Murhia murhien perään, mies kuoli ryöstön yhteydessä

Kuvakaappaus 2019-12-15 01-04-01

Eillinen murhatapaus sattui Gislavedissä. Yksi henkilö kuoli hotellin ravintolassa sattuneessa tapahtumassa.

Tapahtumat Gislavedissa alkoivat lauantaina noin 18.30 aikaan kun kolme naamioitunutta miestä saapui ravintolaan ryöstöaikeissa. Muuan paikalla ollut silminnäkijä kertoo:
– Istuin pöydässä kylmä kalja edessäni kun sisään ryntäsi kolmen huppupäistä miestä. Henkilöt menivät kassalle ja vaativat rahoja. Siinä vaiheessa sivullinen mies puuttui asiaan ja jollain tapaa hyppäsi yhden ryöstäjän selkään. Mies sai yhden ryöstäjän kaadetuksi maahan, mutta sitten kaksi muuta ryöstäjää tuli apuun. Ainakin toinen löi miestä machette-tyyppisellä isolla puukolla. Tässä vaiheessa minä ja muutkin asiakkaat juoksimme ulos.
Tämän jälkeen ryöstäjät olivat juosseet pois paikalta ilman saalista. He pakenivat paikalta polkupyörillä. Tapahtumiin puuttunut 60-vuotias mies kuoli paikanpäällä ravintolassa, hän oli saanut sen verran kuolettavia iskuja puukoista.
Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.
Tapahtumapaikka on Gislavedin torilla sijaitseva hotelli-ravintola Ströget, joka on hotellin hieno ruoka- ja seurusteluravintola.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Machete tulee ja machete tappaa! Milloin on sinun vuorosi?
Tainnut multikultti iskeä myös vihreiden ex puoluesihteeriin Panu Laturiin?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/46c30366-6fe2-4061-98e4-38a8df4f6f53

Anonymous

Onko vahingonilo syntia jos toivoo etta Laturi sai omakohtaisesti kokea kehitysmaalaista rikkautta.

Valtsu

Ruotsi näkyi pudonneen muita Pohjoismaita alemmaksi turvallisimpien matkailumaiden listauksessa CNN:n listauksessa.

Mixu

Mulla on autossa kyseinen työkalu aina käsillä, eikä mitenkään valikoiva, toimii kaikkiin rotuihin

näinseon
Jos ei Colttia niin ala kälppiä

Eipä kannata mennä sohlaamaan kolmea piripästä keharia tai muuta tolloa vastaan jos ei ole ampuma-asetta mukana (ja siitä se vasta harmi alkaakin). Turhaan menetti ukko ainokaisen henkensä.

Ilkka

Nimenomaan! Mitä sitä riskeeraa oman elämänsä toisen vakuutettujen rahojen vuoksi. Jos mutka mukana nii. Ok. Mutta ilman mitä veeetä.

Pippuri Pamppu Purukalut jne?

Millainen rangaistus mahtaisi tulla laittomalla pippurisumutteella jelppaamisesta tai jousipampulla mätkimisestä jos kyseisillä apuvälineillä menisi ryöstön uhria puolustamaan?
Ruotsissahan on tapana asioiden kääntyä päälaelleen. Jos vaikka nainen purisi raiskaajalta kielen poikki niin miten mahtaisi käydä? Saatikka jos olisi riski nainen joka vääntäisi pillin (tai pilin) niksnaks?

Kossu

kaasust ja pampusta saa 2500kr.a sakkoja ….tosin joka autosta tuo varustus löytyy ja prätkästä….. =D Ladatusta kovasta sitten jo häkki heiluu….kunnon kaasupistooli niin sakoilla siitäkin mutta ei tartte laskee 4 metriä lähemmäks jos puukolla tulee…kovaa vastaan jää toiseks silläkin….

Anonymous

Ukkeli yritti tehda vaikutusta paikalla olleisiin sutturoihin mutta vituksi meni ja teki vaikutuksen lahinna omaisiin kun joutuvat tekemaan hautajaisvalmistelut jne.

Acc358

Surmansa saanut käyttäytyi jotenkin epäruotsalaisittain. Eivätkös ruotsalaiset ole tuollaisissa tilanteissa vain hiljaa ja muutu huomaamattomiksi. Oliko oikea ruotsalainen?

Tsatsa

No todellakin käyttäytyi epäruotsalaisesti. Ruotsalaiset on soijapojkia. Oliskohan ollut turisti esimerkiksi työmatkalla jostain Itä-Euroopan maasta tms.? Kyseinen ravintolaan oli hotellin ravintola.

Rikolliset pitää poistaa jos rikokset halutaan poistaa

Todella turhaan kuoli mesparka. Ryöstäjät eivät saaneet mukaansa killinkiäkään ja taisi kuppila olla peräti sellainen jossa maksetaan vain kortilla (kertoi joku lehdistä).

RK

Oliko ravintolassa voiveitset näkyvästi esillä?

Karvanaama

Miksi Suomen valtamedia uutisoi juuri tästä tapauksesta, kun yleensä Ruotsin sattumukset ei uutiskynnystä ylitä?

Modus Operandi 2.0

Brommassakin puukotettiin 20- vuotias ryöstön uhri ambulanssikuntoon lauantai-iltana. Tilasta ei vielä tietoa.
Näköjään ovat keharit siirtyneet Modus Operandi 2.0aan eli että uhria puukotetaan eikä ole väliä vaikka hän kuolisi jonkun muutaman kruunun takia.

Aslakki

Machete on kyllä aika iso veitsi, vesuria isompi, eikä mikään puukko.

joku muu

Tämä menee siihen, että kukaan ei auta ketään. Tämä hajottaa kansan entistä tehokkaammin. Kukaan ei myöskään luota vanhoihin instituutioihin kuten poliisiin, tuomareihin ja toimittajiin – poliitikoista puhumattakaan.
Pikku hiljaa tämä tuhoaa kulttuurin ja kansan ja maan.

Tsatsa

Valitettavasti juuri niinhän Ruotsissa on käymässä.
Kun puhuin hiljattain ruotsalaisten kanssa, ihmettelin taas uusia asioita, vaikka kuvittelin ettei uusia ja taas uusia juttuja Ruotsin suhteen enää niin paljon tulisi. Tällä kertaa nuo svenssonit ihmettelivät esimerkiksi meikäläisen tapaa pitää lompakossa pankkikortin lisäksi myös käteistä. Minulla oli kaiken lisäksi sekä kruunuja että euroja. Kertoivat polleana, että Ruotsi aikoo olla Euroopan ensimmäinen maa, jossa ei käytetä lainkaan käteistä. Kyselivät missä vaiheessa Suomi on tässä kehityksessä. Kerroin että toki Suomessakin valtaosa maksuista hoidetaan maksukorteilla ja meilläkin on Mobilepay sekä muita vastaavia maksusovelluksia. Sanoin kuitenkin, että Suomessa mm. kansalaisten varautumisohjeissa neuvotaan sisällyttämään ns. kotivaraan myös käteistä rahaa. No nämä svenssonit alkoivat sitten ihmetellä, mikä ihme tällainen kotivara on. Selitin siinä sitten kotivaran suositeltuja tuotteita, kriisitilanteita varten tarvittavia tietotaitoja yms. Svenssonit kuuntelivat minun päät kallellaan ja kysyivät sitten, että eivätkö suomalaiset luota oman yhteiskuntansa toimivuuteen. Olin siinä sitten ihan että häh..!?! Kun juteltiin enemmän, minulle tuli selväksi, ettei tavallisten kansalaisten Ruotsissa tarvitse varautua kriiseihin, koska ruotsalainen yhteiskunta toimii niin hyvin. Sähkökatkoja maassa ei ole, koska sähköjohdot on kaivettu maahan. Internetin katkeamiseen ei usko kukaan, kuten ei myöskään sähköisten palveluiden (esim. pankkipalvelut, digitaalinen rahaliikenne) katkoihin. Kotivaraa ruoan puolesta he eivät koe tarvitsevansa myöskään, eivätkä voisi kuvitella syövänsä esim. säilykeruokaa, koska se on pahan makuista. (Sivumennen täytyy sanoa, että ruotsalaiset ovat onnistuneet tappamaan myös hernekeittoperinteensä, joka on peräisin aina keskiajalta asti. Nykyisiä ruotsalaisia arkiruokia ovat mm. hampurilaiset, pizzat, pastat, thaiwokit, tandooriruoat yms.) Korkeakoulutetut ruotsalaiset siis hokevat, ettei mitään suurempaa pahaa yksinkertaisesti voi tapahtua, koska ruotsalainen yhteiskunta toimii niin hyvin. That’s it. Mitä sitä turhia jahkaamaan.
Kun noita keskusteluita olen käynyt, olen samalla tajunnut, ettei ruotsalaisilla ole minkäänlaista kriisi- eikä katastrofitajua. Vaikka usein sanotaan, että Suomessa puhutaan liikaa sodasta ja ollaan juututtu niihin kokemuksiin, niin ei tuo länsinaapurin ikuisen auringonpaisteen kukkahattuilu ole yhtään parempi vaihtoehto.
Kerran puhuttiin siitä, jos Ruotsiin tulisi jonkinlainen isompi kriisi vaikka sisällissodan muodossa. Ruotsalaiset vakuuttivat hymyssä suin, että sen jälkeen vain sovittaisiin riidat ja jatkettaisiin eteenpäin. Heillä ei ole minkäänlaista hajua siitä, että kunnon selkkaus voi romahduttaa yhteiskunnan hyvin raadollisellakin tavalla eikä jälleenrakentaminen ole mikään hetkellinen “sovitaan riidat”-projekti. He eivät todellakaan ymmärrä, mitä yhteiskunnan jakautuminen voi huonossa tapauksessa tarkoittaa ja miten pitkäkestoisia keskenään taistelleiden ryhmittymien kiistat voivat olla. Ruotsalaisilla ei tunnu olevan ymmärrystä myöskään siihen, että jos valtion talous on kuralla, niin ei se politiikan tekeminen tai jälleenrakentaminen niin yksinkertaista ole. Lisäksi heillä ei oikein tunnu olevan käsitystä isänmaallisuudesta. Svenssonit automaattisesti tuntuvat ajattelevan, että kriisin keskellä kaikki ruotsalaiset jäisivät maahan ilomielin maata jälleenrakentamaan ja tuhkasta nostamaan. Mutta jäisivätkö he todella, jos edessä olisi vaikkapa 50 vuoden jakso, jonka aikana kiristettäisiin vyötä joka paikasta ja jaettaisiin niukkuutta. Olisivatko ruotsalaiset valmiita jälleenrakentamaan maataan ja yhteiskuntaansa esimerkiksi talkootöitä tekemällä? Ensin tavallinen työpäivä entistä matalammalla palkalla ja illat sekä viikonloput talkoissa. Vaihtoehtoisesti olisi kohtalona pitkäaikaistyöttömyys ja yhteiskunnan jälleenrakentaminen talkoilla. Saahan talkoista palkaksi hyvän mielen ja voi kokea itsensä isänmaalliseksi, kun osallistuu jälleenrakentamiseen. Samanaikaisesti joutuisivat katsomaan, kun kotimaa joutuu ottamaan velkaa ja myymään kansallisomaisuuttaan. Julkisista palveluista olisi kuitenkin pakko säästää, joten hernekeitto ehkä nousisi uuteen kunniaansa.

Fatwantarkistaja

Tollot ovat sodassa parasta aikaa tajuamatta sitä itse. Muuten toivoisin niille 300 000 000 ilmastopakolaista, mutta tännehän ne tulevat Ruotsin tuhottuaan. Toki muitakin kriisejä voi tulla, mutta tuo niillä on päällänsä juuri nyt.

Sellainen maa millainen johto
Iisakki

Tämä on EU:n ja YK:n tarkoituskin. Rahoittavat Isistä jäsenmaksuillamme. Tehokkain Isis teloittaja pidätettiin Unkarissa ja takuista löytyi YK:n ja EU:n maksaima prepaid pankkikortteja. Valkoiset halutaan poistaa liian älykkäinä alistumaan tulevan tyrannian orjiksi.

Anonymous

Huippukommentti!

Anonymous

Voi helkkari sitä paskamyrskyä mikä heitetään niskaan ihmisiltä ja medioilta jos ne kertoo että aina pitää auttaa toista hädässä ja jos kertoo siihen että ei oikein nykykään uskalla sitä tehdä sillä melkoisella varmuudella siitä joutuu ite autta kuseen tai pahempaa, pääsee hengestään.
Tiedän yhden miehen joka huomasi autoillessaan että ojanpohjalla makaa tajuton mies, meni auttamaan ja huomasi että miehen sydän ei enää tunnu lyövän, no, kun osasi elvytystä niin teki paineluita rintaan ja miehen sydän alkoikin lyödä, ambulanssi tuli paikalle, ei kiitoksen kiitosta tullut auttajalle, mutta pahinta olisi vielä tulossa, mies jota auttoi oli tehnyt rikosilmoituksen kun häneltä oli katkennut pari kylkiluuta elvytyksessä, syyte meni läpi ja korvaukset oli melkoiset.
Joten miettikääpä siitä autanko ketään missään tilanteessa.
Autan ainostaan perheenjäseniäni, en muita.

Acc358

Jos asiakas olisi säilynyt hengissä, häntä luultavasti epäiltäisiin nyt ryöstäjän pahoinpitelystä. Nyt välttyi sakoilta ja korvauksilta. Ikävä juttu kaikenkaikkiaan, mutta hänen uhrinsa ansiosta osaamme olla puuttumatta jatkossa vastaaviin tilanteisiin.

M

Missä tämä tapaus sattui? Kiinnostaa vain, koska ensiapukurssilla Suomessa opettanut kokenut suomalainen ensihoitaja vakuutteli, ettei koskaan ole ketään rangaistu siitä, että on yrittänyt auttaa. Ehkä muistan sanamuodot väärin, mutta ensi ensiapukurssilla voin väittää vastaan. Kyseinen ensihoitaja muisti kyllä mainita, että paineluelvytyksen varsin todennäköinen haitta on kylkiluiden katkeaminen. En tiedä, mutta ehkä ammattilaisetkin joutuvat sitä antamaan, jos sydäntä ei saada käynnistymään sähköisesti.

Anonymous

Sattunut tapahtui pohjoisessa keski-suomessa noin 16 vuotta sitten.

Särmääjä

Joko kuuskymppinen oli vähän tyhmänrohkea tai eli jossain vanhassa maailmassa, jossa ryöstäjät on vaan jotain harmittomia ruotsalaisia pojankloppeja, jotka vaan uhkailee pelotellakseen.

Tunnen talot, tunnen penkereet

Tuttu paikkaa Gislaved. Liekö sitten joku paikallinen Suomalainen lähtenyt liikkeelle siinä toivossa, että pelastaa kotikylän raflan fyrkat.? Tämä kylä on siitä tuttu, että siellä sijaitsi Gislaved kumitehdas. Oli muistaakseni Saksalainen Continental joka osti Gislaved gummi fabrik. Tässä kylässä on edelleen paljon Suomalaisia, suurin osa jo kuitenkin eläköityneitä. Värnamo on oikein keskus näille pikkukylille ympärillä. Värnamo:ssa on myös paljon Suomalaisia
Sitten vielä. Naapuripitäjässä (Kulltorp) on se kuuluisa villi-länsi kylä High chaparral, joka rakennettiin 1966. Tämähän olisi oivallinen paikka näille villeille sotaa, ja vainoa paeneille. Sais ihan vapaasti paukutella pyssyjen, ja pommiensa kanssa. Saahan täällä varmaan teräaseiden kanssa myös riehua.

Terhomatti Hämeenkorpi

Joo, tuttu juttu myös mulle tuo Gislaved. Pari serkkuani asuukin siellä vielä. Kumitehtaalla oli toinen töissä, mutta saksalaiset kun ostivat niin lopettivat kohta myös. Kulissien takaa kerrotaan, että syynä olivat hmm…lisääntyneet laatuongelmat ! Kyllä, luit oikein ja tiedät mistä oli kysymys.
Ei mulla muuta, kuin että serkuille oon ilmoittanut, että en tuu enää siellä käymään av någon anledning…

Ingen Gripen

Ruotsin lehtien haastattelema silminnäkijä kuvailee hyökkääjiä sanoilla “småkillar”, mikä tässä yhteydessä tarkoittanee teini-ikäisiä.
Suomen lehdet eivät tuota mainitse mahdollisesti sen vuoksi, että siitä seuraisi välittömiä olettamuksia ihonväristä.

Bar Baari

Tuollaiset teinitappajat on vaan lapsisotilaita ilman rynkkyä.

PastoriNikulainen

Jo 2015 mielenosoituksissa todettiin, että tulijat muuttavat
Euroopan omaa maataan vastaavaksi paskamaaksi.
100% oikeassa olivat.
Eurooppa on tuhon tiellä.
Aamen.

Ingen Gripen

Siltä kyllä näyttää. Kun joku diktaattori suistetaan vallasta, tilalle astuu anarkia eikä suinkaan demokratia. Jos kansallisvaltion kehys rikotaan, tilalle tulevat segregoituneet reviirimittelöt eikä mikään monikulttuurinen harmonia.

Fatwantarkistaja

Jossain toisessa maassa epäillyt tekijät olisi otettu kiinni. Ruotsissa oli varmaan lunta, eikä poliisi päässyt siksi paikalle.

HalutaanOllaN

Yksittäistapaus