Helsingborgissa iso räjähdys, neljään taloon vahinkoja

Kuvakaappaus 2019-12-27 13-41-05.png

Helsingborgissa pommitukset jatkuvat. Viime yönä viriteltiin pommi omakotitalon rappusille. Räjähdys oli sen verran voimakas, että ainakin neljä viereistä taloakin vahingoittui.

Tapahtumat alkoivat Ramlösan kaupunginosassa klo 03.30 aikaan kun omakotitalon edustalle viritettiin pommi. Räjähdys teki taloon suuria vaurioita ja myös viereisten talojen ikkunat helähtivät pihalle ja kiinteistöt saivat vaurioita.
Kaikissa taloissa oli useita henkilöitä nukkumassa, mutta kukaan ei loukkaantunut.
Poliisin mukaan pommimiehet olivat räjäyttäneet väärän talon, sillä mikään ei viittaa siihen, että talossa asuvat perheenjäsenet olisivat millään tavalla kytköksissä alamaailman konflikteihin. Toisin sanoen kaikki ovat ns. medelsvenssoneita. Kaikki taloissa asuvat asukkaat ovat ruotsalaisia.
Räjähdyksen jälkiä kuvina löytyy mm. SVT:n uutisista.
Tällä hetkellä ainoa mahdollinen motiivi saattaisi olla se, että muutaman sadan metrin päässä olleeseen liikekiinteistöön on tehty syksyn aikana pari pommi-iskua.
Helsingborgissa on sattunut loppuvuoden aikana useita merkittäviä räjähdyksiä, mutta niistä ei ole tehty yhtään kiinniottoa.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
27.12.2019 14:23

Olinkin ihmetellyt, että onko Ruotsissa tapahtunut täyssiirtyminen AK47:n noista räjäytyksistä. Kyllä varmasti moni helsinborgilainen miettii turvapaikan hakemista jostain muualta, mutta lieneekö Ruotsissa enää alueita mistä sellaisen voisi löytää?
SD saa taas kannattajia, mutta liian vähän liian myöhään. Valloitus vain etenee.

Kari Jurri
Kari Jurri
27.12.2019 15:07

”nyt on meidän vuoromme” ja ”on epämiellyttävää, että se on tullut niin lähelle”. Noista SVT: haastattelemien ihmisten kommenteista oikein haistaa sen että svedut on luovuttanu jo, kaikki vaan venaa et oma talo räjähtää. No mut onnea U-20 kisoihin!!

Sami
Sami
28.12.2019 04:42
Vastaa...  Kari Jurri

Monikulttuurisuus kuuluu kaikille. Omakohtainen monikulttuurisuuskokemus on ihmisoikeus.

Johnny
Johnny
27.12.2019 17:54

Tämähän on vain pientä tuli-ilottelua harjoituksena uutta vuotta varten.

Sami
Sami
28.12.2019 04:36

Mielestäni on täysin hyväksymätöntä ja pöyristyttävää ettei Sanna Marin mene ollenkaan shokkiin. Mikä Marina vaivaa!?!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.12.2019 11:34
Vastaa...  Sami

Jospa se pääsaatana haluaa samaa Suomeen ja miksei haluaisi. Kaikki vaan sileäksi on Marinin motto. Kunhan oma lapsi säästyy, muut joutavat uhrialttarille.

Kyllä lähtee
Kyllä lähtee
28.12.2019 13:33

Ei mitään marinaa nyt. Nyt on aika pommittaa.