Mellakat Kristianstadissa jatkuvat, poliisi ja palolaitos rakettitulituksen kohteena

Kuvakaappaus 2019-12-30 14-49-56.png

Raketti-iskut jatkuvat Kristianstadissa. Sunnuntai-iltana poliisi ja sivulliset joutuivat keskelle rakettitulitusta ja muutama autokin poltettiin.

Palolaitos sai noin klo 19.00 aikaan hälytyksen maahanmuuttajavoittoiselle Gamlegårdenin alueelle, jossa tulessa oli roskakontti. Kun palomiehet saapuivat paikalle heitä vastassa oli 15-20 naamioitunutta nuorukaista, jotka avasivat rakettitulen palomiehiä kohti. Palomiehet joutuivat perääntymään ylivoiman edessä.

Paikalle hälytettiin poliiseja turvaamaan palon sammutusta. Kun poliisi saapui paikalle hekin joutuivat rakettikeskityksen kohteeksi. Poliisi sai kuitenkin tässä vaiheessa tilanteen miten kuten hallintaan.

Sen jälkeen pidettiin muutaman tunnin tulitauko, mutta mellakka roikkui ilmassa. Kunnes klo 23.30 sytytettiin ainakin yksi auto ja roskakontti tuleen. Tässä yhteydessä uusruotsalaiset pystyttivät maanteille palavia barrikaadeja, joilla estettiin palolaitoksen, poliisin ja yleisesti ihmisten liikkuminen alueella.

Poliisin yrittäessä turvata järjestystä joutuivat he uudelleen rakettitulituksen kohteeksi. POLISEN

image

 

Kristianstadissa mellakat ja rakettitulitus on jatkunut monta päivää peräkkäin. Kaikki tapahtumat sijoittuvat maahanmuuttaja-alueelle Gamlegårdeniin. Kristianstadissa on reilu 40 000 asukasta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Mellakat Kristianstadissa jatkuvat, poliisi ja palolaitos rakettitulituksen kohteena

 1. Eka kappale: Eikö kuitenkin ylivoiman edessä? Siis palomiehet joutuivat perääntymään.

  Voit poistaa kommentin korjauksen jälkeen. Hyvää vuodenvaihdetta!

  10
   1. Ei tuossa mitään. Valtamedialla on kokonaisia aivolipsahdusartikkeleita 🙂

    Hyvin tuo kirjoittelu sujuu PT-mediassa.

    11
 2. Poliisi sai nyt tilanteen hallintaan..hohhoh – hehheh. kaivokohan ne kamerat taskusta ja rupes oikeen tähtäämään niillä..soo soo poliisi, ei saa tähtää kameroilla ja sit vielä sen jälkeen päästettiin drone irti.

  23
 3. Vähän ohi aiheesta, mutta onko Ruotsissa kehitetty tai kehitteillä jotakin suvakkien kalaparvea jota täällä nyt aktivistit, toimittajat ja hallinto touhottaa?

  16
  1. Sehän on lähtösin Italian Salvinin ja kansallismielisyyden vastasesta sardiiniliikkeestä, mutta luulisi että kaikki tommonen roska tulisi aina ensin Ruotsin kautta tänne. Siellä kuitenkin Ruotsidemokraatit niin korkeissa lukemisessa että luulisi aiheuttavan mielenterveyskuntoutujissa myös ahdistusta.

   22
   1. Tulee se toinenkin laki voimaan huomenna (2020). Että blåljuspersonal-hyökkäyksiin pitäis tulla seurauksiakin, eikä vaan pään taputusta.

    Kyllä on keinot löydyttävä, eihän tätä absurdistaniaa enää pysty uskomaan?!
    – Ai niin, silakanhajuiset naiset varmaan kihisevät onnesta, kun mussupartikset niin ihqujänniä! Kiihottaako se niitä?
    Eivät taida femakot tulla vastaamaan…

 4. https://yle.fi/uutiset/3-11137538

  ”Suomeen al-Holista tuotujen orpojen Youtube-jahti synnytti vastailmiön: Tuhannet suomalaiset alkaneet seurata Silakat-liikettä

  Rasismia vastustava Silakat ottaa mallia Italiassa suositusta Sardiini-liikkeestä.”

  Rasismia taas joka paikassa. On tietty myös täydellistä rasismia, jos tämän uutisen otsikkoon viittaavaa kehitystä vastustaa. Tuollaisia al-Hol ’suomalaisia’ ei edes olisi ilman liiallista suvaitsevaisuutta.

  Mellakoita ja jatkuvia ampumisia naapurimaissa? Ei sellaisia ollut vielä -80 luvulla. Eikä sellaista kaivata Suomeen koskaan. On turha ottaa taakaksi sellaisia ihmisiä, jotka eivät tee mitään muuta kuin pahaa. Ihmisoikeuksien jakamattomuus on asia, jonka pitää joko joustaa rikollisten poikkeuksettomaan palautukseen tai sitten kaikkien humanitaaristen maahanmuuttajien pitämiseen rajojemme ulkopuolella.

  27
 5. Kiitos! Hyvä et on huumoria. Meinaa ki verenpaineet välillä nousta. Millähän rysällä ne kalaparvet sais sian ruuaks? Täältä Suomesta siis.

  14
 6. Kiitos! Hyvä et on huumoria. Meinaa ki verenpaineet välillä nousta. Millähän rysällä ne kalaparvet sais sian ruuaks? Täältä Suomesta siis.

 7. Mitä ihmettä??? Pastori on aivan ällistynyt nyt.
  Eikö ”pizzallahan siitä selviää” asenne toiminutkaan?
  Entä onko pullakahvitaktiikkaa vielä kokeiltu???
  Kai niillä nyt jossain hihassa se ässä on?
  Halleluujaa vaan.

 8. Rakettien ampumisongelma on ratkaistu Ruotsissa. MTV3 paljasti nerokkaan keinon. Tänä vuonna vaaditaan sekä lupa että käyty koulutus jokaiselta keppiraketin ampujalta. Kun vielä haastateltu pelastustoimen esimies kertoi, että esim. Tukholman alueella ei ole haettu yhtään lupaa, niin 1+1, raketit eivät pauku Tukholmassa tänä uutena vuotena. Näin helppoa se on kun osaa.

  18
 9. Mitenkäs tämmönen ilotulittelu on yleensä mahdollista Ruotsissa.? Käsittääkseni Ruotsissa tuli uusi asetus voimaan näitten ilotulitusrakettien suhteen 2018. Uudistuksen mukaanhan pitäisi olla jotain lippuja, ja lappuja että asiakas saa yleensä ostaa noita tuli tuotteita. Näyttää 100% siltä, että uusi asetus Ruotsissa ei koske näitä sotaa, vainoa, kidutusta paenneita.

  En ole varmaan ainoa joka olen miettinyt sitä, että minkälainen omatunto näillä Ruotsalaisilla poliiseilla on työpäivänsä päätteeksi, esim, omaa perhettään kohtaan, sukulaisia, ympärillä olevia ystäviä kuten naapurit. Luulis häpeävän ”kaikkien” ihmisten keskuudessa ammattiaan kun ei saada kuriin villejä Arabi, Afrikka kläpilaumoja. Nyt kun tätä sivustoa seuraa, niin olen huomannut että Malmö:ssä on autopalot vähentynyt sen jälkeen kun tämä Skånen oma kulta muslimin olivat omat ampunut haudan lepoon. Ei mulla muuta, mutta Ruotsi, ja Ruotsalaiset ovat hukassa, vankeina omassa paratiisissä.

  16
 10. Sitä minäkin olen ihmetellyt että mistä niillä riittää lähes ympäri vuoden raketteja joilla tulittavat. Vai onko kyseessä isompia ”raketteja”, oikein lähi-idän tapaan. Siis esim sinko pickupin lavalla vai mikä on toimintatapa?

  12
  1. Luultavasti niillä on oma ”tukku”, josta niitä raketteja saa ympäri vuoden. Ainakin takavuosina tuli esille, että mm. Rinkebyssä raketteja oli tuotu kehitysmaista ja niitä myytiin kontista…

   1. Apropå isompi paukku eli dynamiitti:

    Poliisi ja poliisijohto (Thornberg etc.) pällistelivät pommituksia eilen Rapportissa ja Aktuellissa. Eivät vieläkään osaa sanoa mistä räjähteet tulevat vaan puhuvat ympäripyöreitä importista ja rakennustyömailta varastamisesta.

    Luultavasti Svedumamman hameen alta löytyy pommipajoja joissa pommeja valmistetaan edelleenmyyntiin

  1. Kyllä niitä riittää pienempiin kaupunkeihinkin. Oltiin porukalla reissussa Ruotsissa viime kesänä ja yövyttiin mm. Strömsundissa ja Östersundissa. Pikkukaupunkeja keskellä ei mitään mutta ihan yhtä täynnä uusruotsalaisia kuin Tukholmakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.