Puukotus Citymarketissa Tampereella

Kuvakaappaus - 2019-12-19 01-10-12.png

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapon yritystä Tampereella. Poliisi sai hälytyksen paikalliseen tavarataloon, jossa ilmoituksen mukaan oli tapahtunut puukotus.

Poliisi otti paikalta kiinni Tamperelaisen vuonna 1990 syntyneen miehen. Mies yritti lyödä kaksi kertaa alle 10-vuotiasta poikaa ylävartaloon. Pojan isän onnistui estää toinen isku. Yhdessä paikalle tulleen miehen kanssa hyökkääjä saatiin luopumaan teräaseesta, ja hänet saatiin pidettyä aloillaan poliisin saapumiseen. Miehellä ei ole ulkomaalaista taustaa.

Poika säästyi vammoitta, mutta hänen yllään ollut talvitakki vaurioitui käyttökelvottomaksi. Pojan isä sai lieviä vammoja teräaseesta. Asianomistajia on kuultu. Epäillyn kuuleminen tapahtuu 19.12.2019

Asiassa ei ole enempää tiedotettavaa ennen huomista iltapäivää.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Puukotus Citymarketissa Tampereella

   1. Kun kerran näin sanot, niin varmaan sinulla on jotain tietoa, josta näin on syytä päätellä, mutta voisitko kertoa tekijän etnisen ja ideoligisen taustan tietolähteistä yhtään tarkemmin?

    17
    1
    1. Niin kauan kuin mikään ei viittaa mihinkään on aivan turha hysterisoida asiaa. Jos tekijä olisi ollut kehari niin siitä olisi tippunut jo tietoja. Mutta koska ei ole niin silloin ei kannata myöskään lietsoa sellaista turhaan, koska se on vain syöttö ”vastustajan” lapaan.

     17
     1. Median tehtävä onkin nykyään pelata optics peliä… hyvä on. Tosin sellaisiakin medioita olisi kiva olla, jotka välittävät kovan tiedon, jättävät arvailut lukijoille välittämättä siitä jos jotkut sitten arvailevat väärin. Sehän on heidän asiansa.

   2. Hulluus tarttuu, näköjään myös suomalaisiin. Mikään ei tule paremmaksi.

    12
   3. Siis nykyäänhän kuka vain voi olla suomalainen tai ihan mitä vain. Mieskin voi olla nainen ja synnyttää! Tiedostavaisto on lanseerannut suomalaista tarkoittavan termin kantasuomalainen, jotta kaikki voisivat olla tiedostavaiston terminologian mukaisia suomalaisia eli normaalien ihmisten ”suomalaisia” eli oikeasti ulkomaalaisia tai hyvin vähän aikaa sitten (eli alle 100 sukupolvea) Suomeen muuttaneiden jälkeläisiä.

    1. Tässä tapauksessa tekijä näyttää kuitenkin olevan ihan sellainen suomalainen mies, joka ei voi synnyttää ja taustakin viitttaa hyvin vahvasti pirkanmaalaiseen taustaisuuteen eli syntyjuuret ovat tosiaankin jossain siellä Näsijärven rannalla. Jos ei ole Oulusta muuttanut.

     100 sukupolvea tarkoittaa jotain 100 x 25 = 2500 eli tulija olisi 2500 vuoden takaa?

     Jokainen tapaus, ja jokainen teko ei ole islamilaisesti tai poliittisesti motivoitunut teko vaan sitä mielisairautta on ihan kotimaisissakin henkilöissä.

     Jos henkilöllä olisi taustaisuutta niin Pt-media kertoisi sen ja olisi löytänyt jo sen, mutta koska sitä ei tällä hetkellä vaikuta olevan, niin ei ole järkeä jankuttaa asiaa sen enempää vaan myöntää, että suomalainen oli ja flippasi.

     1. ”100 sukupolvea tarkoittaa jotain 100 x 25 = 2500 eli tulija olisi 2500 vuoden takaa?”

      Ajattelin kyllä 3000 vuotta. Kyllä kotoutuminen ainakin sen verran aikaa vie. Professorinajatuksia esitti muutama viikko sitten, että geenitutkimusten mukaan Rooman valtakunnan tulijat asuivat Roomassa noin 400…700 vuotta mutta eivät siinä ajassa kerinneet assimiloitua etnisiin roomalaisiin ja muuttivat pois valtakunnan romahdettua. Suomen romanit ovat asuneet Suomessa viitisentoista sukupolvea ja ovat vieläkin hyvin omaleimainen ryhmä. Nämä vain esimerkkeinä siitä, miten pitkän ajan kotoutuminen vie.

      1. Tuntemani mustalaiset ovat ”omaleimaisia”, mutta miksi heidän pitäisi olla jotenkin erilaisia? Käyvät töissä ja tekevät kovasti bisnestä. Pukeutuvat meidän näkökulmasta kummallisesti, mutta kai sitä ihminen saa pukeutua miten haluaa?

    2. En kuitenkaan haluaisi olla Iris Suomelan kaltainen tollo. No vihreät saavat olla kait ja tuollaisen jotkut ova ihan oikeasti valinneet eduskuntaan, kas kun ei ihan ministeriksi asti. Että osaa olla typerä aasi.

  1. Muunmuassa poliiseja, joilla on aika kahjo määritelmä sille mikä on ulkomaalaistaustainen ja mikä ei. Poliisin sana ”ei ulkomaalaistaustaa” ei ole minkään arvoinen. Jos se on ainoa lähde ei tietoa taustasta yksinkertaisesti ole lainkaan.

   23
 1. Isälle tulossa syyte rasismista. — Ja eiköhän siinä tainnut tulla viljeltyä vihapuhettakin yksin tein.

 2. Murha.infossa on mainintoja, että puukottaja oli romani (eli mustalainen). No, ei uskota tuohon. Jookosta?

  1. Tuskinpa oli mustalainen. Niillä ei ole tapana puukotella pikkulapsia. Kannattaa vähän hillitä trollien levittämien juorujen kanssa

   5
   1
 3. Tullut huomattua, että jos väkivaltatapauksessa ei ole ollut yhtikäs mitään oman edun tavoittelua, sen kummemmin taloudellista kuin muutakaan. Esim. Edessä istuvaa kirveellä päähän, pysäkillä työmatkalaista mattoveitsellä silmään jne. Niin yleensä kyseessä on ihan ”omat” sekopäät.

  Sinänsä se ei mitään muuta kosa:
  Omissakin olisi tekemistä ja resurssien tarvetta. Nyt ne resurrssit käytetään ihan jonnekin muualle…

 4. Voi olla pilvenveikko tai mielenhäiriöinen. Mielenhäiriöksi lukisin tiukan uskonnollisuudenkin joita on kyllä kantaväestönkin keskuudessa lähteneet jopa terroristitoimiin kuin viimepäivinä olemme jopa esdukuntakeskustelua myöten todenneet.

 5. Olisiko maaahanmuuttovyöry saanut aikaan kantaväestössä ryhtiliikkeen? Vaikka maahantunkeutujat tekevät rikoksia ja raiskaavat vertailevalla tilastolla kantaväestöä huomattavasti enemmän, vie kokonaismäärässä suomalainen voiton, mutta onko kukaan tutkinut sitä, onko kantaväestön häiriökäyttäytyminen, väkivaltarikokset ja seksuaalirikosten teot vähentyneet laskettavissa määrin sitten vuoden 2014.

  Siis yhtäkään rikollista lisätekijää ei suomeen tarvita, ei sitten minkään syyn varjolla, ei edes väkivallan uhkan takia kannata päästää hihhuliraiskaajaa tai puukottajaa maahan, mutta ei pidä unohtaa kotimaan pitkiä perinteitä puukkomestareina ja siihenkin paheeseen on pyrittävä panemaan lopullinen piste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.