Köpingin murhatapaus alkaa ratkeamaan

Kuvakaappaus 2019-12-27 17-58-53.png

Viime viikolla tehtiin Köpingissä makaaberinpuoleinen murha, jossa yksi henkilö menetti henkensä. Teosta on otettu kiinni kaksi henkilöä.

Poliisi oli alkuun hyvin vaitelias ja kertoi vain, että jotain on tapahtunut. Sitten tuli esille, että tapahtumaa tutkitaan ”ihmisryöstönä” (”människorov”, jota lähinnä Suomen rikoslaissa vastaa laiton vapaudenriisto) ja murhana.

Tapahtumakuvio on suurinpiirtein se, että viime viikon keskiviikkona 18. päivä 27-vuotias mies ja hänen 28-vuotias puolisonsa tappoivat 30-vuotiaan miehen. Tapahtumaketju tulee ilmi paikallislehti VLT:stä.

Kolmikko oli liikkeellä autolla kun tapahtui jotain, jota ei vielä tiedetä. Tapahtuman seurauksena 27-vuotias mies löi 30-vuotiasta miestä useita kertoja puukolla niskaan ja kaulaan. Uhri istui siis auton etupenkillä kun tekijä alkoi väkivaltahommiin auton takapenkiltä. Nainen oli ratissa.

Kun pariskunnalle vahvistui, että uhri oli kuollut päätti pariskunta ajaa naisen asunnolle. Auto jätettiin autokatokseen ja kuollut verinen uhri auton etupenkille.

Seuraavana päivänä torstaina 19. päivä mies alkoi töihin ja hankkiutumaan ruumiista eroon. Hän osti rautakaupasta ainakin kirveen. Sen jälkeen mies ajoi jonkin matkan päähän asunnolta, paloitteli ruumiin kolmeen osaan ja hautasi osat maahan.

Pariskunta otettiin kiinni tämän viikon maanantaina ja mies tunnusti tappotyön. Hän myös kertoi mihin oli haudannut ruumiinosat.

Naisen asianajajan mukaan nainen kiistää osallistuneensa rikokseen. Hän oli tilanteessa, jossa ei voinut itse vaikuttaa tapahtumien kulkuun.

Molemmat on vangittu epäiltynä murhasta ja laittomasta vapaudenriistosta.

Kaikki osapuolet ovat ruotsalaisia. Motiivista ei tiedetä mitään. Vain 27-vuotiaalla on rikosrekisteriä, mutta ei mitään mainittavaa. Nainen on opettajana paikallisessa musiikkikoulussa. Tätä taustaa vasten teko on hyvin merkillinen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Köpingin murhatapaus alkaa ratkeamaan

 1. Jos osapuolet kaikki ovat tosiruotsalaisia niin se nostaa heidän osuuttaan tilastoissa huimasti.
  Jos tapauksesta hakee jotain hyviä puolia, niin tulkkikustannuksia ei tule valtion maksettavaksi.

  32
 2. Onko Lucrezia (Virpi) Butt Ruotsin kaksoiskansalainen ja opiskellu kokonaan uuden – taiteellisen – ammatin? Viimeksi kun kuulin, niin asu Kiikassa ja kävi lihanleikkaajan kurssia Huittisissa, Korpelan lihajalosteella.

  19
  1. Buttin tapaus on taas tyypillinen Suomen Oikeuslsitoksen kummallisuus. USAssa istuisi loppuelämänsä vankilassa mutta Funlandissa on jossain työkokeilussa ja yrittää olla hirveen hyvä ihminen….

   19
 3. Eihän tämmöisten arjalaisten murha ympyröissä voi olla kyse muusta kuin huumeista tai huumeveloista. Eikä semmoinen asia ole poissuljettu, että kuinka moni noista kolmesta on Ruotsin kansalainen pelkällä ”paperilla”.

  Ruotsi on aina jakanut näitä kansalaisuus hakemuksia ulkomaalaisille suuvaahdolla, pelkästään sen takia, että saavat näyttää muille pohjoismaalaisille kuinka Ruotsin väkiluku kasvaa. Ruotsin tämän hetkinen väkiluku on 10 230 185. Pitää vain ottaa huomioon, että kuinka moni väestörekisterin laskelman mukaan on todella ”riikinruotsalainen”

  18
 4. Olisiko niuhottamista, jos toteaisin, että ”alkaa ratkeamaan” on kieliopillisesti heikko, hyvässä kirjakielessä pitäisi olla ”alkaa ratketa”? Alkaa-sanan jälkeen perusmuoto, kuten ”alkaa nähdä”, ”alkaa tehdä”, ”alkaa juosta” jne. on sitä tasokkaampaa kieltä.

  Odottelen vastauksia, ennen kuin tohdin todeta.

  3
  3
   1. Julkaisuille mon eduksi, jos kieli on laadukasta. Arkisissa ympyröissä ei ole niin nuukaa.

  1. Tottakai kieliopin pitää olla hyvä. Joskus tulee selviä virheitäkin..

   1. Kukapa suomenkieltä vaalisi jos eivät suomalaiset itse?

    Ei ainakaan Hussompanssi.

  2. Molemmat muodot ovat nykykielessä hyväksyttyjä. Alkaa tehdä, alkaa tekemään , siis. Joskus toinen muoto pelittää paremmin, on vähän tyylikysymyskin.

   1. Joitakin vuosia sitten tuo alkaa tekemään oli pannassa, eli tuo ”alkaa” siinä pääverbin kanssa. Mutta kai tuota nykyisin voi käyttää…

    1. Ei tästä niin kauan ole, kun kielitoimisto hyväksyi alakaa tekemään -muodon viralliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.