Aftonbladet Trollhättanissa: ”Meitä kohdellaan kuin apinoita – ei kuten ihmisiä”

Kuvakaappaus 2019-12-19 10-08-04.png

Miten tehdään valejournalismia? Esimerkiksi siten, että kun kaikki tietävät, että Trollhättanin mellakoissa ei ollut yhtään ainoaa ruotsalaista nuorukaista niin aina voi tehdä sääliartikkelin uusruotsalaisista mellakoijista. Kuten Aftonbladet.

Aftonbladetin toimittelija on vieraillut Kronogårdenin ongelmalähiössä ja tullut siihen tulokseen, että mellakat olivat osittain Joakim Lamotten syytä.

– Tilanne oli rauhoittunut kun Facebook-profiili Joakim Lamotte ilmestyi Kronogårdeniin ja alkoi livekuvata kiusaantuneita nuorukaisia, jotka Lamotten omien tietojen mukaan varastivat hänen kameransa, Aftonbladetissa kirjoitetaan.

Toimittaja on haastatellut paikallisia nuorukaisia ja he ovat yhtä mieltä, että kaikki on Lamotten vikaa:

– Hän [Lamotte] tulee tänne ja filmaa ihmisten kasvoja, ihan kuin tämä olisi joku sirkus ja me apinoita, emmekä ihmisiä. Hän halusi laittaa meidät esille ja siinä hän onnistui todella hyvin. Filmit ovat saaneet miljoonia näyttökertoja, uusruotsalaiset nuorukaiset kertovat Aftonbladetille.

Tähän sopii tietenkin kysyä, että miksi nuorukaiset väkisin hakeutuivat torille ja Lamotten kameran eteen jos eivät kerran halunneet tulla kuvatuksi kuin apinat?

Niin ikään artikkelissa lörpötellään, että Kronogården ei ole yhtään niin vaarallinen paikka kuin annetaan ymmärtää, rikollisten kesken ei ole tehty edes yhtään murhaa. Mutta uusruotsalaisten mielestä kaikki, aivan kaikki on loppujen lopuksi poliisin vikaa. Tiedättekö sen taikasanan: RASISMI.

– Emme koskaan kulje yksin, koska silloin poliisi noukkii kyytiin, vie asemalle ja kirjoittaa neljä-viisi syytettä ilman mitään perusteita. Siksi kuljemme aina ryhmässä, muuten kukaan ei voi todistaa, uusruotsalaiset saavat äänensä kuuluville Aftonbladetissa.

Kuitenkin jutussa kerrotaan, että osa haastatteluun osallistuneista on kovan luokan gangstereita. Yksi elvistelee nälkävuoden pituisella rikosrekisterillä. Loppujen lopuksi jotain oleellista tulee esille:

– Jos poliisi on kova meitä vastaan niin me olemme vähintäänkin yhtä kovia. Vaikka he hakisivat kaikki Ruotsin poliisit tänne niin meitäkin on ainakin 100, jotka tunnemme hyvin toisemme ja pidämme yhtä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Aftonbladet Trollhättanissa: ”Meitä kohdellaan kuin apinoita – ei kuten ihmisiä”

 1. Hyi hjelvette miten rasistinen maa Ruåtti oikein on!!! Miten tähän on tultu? Maan piti olla humanitaarinen suurvalta ja matukaisia kohdellaan kuin apinoita. Ei siis mitään rajaa!!!

  Tosin… Kuvan kaverukset ei näytä mitenkään kouluuun, töihin tai harrastuksiin menossa olevilta nuorukaisilta. Jengeinä liikkuvat ja tekevät tuhotöitä jatkuvasti, autoja palaa, pommit räjähtelee, ihmisiä ammutaan keskellä päivää kadulle.

  Olisiko lääke tilanteen rauhoittamiseksi ongelmaghetoissa jalkaväen kevyet vai raskaat aseet tai peräti mattopommitus? Ei olisi enää aihetta valittamiseen…

  69
  1. Pitäisköhän niiden laulaa vanhaa suomalaista renkutusta: ei mei ei olla apinoita….

  1. Siffran inom parantes refererar till resultatet från mätningen i november.
   M 17,9 (-0,4)
   L 3,5 (+0,1)
   C 8,3 (+0,5)
   KD 6,2 (-0,9)
   S 23,7 (-2,3)
   V 9,9 (+0,6)
   MP 5,0 (+0,2)
   SD 24,0 (+2,5)
   Annat 1,5 (-0,3)
   Osäkra 5,9
   Så har undersökningen gått till: Det är 3 994 slumpmässigt utvalda personer bland röstberättigade svenskar som har valt att delta och svarat i undersökningen. Undersökningen har genomförts per telefon, SMS och post. Källa: SVT

   35
  2. Pääministeri Löfven lienee aivokuollut. Samaa vikaa oli ”Korppu” Corbynissa Britanniassa.

   48
   1. Korppu ja Löffy eivät tajua että nykymaailma on aivan erilainen kuin joku 50-60- luvun sosialismihöpertely. Nyt ei vanha maailma enää toimi vaan pitää olla kivenkova jos meinaa pärjätä ja estää ettei meidän ylitsemme kävellä.

    41
 2. Jos nuo ei muka Ruotsissa pärjää niin ei ne sitten pärjää missään paitsi ehkä Lähi-idässä tiukassa diktatuurissa.

  42
 3. Lööperi hevon kuuseen kuin olis jo!

  Åkesson pääministeriksi, Lamottelle MiniMorganin ministerinsalkku ja Paavo Tajukangas ministerin apujoukkoihin.

  47
 4. ”Emme koskaan kulje yksin, koska silloin poliisi noukkii kyytiin, vie asemalle ja kirjoittaa neljä-viisi syytettä ilman mitään perusteita.”

  Miten ruotsalaiset poliisit nyt yllättäen saavatkin pidätettyä porukkaa? Täällä on vaikka kuinka monta uutista niin räjähdyksistä, ampumisista, mellakoista ym. joissa ei koskaan poliisi onnistu saamaan ketään kiinni.

  39
  1. Ruotsin poliisi kiduttaa yksintulleita pakolaislapsia. Ilmankos sieltä lähdetään sankoin joukoin Suomeen pakolaisnaisiksi. Pitäisi asettaa kauppasaartoon koko natsivaltio. Eiii natseja minnekään!

   17
 5. Sehän meni niin että Lamotten kameran eteen pomppi koko ajan naamioituja maahantunkeutujia jotka kaikki huusivat yksitellen ”FILMA MIG INTE!!!” Eli ahaaa, hyppäät kameran eteen mutta et halua olla kameran edessä. Ihanan loogista. Voisipa melkein sanoa että apinan logiikkaa.
  Huomionhakuista rupusakkia.

  46
  1. Se katsos niin, että ’meidän alueelle ei saa tulla ruotsalaiset kuvaamaan’.

   19
   1. Jonkun pitäisi apinoille selittää että jos ei ole ostanut aluetta, se ei kyllä ole ”meidän”. Sossun maksama vuokrakämppäkään ei ole teidän, edes pönttö jolla kyykkäätte lattialle paskoen ei ole teidän. Tapetit seinällä ei ole teidän. Luteet sängyssä ja sohvissa, sekä torakat keittiössä NE ovat teidän.

    38
     1. Niin. Minun mielestäni öitäisi ottaa esiin se, että kun elämme moikultti, niin naiset pitäisi syyllistää hiv:n , kupan, tippurin jne levittämiseen. Minusta tämä ln suomalaisen mkehen oikeus. Että kuseen ne, jotka tämän aiheittivat. Ja kyllä. Minulla on sisäpiirin tietoa. Jopa spr.

      1. Muistakaa nyt ne jutut 2015 jälkeen. Taudit ovat räjähtäneet. Jotkut ovat saaneet potkut. Koska ovat puhuneet totuuden.

       11
 6. Suomenkin poliisit oli ennen MIEHIÄ, mutta nykyään uutisissa kirjoitetaan usein että ”Poliisi on VAITONAINEN”.

  24
 7. Kaikki itseasiassa on poliisin vika, koska: FASISMI. Nimittäin, oletteko pistäneet merkille että ruotsin poliisin logossa on kaksi vitsakimppua, joiden päässä on kirveenterä. Logo on fasces, eli fasismin ihan virallinen tunnus. Sama asia siis, kuin jos poliisin logossa olisi hakaristit. Nuorukaiset riehuessaan ja autoja polttaessaan näin ollen taistelevat ainoastaan joka puolella vaanivaa fasismia vastaan. Uskomatonta ettei aftonbladetin toimittaja tarttunut näin oleelliseen selitykseen. Laittakaa äkkiä noottia ruotsin poliisille tai riksdagetiin että logo on muutettava esim. joksikin kaffe och bulle-tyyppiseksi, ei-uhkaavaksi, joka kuvastaa velttoilua ja dialogia. Puolustusvoimienkin leijonalta leikattiin ruotsissa jo m*nat, joten kyllä tähänkin muutokseen varmasti tartutaan pikaisesti.

 8. Evoluutio teorian mukaan kuuluvat ns. ”kädellisiin” nämäkin kuvaan joutuneet tapaukset jotka on mitä on…Suomessa oli hiljan ison huumetapauksen yhteydessä vangitsemisia albaaneja pääosin huumekuormaa rekasta nuotamassa, yllätys olipa mukana ”ruotsalais nuorukainen” joka tarvitsi arabian tulkkia ? Tämän kertoi juuri Hs juttu ihme sinänsä.. Onko ruotsalaiset laajasti albaanien leivissä huumealalla ?Oli kyseessä ilmeisesti todella iso kokkeli erä, suomen suurin kai, pohjoismaista yhteistyötä arabeilla ja balkanin rosvokansoilla höystettynä, suomen poliisi oli valpas ja tekijät tunareita ,jännää milloin meillä päästää tuohon ruotsalaiseen ammutta kultuuriin kybällä tekijöitä käy näköjään, tuovatko mukanaan kranutkin ja kuinka pitkään menee siihen ruotsinmalliin poliisi saa ketään kiinni…

 9. Kaksi eritrealaista saavat jäädä Ruotsiin vankilatuomion jälkeen vaikka yhdessä raiskasivat ja pahonpitelivät samaa naista monta tuntia. Syynä sotilaskarkuruus Eritreasta, ei voi palauttaa.(Aftonbladet)

  Mutta eikö siellä Eritreassa ole se ihana rauha nyt? Ja entäs sitten jos ei ole?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.