Trollhättanin mellakat levisivät naapurikaupunkiin

Kuvakaappaus 2019-12-14 14-49-31.png

Tilanne Trollhättanissa ja ympäristössä kiristyy. Perjantai-illan ja yön aikana poliisia kohti ammuttiin ilotulitteilla puhtaasti tulitusmielessä. Myös sivullisia ihmisiä kohti tulitettiin. Neljä henkilöä otettiin kiinni osallistumisesta väkivaltaiseen mellakkaan Vänersborgin maahanmuuttajalähiössä.

Mellakka levisi naapurikaupunkiin Vänersborgiin, jossa homma riistäytyi käsistä noin klo 22.30 aikaan. Poliisin  mukaan yli 30 uusruotsalaista nuorukaista hyökkäsi poliisijoukkojen kimppuun ampuen viranomaisia raketeilla ja heitellen kivillä. Kyseessä on Torpa-niminen maahanmuuttajavoittoinen ongelma-alue.
Poliisi joutui perääntymään ylivoiman edessä ja sen jälkeen uusruotsalaiset rikkoivat torilla liikkeiden ikkunoita. Mm. Coop-marketin kaikki ikkunat rikottiin. Poliisi kertoo paikallislehti Ttelalle, että kyseessä on aivan samanlainen mellakka ja sama kaava kuin Trollhättanissa.
Poliisi oli aivan hampaaton uusruotsalaisten edessä. Se pyrki lähinnä jakelemaan poistumiskäskyjä. Neljä uusruotsalaista saatiin otettua kiinni.
Aiemmin illalla mellakoitiin Trollhättanissa. Trollhättan ja Vänersborg ovat käytännössä samaa kaupunkia. Trollhättanin ongelma-alueella Kronogårdenissa viskottiin poliiseja kivillä ja rikottiin torin kauppojen ikkunoita. Turnauskestävyys kuitenkin hiipui ja poliisi pystyi siirtämään joukkoja Vänersborgiin.
Trollhättanin tilanne on siinä mielessä vaikea, että vartiointiliikkeet ovat nyt lopettaneet vartiointi- ja järjestyksenvalvontatoimet Kronogårdenin maahanmuuttajalähiössä. (Linkki) Työn katsotaan olevan liian vaarallista. Näin Kronogården ajautuu käytännössä lainsuojattomaan tilaan, jossa uusruotsalaiset mellakoivat nuorukaiset ovat ottaneet vallan. Kukaan ei voi tilanteelle mitään jos nuorukaiset eivät itse lopeta mellakointia.
Tilanne on seuraamisen arvoinen, sillä on melko varmaa, että pitkinä joulun pyhinä Trollhättan/ Vänersborgissa roihahtaa jättimellakka.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Orvokki

Kiitos. PT media…

Übersturm

Ainahan sitä sattuu… Syy on kuitenkin taas rasististen ruotsalaisten! Matukaiset on laitettu asumaan syrjäiseen lähiöön keskustan luksusasuntojen sijasta. Myös rahan jaossa on “kitsasteltu”, jos joka karvakädelle olisi annettu 10000 eur/kk rahaa niin he eivät syrjäytyisi ja alkaisi “meuhkaamaan”. Eli Svedu -pellet ja -pallet nyt vaan katsetta peiliin ja rahaa ja kunnon asunnot kehiin. Bonuksena vielä joka papu-ukolle urheiluauto, niin ajelevat kartsalla eivätkä mekkaloi ghettossa.
Toisaalta RK62 tai AK47 olisivat keinoja saada paskasakki ojennukseen. Kumiluoditkin toimii aluksi ihan hyvin…
Pitäisikö Jouluna lähteä Ruåttin matkalle ja käydä vähän antamassa karvakäsille mellakkkan lisää bensaa. Pyhän kirjan polttaminen tai urinointi varmaan saisi aikaan kunnon juhlat ao. ghettoissa. :):):)

Särmääjä

“Tilanne on seuraamisen arvoinen, sillä on melko varmaa, että pitkinä joulun pyhinä Trollhättan/ Vänersborgissa roihahtaa jättimellakka”
Tilanne kuitenkin rauhottuu (tavallisen mellakan tasolle) kunhan koulut alkavat.

Anonymous

Jos tekevät jouluna svedupelleille miljardien vahingot. Josko sitten hitsari Löfvenin kurkiaisissa välähtäisi erota. Jos pyytävät avuttomat Suomelta apua, niin hintalappu on sitten tosi kova per avustava henkilö.

Anonymous

Kuulostaa hyvältä, tsemppiä Ruotsi.

Kehottivat poistumaan

Olisiko uusi laki: Mellakointi, yleisen järjestyksen häiriköinti naamioituneena = Vangitseminen. Mahdollisuuden kansalaisuuden pikamenetys ja välittömästi täytääntöönpantava maastakarkoitus.
Oisko se mitään?

karri

Olisi.

Ali Kessu

Kummallista, että näitä sanktioita ei käytetä, varmasti amnesty puuttuisi asiaan.

Juha 06

Ei tuollaisia joukkioita voi nimittää muuksi kuin paskasakiksi – ovat päässeet yhteiskuntaan jossa heidän asuminen ja eläminen maksetaan ja siitä vastapalveluksena he tuovat vain notkumista, metelöintiä, sotkemista, ahdistelua, mellakointia, tuhotöitä, väkivaltaa, räjäytyksiä, raiskauksia, murhia…

Goobeli

40-luvulla saksalaisten järjestämissä asunnoissa esim. Varsovassa ei rettelöintiä pitkään katsottu. Jos ilmaiset asunnot ja leipää saaneet alkoivat riehumaan siihen löytyi nopeasti 9 mm “lääkettä”. Samaa lääkettä pitäisi tarjota tuollakin selkään taputtelun ja voivottelun sijasta.

Suomi Finland

Armeija aseistettuna valvomaan järjestystä ilman mitään myönnytyksiä riehujille??
Lupa ampua kohti, jos joku ei tottele käskytystä.

Anonymous

Ruotsin kannattaisi ostaa poliisipalvelut Venäjältä. Johan alkaisi pamppu tanssia ripaskaa matun selässä.

Taas äimän käkenä

Saksalaiset ostavat shariapoliisipalvelut Turkista joten ennakkotapaus löytyy.
Eri asia on onko siinä mitään järkeä mutta jos on pakko niin on pakko,ruotsalaiselle poliisille ei jaksa enää edes nauraa.

Jusa

Löven ummistaa silmänsä ja sulkee korvansa. Tämä on meilläkin tulevaa.. niin ihkua niin ihkua.😳😳

Aappa

Juha Sipilän ja punavihernatsin kommentteja odotellessa…

Debis

Matukainen…hehehe….hauska uusi terme hahah