Joulukuun murhalistaan kaksi viivaa: Isä polttomurhasi vaimonsa ja poikansa

Kuvakaappaus 2019-12-18 23-32-29.png
Kuvassa oikeanpuoleinen talo tuhoutui täysin.

Tukholman eteläpuolella Botkyrkan kunnassa Tumban kaupungiosassa meni viime yönä jokin pahasti pieleen. Kaksi henkilöä menehtyi rivitalon yhdessä huoneistossa sytytetyssä tulipalossa. Neljä muuta joutui sairaalaan savumyrkytysten takia.

Huoneiston automaattihälytys antoi hälytyksen klo 02.50 keskiviikkoyönä. Huoneisto oli vartiointiliikkeen valvonnassa ja kun kamerat kytkettiin päälle huomattiin, että asunnossa oli henkilöitä ja huoneet täynnä savua.
Palo oli räjähdysmäinen ja tuhosi koko huoneiston kokonaan. Palo saatiin rajattua siten, että ainakin osat naapurihuoneistoista saatiin pelastettua. Aamuun mennessä kun palo saatiin sammumaan huoneistosta löydettiin kaksi menehtynyttä henkilöä. Yksi henkilö on otettu kiinni epäiltynä murhasta ja murhapoltosta.
Mistä on kysymys?
Kiinniotettu on perheen isä, joka on näihin päiviin asti ollut taksialan yrittäjä. Perhe tulee Algeriasta. Motiiviahan teolle ei vielä tiedetä, mutta luultavasti mies halusi murhata vaimonsa polttamalla tämän. Siinä sivussa meni sitten vahingossa yksi lapsista, oma poika. Ja mitä väliä josko palo saattaisi levitä naapureihinkin.
Mitti.se:stä voi katsoa miltä tuhoutunut talo näyttää.