Västeråsin sairaalasta loppuu veri ampumisten takia

1_swE7EQjUdDpgvs5ZQ2K__w.jpeg

Västeråsin veripalvelussa alkaa olemaan hätä päällä, sillä sairaaloista meinaa loppua veri viime aikojen useiden puukotus- ja ampumistapausten johdosta.

Lisbeth Bohlin Västeråsin veripalvelusta kertoo Sverigesradion uutisille, että erityisesti tietyn veriryhmän veri on loppumassa eikä varastoja juurikaan ole enää jäljellä. Tarkemmin ei kerrota minkä veriryhmän veri on loppumassa.

Tilannetta pahentaa se, että edessä on pitkät joulunpyhät, jolloin veripalvelu on kiinni ja siten uutta luovutusverta ei saada varastoon. Tulevan viikon perjantai on viimeinen päivä, jolloin veripalvelu on auki ja sen jälkeen se on viikon kiinni.

Jos siis uusruotsalaiset jatkavat ampumista samaan tahtiin niin on olemassa riski, että ampumahaavoja ei voida operoida veren puutteen takia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Västeråsin sairaalasta loppuu veri ampumisten takia

 1. JK-3 -veri saattaisi olla kyseessä. Sitä tarvitaan somaleiden paikkaamiseen.

  Tuo veri on kuitrnkin harvinaista muilla kuin somaleilla, joten ei paljon auta, vaikka Erikit, Tovet, Johanit ja Gunillat kävisivät vertaan vielä ennen joulua luovuttamassa.

  36
  1. Sen takia veriryhmää ei kerrotakaan, etteivät somalit ryntäisi sitä luovuttelemaan. Tökkäävät sängyn lastauslaiturille, josko se siellä hoituisi itsestään.

   Ei välttämättä mene ihan noin, mutta saahan sitä jouluna toivoa.

 2. Niin, joku on varmaan pyytänyt kehitysmaalaismuslimeita ampuilemaan…Ei, ei kukaan ole niin tyhmä että kutsuisi kotimaahansa islamisteja…ei ..EI!

  34
  1. Ei varmaan muualla kuin Svedulandiassa. JA tietenkin Suomessa, jossa valtiojohdon suurin huolenaihe on terroristiämmälauma jossakin hiekka-aavikolla. Valtion talous on melkolailla romahduspisteessä, mutta suurin huoli valtakunnassa on kaapuämmien rahtaaminen kehitysmaasta Suomeen elätettäväksi.

   15
 3. Verenimijöiltä loppuu veri, kaikella on syynsä ja seuraukset.

  25
 4. Niin, verenvuodatus ja verenluovutus ovat kaksi eri asiaa – vielä on kotouttamisessa petrattavaa!

  22
 5. Mitenkäs kenttäsairaaloissa verihuolto toimii?
  Ruhoista valutetaan viimeisetkin tipat uusiin mustiin runkoihin.

  13
 6. Ei muuta sitten kun kaikki ählyt rahtikoneeseen ja pois ruottista omaan kamelimaahansa pysyvästi, koska eivät muualla voi elää.

  16
 7. Mahtaa olla todella vaikeaa löytää motivaatiota mennä luovuttamaan verta ruotsissa, kun tietää että sitä käytetään pitämään loisia hengissä..
  Sama homma elintenluovutusten kanssa.
  Kappas vaan, löysin ihan uuden extreme-version RASISMISTA! Annetaan muslimien luovuttaa verta ja varaosia toisilleen, minä en siihen suostu.

  11
 8. Tässähän se vasta komiikkaa on:
  muualta tulleet imevät ruotsalaiset kuiviin jopa verestä!
  Siellä ollet, kallet ja maj-brit:it käyvät valuttamassa vertaan ”hyvällä tarkoituksella” ja sitten se käytetään rikollisten ampuhaavojen paikkailluun ja hengen pelastamisiin. Toisaalta tuossahan se taitaa olla koko yhteiskunta kiteytetysti kuvattuna.

  11
 9. Kun menee putkeen, menee putkeen. Tai sitten ei mene putkeen. Sellaista elämä on. Toiset tanssii ruusuilla, toiset varsiosilla. Silti ei pidä koskaan luovuttaa vapaaehtoisesti.

 10. muta päät lienevät ook erittäin ahkeria SPR verenluovuttajia niinkö? tuskin ainutkaan muta pää suoritaa tuota juttua, eikä kyl pitäis kantistenkaan..täysin idioottimaista touhua, ja SPR ja ruottalainen vastineensa viel myy sitä verta, osakesioituksisiiinsa öök

Comments are closed.