Västeråsissa jättiryöstö, 20 uhria

fb0fec39-7002-4b12-bbb1-0795c9726542.jpeg
Poliisin eristysnauhat olivat edelleen vielä hetki sitten ryöstötalon ympärillä.

Västeråsissa tapahtui aamutuimaan merkillinen ryöstö. Eräässä kodissa pidettiin suuret pikkujoulujuhlat, jotka jatkuivat aamuun asti. Kunnes tapahtui jotain todella kummallista.

Västeråsilaisessa omakotitalossa pidettiin huolelliset pikkujoulut. Tunnelma oli hyvä kunnes aamulla puoli kuuden aikaan sisään astui joulupukin sijasta useita naamioituneita ryöstäjiä. Kaikilla pistoolit käsissä.
Kuvittele tilanne uudestaan. Olet viettämässä parinkymmenen kaverisi kanssa pikkujoulua hyvässä tunnelmassa ja sisään astuu 5-7 naamioitunutta miestä pistoolit tanassa ja ilmoittaa, että kyseessä on ryöstö.
Asianomistajia eli ryöstöuhreja on 20!! Poliisin mukaan saalis oli suurenpuoleinen. Saaliiksi saatiin käteistä, koruja, kelloja, puhelimia ja sen sellaista. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa, mutta asianomistajat ovat poliisin mukaan ”shokissa”. Uhrit olivat aikuisia eli kyseessä ei ollut esimerkiksi teinibileet.
Poliisi ei toistaiseksi halua kertoa ryöstäjien tuntomerkkejä, mutta Pt-median saaman tiedon mukaan tekijät olivat afrikaanoja.
Eniten tässä ryöstössä ihmetyttää se, että seisoivatko ruotsalaiset jonossa odottamassa vuoroaan, että saavat tiputtaa omaisuuttaan muovikassiin.
Itse asuinalue Ormberget on ylemmän keskiluokan omakotitaloaluetta, jossa asuu pelkästään ruotsalaisia.
EDIT klo 15.00: Västeråsista tippuvien tietojen mukaan juhlat olivat naisten pikkujoulut eli kaikki uhrit olivat naisia.