Afgaanille pikku vankeus useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

Kuvakaappaus 2019-12-13 13-39-57

Vuonna 1969 syntynyt Afganistanin kansalainen Ahmad Motmain tuomittiin keskiviikkona Göteborgin käräjäoikeudessa pieneen 2 vuoden 5 kuukauden vankeuteen useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Motmain tuomittiin lapsen raiskauksesta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta lapsen seksuaalisesta häirinnästä.
Lapsen raiskaus tapahtui useaan otteeseen miehen asunnolla Göteborgissa Paprikagatanilla. Uhri oli tekoaikana viidestä yhteentoista vuotta vanha, tekoaika ajoittuu vuosien 2012-2017 välille.
Seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui niin ikään 2012-2017 vuosien aikana. Motmain oli tuona aikana monin eri tavoin kosketellut ja riisunut alasti uhrinsa. Seksuaaliset hyväksikäytöt olivat myös samankaltaisia tapahtumia, joissa Motmain kosketteli ja pyrki seksuaaliseen kontaktiin mm. katsomalla pornofilmejä kahden lapsen kanssa useissa eri tapahtumissa. Lapset olivat tekoaikaan 8-11 vuoden vanhoja. Ensimmäinen seksuaalinen häiriköinti tapahtui jo 2009.
Kaikenkaikkiaan afgaani on Ruotsissa olonsa aikana lähinnä ahdistellut pikkutyttöjä.
Vankeuden lisäksi Motmainille tuomittiin maksettavaksi pienet vahingonkorvaukset. Karkoitusta Motmainille ei sentää määrätty.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

MOT Main on oikea kulttuurin kukkanen, jollaisia ilman bussit eivät kulje. Eihän sitä nyt hyvää miestä voi karkottaa ihan pikkuasioiden vuoksi. Joutuu pian kidutetuksi tai vainotuksi. Poloinen.

Anonymous

Motmain on erittain hairiintynyt ihminen joka kuuluisi lukkojen taakse loppuelamakseen. Lieventavana asianhaarana ei hyvaksyta edes sita etta luultavasti Motmainikin joutui pikkupoikana perseraiskauksen uhriksi ja tanssimaan vanhoille pervoille partaukoille kiihottaakseen eunukit erektioon…

Sirpa-Tuula

mmmm sexyä niin sexyä mmmmmm.. kunnon panomies mmmmmmm…

Anonymous

Siinä kipale -80 lukua, silloin jo oli Briteissä ongelma nimeltä: arabi.
https://www.youtube.com/watch?v=SdbLqOXmJ04

Mädistä omenista on huono valita

Ehkä kipale alunperin jopa oli bändin ensimmäisenä singlenä jonkinlainen kannanotto Lähi-idän tilanteeseen, mutta nopeasti irtisanouduttiin kaikenlaisista tulovirtoja häiritsevistä tulkinnoista. Bändi esitti kappaletta myöhemmin muodossa Kissing an Arab.

Anonymous

Kitarointi oli ihan tyylikasta.

El Comandante Cero

Btw onneksi olkoon Paavo, olet tullut huomioiduksi yhteiskunnallisena vaikuttajana täällä kotoisessa Suomessa. Journalistiliittoliitto on korottanut teidät valtakunnallisten ilkimysten joukkoon valemedian edustajana. Tästä voidaan tietysti vetää se johtopäätös että käyttämänne lähteet ovat epäluotettavia ja valehtelijoita eli SVT, Ruotsin poliisin ja viranomaisten tiedoitteet, tunnetuimmat ruotsalaiset mainstream sanomalehdet kirjoittavat ja julkaisevat puppua. Kuten tiedättä että Journalistiliiton lehden päätoimittaja on ”Hirttosilmukka” Maria Pettersson jonka legendaarisin artikkeli oli hysärin liitteessä kuinka Malmö on Sanghari-La missä puistoissa ovat yhdessä rinnan niin jalopeura kuin karitsa, nainen voi kulkea rauhassa missä milloin vaan kaupungin kaduilla. Kaikkialla on monikulttuurinen moniarvoinen lgtbpfeministinensukupuolineutraali vapauttava ilmapiiri.

El Comandante Cero

Totuus on se joka on ensimmäinen uhri. Varsinkin jos se aiheuttaa nomenklatuuralle sietämättömän peräpukamia pahemman peppukivun.

Sam Colt

Jonkin aikaa Tajukangasta seuranneena minulle on tullut se luulo, että Paavo kirjoittaa jo tapahtuneista asioista – toisten tekemisistä. Enimmäkseen rikollisista tai epäruotsalaisuudesta tai -suomalaisuudesta. Paavo ei uhkaa eikä solvaa eikä yllytä – vain kertoo tosiasiat. Jos enemmistömedia hyväksyy rötöstelyn, niin saa Paavo siitäkin kertoa. Saa myös sanoa miltä tapahtumat näyttävät vanhan etiikan valossa.
Vanha ruotsalainen kohteliaisuus ja hienotunteisuus on nyt jäänyt erämaakulttuurin kamelinsorkan alle.

Näin on

No itse olen saanut avautua kokemuksista, jotka liittyvät multikulttiin. Ja ne kokemukset ovat ristiriidassa esim pettersonin kanssa. Ehkä ongelma on, että minun konkreeetinen kohtaaminen ei kohtaa esim pettersonin ” unelma ” agendaa. Itse olen ollut todella suvaitsevainen. Ja olen sitä edelleen. Mutta en tietyille. Kun petterson kirjoittaa agendalla, mikä on maailmanhalaus, ja arvostelee törkeästi ihmisiä jotka paitsi tietävät mistä puhuvat, sekä omaavat kokemusta mihin tämä ihqu on johtanut, niin pitäköön turpansa kiinni. Sen takia me täällä vaihtoehto mediassa olemme.

M

”…nimimerkki Paavo Tajukangas pyrkivät järjestelmällisesti esiintymään kansalaistoimittajina.”
Onko kyse tästä jutusta: ”Valetoimittajat yhä enemmän myös viranomaisten riesana” (Journalisti 12.12.2019)?
Eihän tuossa sinun osaltasi sanottu muuta kuin että pyrit järjestelmällisesti esiintymään kansalaistoimittajana. Kuka tietää, mitä tuo järjestelmällinen esiintyminen tarkoittaa? Minä en ainakaan. Sen mitä pystymme täällä internetissä päättelemään on, että sinä kirjoitat tähän blogiin pääasiassa Ruotsissa tapahtuvista rikoksista ja että sinulla on julkisten lähteiden lisäksi kertomasi mukaan joitain omia lähteitä Ruotsissa. Mitä tulee järjestelmällisyyteen, olethan sinä jo monta vuotta tehnyt tätä, mutta harkitset myös ilmeisesti lopettamista. Mitä järjestelmällisyys lopulta tarkoittaa, on hyvin subjektiivista. Onhan paljon blogaajia, jotka kirjoittavat monta vuotta ja joka tai lähes joka päivä. Ovatko hekin järjestelmällisiä kansalaistoimittajia? Muita väitteitä sinusta ei nähdäkseni Journalistissa esitetty.

Aappa

”Tilastojen mukaan journalisteille kuolettavimpia maita ovat arabimaat. Niissä tehtiin surmista lähes kolmannes. Noin neljänneksen osuuksilla seuraavaksi vaarallisimpia ovat Latinalainen Amerikka ja Karibia sekä Aasian ja Tyynenmeren valtiot.”
LÄHDE: ’vainottujen toimittelijoiden liitto’: https://journalistiliitto.fi/fi/kun-journalistit-ovat-tahtaimessa-koko-yhteiskunta-karsii/
Jostain kumman syystä valtamedian toimittelijat kuitenkin ihannoivat mm. arabeja….ööö…anteeksi, ei ollut tarkoitus rodullistaa, mutta lainasin vaan ”Suomen vainottujen toimittelijoiden liittoa” tässä.

El Comandante Cero

Tuo maalitus on vekkuli termi. Sen voi jokainen määrittää itse minkä kokee maalitukseksi ja se alkaa muistuttaa tsaarin vallan ajan majesteettirikosta. Eli jos mä en tykkää susta niin sä maalitat mua joka tapauksessa, ts. isot sakot, ehdotonta tai karkoitus.

M

Suomessa poliisin ja muiden viranomaisten kielenkäytössä maalittaminen tarkoittaa käsittääkseni juurikin viranomaisten toiminnan julkista arvostelua. Muiden kuin viranomaisten julkinen arvostelu on sitten sitä tavallista kunnianloukkausta tai kansankiihotusta.

Tommy the Who

Miten olisi se poliisin puhuttelu pullakahvien kera? Moinen vankilatuomio on razzsszzismia.

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Suomi Finland

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ludwig-kan-ha-raddat-resenarer-fran-att-brinna-inne
Iltasanomista: ”Tuntematon mies yritti sytyttää metron tuleen, mutta tapahtumahetkellä 25-vuotias Ludwig Sandberg Borell esti tämän aikeet. Nyt hänet palkitaan 18. joulukuuta pidettävässä Ruotsin Sankarit -gaalassa vuoden kansalaisena.”
Puhelimen värinähälytys aloitti monikulttuurihälytyksen. Tällaisen teon takana on hyvinkin todennäköisesti uusruotsalainen.

Hyvinvointivaltio, hahahaa!

Ruotsalainen ”hyvinvointivaltio”:
Vanhempi nainen kaatui joulupöydässä ravintolassa Sundsvallissa ja käsivarren luu meni ”irtipoikki” hartian alta. Nainen sai maata kovissa tuskissa ravintolan lattialla kaksi tuntia muitten ravintola-asiakkaitten silmien edessä ennenkuin ambulanssi suvaitsi tulla. Kun nainen viimeinkin pääsi sairaalaan sanottiin hänelle ettei heillä ole tilaa vaan hänet pitää siirtää 150 km päähän Örnsköldsvikiin. Nainen kieltäytyi joten henkilökunta alkoi ylipuhua naisen huonetoveria, toista vanhaa naista. Illalla kl 23, kun naiset olivat jo nukahtaneet, tuli henkilökunta herättämään huonetoverin ja lähettivät hänet matkaan Örnsköldsvikiin.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/patienter-skickas-fran-sundsvall-till-ornskoldsvik

E. Lukka

Musta mies pani kuolevaa naista Hotelli Sheratonin autotallissa. Ei lopettanut nussimista vaikka poliisi käskytti joten poliisi sai repiä elukan ulos naisen pillusta. Nainen oli pulssiton.
Vanha juttu mutta uudelleen tapetilla:
https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/han-valdtog-medan-kvinnan-dog-holl-sig-undan-utvisning/

Anonymous

Ei olisi pitänyt tuomita vankilaan. Tekijä on itsekin lapsi vielä. Tarkistakoot vaikka saapumisasiakirjoista.