Voivatko vierekkäiset parturit kilpailla siten, että toinen myy palvelua 16 euroa halvemmalla?

Miten on mahdollista kilpailla yrityksen kanssa, joka myy samaa tuotetta puolet halvemmalla? Ei tietenkään mitenkään.

Kuvapari tulee Helsingistä, jossa uussuomalainen parturi tarjoaa miesten parturileikkausta hintaan 12 euroa (Oikenapuoleinen kuva). Yrittäjä maksaa tuosta summasta arvonlisäveroa 24 % joten veroton summa, joka jää taloon on 9,68 euroa. Kuvan vinkkimiehen mukaan vieressä ollut suomalainen parturi lopetti jo aiemmin (Vasemmanpuoleinen kuva). Hänen hintansa oli se “normaali”, mikä on suurinpiirtein Helsingin yleinen hintataso: 28 euroa.
Onko kahden parturin mahdollista kilpailla viereikkäisissä liikehuoneistoissa jos toinen myy palvelua 16 euroa halvemmalla? Joku ammattilainen voi varmaan vastata.
 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M

Onkohan oikea parturi ky-muotoinen eli kuititon yhtiö?
Kyllähän näitä vitosen pitsoja ym. on ja itsekin olen niitä täällä kotikulmilla syönyt. Monet näistä lafkoista ovat varmasti siitä ihmeellisiä, että ne eivät juurikaan tuota myyntituloja, toisin sanoen ne eivät välttämättä ole edes alv-velvollisia, koska myyntiä on alle 10-tonni vuodessa (suomalainen raja), mutta vuodesta toiseen ne vain sitkeästi sinnittelevät. Jollain rahoilla joku kuitenkin maksaa vuokrat jne.

Jp

Ulkomaalainen saa 2 vuotta verovapaasti pyörittää liiketoimintaa. Sitten veli tai serkku ostaa lafkan

Lampunvarjostin

Ehkäpä matuparturia käytetään huumerahojen rahanpesuun?

Anonymous

Kaikki kehitysmaamuslimien palvelut boikottiin pizzaa ja kebabia myöten!
Kerran 90-luvulla ostin noilta nälissäni pizzan enkä koskaan mitään sen jälkeen.
Paskin pizza ikinä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Lihaliike_Agali

Anonymous

Kurkunleikkaaja partureista puhumattakaan.

Lp

Ja jo tuossa paukkuu Alv-alaraja. Karkea korjaus laskelmiin, joka on todellisuudessa eksponentiaalinen, -> 7 leikkausta/pv. Tuon jälkeen “tienataan” eli maksetaan vielä investointilainat ja Yellit yms. maksut ja eletään loppuosalla leveästi vuokra/omistus(pankin) kämpässä.

Morty

Vaikka olisi hyvääkin pitsaa niin hygieniastandardit eivät välttämättä ole ihan suomalaisella tasolla. Jostain on pakko oikoa jos voidaan myydä niin halvalla. Lisäksi noihin liittyy usein tukien väärinkäyttöä. Firma näennäisesti lopetetaan, mutta avataan hetken päästä uudella nimellä ja uudella omistajalla, ja taas otetaan uudet tukirahat. Ainoa ero on että nyt Mohammed on omistaja ja Ahmed on töissä siellä, kun aikaisemmin Ahmed oli omistaja ja Mohammed töissä Ahmedille.

Pessimisti

Eräs mummeli, jolla on kotiparturi ottaa 12€, työttömältä 11€. Pikkukaupungin keskustassa parturi ottaa 27€.
Mielestäni mummeli leikkasi minun tukkani paljon paremmin kuin parturiliikkeen likka. Kuittia en kysynyt.

Anonymous

“Miten on mahdollista kilpailla yrityksen kanssa, joka myy samaa tuotetta puolet halvemmalla?”
Helposti jos asiakkaat ovat fiksuja, tiedostavia ja omaavat oikean asenteen.
Ei kukaan osta halvinta hinnalla millä hyvänsä. Elämässä pitää olla asennetta. Muuten on vaan sellainen löysä makaroni.

John MacMunne

Näitä idän ihmeitä on opiskelemassa partureiksi opistoissa ja viime aikoina onkin ns. turkkilaisia partureita noussut, kuin sieniä sateella. Yleensä miesten hiustenleikkuu 15 euroa jne., mutta miksi suomalainen parturiliike on AINA puolta kalliimpi, jos tuohon halvempaankin hintaan kannattaa leikata ja bisnes kukoistaa…?
Sama koskee pizzoja ym., missä suomalaiset kilpailevat arabien kanssa asiakkaista.
Fiksumpia bisnesmiehiä kenties?
HOMMA HAISEE JA KAUAS!

Jumppa-Natsi

Oletteko huomanneet että nyt idän ihmeet ovat keksineet ruveta KOTIPIZZA-yrittäjiksi vähän siellä sun täällä? Hiffasivat että rasistiset suomalaiset eivät käy äläbwölö-pizzeroissa ja firmat kärsii, joten otetaan KOTIPIZZAT haltuun! ..harmillista mutta totta. NOH! Ei sitten syödä pizzaa ollenkaan! Johan niistä on perseet levinneet ihan tarpeeksi saatana, laitetaan ne pizzarahat lenkkitossuihin ja salikortteihin niin naiset pääsee raiskaajia juoksemalla karkuun ja miehet jaksaa niitä hakata. Läskit veks ja SUOMI NOUSUUN !!

Johann

Kyllä voi !
Nimittäin jos käkkänä parturoi vaikka 5 eurolla ja Suomalainen vieressä 20 eurolla, on aivan varmaa että menen Suomalaisen parturoitavaksi.

Acc358

Jos parturi on geelipää ja hinta kuinka alhainen tahansa, en käytä. Maksan oikean hinnan ja parturin pitää olla valkoinen nainen.

Anonymous

Osa varmaankin tienaa ihmiskaupalla lupaa työpaikan vaikka kiinalaiselle joka maksaa siitä muhkean summan tai tekee töitä kellon ympäri ilmaiseksi. Kumpikin voittaa toinen saa työ ja oleskeluluvan ja myöhemmin kansalaisuuden ja toinen puhdasta nettoa.

Riistopiiska

Siinä on uussuomalaisella starttirahat (haetaan uudestaan muutaman vuoden kuluttua, kun liike käytännössä jatkaa, mutta “uusi” omistaja paperilla joku toinen) ja verohelpotukset raksuttamassa. Duunit osittain vielä pimeästi samoin kuin luultavasti muut työntekijät.
“Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa” – yo. kaltaista se ei ainakaan tarvitse, työperäistä tai ei.

Juha

Jep. Näitä menestyksekkäitä “sarjayrittäjiä” riittää.. Starttirahakassa on pohjaton..
Itse alkavana yrittäjänä toki myös otin starttirahan. Eka vuosi mentiin tappiolla. Mutta ei tule pieneen mieleenikään uudelleen käyttää systeemiä hyväkseen. Ensi vuonna myynti kasvaa ja sitä seuraavana viimeistään on jo voitollinen. Näin se menee kaikilla alkavilla yrityksillä, että alku aina hankalaa.. mutta yrittäjän täytyy yrittää entistä raivokkaammin.

Fatwantarkistaja

Eräs turkkilainen osti auton jobbarilta. Ei maksanut. Oikeuteen tuli ihan eri ukko. Kävi ilmi, että samalla passilla tullut ainakin kolme jäpiskää.
Ählyt maksoivat liki tuplahinnan baaristaan. Toisena viikonloppuna pistivät sen paskaksi.
En tiedä syitä ja seurauksia, kuitenkin kuvatunlailla suurinpiirtein on tapahtunut. Turkkilainen voi olla algerialainen jne, semmoista virhettä voi tarinasta löytää.

Johnny

Ei voi olla. Päivi Nerg tietää kaikkien nimet ja olinpaikat.

Suosi SUOMALAISTA

Maksaisin mielelläni tuon erotuksen, koska ei tarvitsisi pelätä että kurkulle tulisi terävä partaveitsi joka viiltäisi. Lopetin 2015 jälkeen kaikken ählämeihin viittaavien palveluiden käytön, mm. ruokapaikat ja valitsen suomalais voimin ja työtekijöin pyöritettävät paikat vaikka niissäkin on alipalkattua työvoimaa. Mutta maksavat sentään verot noin pääasiallisesti.

Anonymous

Miten ählyjen bisnekset voi pyöriä niin halvoilla hinnoilla. No miten Breaking Badissä pyöri autopesula 😉

Jocke

Usein kyseessä saattaa olla se että pitäjä elää sosiaalituilla. Joko rehellisesti tai huijaamalla.
Tai sitten rahanpesu. Huume- ym. -rahaa kierrätetään kassan kautta ja niistä maksetaan normaali vero. Kannattavaa liiketoimintaa koska tuotto on hurja.

Veronkierto on ihmisoikeus joka menee kaiken muun edelle

Aika usein näitten muslimistarttirahafirmojen tilojen vuokraisännät ovat supersuvakkeja jotka vuokraavat tilat muslimiveronkiertäjille naurettavaan alihintaan eikä vuokranmaksukaan ole “niin nuukaa, maksat sitten kun voit..”. Hehän ovat tässä suomelle haitallisessa veronkierto-operaatiossa avainroolissa ja rikollinen toimintansa pitäisi suurennuslasilla tarkastaa. Ainoa voittaja näissä tilanteissa on muslimi joka käärii verottomat rahat taskuunsa ja nauraa, sillä koko huijausoperaation voi toistaa loputtomiin. Siistii kylillä spräädäillä uudella autolla ja iphonella, kun parturibisneksellä menee paremmin kuin kellään muulla. Vähän kyllä muslimia vituttaa kun seinänaapuriin muuttaa toinen muslimiparturi joka parturoi vieläkin halvemmalla. Onneksi on tilat täynnä teräviä partaveitsiä joilla muslimit voivat ratkoa erimielisyyksiään sivistyneesti kadulla firmojensa edessä.

Anonymous

Vieläkö nuo uusyrittäjät saavat starttirahaa?
Paavon laskelmassa on se virhe, että Paavo kuvittelee ananaksen myös maksavan arvonlisäveron.
Pääni vetoa, että laitoksia käytetään rahanpesuun. Ehkä joskus huumeittenkin välitykseen.
Rehelliseksi en toimintaa usko. Enkä käytä mitään ählämipalveluita.

Lampunvarjostin

Jos matuparturi myy huumeita tiskin alta ja kirjaa sen käteiskassaan maksuina parturoinnista?

Puolueeton

Ahkera taitava parturi voi käsitellä 3 asiakasta tunnissa. 6 tunnin päivätyö toisi 216 euroa. Kunnon asiakas antaa euron pari tippiä hyvästä työstä. Siitä tulee verotonta tuloa 20 euroa päivässä ja 400 euroa kuukaudessa. Näinkin hienosti liike voi toimia. Tippi olisi mainio apu älyttömän verotuksen Suomessa. Kommenteissa yllä vilkuu rasismin himmeä valo ilman muita tuikahduksia.

h44

Pakko myöntää että pihinä miehenä kävin turkkilaisessa parturissa, 15€ hiusten leikkuu armeijassa kelpaavaan pituuteen.
Tupa oli täynnä asiakkaita, tummia ja vaaleita, viitisen kaveria leikkasi koko ajan ja yksi tarjoili kahvia ja hoiti kassaa, siivosi lattiaa jne. Kaikesta välittyi todellinen tekemisen meininki. Vartin verran meni tuolille istumisesta maksamiseen. Ei valittamista työn jäljessä.
Kymmenisen vuotta ovat toimineet, ilmeisesti liikeidea on toimiva tai sitten luova kirjanpitäjä osaa hommansa. https://turkkilainenparturi.com/?page_id=43

Ali Kessu

Vantaan Flamingossa toimii suomalainen ja geelitukkaparturi vierekkäin. katselin, että eroa oli hinnassa, mutta asiakkaita oli tungokseen asti suomalaisessa. Sählyillä ei ollut paljon asiakkaita. Mutta itse menen suomalaiseen, islamistit ovat itse maineensa rakentaneet.
Takseissa ja busseissa minulla on hyviä kokemuksia mamuista, ei valittamista. Onhan siinä se, että mamun kanssa ei juuri jutella, tekevät työnsä ja riittäähän se. Husu on sitten toinen asia, pysyn kaukana.

jarmo Backman

kokemusta on jotta mamu kuski aina koittaa kusettaa jollain tapaa.. ainaki tääl norjass ja ruottis. kamera auki ja gps käynnis puhelimessa jos vähänki värillinen kuski ..

matti lautakasa

Mikään ei estä suomalaista kusettamasta, esim. verottajaa, kelaa, niin ja tietysti asiakasta, jokainen yrittäjä kusettaa jossakin? tai ainakin sitä työntekijäänsä, suomalaiset ovat niiin herraa pelkääviä jaskahousuja, toisilleen kateellisia, tämän vuoksi ählyt voittavat pelin jo pelkkää yhteisöllisyyttään, suomalaisista ei nyt vaan ole edes omassa maassaan pelimiehiksi, usemmissa naisyrittäjissäkin on enemmän uskallusta,,,