Puukotus Citymarketissa Tampereella

Kuvakaappaus - 2019-12-19 01-10-12.png

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapon yritystä Tampereella. Poliisi sai hälytyksen paikalliseen tavarataloon, jossa ilmoituksen mukaan oli tapahtunut puukotus.

Poliisi otti paikalta kiinni Tamperelaisen vuonna 1990 syntyneen miehen. Mies yritti lyödä kaksi kertaa alle 10-vuotiasta poikaa ylävartaloon. Pojan isän onnistui estää toinen isku. Yhdessä paikalle tulleen miehen kanssa hyökkääjä saatiin luopumaan teräaseesta, ja hänet saatiin pidettyä aloillaan poliisin saapumiseen. Miehellä ei ole ulkomaalaista taustaa.
Poika säästyi vammoitta, mutta hänen yllään ollut talvitakki vaurioitui käyttökelvottomaksi. Pojan isä sai lieviä vammoja teräaseesta. Asianomistajia on kuultu. Epäillyn kuuleminen tapahtuu 19.12.2019
Asiassa ei ole enempää tiedotettavaa ennen huomista iltapäivää.