Toinenkin ulkomainen politiikko on nostanut Ruotsista sosiaalitukia

Abdul-Razag-Ahmadzai.jpg

Ruotsissa on tullut esille toinenkin kolmannen maan johtavan politiikon sosiaalitukipetos, vaikka henkilö ei ole asunut pitkiin aikoihin Ruotsissa.

Fria Tiderin tekemän paljastuksen mukaan Afganistanin presidentin Ashraf Ghanisin avustaja Razaq Ahmadzai on kirjoilla Ruotsissa ja saa sosiaalitukia ja nostanut pitkään kuolleen äitinsä eläkettä Ruotsissa.
Ahmadzai on asunut pitkään Ruotsissa, mutta muutti joitakin vuosia sitten Afganistaniin “patrioottisista syistä”. Hän on lanseerannut itseään Afganistanissa eräänlaisena ulkoafgaanina, joka on palannut Afganistaniin. Hän esiintyy henkilönä, joka on tehnyt Ruotsissa merkittävä uran liikemiehenä. Ja Afganistaniin muuton jälkeen päässyt nopeasti korkeaan asemaan.
Samaan aikaan kun Ahmadzai on elänyt luksuselämää Afganistanissa hän on ollut kirjoilla Göteborgissa ja nostanut erilaisia sosiaalitukia sinä aikana. Niin ikään Ahmadzai on nostanut jo vuonna 2017 kuolleen äitinsä Ruotsista saamaa eläkettä. Äiti oli muuttanut jossain vaiheessa myös Afganistaniin, mutta kuollut sittemin. Kuolemaa ei ole ilmoitettu Ruotsin eläkejärjestelmään.
Niin ikään Fria Tiderin mukaan Ahmadzailla on Ruotsissa tosiasiassa osittain väärä nimi ja väärä syntymäaika.
Asiasta on nyt tehty rikosilmoitus petoksesta.
Mielenkiintoista on se, että Fria Tiderin mukaan esimerkiksi Göteborg Postenilla oli asiasta tietoa jo 2017, mutta jostain syystä sitä ei ole haluttu tuoda julkisuuteen.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M

“…mutta jostain syystä sitä ei ole haluttu tuoda julkisuuteen.”
Kyllähän me tiedämme, mitä motiivien arvostelu on. Kukahan on juljennut tehdä rikosilmoituksen? Sehän on muodollista motiivien arvostelua. Eikö sellaisesta pitäisi ainakin työpaikka mennä?

Psykopaatit

Kaikenlainen arvostelu ja puuttuminen näihin asioihin on maalittamista ja rasistinen hyökkäys ennenkaikkea äärifeministisiä suvaitsijoita kohtaan,
miehet ovat tyhmiä ja kuuluvat saunan taakse.

Johan Usko Mutakuono

Kuinka monta tuollaista paskaa Suomea rahastaa. Pitäisi laittaa ne henkilöt jotka noita rahoja myöntävät korvaamaan väärinkäytöksistä kertyneet vahingot joko omalla rahallaan tai omaisuudellaan. Saattaisi hieman tarkentua kelle antaa ja mitä. Sossuämmä jolla ei ole varallisuutta eikä omaisuutta saisi sitten kuitata sen vankilassa ololla ja jopa noiden samojen huijareiden kanssa.

Fatwantarkistaja

Nyt se on todistettu. Afganistanissa vaanii varmaakin varmempi kuolema. Ootteko natsit tyytyväisiä? Meinaan Ruotsissa olisi valtiolta saanut ikuisen elämän joululahjaksi. Itsehän tämä Fazer muutti pois mutseineen, mutta rasismi varmaankin syynä siihen. Joku tulee tuomita eka yhdestä murhasta ja myöhemmin tokasta.

El Comandante Cero

Afgaanistanin oma uuninpankonpoika, juo kokkelipiimää ja syö lanttukukkoa. Odotellessa kuittaa äipän eläkkeen. Ans ku mä arvaan saadessaan oleskeluluvan/kansalaisuuden oli alaikäinen tosin hyvin kehittynyt sellainen partalapsi ja äipän lisäksi varamamit antoivat tunne-elämään vertaistukea.

Anonymous

Uuninpankko-pojan nostaessa äitivainajan eläkettä tapahtuman nimi on Leskeneläke ei huijaus.

Hähhähhäääääääää

No, no, eipäs unohdeta tärkeimpiä. Ne laittaa törkeen hyvää safkaa ja tulevat pelastamaan eläkkeet.

Fatwantarkistaja

Ja pyyhivät bärseet, ettei itse tarvitse vaivautua. Mullakin yksi afgaani asuu vessassa, aina valmiina tosikoitokseen.

Anonymous

Myös hoitamaan vanhukset ja ajamaan bussivuorot.

Särmääjä

Ruotsin sossuämmien kustannuksella on näköjään helppo tehdä bisnestä kenen tahansa gepardihatun valtion tarjoomien kehitysapujen lisäksi. Suomessa varmasti olisi myös helppoa ja mistä sen tietää moniko sitä jo tekee.

Tero

Itse kävin apuna erään “irakiaanon” kadottua raivaussiivouksesss. Polliisi oli jo oman siivouksessa hoitanut, siitä huolimatta löysin pankkikortteja, henķareita narkkikämpästä ohjeineen. Kaikki 4 henkilöllisyyttä oli Suomeen. Todnäk nämä loiset ovat kirjoilla monessakin pohjoismaassa nostaen tukia. Hyvää Joulua kaikesta huolimatta, painetaan ensi vuonna pitempää päivää.

ike

Kun nyt valtamedia ei tee työtään odotan sitä päivää kun tämä vaihtoehtomedia todella “ansoittaa” noita suvakkeja laittamalla valepakolaisia erilaisiin yhteyksiin ja nettipalveluihin puhumattakaan politiikasta, ai niin siellähän niitä jo on demarien listoilla. Olisi kyllä lystikästä luettavaa.

PastoriNikulainen

Melkoinen kusimuna.
Amen.

hou hou

Ruotsilla on ilmeisesti varaa elättää muuta maailmaa, konkreettisesti. Ei riitä että huijareita asuu Ruotsissa, vaan tukia maksetaan vaikka vinku intiaan.

Anonymous

Kyllä suomikin osaa. Olisikin mukava tietää paljonko skandinavia makselee näitä kehitysapuja sekä sosiaalitukia yhteensä. 20 miljardia per vuosi? Siis euroissa.

kanander

Näitähän lienee kymmenin tuhansin jotka nostaa länsimaista sosiaalitukia mutta ovat palanneet kotimaihinsa. Sitten kun vielä vuokraa ulos pimeästi kunnalta saadun asunnon, niin sitä elelee herroiksi. Se, että turviksia epäiltäisiin petoksista, on tietenkin rasismia joten asioita ei systemaattisesti tutkita.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

PastoriNikulainen

Ole hiljaa ríku, ja anna joulunrauha.
Amen.

Kuka selvittää ja stoppaa?

Vuosi pari sitten kirjoitettiin vanhasta kantis- ruotsalaismummosta- liki 90v- joka muutti poikansa perheen luokse Thaimaaseen koska alkoi tulla liian raihnaiseksi ja liian yksinäiseksi.
Hänelle Ruotsin valtio kieltäytyi maksamasta eläkettä ”koska maa on EUn ulkopuolella”.
Mites sitten Afganistaniin? Vai ajelevatko nämä ”Sheimarit” edestakaisin rahoja nyppimässä tai käyttävät ”ombuudejä”? Onko kyseessä muitakin avustuksia kuin vain eläke, sossumassii jne.
Eläke ei ole kuppoinen jos ei ole asunut Ruotsissa 40 vuotta sitä ennen ja maksanut reilusti veroäyrejä. Vai onko näillä joku ihan oma kermakaista?

Aikki

Ruotsilla on varaa kaikille, jotka eivät ole veroja Ruotsiin maksaneet, kuten tuon miehen äiti. Voin vain aavistaa, ettei hän ollut Ruotsissa töissä, joten ei maksanut myöskään veroja.

Korruptio rehottaa

Jos Ruotsi haluaa jalansijaa tällä menetelmällä Afghanistanin, ja Irakin valtioihin. Tällä jännällä menetelmällä pääsee hyvin pikaisesti myymään Bofors:in tykkejä, ja Jas hävittäjiä.

Johan Usko Mutakuono

Kuinka monta tuollaista paskaa Suomea rahastaa. Pitäisi laittaa ne henkilöt jotka noita rahoja myöntävät korvaamaan väärinkäytöksistä kertyneet vahingot joko omalla rahallaan tai omaisuudellaan. Saattaisi hieman tarkentua kelle antaa ja mitä. Sossuämmä jolla ei ole varallisuutta eikä omaisuutta saisi sitten kuitata sen vankilassa ololla ja jopa noiden samojen huijareiden kanssa.