Wilma Andersson edelleen kateissa

Uddevallalaisen Wilma Anderssonin katoamistapaus näyttää jatkuvan hieman mysteerisenä. Vangittuna oleva parikymppinen arabinuorukainen kiistää teon.

Mies on ollut vangittuna jo muutaman viikon ja kuulustelut ovat jatkuneet päivittäin. Siitä huolimatta, poliisin mukaan, mies kiistää olleensa missään tekemisissä Wilman katoamisen kanssa.

796ececf-58d4-41c0-a603-67af7f0f6e51Tällainen suora päättäväinen kiisto saattaa viitata siihen, että nuorukainen ei välttämättä olekaan teon takana. Nimittäin vain ammattirikollinen, jolla on kokemusta poliisin pitkään jatkuneista kuulusteluista osaa pitää suunsa kiinni siihen malliin, että ei tosiaankaan paljasta itseään. Tavallinen ihminen, joka ei ole ollut poliisin kanssa tekemisissä eikä ikinä istunut päiväkaupalla putkassa, murtuu hyvin nopeasti ja tunnustaa melkeinpä mitä vaan ihan vain helpottaakseen oloaan.

Poliisi käy kuulusteluissa sekuntti sekunnilta läpi pojan tekemiset ennen katoamista ja katoamisen jälkeen kiinniottohetkeen asti. Jos poika kertoo tekemisistään, mutta ikäänkuin jättää katoamisen kertomatta, poliisi löytää kertomuksesta ”aika-aukon”, jota aletaan penkomaan erityisellä hartaudella.

Vain ammattilainen osaa paikata tällaista aika-aukkoa, se ei yksinkertaisesti onnistu tavalliselta nuorukaiselta. Tai jos oletetaan, että nuorukainen ei ole avannut suutaan kuulusteluissa. Hän olisi yksinkertaisesti ollut hiljaa sanomatta mitään. En usko tähänkään, sillä tavallinen nuorukainen ei osaa olla hiljaa tällaisessa tilanteessa vaan hän haluaa puhua, koska kuulusteleva poliisi nyt yksinkertaisesti on ainoa henkilö, jonka kanssa hän voi puhua. Riippumatta siitä onko hän syyllinen vai ei.

Voi siis olla hyvin mahdollista, että Wilman poikaystävä ei olekaan teon takana vaan mahdollisesti pojan sukulaiset. Tapahtuiko jotain kunniakulttuurin piiriin kuuluvaa, jonka takia tyttöä rankaistiin? Oliko tyttö mahdollisesti lopettamassa suhdetta poikaan, jonka seurauksena suvun kunnia olisi tahraantunut ja suvun miehet päättivät pelastaa sen mitä pelastettavissa oli? Oliko tyttö mahdollisesti pettänyt poikaa, tai ainakin kuvitteellisesti pettänyt siten, että suvun miesten maine olisi jonkun paljastuksen myötä mennyt lokaan? Ja tämän takia tyttö tapettiin.

Tämä on tietenkin vain spekulaatiota niiden tietojen perusteella, joita julkisuudessa jutusta on saatavilla.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Wilma Andersson edelleen kateissa

 1. Mietin vanhemmista lukemisistani uutisista että arabinuorukaisen isä on murharaiskannut tytön, koska joissain niistä oli mainintaa että hän oli kuskaillut tyttöä sillointällöin takaisin tytön kotiinsa. Jotenkin jauhannut tuo juttu paikoillaan ja olen jopa varma että Suomessa tuo olisi jo selvinnyt.
  Ei ählämi nimittäin vääräuskoiselle totuutta puhu ”mukavissa pitsakinkereissä” ainakaan.

  21
 2. Sanotaanko että niinpä niin. Kun spekuloidaan, voidaan spekuloida miten joissain kulttuureissa suhtaudutaan siihen, jos nainen ilmoittaa ettei kiinnosta enää. Toki voihan tässä joku jörgen olla takana. Jotta jävlä skit! Ei lähtenyt treffeille. Mutta kuten Erkki Tuomioja totesi, ei pelotella. Ei vaikka monella olisi konkreettisia kokemuksia. 😆

  15
 3. Päästäkään ählämi vapaaksi, valitolle vaan suurempi korvauslasku menetetystä vapaudesta, koska se kuuluu ählämin perusoikeuksiin myös naapurissa.

  12
  1. Jep. Ja lasku omaisille. Mulkqvisti pääsee kuin koira veräjästä. Kun ei ole rahaa mistä maksaa. No. Kukahan sen maksaa loppujen lopuksi? Mulkqvisti sai ilmaisen ylläpidon, sekä rakkautta niin, että mimmi tuli paksuksi. Simsabim Hän onkin oikeitettu kaikkeen. Me omaiset jäimme maksumiehiksi. Hasta vity.

 4. Journalisti-lehti kertoo keskusrikospoliisia rasittaneen parin viime vuoden ajan toistuvat haastattelupyynnöt journalisteiksi itseään kutsuvilta soittajilta.
  Kyseiset henkilöt eivät kuitenkaan ole ”sitoutuneet Journalistin ohjeisiin
  tai työskentele **vastuullisen **median palveluksessa”.
  siis pitääkö tämä rikostarkastaja valtamediaa tosisaan **vastuullisena
  en tajua
  ilmeiseti hän ei sItten lue suomen valtamedian valheelisIa pimitys lööppejä
  esim kun *Oululainen mies* raiskaa Suomen valtamedian kertomana
  Niin junes Lokka
  Rikostarkastaja Markku Ranta-Aho vale toimittajaksi haukkuma
  paljastaa että eihän raiskaa
  vaan maahanmuutaja turvapaikkahakijat ja se Fakta
  jota valtamedia ja poliisit pimitivät viimeisen asti
  ja mietikää valtamedia piti näitä OULUN raiskari
  poliisi ammatti haaveilijota lemmikeinään haastateluissa
  Niin silti tämä rikos komisari kertoo jotain tälläistä
  Rikostarkastana Markku Ranta-aho puhuu valemedioiden ja
  valetoimittajien lisääntyneistä yhteydenotoista.
  Anteeksi mutta tämän Rikostarkastaja Markku Ranta-Ahon
  valemedia väitteille voi näytää keskisormea kertomalla nämä faktat
  PS
  Kun tiedetään minkälaistä vasemmistolaisuus opetusta
  näille vastuulisille journalisteille yliopistosssa opetetan aivo pestään
  ja kun se on viher vasemmisolainen valtamedia on faktaa suomessa

 5. Oulu: Kahdeksan miestä tuomittu alaikäisen raiskaamisesta
  ”Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti.”
  *VALEMEDIA VALE-JOURNALISTI KERTOO*
  Eli TÄMÄ MEDIA RIKOS KOMISAARIN MIELESTÄ
  Useita Oulun raiskaajia yhdistää yksi piirre:
  Heistä monet olivat median tai turvapaikka-aktivistien maskotteja,
  joita esiteltiin mieluusti ns. hyvin kotoutuneina kehitysmaalaisina.
  Kuten yksi ison jutun vangituista, Abdullhadi Barhum.
  ”OTIN EPÄILLYN ITSE KIINNI” – OULUN SEKSUAALIRIKOSVYYHDIN UHRIN ISÄN HURJA TILITYS!
  Isän on vaikea puhua asiasta, mutta hän kokee, että viranomaisten toiminta täytyy tuoda julki.
  sää ihmetyttäneet seikat poliisin toiminnassa ilmenivät pian.
  – Poliisi ei löytänyt tekijää kuuteen päivään, joten toisen uhrin isän kanssa päätimme toimia itse. Epäilty löytyi kuudessa tunnissa.
  Että siis voisiko joku nyt oikeati tehdö vielä kattavamman jutun jolla
  Journalisti-lehti ja Rikostarkastaja Markku Ranta-Aho vale toimittajaksi haukkumat
  ihmiset saisivat edes vähän neutraalipaa kohtelua poliisin ja journalisti liiton
  valehtelija syytöksiin
  Kasitämätöntä mustamaalausta vasta vaihtoehto medioista

 6. Ikävä sanoa mutta Jos nämä länkkärikäkikellot alkaa seurustelemaan naisvihaajien kanssa niin onhan se lopputulis selvä, kuolema tai muuten vaan turpaan koko elämä.
  Islamissa on se hyvä puoli, että tappavat toisiaankin eri käsitysten vuoksi koraanista, vaikka vain murto-osa osaa lukea…tosin vihaaminen on helpompaa kuin asioiden ymmärtäminen sovussa, siihen ei vain kaikille ole älykkyyttä.
  Vihaaminen, väkivalta ja murhat ovat Aina paikallaan vaikka ei Muslim olisikaan, Jos ei ole niin voi Aina väittää että se kuuluu uskonrauhaan ja sillä selvä.

 7. Murhaajan/murhaajien lisäksi avustajia on monta:

  HALLITUS joka päästää maan täyteen aggressiivia kehitysmaalaisia ja pimittää heidän tekemiään rikoksia nin paljon kuin vain suinkin pystyy (BRÅ).
  KOULULAITOS joka saarnaa multikulttia kuin uskontoa eikä pysty ylläpitämään kuria ja työrauhaa.
  VANHEMMAT jotka ovat laiminlyöneet tehtävänsä mitä tulee lasten kasvatukseen ja suojelemiseen.
  NUORET jotka elävät fantasiamaailmassa eivätkä arvosta itseään.

  1. Ruotsin Kouluhallitus tiedotti tänään että oppisuunnitelmiin otetaan takaisin (poistettavaksi haluttu) Antiikin aikakausi, raamattu, kansallislaulu, tietyt virret sekä vanhat lastenlaulut.

   Sääli vain että 40-50 vuotta alasajettu kulttuuri ei hetkessä nouse.

 8. Investigation Discoverya katsomalla selviää, että ihan tavallinenkin kansalainen pystyy jopa vuosikymmenien vankeudenkin jälkeen suoltamaan vahvaa pajunköyttä tekemisistään kuten tapahtui eilen esitetyssä kaksi tuntisessa dokumentissa amerikkalaislääkärin tekemästä vaimonsa murhasta. Dokumentin oli tehnyt heidän poikansa. Yli kaksivuosikymmentä jo vankilassa istunut murhaaja väitti edelleen vaimon vain riidan seurauksena lyöneen päänsä pöydän kulmaan olohuoneessa, kun tosiasiassa hän kävi vasaralla hakkaamassa nukkumassa olleen vaimonsa takaraivon tohjoksi ja piilotti sitten vaimon ruumiin ostamansa uuden talon kellarin sementtilattiaan.
  Voisi ajatella, että lähi-itäläiselle ei ruotsalaiselle poliisille valehteleminen ole ongelma, puhumattakaan että miehen kunniaa loukanneen vääräuskoisen naisen rankaisemisessa ei ole mitään pahaa, päinvastoin.

 9. Poliisi ilmaissut tuovansa jtn (todisteita?) lisää tällä viikolla. Tai että heillä on jotakin – raskauttavaa tietoa tms tms. En muista sanamuotoja. Näin ollen kuulustelevat Wilman vangittua poikaystävää tällä viikolla.
  Näitä odotellessa, tuloksia toivoen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.