

Ilmari

Tuomarit eivät syytä vaan poliisi tutkii ja syyttäjä syyttää.
Olen samaa mieltä, että heitä ei pitäisi ottaa Suomeen, mutta esimerkki oli huono. Espanjassa ei ole kuolemantuomiota.

Niin kuin home vetten päällä viheriöi valhe täällä

Eihän kuolemantuomio eikä edes mikään muukaan tuomio uhkaa näitä al-Holin leirillä oleviakaan. Esimerkki on kuitenkin siinä mielessä heikohko että siinä verrataan suomalaiseen, joka lähtee Espanjaan jne. Nämä nyt puheena olevat eivät ole suomalaisia muutoin kuin kaksoiskansalaisuuden myötä eivätkä kaikki ilmeisesti edes sitä. Hallituksen julki tulleissa suunnitelmissa puhutaan myös Suomesta lähteneistä, joita noudetaan.
Ei myöskään pidä olla sinisilmäinen ja luulla että Suomeen lennättämiset päättyisivät näihin. Heidän puolisoitaan luonnollisesti ryhdyttäisiin perheenyhdistämisen nojalla ajan mittaan hissunkissun kotiuttamaan vankiloista yms. Suomessa heitä ei tietystikään näytön puutteen vuoksi voitaisi tuomita yhtään mihinkään kuten on käynyt tähänkin astisissa tapauksissa.

Tulisivatpa hakeen

Mäkin lähdin muutama vuosi sitten pois lomalta, kun kiertelin Thaimaassa, Kamputseassa, Vietnamissa ja Filippiineillä. Ei kai ne vaan tuu hakeen mua, kun oon joutunu tällaseen paska maahan?

Los6666

ykskään jätesäkkihuora tuolla ei oo suomalainen, ja tarkotuksella liittyneet terroristijärjestöön.. mikä helvetti siinä on niin vaikeeta antaa paskojen kärsiä teoistaan

Siinä syy

No katsos kun vihervasemmistolaiskommunistit ovat sairaita mieleltään.

Acc358

”Kansalaisuuden poistamisesta ei voi säätää taannehtivasti. Kansalaisuuden voi siis menettää vain sellaisen rikoksen vuoksi, joka on tehty lakimuutoksen tultua voimaan. ”
ISIS-naiset ovat olleet ISIS-naisia myös lakimuutoksen jälkeen. Ovat jatkaneet rikostaan. Eivät ole luopuneet ISIS-aatteestaan, joten heiltä voidaan ottaa kansalaisuus pois.
”Mikä näissä isis-muslimeissa on niin tärkeää,…”
Pelätään, että muslimit suuttuvat. Siksi heille annetaan periksi mitä ikinä he keksivätkään vaatia. Myöntyväisyyslinja on virhe. Mikään myönnytys ei riitä. Vaatimuksia tulee loputtomiin. Raivokohtausten saamiskynnys alenee loputtomiin.

# FL100 oscar hotel mike juliet juliet

Jätesäkki on niiiiin niinku mahtava ilmestys. Eritoten silloin, kun se rynkytetään Tanalla kymmenen kertaa littuun. Jos ei alholissa ole Tanaa, niin sitten jäyesäkin äpärineen lähimpään pisteeseen, mistä sellainen, suomalaisen insinöörityön mestariteos löytyy. Mutta ei Suomeen, EI!

Karma is a motherfucker

Noi vangitut valehtelevat nyt läpiä päihinsä että oltiin vaan kokkeja ja siivoojia, ja kitisevät “toisesta mahdollisuudesta” jonka mielestään todellakin ovat ansainneet. Entäs esim. ne ihmiset jotka ISIS avotulella grillasivat, heidän oikeudet ja toiset mahdollisuudet? Vitun muslimikäärmeet, on loukkaus ihmiskuntaa vastaan että te saatte olla hengissä narisemassa medialle surkeudestanne. Sota on sotaa, ja teidän ainoa vaihtoehtonne on kuolema. Tasan samaa mitä teitte/suunnittelitte muille. Turvat tukkoon ja grillille siitä!

Toiset donkkaa tykimmin

Se oli suoraa tekstiä. “Turvat tukkoon ja grillille siitä!”.

Anonymous

Kummallinen himo Professori Haavistolla saada ne eukot ja kakarat Suomeen. Kukahan sen palleja puristelee, tietenkin Antonin vai mika vittu sen toyboyn nimi on, lisaksi. Aikooko pariskunta Haavisto adoptoida jonkun naista lapsosista. Hyi saatana, jotenkin on hiton sairasta touhua…

Homous on kliffaa hei

Haaviston mielestä terrorismi kuuluu Suomeen https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/pekka-haavisto-eurooppalaisuus-on-muslimien-vakaumuksen-kunnioittamis-1#6cb4e7b8
Jännää tekstiä homolta, joka ensimmäisenä teloitetaan kun muslimit ottavat vallan.

hieno homma

Tätähän nämä sateenkaaren eivät vielä ymmärrä🤗🇫🇮🇫🇮🇫🇮

hieno homma

Tarkoitin sateenkaari immeisiä🤮

Valtsu

Jos terroristijärjestön pelkkä jäsenyys toisi vakeutta, näytön hankkiminen helpottuisi merkittävästi, ja “kotiinpalaajia” olisi paljon vähemmän.

Särmääjä

Aina helvetinmoinen hyysääminen ja kiima näillä suvakeilla runkata joidenkin paska-aavikon terroristiporukoiden perään. Kaskun ei lähde sinne vihreiden delegaatiio Haaviston j ohdolla yhdessä kultatuolilla hakemaan siskonsa ja mukulansa kotiin. Pitääkö noita jokaisessa asiassa kusettavia ja maatamme raiskaavia korruptiosuvakkeja oikeesti katella vielä vuosi tolkulla? Orpossa, mykkäsissä, sipilöissä ja sinisissä oli jo ihan tarpeeks kestämistä ja aina vaan tää paska jatkuu ja taas saa Suomea hävetä loputtomiin varsinkin näiden feministiämmien takia.

Acc358

“Aina helvetinmoinen hyysääminen ja kiima näillä suvakeilla runkata joidenkin paska-aavikon terroristiporukoiden perään. ”
Niinpä, mutta suvakeille ei tule mieleenkään auttaa isis-naisia omilla rahoillaan. Lasku halutaan lähettää naapurille eli verojen maksajille.
Kuinka helppoa olisikaan isis-naisten auttaminen. Suvakit voisivat järjestää rahankeräyksen ja lahjoittaa siihen myös omistaan. Innokkaimmat suvakit voisivat myydä asuntonsa ja ottaa toisen työn entisen lisäksi. Ja rahat tietysti keräykseen.
Rahoilla voisi ostaa joka naiselle miljoonan arvoisen asunnon tai talon jostain arabimaasta. Ja loppuelämäksi voisi heille antaa vaikkapa 4.000 tai jopa 10.000 euron kuukausirahan elämiseen. Kyseessähän on vain 10 naista ja 30 lasta.
Jos vaikkapa 100.000 suvakkia lahjoittaa jokainen 100 euroa kuussa, niin jo ensimmäisenä kuukautena on saatu kokoon 10 miljoonaa. Niillä voi ostaa naisille asunnot jostain islamilaisesta maasta. Keräystä tietysti jatkettaisiin, jotta saataisiin kuukausittainen elatusraha maksettua.
Suvakkien pyrkimys maksattaa omia mielitekojaan muilla ei ole hyväntekeväisyyttä vaan varastamista.

M

“Suomen ei kannata edes pohtia haetaanko isis-terroristit kotiin”
Ei tietenkään kannata mutta ihmisyys velvoittaa. Tästä muodostuu ennakkotapaus ja tulevaisuudessa kaikki samassa tilanteessa olevat voivat odottaa saavansa ilmaisen tilauslentokyydin takaisin Suomeen. Edelleenkin tavalliset kansalaiset saavat hoitaa asiansa omakustanteisesti ja -aloitteisesti. Mutta kun on tarpeeksi paha, saa erikoiskohtelun. Näinhän se on aina ollut.
“mikään laki ei velvoita Suomea kustantamaan tai tarjoamaan kyytiä kansalaisilleen ulkomailta Suomeen”
Ei ainakaan konsulipalvelulaki. Sen mukaan kaiken “voi” tehdä. Ei se toisaalta myöskään kiellä.

sakari

Tässäkö nyt sitten odotellaan turun tori kakkosta? “naiset” noin yleensä kaikista fanaattisempia otuksia, esimerkiksi käy suomen uudet viher-vasuri-dominat.

Anonymous

Jos ei ole passia tai muuta henkilöllisyystodistusta niin jos halutaan niin voidaan takaisin pääsy estää lähes kaikilta.

Acc358

Riippumatta siitä kuka tuollapäin maailmaa sodan voittaa, hävinnyt osapuoli pääsee hengestään. Assadin lupaama hirttäminen lienee inhimillisimpi, kuin se mitä ISIS-olisi tarjonnut hävinneille.

Anonymous

Tääläkin varmaan liittyvät ompeluseuraan pääaskarteluna pommivyö. Niitähän näkyy rökkiöttäin kun noiden pesäpaikkoja näytetään ja ketähän on aiottu käyttäjiksi ei varmaankaan kunniaarvoisia Isis miehiä vaan räjäytyskin on naisten ja lasten heiniä. Siinä uhka kun tulevat tänne ja aletaan painostamaan pommien kanssa puuhailuun.

Suomi Finland

Mielenkiintoista on, että vetäytyvätkö poliitikot tästä terroristikuljetuksesta. Suhmuroinnin ilmeisenä tarkoituksena on ollut välttää poliittisen kannatuksen putoaminen näiden lasten ja heidän äitiensä takia.
Jos vihervasemmisto nyt jänistää, eikä rahtaakaan terrorisakkia Suomeen, niin sehän osoittaa, että heille heidän oma kannatuksensa on sittenkin tärkeämpi asia kuin nuo ihmiset. Saa nähdä, kuinka on…

PastoriNikulainen

Hang em high!
Amen.

hieno homma

Juu👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Ope

Jep otetaan sieltä pikku Ahmed ja pikku Mohammed jotka haastatteluissa jo lupailivat irrottavansa päitä, ja laitetaan ne vaikkapa äitiensä kanssa Punavuoreen asumaan. Sitten Ahmed ja Mohammed viedään päiväkotiin jossa laitetaan istumaan kiltisti ja hiljaa pikku Liisan ja pikku Irma-Kyllikin viereen. Ja sitten päivän päätteeksi kun Ahmed on lyönyt Liisaa haarukalla silmään ja Mohammed sottasi Irma-Kyllikin naaman kakallaan, potki ja huoritteli, niin sitten otetaan yhteyttä Liisan ja Irma-Kyllikin vanhempiin ja keskustellaan tyttöjen siirtämisestä toiseen päiväkotiin. Tyttöjen vanhempia tietenkin syytetään rasismista ja heidät mustamaalataan somessa, saavat työpaikoiltaan lähteä ja Punavuoren kämpät menee alta.
Tämä on hyvin todennäköinen skenaario, ja sen tietävät kaikki paitsi maailmanpelastaja vasemmistolaiset.

Niinpä niin

Unohdit että pikku liisa ja pikku irma huostaanotetaan. Ja vanhemmila evätään tapaamiset vuodeksi.

Anonymous

Katselkaapa sen pojun silmiä, niin tiedätte mitä käyttää.

Särmääjä

Suomessahan kävelee vapaana tälläkin hetkellä vähintään satoja vastaavanlaisia islamisteja joille ei haluta tehdä mitään muuta kuin pitää “seurannassa”. Euroopassa oli juuri tälläset seurannassa ja tiedossa olleet on aina tehny terrori-iskuja.

Moonman

Minkä takia naisia ja lapsia on ylipäänsä majoittettu jossain leirillä iät ja ajat, kun normaalisti kaikki muutenkin raiskataan ja tapetaan tuollapäin maailmaa. Voisiko olla, että joku tietty taho on jo alun alkaen laskelmoinut, että pullalössöt eurooppalaiset tulevat kuitenkin terroristeja pelastamaan, ja näin saadaan kätevästi islamisoitua eurooppaa taas hiukan lisää. Isis-morsiot lapsineen olisi pitänyt hirttää jo ennen minkään leirin perustamista. Eivät ne lapsetkaan mitään suomalaisia ole, koska isä on aina joku jabbar marokosta tai somaliasta. V*tut siitä mitä jossain passissa lukee kansalaisuuden kohdalla

Moonman

Jokainen voi sijoittaa omasta mielestään loogisimman tahon siihen. Olkoonkin vaikka lisko-ihmiset tai muuta folio-hattuilua.

Me ja (((ne)))

No (((nepäs)))(((ne)))! (((Ne)))ite!

Jonne

Teroilta pitäisi aina perua/poistaa Passi, Kansalaisuus, Kelatuet (kumminkin niitä saavat) ja laittaa maahantulokielto.

Muhamed Suldaan

Juuri näin. Tämä on halal.

Anonymous

Henk koht olen satavarma että myös Ohisalo on sekaantunut tähän juttuun.

Velkarahaa

HUS:n mukanaolo operaatiossa ei yllätä, sillä sielläkin työskentelee suomalaisiksi tekeytyneitä entisen Neuvostoliiton alueelta kotoisin olevia joiden lojaalisuus Suomea kohtaan on hyvin kyseenalaista. Samoin paljon muslimeja. Suomalaisistakin suvakkeja hyvin suuri osa.

Vielä on toivoa

Tämä tekee hyvää persujen kannatuksella ajatellen tulevia vaaleja, jotka käydään ennen keväthankia. Haavisto on onneksi munannut tulevaisuutensa, muuten tuosta homppelista olisi leivottu tulevaa presidenttiä. Kuvitelkaa vahvasti ideologinen maailmanhalaaja tyttöministeriöt ja homo presidentti, Suomi olisi tuhon tiellä ja meisi jopa Ruotsin ohi kansallisen identiteetin tuhomaisesa.

tarkkailija

areenassa on katsottavissa ainakin kaksi isisistä ja isis-äityleistä kertovaa juttua. toisessa syyrialainen kätilö kertoo totuuden em. ämmistä …ja näitäkö aletaan valkopesemään lehdissä ja unohdetaan rikokset joista suomen lehdistö
ei ole kiinnostunut esim. jesidit?

Anonymous

Rikoshan on jatkunut tuon lain voimaantulon lälkeenkin tunnustavat terroristiuskontoa ja kalifaattia eli kansalaisuus voidaan perua.

Mmmmm, monikulttuuria

Suomen olis pitänyt tyynen rauhallisesti tunnustaa Daesh valtiona, tällöin pommihippaamaan lähteneet jätesäkit olis selkeästi “tunnustetun” valtion kansalaisia, seurauksena vieraan vallan hyväksi taistelleena kansalaisuus pois. Tackar och bockar, pitäkää tunkkinne.

rasistinen, kelvoton nazi

Olen odottavalla kannalla näihin kahteen nimeen, ensin lähtö Haavistolle ja sen jälkeen luonnollisena jatkeena Ohisalolle. Mutta merkit näyttävät kyllä nyt liian pahalta. Turha toivo, ehkä.

mika