Veronmaksajille hyvää joulumieltä ja motivaatiota uuteen viikkoon

Joulu lähestyy, ja jouluun kuuluu hyvää mieltä ja lämpöisiä ajatuksia. Niitä tässä nyt tarjoilen. Älä itke lämmintä itkua.

Upplands-Brossa asuvaa Einoria (68) on kohdannut suuri onni. Hän on saanut kotiinsa 17-vuotiaan afgaanipalleron Eltafin.

– Me syömme ja siivoamme yhdessä. On kuin lapsenlapsi olisi muuttanut kotiini, Einor sanoo onnellisena.

Eltaf tosin ei oikeasti ole 17 vaan Maahanmuuttovirasto on rasistisesti veivannut ikää vanhemmaksi. Kun ikä tuli yhtäkkiä täysi-ikäiseksi niin apurahat Einorille loppuivat.

– En saa tästä mitään korvausta, mutta en tee tätä rahan takia. Saan tästä paljon. Nauramme ja opimme toistemme kulttuureista. Jopa minun koira rakastaa Eltafia, Einor kertoo.

 

Britt Sofi avasi sydämensä afgaanipallero Mokhtarille. Pallero oli joutua asunnottomaksi, mutta pääsi Brit Sofin hellään huomaan.

– Mokhtar hymyilee ja halaa minua usein, Brit Sofi kertoo.

Tummia pilviä on kuitenkin taivaalla. Ehkäpä Mokhtar saa kielteisen ja joutuu lähtemään Etelä-Eurooppaan kuten monet muutkin afgaanit, jotka ovat menettäneet toivonsa.

– Sellaista et saa ajatella, Britt Sofi tuhahtaa.

 

Morteza on saanut muuttaa Barbron luo asumaan. Neljä kuukautta on mennyt ja he ovat hitsautuneet yhteen. Barbron avulla Morteza onkin päässyt pitkälle ja ehkäpä jonain päivänä nuorukaisesta tulee ajoneuvotekniikko.

– Siihen asti hän asuu luonani, Barbro kertoo tomerasti.

Morteza Yawari flyttade in till Barbro Hedlin för cirka fyra månader sedan.

 

Sara ja Björn ovat ottaneet vastuuta Zaherista. Zaher täytti 18 vuotta ja kunnan vastuu elättipojasta loppui. Niinpä onni astui peliin ja hän sai muuttaa Saran ja Björnin kotiin.

– Hän on kuin yksi lapsistamme. Nuoremmat lapsemmekin pitävät häntä veljenään.

Aiheeseen liittyvä kuva

 

Annea ja hänen 8-vuotiasta tytärtään on kohdannut tuplaonni. Perheeseen saatiin kaksi Mostafaa. He ovat 15-vuotiaita.

– On hienoa nähdä miten kaikki nauttivat (?!), Anne sanoo.

Knappt två veckor efter att de två 15-åriga afghanska pojkarna Mostafa Hosseini och Mostafa Zahedi kom till Sverige flyttade de in ett jourhem hos Anne Hector och hennes åttaåriga dotter Maja i skånska Höllviken.

 

Veronmaksaja! Mitä se on sinulta pois jos ihmiset ovat onnellisia? Laittakaamme kellot herättämään uutena vuotena kaksi tuntia aikaisemmaksi. Loppuun pieni gallup:

Haluaisitko itse ottaa pienen afgaanipalleron kotiisi asumaan?

View Results

Loading ... Loading ...
Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Veronmaksajille hyvää joulumieltä ja motivaatiota uuteen viikkoon

 1. En sano enempää koska väkivaltavisioita ei julkaista.
  Olisi kuitenkin hauska nähdä reaktiot jos nämä hölmöläiset tietäisivät mitä pallerot heistä oikeasti ajattelevat.

  97
  1. Eikös Suomessa Porissa ollut ainakin yhdellä batiikkinoidalla matupallero kotilemmikkinä? Jostakin syystä taisi matupallero saada elinkautisen käräjillä.

   Monessa noissakin perheissä svedu-perheissä näyttää olavan pikkutyttöjä. Alkaako sitten itku, kun matukka vähän käyttää pikkutyttöjä hyödykseen?

   65
   1. Ei ala itku. Alkaa huoli siitä, että ei kai matukkaa lähetä kotiin muutaman erehdyksen jälkeen. Mamma lupaa viranomaisille tyydyttää palleroisen tarpeet jatkossa paremin.

    28
   2. Juu. Itse silloin paikallisena sekä teljän kirkossa asioineena, oli ” kunnia ” tavata kyseinen ” kunniakansalainen ” . Ja sen verran tuli todettua jotta paikallisessa yökerhossa syljen eritys oli huomattavaa koskien sitä, kun nainen sanoi ei. Sellainen 5 – 10 hlö seurue. Ihan piruuttani silloin menin juttelemaan ja esitin ns tyhmää. Eli tiedätte mitä. Siellä heidän seurueessan oli näitä työntekijöitä. Sanonko mistä? Tajuatte itsekkin. Mutta eipä ole tätä erästä enää näkynyt joka niin leuhka oli. Tiedätte kyllä miksi.

    1. Ja myös se onn huvittanut, kun kohu tuli. Aikaisemmin kommentoinkin, jotta siellä niitä oli teljän kirkon pihalla. Mutta tämän pääirti tragedian jälkeen katosivat kuvasta. Ei ole enää näkynyt. Piilossa luultavasti.

  2. Katsotaan vähän tosiasioita. Afgaanien keskimääräiseksi älykkyydeksi on mitattu 85 ja suomalaisten 99 vuonna 2005. (Koulutuksen heikentymisen johdosta älykkyys Suomessa on pudonnut luvusta 103. Äly ei siis ole pelkästään periytyvää, vaan se voi kehittyä koko iän ajan.)
   Mitä luvut 85 ja 99 merkitsevät?
   Suolaisista 66% on älykkäämpiä kuin keskimääräinen afgaani. Toisaalta 15% afgaaneista on älykkäämpiä kuin keskitason suomalainen, varmasti älykkäämpiä kuin useimmat tämän aiheen kommentoijat. Luultavasti pakolaiset ovat arabimaiden älykkäimmistöön kuuluvia ja siis keskitason suomalaisen tasolla. Kotiutuminen huippuälykkäillekin on vaikeaa erilaisesta kulttuurista johtuen ja rikastuminen kiinnostaa. Siinä syyt rikollisuuden kasvuun maahanmuttajien parissa etenkin, kun muslimiuskonto kehottaa tappamaan vääräuskoisia. Jos suomalainen on keskimäärin afgaanin tasolla, hänen nupissaan tosiasiat ja rasismi menevät sekaisin kuten uskonto ja todellisuus afgaanin nupissa.

   10
   1. ”Äly ei siis ole pelkästään periytyvää, vaan se voi kehittyä koko iän ajan.”

    Niin siis se mahdollisesti kasvaa alle 25-vuotiaana suotuisissa olosuhteissa ja about 25 vuoden iästä alkaen heikkenee kuten melkein kaikki muukin.

 2. Aidit, muistakaa opettaa etta pylly pyyhitaan oikealla kadella ja kadet pestaan sitten saippuan kera, ettei joulupipareihin mene ihan uutta afgaanii-aromia eika piparitaikinassa mahdollisesti olevia pienia murusia perheen muut lapset luule aidin sekaan laittamiksi suklaanokareiksi…

  31
 3. Oi miten viatonta. Mummot pettyivät kun ymmärtämätön Ruotsi vie heiltä elämän valon ja libidon nostattajat. Melkein voin ennustaa miten käy noissa perheissä, missä on nuorta viettelystä kuin tarjottimella. Jos ei houkuttelemalla niin sitten väkisten. Kuulen jopa sytystyslangan jo palavana kun kiima kasvaa.

  47
 4. Onhan se ihanaa kun rumat vanhat akat saa vuosikymmenien jälkeen taas kikkeliä. Se on sen arvoista että kuluja on helvetisti, tavaraa, maine ja vanhat ystävät katoaa. Sitä luulisi että vanhoilla rumilla akoilla olisi elämänkokemusta ja viisautta vuosien varrella kertynyt, mutta eheeeeei: vanhan ruman akan kikkelihimoa ei estä mikään. Siinä menee hujauksessa jopa valtava muumimukikokoelma alehinnalla myyntiin kun idän kikkelimiehelle pitää kustantaa elektroniikkaa ja vaatteita. Kun lopulta ja vääjäämättä sitten tilanteesta tulee kestämätön ja huumebilettävästä, väkivaltaisesta, mustasukkaisesta, varastelevasta seksiapinastaan pitäisi päästä eroon, ei ole ollenkaan tavatonta että ruma vanha akka maksaa siitä hengellään. Se on sen arvoista. Meille kaikille muille.

  47
 5. Hienoa, varsinkin kun viimeisessä kuvassa Mostafa x 2 näyttävät veikeästi käsimerkeillä
  että ” ykköstä ja kakkosta saatavilla”…

  34
 6. Jäi vaan mietityttämään miksi hylsyn saaneen afgaanin pitää lähteä etelä-eurooppaan eikä takasin kotiinsa? Uutta yritystä invaasioon ilmeisesti vaikka on jo todettu ettei asiaa tänne ole.

  25
  1. Jostain mielenvikaisesta syystä tällä hetkellä Ranskalle kelpaa kaikki valehtelijapaskat joista muut maat haluavat eroon, sinne siis lähtevät ja laittavat uutta lottokuponkia vetämään. Niille se on ihan vitun sama mikä maa mikä planeetta kunhan sossurahaa saa. Ei ne Suomeenkaan kulttuurin, revontulien ja hyvien kalavesien takia tulleet.

   31
   1. Ruotsista hylsytettyjä afgaaneja luuhii Pariisin puistoissa ainakin 2000, kertoi jompikumpi iltalehti eilen isossa artikkelissa. Eräänkin 21- vuotiaan afgan (joka näytti 45- vuotiaalta) taskussa oli varamamin antama pankkikortti johon varamami laittaa säännöllisesti rahaa (mikä pitäisi lailla kieltää).

    Afgat odottavat siellä sopivaa tilaisuutta livahtaa takaisin Ruotsiin ja Suomeen. Vetävät aikansa kuluksi heroiinia kun eivät muutakaan keksi.

    31
    1. Ja noita afgaaneja pitäisi mennä paijaamaan kesälomalla. Ja maksaa siitä ilosta. Ja viedä vaimokin rakkauden kyllästämään puistoon. Kuulostaa hyvältä idealta.

 7. Gallupista puuttuu eräs tärkeä kohta, jota olisin äänestänyt: ”Ottaisin kotiini kaksi afgaania, jotka väittävät iäkseen 15 v, mutta ovat minunkin tietojeni mukaan todistetusti 25 v. Molemmat karvaisia ja isoja karjuja. Antaisin heidän jakaa sängyn 9 v. tyttäreni kanssa, jotta hän oppii jo nuorella iällä iiiiiiiihanaa monikultturisuutta.

  19
  1
 8. Odotan samankaltaista tarinaa jossa pääosassa ovat muuan päättäjäkööri. Jotka leuhkasti ilmoittivat että kutsukaa ne kahville ja ottakaa ne koteihinne. Esim paperittomia mussukoita on niin perhanasti. Miksei ne haavistot, haataiset yms virheet joukolla hae niitä koteihinsa. Tai mistä minä tiedän. Ehkä joillakin onkin niitä nurkissaan paijattavana.

  21
  1. Martin Scheininin soisin ottavan muutaman ISIS-vaimon huollettavakseen, kun hän kerran heidän kotiuttamistaan vaatii. Jos jokin odottaa toimenpiteitä, miksi aina pitää vaatia valtiota hoitamaan asia? Eihän valtio ole mikään sampo. Luulisi että rikkaalla ihmisoikeusprofessorilla olisi varaa lennättää kotiinsa muutama ISIS-vaimo hyvää joulumieltä tuottamaan.

   11
 9. Kiva huomata, ettei 76% kyselyyn vastanneista olekaan rasisteja. Te muut, osaatteko hävetä? Pyyhitte oman reikänne, mutta afgaanikiihotin ei maistu. Husu kertoikin jo teille ohjeet.

  12
 10. Hyvin kehittyneitä lapsosia, minä kun luulin tuossa 20-30 välillä ja paria päälle 30 kymppiseksi.

 11. No nyt on kuvat kohdillaan!
  Ylimmän kuvan rakastavaiset ovat ilmeestä päätellen olleet hetki sitten yhdynnässä.(liisterit sisällä??).
  Toisen kuvan lasipäinen matu istuu sormet ristissä vääntämässä tagiyaa, vieressä möllöttävän
  noidan halutessaan hältä ”jotain” enemmin.
  Kolmannen kuvan karvis on kiintynyt apinoita muistuttaviin noitiin.
  Neljännen kuvan pyllistelijällä on mistä valita (hymykin sen kertoo). Eli hässitty on, se on selvä kuin bläckki.
  Viimeinen kuva on niin sairas, että se vetää pastorin aivan sanattomaksi.
  Olen shokissa.
  Aamen.

 12. Gallupvastaus: Tuohon pakarin rappaamiseen en ala mutta lusikassa voi palleron kanssa torkkua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.