Ruotsissa useissa kaupungeissa käynnissä rakettisodankäynti

Kuvakaappaus 2019-12-29 17-26-57.png

Ruotsissa rakettisodankäynti kiihtyy uuttavuotta kohti. Ainakin Helsingborgissa ja Kristianstadissa raketteja ja omatekoisia pommeja on ammuttu väkijoukkoon. Tulossa siis aivan samanlainen spektaakkeli kuin aiempina vuosina.

Kristianstadissa poliisi sai automaattihälytyksen meneillään olleesta murrosta lähikioskiin. Kello oli noin 03.00. Kun poliisi saapui paikalle niin kymmenkunta naamioitunutta henkilöä kohdisti rakettitulituksen kohti poliisia. Poliisi joutui perääntymään ja hakemaan tulisuojaa poliisiauton takaa.
Kun poliisi saatiin poteroon henkilöt juoksivat pois paikalta. Polisen
Eilen Kristianstadissa räjäytettiin auto. Klo 03.20 aikaan tapahtuneessa räjähdyksessä asuntoautojen säilytyspaikalla ollut auto räjähti tuhannen palasiksi.
 

 
 
Helsingborgissa  nuorukaiset ampuivat summittain raketteja päin ihmisiä ja autoja (Videokuvaa yllä Expressenistä). Tapahtuma-aika oli eilen myöhään lauantai-iltana. Tulituksesta seurasi, että kaksi autoa syttyi ilmiliekkeihin. Poliisi yhytti läheiseltä rakennustyömaalta kolmisenkymmentä uusruotsalaista, jotka jatkoivat rakettien ampumista päin ohikulkevia autoja ja poliiseja. Lisäksi raketteja ammuttiin rakennustyömaarakennuksen sisälle.
Poliisi joutui hälyttämään paikalle apuvoimia, sillä alueelle ei muutaman partion voimin saatu järjestystä. Poliisi otti käyttöön dronen, jolla yritettiin saada yleiskuvaa mellakoiden laajuudesta.
Helsingborgissa otettiin kiinni 15- ja 18-vuotiaat nuorukaiset epäiltynä vahingonteoista. Polisen
Huomattavaa: Molemmissa tapahtumissa mellakat tapahtuivat maahanmuuttovoittoisilla alueilla, joten mellakkajoukossa tuskin on yhtään ainoaa ruotsalaista.
 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Ruotsi on kusipaskonut itsensä ulos sivistyksen parista. Ja köysi kiristyy vuosi vuodelta
svennujen kauloilla kunnes roikkuvat aikuisen oikeasti pitkin lyhtypylväitä.
Siinä vaiheessa huonot housuissa on enää turha rimpuilla ja rytkyttää hanttiin, piste.
Aamen.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kyllä vika on itse ruotsalaisissa ja heidän syynsä on, että uusruotsalaisille ei ole järjestetty koulutusta ilotulitteiden käytöstä. Mistä ne voisi tietää miten niitä käytetään???

Puolueeton

Hauskaahan ilotulitteilla leikkiminen on. Kaipa muistatte oman lapsuutenne. Pohjoismaitten lapset vain varttuvat älyltään siihen mennessä, kun on mahdollisuus käyttää järeämpiä ilotulitteita, joten törkeät teot ovat harvinaisia. Mitä nyt muutama postilaatikko on räjäytetty nuorison toimesta.

seppo

Minusta olisi hauskaa,jos nämä pstilaatikon räjäyttäjät saisivat toiminnasta itselleen vakavia vammoja. Se olisi oikei heille ja heidän vanhemmillen.

Anonymous

Milloin ulkoministeriö varoittaa matkustamasta Ruotsin kalifaattiin?

Nestori Lundahl

Tässä on UM:n Ruotsiin pätevä mtkustustiedote:
https://um.fi/matkustustiedote/-/c/AF

Kalifat vaiko Kauniit ja Rohkeat?

Ruotsin SVTssä alkaa uusi TV- sarja nimeltä ”KALIFAT”:
https://www.svtplay.se/kalifat

Anonymous

Ei jumalauta, oikein tv sarja vielä kaiken aivopesun kruunuksi. Menetetty maa on.

Meidän yhteiskunnat on umpi tyhmiä

Hyvin auttaa noi kiellot. Eipä medelsvenssonit enää ammu raketteja. Se on vain matujen oikeus.

Anonymous

No nyt harjoitellaan paukkupommeilla. 20 v niin käsissä on rynkyt ja kranaatit sekä machetet. Ja ingemar juoksee pallen kanssa henkensä edestä.

Eläköön elämä!

Jouman. Siisti visio tulevaisuudesta. Voidaan suomalaisina ryhmittyä katsomoon kuin Suomi-Ruotsi maaottelussa, heitellä poppareita suuhun, puhaltaa tötteröpilliin ja KANNUSTAA Ingemaria ja Pallea; “Kirikiri pojat kirikiri, machete vain puolen metrin päässä!!! Vielä irtoaa pojat vielä irtoaa!! Nyt ei ruotsipoika hyydytä, ampumarata odottaa…”

Hade Aning

Rakettijolpit voitais laivata ison veden taakse ja pistää ne yöllä yrittämään osumista noitapillillä sheriffintähteen. Heh heh.

Särmääjä

Ennestään jo pelkästään kehikset ampuu, raiskaa ja räjäyttelee tuolla ja nyt ne on myös ainoita jotka käyttää enää raketteja. Ruotsalaisen osa on nostaa hameet korviin ja uikuttaa kun pieni citykani tai sitten vaan psykoottinen ilme naamalla pällistellä (suvakit).

Hitsaaja

Kyllä tämä on asuinalueiden vika. Jos kyseisillä alueilla asuisi ruotsalaisia, hekin kävisivät rakettisotaa.

satan69

niin, ne keharit ampuu väkijoukkoon, koska ne on ali-ihmisiä, eli vitun vammasia apinoita lähi-idästä…

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Raaka Ile

Uskon että melko pian nuorukaisjengit käyvät armeijan varikolla tai sotilasalueilla hakemassa pikkuisen paremmat raketit omin luvin. Svedupelleistä ei näköjään ole apinanuorukaisten riehumisen pysäyttäjäksi.

Minä

Suomesta katsoen Ruotsista on tulossa “lähilänsi”, villi ja arvaamaton oikeauskoisten vimman taistelukenttä. Pitäisikö ottaa oppia Israelista ja rakentaa länsirajalle muuri sekä laittaa sinne hyvin aseistetut rajavartijat koirien kanssa?