Stefan Löfven: Jimmie Åkesson toistaa historiaa

lataa.jpeg

Ruotsissa on syntynyt paniikki. Moderaattipuolueen puheenjohtaja Ulf Kristersson ja Kristillisdemokraattien Ebba Busch Thor ovat tavanneet Sverigedemokraattien puheenjohtajan Jimmie Åkessonin. Tapaamisessa ollaan keskusteltu mahdollisista yhteisistä linjauksista.

Tapaamisesta on seurannut se, että pääministeri, Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Stefan Löfven loihe lausumaan, että nyt mennää vaarallisen samoja linjoja kuin Natsi-Saksassa 30-luvulla. Myös vihervasemmisto on tyrmistynyt. Kaikki ovat yhtä mieltä, että 30-luku kolkuttaa nurkan takana ja historia toistaa itseään.
Jos historia toistaa itseään niin onko nyt odotettavissa mitä?
– Åkessonin johdolla aletaan ajamaan demokratiaa alas ja hän julistautuu itsevaltiaaksi Führeriksi?
– Voimaan laitetaan erilaisia rotulakeja, a´la Nürnbergin lait? Ei-arjalaiset asetetaan eri asemaan suhteessa arjalaisiin?
– Järjestetään erilaisia sortotoimia Kristalliyön tapaan? Rikotaan tiettyjen etnisten ryhmien kiinteistöjen ikkunoita?
– Laitetaan pystyyn Pitkien puukkojen yö, jossa toisinajattelijat “puhdistetaan”?
– Liitetään naapurimaita Ruotsin kuningaskuntaan, Saksan malliin pelkällä julistuksella?
– Hyökätään Åkessonin johdolla naapurimaihin täysin tietoisena, että siitä leimahtaa kolmas maailmansota?
– Kehitellään ns. lopullinen ratkaisu, jossa vedetään toimintalinjat tiettyjen etnisten ryhmien hävittämiselle?
– Kehitetään massiivinen logistiikkaohjelma, jossa miljoonia ihmisiä rahdataan leireille?
– Näillä leireillä murhataan ja hävitetään miljoonia ihmisiä eri etnisistä ryhmistä?
– Aloitetaan salamasota? Perustetaan muiden Akselivaltioiden kanssa pooli? Operaatio Barbarossa alkaa? Käytetään poltetun maan taktiikkaa jne jne? Lopulta koko Tukholma ja Ruotsi on savuava raunio? Ja Åkesson löydetään kuolleena ja osittain bensalla poltettuna jostain hiekkakuopasta? Satoja sverigedemokraatteja pakenee Argentiinaan?
– Alla kuvaa miltä Tukholma näyttää muutaman vuoden päästä?
 
Jos historia toistaa itseään, kuten Löfven ja vihervasemmistolaiset tapaavat kertoa, niin tuota on odotettavissa.
Uskooko Löfven kumppaneineen oikeasti tähän? Ei tietenkään usko. Vaikka hitsari on tolvana, kyllä hän sen verran tuntee historiaa. Natsi-Saksa on näin vuosikymmenien jälkeen pelkkä lyömäase, jolla Löfven ja kumppanit yrittävät vain ja ainoastaa pitää omaa valta-asemaansa pystyssä. Sverigedemokraatteja voi kritisoida, mutta Jimmie Åkesson ei ole mikään Adolf Hitler.
Sama pätee Suomeen. Sverigedemokraattien tilalle voi laittaa Perussuomalaiset ja Åkessonin korvata Halla-aholla.

Klo 04.22.
Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pata katilaa jne.

Löfven ajaa samaa asiaa mutta käänteisesti. Tarkoituksena tuhota Ruotsalainen kansallisvaltio ja identiteetti ja miehittää maa lähinnä kehitysmaista tulleilla haitallisilla vieraslajeilla.

Minä

Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs
Ei taida olla suomalaisin tekstein, mutta tuossa on englanniksi tekstit helpottamaan pakkoruotsia.
Siinä kerrotaan selvästi mitä sossut tekivät viime vuosisadan alusta aina jopa 70-luvulle asti.
Löfven ajaa vain ja ainoastaan opman valta-asemansa ylläpysymisen asiaa. Totuudella ei ole väliä, vain rahalla ja vallalla. Siinä meillä “rehellinen” ja “hyveellinen” maan johtaja.

Ylilyöntejä kummallakin

“Natsi-Saksa on näin vuosikymmenien jälkeen pelkkä lyömäase, jolla Löfven ja kumppanit yrittävät..”
Ja DDR, Neuvostoliitto ovat toisen puolen lyömäaseita. Pitäisi tajuta että kummallakin puolella menee osalla yli. Itse kannatan tiukempaa haittamaahanmuuttopolitiikkaa ja rajojen valvontaa, mutta talous-, työllisyys- sekä sosiaalipolitiikassa olen enempi hyvinvointivaltiodemokraattien kuin porvarien linjoilla. Suomen 106,5 mrd euron valtionvelkakin on otettu porvarien ollessa päähallituspuolueina, joten kokoomukseen liitetty “vastuullisen talouspolitiikan” leima on oikeisto-omisteiden valtamedian luoma jallitus, jolla puolustetaan uusliberalistista suurpääoman etuja ajavaa politiikkaa.

Anonymous

On tussa pieni ero. SD ei huutele kansallissosialismia kun taas toiset huutelee sosialismia. Jos et ymmärrä niin kysy googlelta.

Rtellinen

Vai että porvareita.? Elä naurata.
Punamafian tarjoilemasta rapakaukalosta lossuttavia tekoporvareita. Punaisen valpon kontrolloimaa ja ministereiksi nostamaa roskasakkia. Punanatsien aisan kannattelijoita ja selkärangattomia haloskoitten hännystelijöitä.
Sitten yya -sopimuksen todellista porvarihallitusta ei tähän maahan ole sallittu, eikä sallita edelleenkään.
Vielä enempi tympäisee täysin valheellinen väite oikeistolaisesta valtamediasta. Mistään muualtahan ei punalöyhkä juurikaan haise niin voimakkaasti kuin valtamediasta. Ihmetyttää tuollaisen punapaskaisen propagandakommentin peukuttajat.
Soluttautukaa, soluttautukaa ja ottakaa pääomat, koulut ym haltuun. Tuumasi lenin ja niin on käynyt.

Rtellinen

Siis yya-sopimuksen solmimisen jälkeen. Selvennyksenä.

Anonymous

Kyllä Ruotsi on jo menetetty ja sotatilassa muutenkin. Jatkuvat ammuskelut ja autopalotkin sen kertovat. Sitten räjähdykset.

Anonymous

Kyllä, olen samaa mieltä Ruotsi on ollut tuhon tiellä jo vuosikymmenet, tätä ei muuta kuin sisällissota.

#sipilä— Mooneyn vasen tuoli

Lappilaisen kuplasa eleilevän psykolekurin, Uppsalassa opiskelleen, mielestä puheet Ruotsin tuhoutumisesta ovat puppua. Hitsari löven vetelee pajunköyttä kaulaansa.

Musta makkara

Tolvana mikä tolvana.
Oma luomuksensa aiheuttaa nyt sen sen, että Sverigedemokraatteja kuunnellaan.
Mahtaa se entinen moderaattijohtaja polkea hattuaan kuitenkin Lööperin rinnalla. Aito idealisti ei poikkea tuumaakaan valitsemaltaan tieltä.

Hilpo Ketler

Ookesonnin pitäisi haastaa paskaturpa oikeuteen disinformaation levittämisestä. Vaatia kunnon korvaukset itselleen ja puolueelleen. Oikeudenkäynti julkiseksi, niin kansa kuulisi minkälainen tyhjäpää löffeen on.

6 miljoonan dollarin mies

Joo ja sitten ihmisistä tehtiin saippuaa ja lampunvarjostimia sekä pääkallot kutistettin. Joku tolvana sitten uskoo kaiken mitä Hollywood suolsi ulos peittääkseen liittoutumeiden sotarikokset.

Ali Valottaja

Tsekkauslistan kolme ensimmäistä kohtaa nyt ainkin on teteutumassa:
– Demokratia ollaan ajamssa alas eristämällä yksi puolue ja siten mitätöimällä sitä äänestäneen kansanosan tahto.
– Rotulakeja on säädetty, joilla ei-ruotsalaisille annetaan etuoikeuksia kantaväestöön nähden.
– Sortotoimia ja attentaatteja esiintyy systemaattisesti juutalaisia vastaan niin, että nämä ovat muuttaneet joukolla kotiseuduiltaan.

tarkkailija

eikö hitsari ole lukenut demarien historiaa`? siinäkään ei ole viimeisten 100 vuoden ajalta kovin kunniakasta menoa ollut.

Siksi hitsari

Hitsari ei osaa lukea (kaikella kunnioituksella kuitenkin muita hitsareita kohtaan).

Esa

Hitsarin pää on maskia varten.

Anonymous

No johan maa on menossa siihen missä Saksa oli ensimmäisen maailmansodan jälkeen joten tuohan olisi jatkumoa sille.

Patu

Löfven itse toistaa historiaa mutta eri aikakautta kuin luulee. Nimittäin näinhän se on islamistinen hijra levinnyt muihinkin yhteiskuntiin historian saatossa ja kun tarpeeksi on myötäilty niin lopputulos on ollutkin sitten kaikkea muuta kuin rauhanomainen.

Hallitus saa ihmiset pakenemaan huumeisiin

Se on Ruosin surkean hitsari-punavihervassariliberalistihallituksen vika että Tukholmalaiset vetävät huumeita yli 30 miljoonan kruunun edestä VIIKOSSA (Expressen). Tämä on tutkittu vedenpuhdistuslaitosten tulovesiä analysoimalla.
”31 miljoner kronor.
Så mycket pengar lägger stockholmare på droger i veckan.
Det visar en ny granskning från Veckans brott, rapporterar SVT.”

Anonymous

Sitä paitti Hitler on suurmies joka oli sankari eikä mikään muu.
Joka suomalainen on neukku joka Hitleriä haukkuu.

Anonymous

Totuus.
Jos Hitler ei olisi tehnyt soittoa Stalinille, niin ko hullu olisi lähettänyt kaikki sotalaivansa suomen rannikolle ja nuo olisi moukaroineet suomen muruiksi, ja maa olisi menetetty neukuille, mutta puhelu sai stalinen vetäytymään eikä laivat koskaan lähteneet.
Saksan sotakoneet pelasti suomen myös, sillä ilman lentoapua maa olisi myös neukuille menetetty.
Joten haukkukaa hiukankin tuota suurmiestä, niin voitte katsoa peiliin, sieltä näette punaisen neukun katsovan.

Anonymous

Tuo on ollut aina selitys mikä minulle on annettu, monesti oikein huudon säestyksellä kun olen selittänyt että Saksa pelasti Suomen itsenäisyyden: “Saksa poltti lapin” jne, jne.
Minulle lapin poltto on sama kun itikan tappaminen, hällä väliä siihen verrattuna että Suomea ei muutettu ryssälandiaksi.

Ilmari

Pisteet siitä ettet väittänyt, että ei Lappia koskaan poltettukaan

Vanhempi setä

Tästä Lapin polttamisestakin jätetään meillä Suomessa yleensä kertomatta asian koko totuus.
Kun jatkosota alkusyksyllä 1944 päättyi, ja suomalaiset joutuivat rauhansopimuksen ehtojen mukaisesti ajamaan maassa olevat saksalaiset pois, eräät suomalaiset ja saksalaiset upseerit tekivät keskenään “herrasmiessopimuksen”, jonka mukaan pyritään välttelemään sotatoimia toista osapuolta vastaan.
Sovittiin, että saksalaiset vetäytyvät vapaaehtoisesti kohti pohjoista, ja suomalaiset sitten seuraavat pienen välimatkan päässä ja ottavat alueet haltuunsa sitä mukaa kun saksalaiset ovat niistä luopuneet. Näin homma pääsääntöisesti aluksi menikin.
Neuvostoliittolaiset saivat kuitenkin vihiä tästä “sopupelistä”, ja vaativat suomalaisia ryhtymään tositoimiin saksalaisia vastaan. Näin sitten tapahtuikin, ja suomalaiset suorittivat lokakuun alussa 1944 maihinnousun Tornioon saksalaisten selustaan, ja tämän operaation myötä sotatoimet muuttuivat ihan todellisiksi.
Saksalaiset pitivät tätä suomalaisten suorittamaa hyökkäystä raukkamaisena tekona ja aiemmin tehdyn “herrasmiessopimuksen” rikkomisena. Kostoksi tästä he sitten aloittivat määrätietoisen Lapin tuhoamisen. (Muutamissa tuhottujen talojen raunioita esittävissä valokuvissakin näkyy saksalaisten jättämiä viestejä, joissa selitetään tämän olevan nyt kosto suomalaisten osoittamasta petturuudesta.)
Koska tämä “sopimuksen rikkominen” ja hyökkääminen saksalaisten selustaan on suomalaisten kannalta vähän nolo juttu, ei siitä ole meillä suuremmin puhuttu, vaan tämä yksityiskohta on yleensä tapana ohittaa – ja siirtyä suoraan kauhistelemaan sitä, kuinka kamalia ja barbaarimaisia ne saksalaiset olivatkaan, kun tosta vaan rupesivat Lappia polttamaan…

Ilmari

Mihin väitteesi ns herrasmiessopimuksesta perustuu? Ketkä eräät upseerit?
En ole koskaan kuullut asiasta enkä usko, että se on totta.

Suomi Finland

Neuvostoliittolaisia sotavankeja kuoli myös ainakin 2 miljoonaa. Käsittääkseni länsiliittoutuneiden sotavangeiksi joutuneita sotilaita saksalaiset eivät kohdelleen mitenkään erityisen julmasti ainakaan sen jälkeen, kun nämä olivat päätyneet vankileirille asti.
Varmaan Neuvostoliitto maksoi potut pottuina eivätkä saksalaisetkaan sotavangit pitkälle tulevaisuuteen eläneet. Varsinkaan sellaiset, joista ei ollut propagandatarkoituksessa hyötyä. Pauluksella oli varmaan aika turvattu asema poliittisen ‘kääntymisen’ jälkeen.

Ruskea paketti

Löfven oli aikoinaan paniikissa tehty hätäratkaisu kun oli pakko löytää seuraaja erotetulle Håkan Juholtille. Siitä se Ruotsin jyrkkä alamäki alkoi: jopa SVT jo huomaa miten esim. CO2- Gretan puheet ovat muuttuneet vasemmistopalopuheiksi ja kutsuu Gretaa ”vasemmistopopulistiksi”.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-thunbergs-budskap-blir-alltmer-vansterpopulistiskt
Huumeissa heiluvat ruotsalaishölmöt eivät välitä siitä kuka puhuu ja mitä tai jos islamistit alkavat sahata päätä. Intressit ovat aivan muualla: jalkapallo, Melodifestivalen, Maajussille morsian. Mutta kohta alkaa raksuttaa, osalla raksuttaa jo. LOn jäsenistäkin kannattaa jo 30% Sverigedemokraatteja.

Faktat on pöydällä

Juuri näin. Jotenkin oudosti vasemmistolaismieli lukee lauseen: “valepakolaiset jotka kuormittavat Suomen sosiaalisysteemiä pitää saada täältä pois ja systeemiä muutettava niin että tänne sosiaaliturvaa loppuelämäkseen nauttimaan ei olisi houkuttelevaa.”, muotoon: “Kaikki pakolaiset, etenkin pienet lapset, pitää kaasuttaa kuoliaaksi Suomalaisilla keskitysleireillä ja ne jotka eivät vielä ole Suomeen päässeet pitää hukuttaa välimereen.”
Mieleltään sairas ihminen ei pysty hahmottamaan todellisuutta.

Vmp

Kyllä kyllä. Kun emme halua pohjoismaihin näitä massamurhaajia, raiskaajia jne jne, olemme sairaita mussolineja sekä hitlereitä ihannoivia fasisteja. Ja tuota paskaa valtamediapuolue sekä yle että muu tv tarjonta suoltaa tuutin täydeltä. Se että pohjoismaista ollaan tekemässä jihadistien /islamistien helvetin esikartanoa, on sitten niin ihqua. Ja mitä muuten tulee tuohon isis terroristien suomeen roudaamiseen, kukapa siellä koko paskan alulle panija sekä vaatinut suomeen tuotavaksi? Demari jonka hyvä läheinen ystävä on presidentti, joka on kiljumassa että ” syvaitkää ” .

Anonymous

Sinä olet punikki lähde venäjälle neukku.
Et ole suomalainen.

kanander

30-luvulla oli Ruotsin sos.dem puolueessa rotuopin kannattajia. Olikohan jopa Myrdalin pariskuntakin?

Anonymous

Joo, Gunnar ja Alva Myrdal kannattivat ruotsalaisen rodun jalostamista steriloimalla väestön huonointa osaa, ettei se lisääntyisi. Siitä tehtiin lakikin, jonka perusteella steriloitiin yli 60 000 naista (luultavasti). Jos jotkut suostuivat siihen vapaaehtoisesti, niin sehän oli paljon siistimpää kuin aborttien teettäminen.

Tuumaaja

Olihan siellä muitakin toimenpiteitä puhtaamman rodun puolesta esim. pohjois ruotsissa saamelaiset eivät saaneet puhua omaa kieltään, harrastaa kulttuuriaan etc. lapset jotuivat rikeistä kouluissa pakkotoimien kohteiksi ja pahimmillaan lähetettiin etelä ruotsiin maatiloille orjatyövoimaksi (hieman kuten muutamien suomalasten evakkolapsien kävi.) .
Ruotsissa rotuoppi päättyi vasta -80 luvun alussa.
Ajatus puhtaasta eugeniikasta tuli juutalaisilta lääkäreiltä ja “oppineilta”, siellähän tämä aate voi edelleen hyvin; luvatussa maassa.

seant

Taitaa Ruotsin demarit olla lähempänä natseja, ainakin aatu on heiltä saanut oppinsa rotuopista, jos tämä video pitää paikkansa. Älkää jakako Facebookissa tulee esto.
ett folk ett parti – socialdemokraternas historia
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

SÖSSÖNSÖÖ

Pitäisi olla pakollista että kaikki Pohjoismaalaiset katsoisivat tuon filmin. Siihen pitäisi saada englanninkielinen tekstitys myös.

Ingen Gripen

WW3 ei sitten ilmeisesti saapunutkaan salamana ilmateitse, vaan pikku hiljaa hivuttaen kautta maiden ja vesien.

DeBest

Hetkinen!
Hitlerin puolue oli
Saksan KansallisSOSIALISTINEN työväenpuolue.
Ja hitsari Löfvenin puolue on
Ruotsin Sosiaalidemokraattinen työväenpuolue
Onko tämä sattuma?!

Musta makkara

Paavo, tiedätkö joko Patrick Sjöbergiä syytellään rasistiksi?

Musta makkara

Patrick Sjöbergiä käytti lapsena hyväksi valmentajaisäpuoli. Patrick on ottanut voimakkaasti kantaa lasten suojelemiseksi. Siitähän seuraa varmasti myös mieliyhtymä, että Sjöbergin mielestä kehätien lapsiavioliitoissa olisi muka jotain ongelmallista.
Sjöbergistä oli juuri juttua hommassa kummassa iltapaskassa.

Musta makkara

Kas, autocorrect toimi hassusti… Tiedättekös, keitä ‘kehätiet’ ovat?

El Comandante Cero

Muistaaksen 1930-40 luvuilla Ruotsia johti sosiaalidemokraatit jotka möivät rautamalmia kolmanteen valtakuntaan, antoivat vielä kauttakulkusopimuksen ja möivät perkele talvisodassa tykin ammuksia jotka olivat 1mm:n liian paksuja.

Eerik

Natsi-Saksan työleireillä ei murhattu miljoonia ihmisiä.
Se että Saksassa korostettiin rotupuhtautta ja oman rodun paremmuutta, ei ollut mitenkään poikkeuksellista niihin aikoihin. Myös Ruotsissa oli sama meininki.
Löfven on täysin sekaisin. Oikeaa monikulttuurisuutta on säilyttää erilaiset kansallisvaltion kulttuurinen ja ne voivat hyvin elää rauhassa tehden yhteistyötä muiden valtioiden kanssa.
Kehitysmaalaiset tulevat tuhoamaan kaiken sivistyksen ja edistyksen Ruotsissa. Sadan vuoden päästä maa on kalifaatti jossa kantaväestön rippeillä ei ole mitään oikeuksia.

Anonymous

Lööperi on lööperi vaikka pää irtoaisi tai allah kostaisi. Vai miten se meni?

Ilmari

Nykydemareiden toiminta maahanmuuttoasioissa Ruotsissa on mielestäni ollut totaalisen vahingollista. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Ruotsin sos.dem puolue on luonut Ruotsin hyvinvointiyhteiskunnan. Tietenkin se edellytti ruotsalaisten työpanosta. Yhteiskunta on toiminut ennen massamaahamuuttoa kehitysmaista.

XxX

Googlaa: “Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää”