Murhia murhien perään, mies kuoli ryöstön yhteydessä

Kuvakaappaus 2019-12-15 01-04-01

Eillinen murhatapaus sattui Gislavedissä. Yksi henkilö kuoli hotellin ravintolassa sattuneessa tapahtumassa.

Tapahtumat Gislavedissa alkoivat lauantaina noin 18.30 aikaan kun kolme naamioitunutta miestä saapui ravintolaan ryöstöaikeissa. Muuan paikalla ollut silminnäkijä kertoo:
– Istuin pöydässä kylmä kalja edessäni kun sisään ryntäsi kolmen huppupäistä miestä. Henkilöt menivät kassalle ja vaativat rahoja. Siinä vaiheessa sivullinen mies puuttui asiaan ja jollain tapaa hyppäsi yhden ryöstäjän selkään. Mies sai yhden ryöstäjän kaadetuksi maahan, mutta sitten kaksi muuta ryöstäjää tuli apuun. Ainakin toinen löi miestä machette-tyyppisellä isolla puukolla. Tässä vaiheessa minä ja muutkin asiakkaat juoksimme ulos.
Tämän jälkeen ryöstäjät olivat juosseet pois paikalta ilman saalista. He pakenivat paikalta polkupyörillä. Tapahtumiin puuttunut 60-vuotias mies kuoli paikanpäällä ravintolassa, hän oli saanut sen verran kuolettavia iskuja puukoista.
Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.
Tapahtumapaikka on Gislavedin torilla sijaitseva hotelli-ravintola Ströget, joka on hotellin hieno ruoka- ja seurusteluravintola.