Ruotsi myönsi 2010-luvulla noin 640 000 turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa

Kuvakaappaus 2019-12-25 20-16-54.png

Ruotsi on myöntänyt 2010-2019 vuosien aikana hulppeat 627 463 oleskelulupaa kolmansista maista tulleille henkilöille.

Tarkka luku on: 627 463 uutta tulijaa. Tämä tarkoittaa, että Ruotsiin on syntynyt 3,6 uutta Uppsalan kokoista kaupunkia, kaksi Malmöä tai yksi kokonainen Helsinki täynnä kolmansista kehitysmaista tulleita tulijoita.

Luvussa on otettu huomioon pelkästään turvapaikkaperusteella myönnetyt oleskeluluvat sekä omaiset. Luku jakaantuu seuraavasti:

 • Turvapaikkaperusteella (asyl) myönnetyt oleskeluluvat (luku sisältää kaikki): 269 677 henkeä.

 • Perheenyhdistämisohjelmalla tulleet henkilöt: 357 786 henkeä.

Lukuihin ei ole laskettu esimerkiksi työperäisen tai opiskelun perusteella saatuja oleskelulupia. Jos kaikki oleskeluluvat lasketaan yhteensä silloin luku on pitkästi yli miljoona. Mainittu luku on tärkeä siksi, että tässä joukossa suurin osa tulijoista tulee islamilaisesta maailmasta.

Huomautus: Luku ei ole millintarkka, sillä 2019 vuoden joulukuun lopullista tulijamäärä ei ole vielä julkaistu vaan tulos on vielä arvio. Heittoa voi olla joitakin kymmeniä henkilöitä suuntaan tai toiseen, mutta sillä ei ole enää mitään merkitystä kuin vain tarkemman kymmenluvun osalta.

Migrationsverket statistik

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

58 thoughts on “Ruotsi myönsi 2010-luvulla noin 640 000 turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa

 1. Kyllä. Ruotsalaiset ovat tosissaan. Skandinaviaan on vaihdettava väestö. Ja kun ajattelemme mikä hallitus täällä on, niin nyt laitetaan isompaa vaihdetta suomessakin. Maksoi mitä maksoi.

  66
   1. Tosin demokratia ei enää toimi jos liian moni jättää äänestämättä.
    Suomen, Ruotsin ja koko Euroopan tilanne lienee malliesimerkki tästä.

    34
    1
    1. Demokratia ei myöskään toimi jos äänestäjät ovat mitääntajuamattomia idiootteja.

     10
     1. Nii-i. Onneksi itse ei ole mitääntajuamaton idiootti vaan keskivertoa älykkäämpi äänestäjä.

      1. Idiootiksi voidaan sanoa sitä, joka äänestää omaa ja kaltaistensa etua vastaan uhmassa, aatteesta, pettymyksestä, kiukusta, tietämättömyydestä jne.
       Annettua ääntä ei saa laatikosta takaisin. Se vaikuttaa vaalikauden tai ikuisuuden – kuten on käymässä Ruotsissa. Siellä nousi elintaso vuosikymmeniä, koska asioista keskusteltiin ja sovittiin. Ehkä se johti ruotsalaiset harhaan, islamistit eivät neuvottele eivätkä sovi. He ottavat komennon.

   2. Äänestämällä?

    Suomi on siirtomaa, jolla ei ole enää jäljellä muuta kuin nimellisiä itsenäisen valtion tunnusmerkkejä. Saamme toki äänestää, mutta emme saa äänestää ”väärin”, eikä valituilla edustajilla ole valtaa päättää merkittävistä asioista.

    Nyt on kuitenkin käsillä ongelma: Kansalaiset tahtovat täsmälleen päinvastaisia asioita kuin siirtomaaisännät. Tämä pulina pitää vaientaa vihapuhe- yms. menetelmillä. Ja kun ne eivät tepsi, ja nykyinen hallitus joutuu vielä tekemään äärimmäisen epäsuosittuja päätöksiä, niin mitenkäs maa sitten makaa? Tämä on jo alkanut ilmiselvästi pelottamaan kansansa kavaltaneita globalisteja.

    41
    5
    1. Suomi on ihan yhtä itsenäinen maa kuin ennenkin ja eduskunta päättää edelleenkin maan merkittävimmistä asioista.

     7
     18
     1. Ei se Pate ole ihan yhtä itsenäinen maa, kuin ennenkin. Nykyään huomaa EU:n määräävän aina vain enemmän.

      Heti tulee mieleen, että NYT halutaan palautus-pulloihin liitos, että korkki pysyy kiinni pullossa.

      Tomra ja muut ovat kertoneet että suomalaiset palauttavat pullot 99% siten että korkki on kiinni. Mielestäni nyt pitäisi pistää ”Kruunulle” vastaan, koska meillä on varmasti maailman tehokkain kierrätys jne. Asia on vain näin, että kukaan ei uskalla pistää vastaan, koska sanktiot laitetaan yrityksille ja siinä voi kaatua moni yritys sen jälkeen.

      Suomalaiset ministerit – joitain satunnaisia lukuun ottamatta – ei piittaa tästä(kään) asiasta.

      Summa summarum: Emme ole enää niin itsenäisiä kuin esim. 20 vuotta sitten. Näinkin pieni asia tulee pakolliseksi, kuin pullon korkki.

      14
     2. Perusteluja:

      Itsenäisyyden tunnusmerkkejä ovat oma raha ja talouspolitiikka, valtion rajat, itsenäiset puolustusvoimat, sekä itsenäinen lainsäädäntövalta. Mitään näistä ei ole jäljellä, sillä puolustusvoimatkin on alistettu NATO:n komentoon. Suomen lakeja korkeammalla ovat EU lait, jotka syntyvät lobbareiden pajoissa, ja niiden syntyyn ei voi juurikaan demokraattisesti vaikuttaa.

      Itsenäistä Suomea ei siis ole. Jos EU olisi liittovaltio, siinäkin Suomella olisi paljon vähemmän määräysvaltaa, kuin USA:n osavaltioilla.

      Suomi on siis korporaatioiden (suuryritykset, pankit jne) diktatuurin (EU) siirtomaa, joka saa teeskennellä kansalaisilleen itsenäistä vain tietyissä rajoissa.

      Harjoitan tätä kyynistä realismia ainoastaan siitä syystä, että parempaan ei voi pyrkiä tunnustamatta tosiasioita.

      Mielipidehän tämä vain on, mutta esitän sen vakavissani, ja omasta mielestäni täysipäisenä.

      17
      4
      1. Natolla ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa. Raha tai rahaliitto taas on sopimusasia. Ja Suomessa pätevät vain ne Suomen lait, jotka eduskunta määrää.

       Eu on nykyään jonkinlainen keppihevonen suurinpiirtein kaikelle mitä ikinä keksii pelätä ja kaikkien salaliittoteorioiden yltäkylläisyyden kaivo.

       Tämä oli vain minun pelkkä mielipide.

       6
       7
       1. ”Natolla ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa”
        Etkö sinä sinisilmäinen raukkaparka ymmärrä mitään? Etkö seuraa Suomen tapahtumia lainkaan?

        6
        5
        1. Ai onko Suomella soppari Naton kanssa? Olen kuvitellut, että ei ole. Mutta sehän onkin hienoa, että Suomi tekee yhteistyötä. Liittyspä vielä täysjäseneksi.

         6
         5
       2. No joo. Luulen itsekin, että on turha loppujen lopuksi yrittää taistella Unionia vastaan, koska liittoutumat kuuluvat tähän hetkeen.

        Tulevaisuudessa sodat käydään liittojen välillä.

        Jos joku sanoo, ettei sotia ole näköpiirissä, niin voi leikkiä jotain vihreää pelleä.

       3. Itse taas suhtaudun EU:hun siten, että EU:n tulee näyttää oma erinomaisuutensa kansalaisten arjessa. Jos kehitettävää on, siitä pitää keskustella avoimesti,

        Nyt näyttää siltä, että arvostelu miellettään kapinoinniksi, joka yritettään pyyhkiä propagandalla pois. Tämä taas johtaa siihen, että EU voi pitää itseään erinomaisena, ja jättää ongelmat ratkaisematta, kunnes ne leviävät käsiin. Arvostelijat ovat EU:lle arvokkaampia, kuin myötäilijät.

        Mitä sitten tulee NATO:on, niin tulkitsen isäntämaasopimuksen tekstiä sanasta sanaan, jossa Suomi on kaikkine sotilaineen ja resursseineen NATO:n käytössä NATO:n aloitteesta. Nimellisesti siis USA:n Eurooppaa johtavan kenraalin komennossa. Jos tämä ei pidä paikkaansa, niin miksi sitten näin on sovittu?

        Toisena esimerkkinä NATO:sta INF lyhyen- ja keskimatkan ydinohjussopimus purkautui, ja tämä lyhentää reagointiajan ydinsodan välttämiseksi minuuteista sekunteihin. Samalla Suomi kieltäytyi edes neuvottelemasta YK:on ydinsulkusopimuksesta!? Putin puolestaan kysyi Saulilta suoraan, sijoitetaanko Suomeen USA:n ydinaseita, johon hän vastasi ”ettei ole kuullut sellaisesta”. Väitän, että tämä on sellaista hevosenleikkiä, että se ylittää normaalinkin natomaan toleranssit.

        4
        4
       4. NAton kanssa on isäntämaasopimus kuten Rohmar tuossa mainitsee.
        Suomessa pätevät lait, jotka eivät ole ristiriidassa eu:n tuomioistuimen säätämien lakien kanssa.
        Itsenäisyydestä olisi kertonut se,että kellojen siirtely olisi päätetty eduskunnan ja hallituksen taholta, eu:lle päin sen olisi pitänyt olla vain ilmoitusasia, mutta tässä tapauksessa asia jouduttiin viemään eu:n asialistalle ja sitä ei voi itsenäisesti päättää.
        Raha -ja rahaliitto todellakin oli sopimusasia, se ei käynyt edes lähelläkään kansanäänestystä vaan suhmnuroitiin varjoissa ja tuotiin julki vain ilmoitusasiana, siihen kenenkään kykenemättä puuttua.

        Hyvä esimerkki itsemääräämisoikeuden puutteesta oli sokerin tuottamisen kielto eu:n puolelta. Suomi kuulema tuottaa liikaa sokeria ja sillä perusteella ajettiin sokeriteollisuus alas. Sokerijuurikkaan viljely oli monelle maataloudessa toimivalle ns. lisäboosti talven varalle, nyt suljettiin sekin tulolähde.
        Samaan aikaan tanskassa sokeriteollisuus ajaa joka kuukausi satoja tonneja sokeria atlantiin, ylituotannon vuoksi, miksi tähän ei olla puututtu?
        Oikeasti pitää olla sinisilmäinen että uskoo suomen olevan itsenäinen kun sitä viedään eu:n toimesta kuin litran mittaa ja poliitikot ovat keskittynneet vain omiin agendoihinsa ja mammonan tahkoamiseen.
        Nykyinenkin hallitus on laiton, kukaan ei äänestänyt Kulmunia ja muita kotkeloita hallitukseen, olisi pitänyt järjestää nopeutetulla aikataululla uudet vaalit, mutta nyt mentiin röyhkeästi demokraattisen marssijärjestyksen ja kansan tahdon yli.
        Kuten moni poliitikko on maininnut, suomessa on vain näennäisdemokratia.
        Siitä on yksi osoitus lähihistoriasta se, että HS tiesi puolta vuotta ennen vaaleja SDP:ta tulevan johtava hallituspuolue ts. pääministeripuolue, eli järjestys oli jo sovittu ennen vaaleja hyvissä ajoin.
        Tieto OY on enää 3% valtio-omisteinen, kuka/ ketkä omistanevat loput, suuromistajahan määrää mitä ja miten tehdään sekä kenen toimesta, tämä kioski sitten laskee ”luotettavasti” äänet.
        Kuten Dritte Wegin edustaja itsenäisyyspäivän muistopuheessa totesi: …We have seen both sides of shekel.

        3
        3
        1. Näistä mielipideasioista voi jankuttaa maailman tappiin asti. Kun toiset näkevät Naton perkeleenä toiset ovat toista mieltä. Hallituksen laittomuus on mielipideasia kuten useimmat Eeuuta koskevat väitteet.

         Faktaa on lähinnä se, että on olemassa ihmisiä, jotka projisoivaf kaikki ongelmat eeuuhuun ja natoon.

         3
         2
    1. Virer-vasemmisto-sdp-rkp ei ole kansan tahto eikä äänestyksen tulos. Jotkut muut saivat ääniä. Ei nuo.
     Kansa ei halunnut enää pummi-yhteiskuntaa eikä ”sosiaaliturvapaikan hakijoita”.

     22
    2. Niin tarkoitakko, että jos joku äänestää toisin kuin sinä niin ihminen on silloin huijattu.

     5
     8
    3. Suomen vaalit ovat niin lapselliset että kommentti siitä että kaikki meni niinkuin kansa tahtoo on ihan yhtä painava kuin kommentti että vaalit on täällä järjestelmällisesti väärennetty

  1. Haluan että tästä pohjoismaalaisesta vapaasta liikuvuudesta tehdään loppu. Jos meillä on noin leväperäinen maa naapurina meidän pitää toteuttaa aivan toisenlaista politiikkaa. Rajan yli vain siihen oikeuttavilla papereilla. Koskee myös ruotsia, ja etenkin ruotsia.

   17
 2. Kyllä noilla luvuilla jo kunnon kahinat aikaiseksi sadaan jos
  siläkseen on.
  Aamen.

  31
  1. Ja vielä hölmömmät seuraa perässä vaikka varoittavia esimerkkejä on Eurooppa täynnä.

   31
 3. Sitten kun lisätäätn tulokseen vuosi 2020 ja vähennetään vuosi 2010, niin saadaan varsinainen 2010- luvun saldo.

  11
  1. Eli kuuskytluku alkoi 1961, eikä 1960?

   Ns. kymmenlukujärjestelmä, jossa kantaluku on 10, numerojärjestelmän numerot ovat 0..9, ei 1..10., eli 2010-luku alkaa 1.1.2010 ja loppuu 31.12.2019.

   1. En nyt menisi hiuksia halkomaan, vaikka noin onkin. Tässä länsimaiden arvojen konkurssissa ei kyllä ole niin väliä tuleeko se konkurssi vuoden etuajassa vai jälkeen. Meillä kaikki kristilliset arvot näyttävät olevan kaupan. Joku mellakka tästä nyt kuitenkin nousee. Loppputulema on sitten aina sama. Muslimit on ajettu kotiin afrikkaan ja euroopassa koittaa taas uusi sivistyksen aika.

    12
 4. Ruotsi pirstaloituu no-go -alueiksi ja paremman väen turva-alueiksi.
  Niiden väliin jää villiä ei-kenenkään maata.

  40
 5. Ruotsin tavallisten tavis kansalaisten ostovoimasta en tiedä. Sen tiedän että Suomessa se menee jyrkkää alamäkeä. Kaikki verot, ja maksut nousevat. Vaikka firmoilla menisi kuinka hyvin. Sosiaalietuuksien imijät kasvavat päivittäin. Joo kantasuomalaisten osalta hyväksyn tämän trendin, mutta kun pääosaa tulonsiirtojen vamppyyreistä edustaa ASYL poppoo kaikkine perheen yhdistämisineen. Odotan vielä hetken. Sitten sanoudun irti pitkästä työsuhteestani. Alan vamppyyriksi. Tehkää töitä minulle kurjat duunarit! Minä katson leffoja, kuuntelen musaa, käyn viihteellä, ja maksatan kaikki laskuni teillä. Minulla on siihen perustuslaillinen oikeus. No se on vain pieni osuus tulonsiirroista.

  25
  1. Onnea siihen, mitä ne keksivät orjuuden tilalle ensi vuonna. Ehkä se poistuu, ehkä ei.

 6. Ruotsi pistää miettimään, miksi kokonainen kansakunta haluaa tuhota itsensä. Heillä oli toimiva valtio vielä 1970-luvulla. Mikä meni vikaan?

  Ehkä eräs syy oli liian vähäinen sananvapaus. Väestö valitsi vaikenemisen silloin kun olisi pitänyt nostaa potentiaaliset epäkohdat esille. Ilmeisesti sananvapautta ei käytetä, jos sen käyttöön ei kannusteta ja annetaan vapauden rajoittajille valtaa rajoittaa muita.

  34
 7. I toimenpide olisi se, että kaikki kehitysmaalaiset rikolliset jollekin pirusaarille, jossa voivat aloittaa maanviljely -ja kalastuselinkeinon harkoittamisen.

  15
 8. Suvakki vaimo ”avusti” matu ukkoaan petoksessa. No tämähän nyt varmasti on ihan perusjuttu.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e7c1bdbe-4a53-417a-b8b9-6b11235415c9
  Petos 50 000 euroa, eli puoli miljoonaa kruunua. Eihän tämä nyt mikään törkeä petos ole? Minä nyt teen 2-3 vuotta töitä että tuo 50 000 euroa saadaan verotuloina takaisin. Toki kuntani mie suurimman osan niistä. Joten en ehdi ikinä maksaa noita huijattuja rahoja yhteiskunnalle. Tämä on peestä. Olisin niin halunnut korvata taloudelliset menetykset rikastuttajan rikastumisen myötä ihanalle SUOLI Niinitön hallitukselle.!.

  20
  1. Anteeksi nyt valehteluni, mutta kyllä mun tuloilla, vaikka ihan ok ovatkin, niin kyllä 5 vuotta menee. Siis jos kaikki minun maksamani verot korvataan huijauksen menetyksillä. Lasteni opettajille ei palkkaa heru, taikka tielaitoksen insinööreille, saatika duunareille. No voihan nyt…

   11
  2. Tässähän oli vain väärinkäsitys kyseessä. Matu ja patjansa eivät ymmärtäneet että joskus, vaikkakin äärimmäisen harvoin, voi tukihuijauksista jäädä kiinni. Ja todellisen ainutlaatuisen harvinaisen tästä asiasta tekee sen että edes ”EI OLLUT UMMARTA!” ja ”RASISMI!”- kortit eivät odotuksista huolimatta viranomaisille kelvanneet. Nyt sitten kaikki olemme hurjan hämmästyneitä ja shokissa. Montakohan sukupolvea tuon haittamaahanmuuttajan jälkeläisten työperäistä veronmaksua menee ennenkuin rahat ovat takaisinmaksettu? Sanoisin että jos oikein hyvin menee niin siihen kuluu semmoiset 5-600 vuotta.

   14
   1. Niin. Jokunen vuosi sitten asuin järjestelysyistä, olen siis eläkeläinen, ja meidät laskettiin jälkikäteen avopariksi. Olimme jo ”eronneet”, eli muuttanut toiseen osoitteeseen. Eläke oli siltä ajalta, siis jälkikäteen pienentynyt ja ylimääräinen osa otettiin kelan rahoista ennen maksua takaisin pikku hiljaa osittain. Yritin kirjailla niitä valituslappuja koska syy oli todellakin tahaton ja mistään sellaisesta suhteesta ei ollut kyse. Arvatkaa vain miten meni. Suomalainen ei apua saa, ehkä sitten jos on moni ongelmainen ja monilapsinen tapaus. Lapsien tietty eri isistä ja äideistä. Tai ne ikuisesti sopeutuva ryhmä romanit. En valita enempää, saahan leipäjonosta leipää ja pelastusarmeijakin joskus muistaa. Häpeän tunne on pahin. Vieläkin.

 9. Saakohan Ruotsin polliisi jatkossa ylimääräistä, kahvipullapitsakekkereihin!

  16
 10. Ikinä en enää tule ostamaan mitään paskasta ikean puljusta. Vittu keittiökalusteet olivat jotain matujen paskalaatua. Ainakin 10 reklamaatiota tehtiin tilauksen puolesta. Osia puuttui, tai ne olivat sutta ja sekundaa. Lopulta saatiin jollain lailla kelvollinen keittiö. Nooh tulipahan selväksi mistä paska laatu johtuu. Jos olisi ollut perinteistä Volvo / Saab laatua, niin reklamaatioita ei olisi tarvinnut tehdä.

  25
  1. Kolmella tonnilla saa kalusteet. Tonnilla saa Ikeasta kalusteet. Kunhan niitä muistaa olla käyttämättä, ne kestävät saman mitä ne kalliimmatkin. Nyt ne ovat muka kunnossa, äläpä paisko ovia, saati laita painavia esineitä kaappeihin. Ikean massiivipuukaan ei kestä kämmensyrjällä lyömistä.

   13
 11. Pellavapäinen Ruotsalainen on katoavaa kansanperinnettä. Päiäisi saada heidät YK:n alkuperäsikansojen suojeluun. Heitä uhkaa sukupuutto 50 vuoden sisällä, tosin muutamia yksilöitä ehkä löytyy muista maista.

  28
 12. Uskaltaako pt Media kertoa kuka on mamutuksen taustalla, eli Sionistit. Vai onko pt samanlainen taho kuin perussuomalaiset?

  4
  6
  1. Joo siionistit ovat taustalla. Plus deep state, cia, mossad ja tietenkin eu. Sitten siellä häärää bilderberg, vapaamuurarit ja taas: siionistit. Eikä pidä unohtaa glopalisteja. Hypridikeskus on myös taustalla.

   9
   3
   1. Eli uskotte ns sattumaan, sen sijaan et tekisitte jotain asian eteen?

    Hmm, asioita tulee tutkia, Qui bono…

    2
    4
    1. Joo en usko sattumaan vaaleissakaan vaan TietoEnator siellä takana häärää.

     4
     1
      1. pt-media ei tunne Euroopan historiaa ollenkaan, ja halua ei myöskään ole tuntea sitä.

       Ei vaikuta myöskään Paavolla olla mielipiteenvapaus kovin kummoisella tasolla, kun hommaforum lailla jankutatte matuista.

       Hommaforum on suomen huonoin ja sensuurimaisin forum ollut jo 10 vuotta, piffikin toimii kuin juna verrattuna siihen. Oikeastaan vaan facebook on pahempi paikka kuin homma. iltalehtikin on parempi paikka, vaikka se on täysin globalistilehti mutta siellä saa(i) ainakin ennen esittää mielipiteitä.

       2
       2
       1. Millä tavalla mielipiteenvapauden puute tulee esille ja millä tavalla historian tuntemattomuus?

     1. Eikö Paavolla ole minkäänlaisia faktoja asioista? Kaikki matutus ja miljoonien väestönsiirrot Eurooppaan tapahtuvat ”ihan tuosta vaan itsestää”? Olisi aika herätä jo.

      http://olliimmonen.net/blogi/massamaahanmuuttoa-edistetaan-kansainvalisten-miljardisaatioiden-toimesta/
      ”Tunnetuin rahoittajista lienee paljon julkisuutta saanut pahamaineinen George Soros ja hänen Open Society Institute (OSI) ja Open Society Foundations -verkostonsa, jolla on maailmanlaajuisesti yli 30 haaraa. Suomessa Soros rahoittaa Migration Aidia ja Unkarin Helsinki-komiteaa.”

      https://mvlehti.net/2016/08/17/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/
      ”Vuosina 2015–2016 Soros lahjoitti yhteensä 50 000 dollaria Suomen Somaliliitolle ja Pakolaisavulle. Asiakirjan mukaan tavoite on ”tukea somaleiden ja muiden maahanmuuttajien johtamia kansalaisjärjestöjä sekä lisätä niiden poliittista vaikutusvaltaa”.

 13. En ole käynyt siellä paskalandiassa sitten vuoden 2007, ja jo silloin vitutti katukuvassa se järkyttävä määrä pohjoismaihin kuulumatonta bio-materiaalia. Ja jumalauta, käyntini jälkeen niitä on sinne valunut noin MILJOONA lisää??????????!!!!!!!! MILJOONA!!!!! VITTU, MILJOONA!!!!!!!!!!!
  Onneksi siihen maailman paskimpaan paskamaahan ei ikinä enää tarvitse mennä.. Ja miksi kukaan edes haluaisi..?

  18
 14. ”Ruotsi on myöntänyt 2010-2019 vuosien aikana hulppeat 627 463 oleskelulupaa kolmansista maista tulleille henkilöille.”

  Juu kiitos, sen kyllä huomaa rikostilastoista, katukuvasta, julkisissa kulkuvälineissä, pälpätyksestä, konflikteista… precis kaikki on nykyään huonommin.

  70- luvulla tuntui kaikki ihanalta ja toiveikkaalta; nyt pitää tutkia uskaltaako kauppaan lähteä vai onko siellä joku murhaus- tai pommiuhka tai joku muuten vaan saanut sekopäämielipuolikohtauksen.

  13
  1. Tähän summaan pitää lisätä kaikki maassa pimeästi ja laittomasti pyöriskelevät. Plus edestakaisin reissaavat rikolliset tavarankuljettajat ja sossulypsärit.

   Silloin saammekin jo MILJOONAN täyteen!

   15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.